İzmir'de Bebek Oyun Grubu

desteğin için teşekkürler canımmmm
hemen yarın 50 kg olmuyorum yauv zaten 50 kg olma gibi bir hedefim de yok açıkçası.biraz daha balık etli tamamdır benim için ve eşim için :104:

kuzu uyuyor,,,
uyanınca karnını doyurup çıkıcaz inş.
darilgen,
minikprenses,
semabayram,

gelıyorlar mı acaba hıc ses yok onlardann??

Tunayektacım oğluşunun doğum günü bir kez daha kutlu olsun, herşey çok çok güzeldi, oğluşlarım ve ben çooook eğlendik, ellerinize sağlık, sizleri görmek de pek iyi geldi..

tunayektacım ben de tekrar kutluyorum kuzunun doğum gününü :))) her şey çok güzeldi canım,mekanı çok beğendim şahsen.Bir ara yine hep birlikte oraya kahvaltıya gidelim,havalar soğumadan!

mutlu pazarlar.....
tunayektacım muhteşemdi herşey biz çok eğlendik gerçekten.
bizim minnoş sabah uyandı,elini yüzünü yıkarken diyorki anne bugün yine gidelim d. gününe orası çok güzell:)

tadı damağımızda kaldı valla...tekrar gitme fikrine katılıyorum.hatta hemen tarıh belırleyelim sonra uçuyorr..
çok tşk tekrar.. :)

kimsecikler yok burda

zelişimle görüştüm yoldalarmış,rabbim sağsalim varmalarını nasip etsin...

çıtırcım bugün beni araman çok mutlu etti gerçekten..sizler gibi candaşlar kazandığım için mutluyummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

ne demek canım arkadaşımmm
her zaman yanındayım..

eycik için üzgünüm aslında
inş ayda bir de olsa görüşürüz artık,napalım..
oradan nete girme fırsatı olacaktır inş..:26:

elbette olur..notebook yanında olur zaten...bende gittiği için çok ama çokkkkkk üzgünüm ama inşallah ayda birde olsa görüşeceğiz..

Arkadaşlar anca girebiliyorum nete:)Doğum günümüze geldiğiniz için çok çooooook teşekkürlerBizi çok mutlu ettiniz,memnun kalmanıza ve çocukların eğlenmesine de çok sevindimBiz bu sabah kahltı için yine oradaydık(arkadaşımızın sözü vardı)Beraber oraya kahvaltıya gitme fikri süper bence ben her zaman uyarım arkadaşlar hatta kış gelsin bir akşamda çocukları bırakıp beraber fasıla da gidelim derimYalnız kahvaltı için ya erken gitmeli yada cts gitmeli yani park yanında masa bulmak için

yaz bitmeden gidelim inşallah...ben ilk kez gittim beğendim..ailecekte biz hep gitmeyi düşünüyoduk ama nasip olmamıştı...şimdi ben test etmiş oldum artık ailecekde gidicez nasipse...

beraber bişiler yapmayı hep düşünüyoruz ama hayata geçiremiyoruz ne yazıkki....inşallah en kısa sürede hayata geçirebiliriz...bornovadan gidien bi yer var belkide duymuşsunuzdur...atlı vadi..orayada gitmiştik biz orasıda çok güzel bi yer..çocuklar için oyun alanıda mevcut..dilerseniz orayada gidebiliriz bir gün...

atlı vadıyı bende duymuştum.daha sakın bır yermiş orası sanırım.kalabalık olmuyormuş..
ama ben bır kez kahvaltıya gıdelım derım çiçekliye ..
fasıla da gidelim valla süper olur..ama dıyorum ya hep askıda kalıyor hep..
tarıh belırlenmeyınce olmuyor..

Selam kızlar
yine buluşma hayalleri kuruyoruz.aslında hemen önümüzdeki hafta gidelim,katılanlar,katılmayanlar,kabul edilmiştir şeklinde bir oylama yapasım var fakat kaynım burda biliyorsunuz,10 gün belki daha fazla bizde.Ben yine de eşimle konuşup bu emrivaki oylamayı yapabilirim hiç belli olmaz
Çeşmeye gittik bugün.kuzum nasıl eğlendi nasıl eğlendi,o mutlu oldukça biz yayıldık tabi bir kumlarla oynuyor,bir dalgalara koşuyor,çok komikti.Hİç de korkmaz,korkusuz cengaverim benim,su ağzıma burnuma kaçar diye de çekinmiyor.Atıyor kendini.Sonra da yemek faslı vs.. eve gelişimiz 12 civarı oldu.nasıl yorgunum anlatamam.
İyi geceler,iyi uykular

ohh iyi yapmışsınız saphicim..
bizimki ağzına burnuna su gelecek dıye ödü kopuyor,
hemen kıyıda oturup kumlarla oynamayı tercih ediyo:)
duru zaten su manyağı:) ne eğlenmiştir cnm ya:)

sabah erken uyanıcam.öptüm arkadaşlarr:)iyi geceler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…