???? :44:tamam haftaiçi yapın o zaman
.
ben okula göndericem haftanın 2 günü.
artık ev kesmiyor.
????iyi geceler.......
kızlar ben gelebildim sonunda,şööle bi geçmişi okudum ne çok birikmiş.hepinizi özledim,gelemedim tunişimin doğum gününe,o gün öğlen döndük çeşmeden.babası simayı aldı hemen.bende hazırlanıp agoraya gittim,tunişimin hediyesini almaya.bütün gün ablamla agorada ağaç olduk,defalarca turladık zaman geçsin diye.beyefendi simayı getircekte gelcektik.bayramdan beri göremiyodu tabi yoktuk diye,inadına geç getirdi tlfnunu bile açmadı,delirdik..ne güzel hepinizi görcektik simayda sevinmiştineyse artık güzel geçmesine sevindim..
tunanın yeni yaşı,çıtırcımın yeni eğitim yılı,sapişimin tuvalet hadisesi,minikprensesin uzun aradan sonra gelişi,krikitosun miniş yeğeni,darilgenin bakıcısı ve eycikin bebişi hayırlı ve de uğurlu olsun arkidişleer
bende hiç bişiycikler yok,urla süper dinlendirdi beni yine,1 hafta kadarda teyzemde çeşmede kaldık,süper bi tatil oldu.simay kara kız oldu valla denizden hiç çıkmadı.yorulmak nedir bilmezmi bunlar hiç anlamıyorum,benim enerjim yetmiyo valla.güneşin altında kumsalda koş koş oyunu oynadık durduk hergün,bi sağa bi sola.ben bittim o bitmedi yani.
bide bugün mahkeme kağıdım geldi, 28 eylül .inşallah sorunsuz geçer gider bi çırpıda..
saat baya bi geç olmuş kızlar hepinizi çok öptüm iyigeceleeer
Kızlar bu arada oğluşumu göz doktoruna götürücem doktorumuz kaşkaloğlunu tavsiye etti fikri olan!!!
canım izmirin en iyi göz hastanesi orası
ben 3-4 sene önce gitmiştim bir kere..
son model,lüks araç gereçler ile muayene edilmiştim.ilgi alaka vs süper..
fiyatı da o zaman baya bir fark ediyordu diğer hastanelere göre.
önermişlerdi bize de..gönül yazar falan hep kontrollerine oraya gelirmiş diye.
hayırdır sen rutin kontrol için mi götürücen yoksa rahatsız mı ?
pekiii...o zaman bizim yanlış anlamış olmamıza sevindimbence ben değil siz yanlış anlamışsınız arkadaşlar..
ben haftaiçi müsayit olamayacağım mesajımın üzerine saphira haftaiçinin çoğunluğa uyacağına dair birşeyler yazınca bende yapın dedim o zaman siz haftaiçi arkadaşlar..problem değil benim için.
ev kesmiyor derken ben oyun grubunu söylemedimki,ne alakası var,
hemen yatmam gerektiği için uzunca bir cümle kurmadığım için mi böyle anladınız?
ben haftaiçi evde olmasından bahsediyorum.okula vermek istiyorum artık diye.
bunu yazmamın sebebi de oyun grubuna katılmayacağım için nasılsa okula vericem.çocuk yalnız kalmayacak,açığı kapatmış olucam.ev artık yeterli olmuyor...demek istedim.altında başka bır sebep aramayın lütfen.
''neler neler olmuş'' mu? neler neler olmuş?Selam kızlar nete giremiyorum neler neler olmuş yahuu!!!Şuanda ablamın evindeyim buradaki bilgisayardan giriyorum.Şimdiii gelelim konuya ben yazılanları okuduğumda Çıtırımın yazdıklarından bir alınganlık durumu sezinlemedim buradan görüşülünce yanlış anlaşılmalar olabiliyor pek tehlikeli burası:18:Bencede haftasonu çoğunluğa uyuyor gibi görünüyor.Sapişte başlıyoruz demekkikurayıda o gün yapalım hem eğlenceli,heyecanlı oluyor bence...Çok güzel bir grubumuz ve arkadaşlığımız var muhakkak hepimiz iyi kötü bazı fedakarlıklarda bulunmalıyız ki bu grubumuz arkadaşlığımız devam etsin.Çıtırımın ev yetmiyor sözüne bende katılıyorum.Bizimkinede ev yetmiyor bu kış benimde bir formül bulmam lazım bakalım....
Semacım 28 Eylül için bütün dualarım seninle canım....
tv ve pc karşısında değil,normalde de yapıyordu diye hatırlıyorum.Hatta Okiyi mi taklit ediyor dedik bir ara.İnşallah sorun çıkmaz canım.Her yıl düzenli kontrol çok güzel tabi de,orada duracak çocuk lazım o iş için.doktordan sonra tecrübelerinizi merakla okuyacağım,muhakkak yazAslında hem rutin kontrol yani daha önce hiç göz muayenesi olmadı,hemde tv seyrederken ve bilgisayara bakarken gözlerini kırpıştırıyor doktorumuza sordum oda muhakkak kontrol edilsin dedi.Bu yaştaki göz rahatsızlıkları 7 yaşına kadar düzeltilebiliyormuş ama sonrasında düzelmiyormuş.Bu yaşlarda her sene kontrol ettirmek lazımmış..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?