İzmir'de Bebek Oyun Grubu

evet canım ya,gerçekten su manyağı.
İklimim,kuzum,ağır,kibar kızım benim.Napsın,kibar kibar kenarda oynuyordur
iyi geceler canım...ben de yatıcam,yatamadım bir türlü

bizim kuzuşu ben bebeklikten alıştırdım denize...hiç korkusu yok maşallah subhanallah..denizi çok seviyor...

az önce parkdan geldik banyomuzu yaptık karnımızıda doyurduk şimdi oyun vakti.bende bi bakınayım dedim fırsat varken..

oyun grubumuzuda ne zaman başlıycamızı kararlaştıralım diyorum ben en kısa sürede

bu yıl öğlenciyim %95..
tek şubeye düştük kayıt gelmıyor ve gelenlerin hepsi öğlenci istiyor.
ben bu haftasonu olması işini düşünücem arkadaşlar...
henüz karar veremedim.
eşimle de görüşücem fikrini alıcam..

iyi geceler fıstıklar
oyun grubunu h.sonu yapma işini o gün dönüşte eycik ve minikprensesle konuştuk.H.sonları olursa Sudenin 1 gelip 1 gelememe durumu oluyor.Eycikte ben hafta içibe ayarların dr. randevularımı,ille h.sonu şart değil benim için dedi.Benim için de h.içi olsa daha iyi olur.Çünkü sadece pazar günleri yetmiyor,h.sonu yapacağımız işler ya da başka şeyler için.Diğer taraftan darilgeni de düşünüyorum tabiki.Şimdi bu durumda çıtır-pıtırcım sende h.sonu mu müsait olacaksın?yani öğlenci olacaksan eğer

tamam haftaiçi yapın o zaman
.
ben okula göndericem haftanın 2 günü.
artık ev kesmiyor.

Son düzenleme:
kızlar ben gelebildim sonunda,şööle bi geçmişi okudum ne çok birikmiş.hepinizi özledim,gelemedim tunişimin doğum gününe,o gün öğlen döndük çeşmeden.babası simayı aldı hemen.bende hazırlanıp agoraya gittim,tunişimin hediyesini almaya.bütün gün ablamla agorada ağaç olduk,defalarca turladık zaman geçsin diye.beyefendi simayı getircekte gelcektik.bayramdan beri göremiyodu tabi yoktuk diye,inadına geç getirdi tlfnunu bile açmadı,delirdik..ne güzel hepinizi görcektik simayda sevinmişti neyse artık güzel geçmesine sevindim..
tunanın yeni yaşı,çıtırcımın yeni eğitim yılı,sapişimin tuvalet hadisesi,minikprensesin uzun aradan sonra gelişi,krikitosun miniş yeğeni,darilgenin bakıcısı ve eycikin bebişi hayırlı ve de uğurlu olsun arkidişleer
bende hiç bişiycikler yok,urla süper dinlendirdi beni yine,1 hafta kadarda teyzemde çeşmede kaldık,süper bi tatil oldu.simay kara kız oldu valla denizden hiç çıkmadı.yorulmak nedir bilmezmi bunlar hiç anlamıyorum,benim enerjim yetmiyo valla.güneşin altında kumsalda koş koş oyunu oynadık durduk hergün,bi sağa bi sola.ben bittim o bitmedi yani.
bide bugün mahkeme kağıdım geldi, 28 eylül .inşallah sorunsuz geçer gider bi çırpıda..
saat baya bi geç olmuş kızlar hepinizi çok öptüm iyigeceleeer

tamam haftaiçi yapın o zaman
.
ben okula göndericem haftanın 2 günü.
artık ev kesmiyor.
???? :44:
iyi geceler.......
????

hoşgeldin canımcım :) tatilinizin güzel geçmesine çok sevindim.Hem sana hem Simaya iyi gelmiş bu tatil.Tuna Yekta'nın d.gününde sizi aradık hep canım ya,çok güzeldi herşey.Mekan çok güzeldi,çocuklar çok eğlendi biz de rahatça sohbet ettik keşke gelebilseydiniz.Kızma ama oldukça saygısız bir insan ve hain
Mahkemen hayırlı olsun canım.sizin için en iyisi neyse o olsun,nasıl mutlu olacaksanız öyle olsun inşallah

ozaman yapın derken..ezgicim sanırım bi yanlış anlaşılma oluştu..bizde yolda gelirken haftaiçi devam edelim haftasonu zor oluyor derken hepimize böylesinin daha uygun olduğunu düşünerek söyledik, zira ben kendi adıma senin bu yıl öğleci olucağını bilmiyordum,bunu bana telefonda söylediğinde haberim oldu...bence yanlış anlaşılma varsada düzeltelim istedim..

sonuçta herşeyin bi oluru vardır,konuşularak çözümlenir diye düşünüyorum, lütfen yanlış anlaşılmalara yer vermyeleim...

minikprensesçim aynen katılıyorum.
Şöyle ki;o gün d.gününde ,çıtırcım sen de hafta içi olmasını istiyordun bizde dönüş yolunda konuşurken senin h. sonu müsait olabileceğini hiç düşünmedik bile.sadece burada okuyunca anladım bunu kendi adıma.Bir de hem h.içi müsait olamayacağını belirtmişsin hem de h.sonu için de düşünücem,eşimin de fikrini alıcam demişsin.Şahsen ben ne düşüneceğimi şaşırdım bu durumda.Hem bizler de zaman zaman kreşi düşünüyoruz çocuklarımız için ama hiç bir zaman ''ev kesmiyor'' demiyoruz.Her çocuğumuzun yeteneği farklı.Sizler benim çocuğuma yetmiyorsunuz,o yüzden ben kreşe vericem,spora vericem,aşırı hareketli olduğu için dağcılığa vericem vs... demeye benziyor
Darilgen de cumartesi günü için de müsait olamayacağını,Ateşin kreşi,Toprak,yeni bakıcı ve kendisinin işe başlamasından dolayı bir kararsızlığı vardı.Belki o da bu tura katılmayabilirdi yani.
kriktosta son turda h.içi ulaşım sorununu hallettiğini,h.içi katılabileceğini yazmıştı ve anlatmıştı.tunayekta benim için farketmez demişti ki onun da eşi sadece h.sonu evde.iceangelın ailevi durumları var demiştiniz.o bu durumda katılamayacak herhalde.zaten buraya da girmiyor.semabayramada farketmez sanıyorum,tabi yine en doğrusunu kendisi yazacaktır.
Bence sen bu mesajı yazarken hassas bir anındaydın.alınganlık gösterilecek bir şey yok.Daha öncede senin iş durumuna göre h.sonu ve sonra tekrar h.içi yapmıştık.Sen de ailene ayıracağın h.sonunu bize ayırarak fedakarlık yapmıştın.hepimiz gibi.
Bu kararsızlığa bir son veriyorum izninizle canlarım.Yine eskisi gibi 15 günde 1,cumartesi günleri yapıyoruz oyun günümüzü.çıtırcım sen yine de ev kesmez dersen bilemiyorum tabi.

minikprensesçim Sude babasına 1 h.sonu gidiyor,diğer h.sonu gitmiyor değil mi?eğer böyleyse,tarihlerimizi ona göre ayarlayalım,böylece Sude de her oyun gününde arkadaşlarıyla etkinliklerini yapabilir.
eycikçim sen de randevularını o tarihlere göre alırsın canım.Sen ayda 1 geleceğine göre ve oyun günü 15 te 1 olacağına göre,ne yapmayı düşünüyorsun?sen ayda bir konuk sanatçı olarak mı katılacaksın,yoksa güne girecek misin?

Bunların dışında başka fikri olan varsa yazsın,konuşalım şekerler

Şinciiiikk 24 Eylül Cumartesi oyun grubunu başlatıyorum,itirazı olan yoksa.

1) SAPHIRA
2)
3)
4)
5)
6)
7)
8)
9)

Bu listeyi bir an evvel doldurun arkadaşlar ki,kura çekelim ve tarihlerimizi belirleyelim

bence ben değil siz yanlış anlamışsınız arkadaşlar..
ben haftaiçi müsayit olamayacağım mesajımın üzerine saphira haftaiçinin çoğunluğa uyacağına dair birşeyler yazınca bende yapın dedim o zaman siz haftaiçi arkadaşlar..problem değil benim için.
ev kesmiyor derken ben oyun grubunu söylemedimki,ne alakası var,
hemen yatmam gerektiği için uzunca bir cümle kurmadığım için mi böyle anladınız?
ben haftaiçi evde olmasından bahsediyorum.okula vermek istiyorum artık diye.

bunu yazmamın sebebi de oyun grubuna katılmayacağım için nasılsa okula vericem.çocuk yalnız kalmayacak,açığı kapatmış olucam.ev artık yeterli olmuyor...demek istedim.altında başka bır sebep aramayın lütfen.

Selam kızlar nete giremiyorum neler neler olmuş yahuu!!!Şuanda ablamın evindeyim buradaki bilgisayardan giriyorum.Şimdiii gelelim konuya ben yazılanları okuduğumda Çıtırımın yazdıklarından bir alınganlık durumu sezinlemedim buradan görüşülünce yanlış anlaşılmalar olabiliyor pek tehlikeli burası:18:Bencede haftasonu çoğunluğa uyuyor gibi görünüyor.Sapişte başlıyoruz demekkikurayıda o gün yapalım hem eğlenceli,heyecanlı oluyor bence...Çok güzel bir grubumuz ve arkadaşlığımız var muhakkak hepimiz iyi kötü bazı fedakarlıklarda bulunmalıyız ki bu grubumuz arkadaşlığımız devam etsin.Çıtırımın ev yetmiyor sözüne bende katılıyorum.Bizimkinede ev yetmiyor bu kış benimde bir formül bulmam lazım bakalım....

Semacım 28 Eylül için bütün dualarım seninle canım....

Kızlar bu arada oğluşumu göz doktoruna götürücem doktorumuz kaşkaloğlunu tavsiye etti fikri olan!!!

canım izmirin en iyi göz hastanesi orası
ben 3-4 sene önce gitmiştim bir kere..
son model,lüks araç gereçler ile muayene edilmiştim.ilgi alaka vs süper..
fiyatı da o zaman baya bir fark ediyordu diğer hastanelere göre.
önermişlerdi bize de..gönül yazar falan hep kontrollerine oraya gelirmiş diye.

hayırdır sen rutin kontrol için mi götürücen yoksa rahatsız mı ?

Aslında hem rutin kontrol yani daha önce hiç göz muayenesi olmadı,hemde tv seyrederken ve bilgisayara bakarken gözlerini kırpıştırıyor doktorumuza sordum oda muhakkak kontrol edilsin dedi.Bu yaştaki göz rahatsızlıkları 7 yaşına kadar düzeltilebiliyormuş ama sonrasında düzelmiyormuş.Bu yaşlarda her sene kontrol ettirmek lazımmış..

pekiii...o zaman bizim yanlış anlamış olmamıza sevindim
''neler neler olmuş'' mu? neler neler olmuş? olan bir şey yok tatlım.çıtırın mesajında hiç duygu ikonu olmadığından sanıyorum,yanlış anlamışız.
bu arada ilk günün ben de olacağı fikrine nereden kapıldın Ben o listeyi oyun gününe katılacakları kesin olarak belirleyelim,ona göre kuramızı çekelim diye koydum.o sıralamaya göre de tarihleri ayarlayalım da,minikprensese ve eycike tarihler uysun.Bir de krikitos katılacak mı,iceangel katılacak mı,onlarda katılacaklarsa yazsınlar diye yaptım.Tabi şöyle bir durum var,kura çeksekte yine ilk ben çıkabilirim,klasikleşti artık bu durum
tv ve pc karşısında değil,normalde de yapıyordu diye hatırlıyorum.Hatta Okiyi mi taklit ediyor dedik bir ara.İnşallah sorun çıkmaz canım.Her yıl düzenli kontrol çok güzel tabi de,orada duracak çocuk lazım o iş için.doktordan sonra tecrübelerinizi merakla okuyacağım,muhakkak yaz

banucum bende kuzuşumu götürmüştüm,çankayada batıgöze..çok memnun kalmıştım dr çok iyiydi epeyce bi ilgilenmişti kuzuşumla...çok şükür bişey çıkmamıştı....orayada gidebilirsin...

bu akşam kuzuşum beni çok üzdü...akşam üzeri dışarı çıktık dolşamaya.giderken bişiler istedi bende aldım..neyse bebek mağazasına girdk,kokoşuz ya takılar aldı kendine..ordan çıktık ani bi ağlamayla ben sürpriz yumurta istiyorum diye,tamam alalım neden bu kadar çok ağlıyorsun desemde yok dinlemiyor olabildiğince ağlıyor..aksilik olucak tam 8 markete gittik ve hiçbirinde yoktu
en son tansaş çıktı karşımıza orada bulduk,tabi bu süreçte benimki hala ağlıyor,zaman zaman böle yapıyor ortada bişey yokken sanki doyasıya dövmüşsünde ondan ağlıyor gibi..bende artık iyice sinirlendim söylendim biraz bu sefer buna da takıldı kızdım diye bi sürede buna ağladı velhasıl kelam benimde sinirlerim bi boşaldı gözlerim doldu millete rezil olmamak için bi kenarda durup ağladım ona kızdığım için üzüldm..kendime şaşırdım sokak ortasında ağlayarak ama tutamadım kendimi..annelik gerçekten dünyanın en güzel duygusu ve bi okadar da zor duygusu..rabbim tüm kuzuşlarımızı korusun,onlar olmasa biz sanki bomboşuz gibi..şimdi uyuttum ve onu seyrediyorum..seni çok seviyorum annecim..sana kızdığım için beni affet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…