bu akşam kuzuşum beni çok üzdü...akşam üzeri dışarı çıktık dolşamaya.giderken bişiler istedi bende aldım..neyse bebek mağazasına girdk,kokoşuz ya takılar aldı kendine..ordan çıktık ani bi ağlamayla ben sürpriz yumurta istiyorum diye,tamam alalım neden bu kadar çok ağlıyorsun desemde yok dinlemiyor olabildiğince ağlıyor..aksilik olucak tam 8 markete gittik ve hiçbirinde yoktu
en son tansaş çıktı karşımıza orada bulduk,tabi bu süreçte benimki hala ağlıyor,zaman zaman böle yapıyor ortada bişey yokken sanki doyasıya dövmüşsünde ondan ağlıyor gibi..bende artık iyice sinirlendim söylendim biraz bu sefer buna da takıldı kızdım diye bi sürede buna ağladı velhasıl kelam benimde sinirlerim bi boşaldı gözlerim doldu millete rezil olmamak için bi kenarda durup ağladım ona kızdığım için üzüldm..kendime şaşırdım sokak ortasında ağlayarak ama tutamadım kendimi..annelik gerçekten dünyanın en güzel duygusu ve bi okadar da zor duygusu..rabbim tüm kuzuşlarımızı korusun,onlar olmasa biz sanki bomboşuz gibi..şimdi uyuttum ve onu seyrediyorum..seni çok seviyorum annecim..sana kızdığım için beni affet
pekiii...o zaman bizim yanlış anlamış olmamıza sevindim
''neler neler olmuş'' mu? neler neler olmuş?olan bir şey yok tatlım.çıtırın mesajında hiç duygu ikonu olmadığından sanıyorum,yanlış anlamışız.
bu arada ilk günün ben de olacağı fikrine nereden kapıldınBen o listeyi oyun gününe katılacakları kesin olarak belirleyelim,ona göre kuramızı çekelim diye koydum.o sıralamaya göre de tarihleri ayarlayalım da,minikprensese ve eycike tarihler uysun.Bir de krikitos katılacak mı,iceangel katılacak mı,onlarda katılacaklarsa yazsınlar diye yaptım.Tabi şöyle bir durum var,kura çeksekte yine ilk ben çıkabilirim,klasikleşti artık bu durum
tv ve pc karşısında değil,normalde de yapıyordu diye hatırlıyorum.Hatta Okiyi mi taklit ediyor dedik bir ara.İnşallah sorun çıkmaz canım.Her yıl düzenli kontrol çok güzel tabi de,orada duracak çocuk lazım o iş için.doktordan sonra tecrübelerinizi merakla okuyacağım,muhakkak yaz
evet çıtırcım işin gerçekten zor..ufak çocuklarla uğraşmak kolay değil cidden allah sabır versin diyelim...
bende çok üzülüyorum, bazen o kadar daralıyorum ki yaşananlardan tam o anımdada o beni üzüyosa ona patlıyorum bu sefer kramplar giriyor mideme neden böle davranıyorum diye...
görüştüğümüz zaman hatırlat seni dövücem :76:
bu kez gerçekten kaçtım
niye dövcekmişsiinnn
hii saat kaç olmuşş :/
sabah uyanamıycamm..
bu hafta uyum haftası ya çocuklar alışmaya çalışıyorlarr okula...
zor gecıyor..
birtanesi diyorki çocuklardan bugün,sennn nasıllll bizim adlarımızı hemen öğrendinnn
ama bu senekı cocuklarım daha bi sevımlıler sankı pek akıllı geldıler gözüme
selam kızlar
eşimin ablası ve eşi döndüler evlerine tunişim çok özür dilerim gelemediğim için hem eşimin sınavı hemde ablası bende yatılı misafirdi katılamadık mutlu yaşları olsun tuna yektacığımın
günün cumartesi olmasına en çok ben sevinmişimdir heralde hafta içi çoook zor olurdu benim için
fazla vaktim yok ablam bende kalıyor dişleri yapılıyor istanbuldaki bi akrabamız dün vefat etti annemler ona gittiler ablamda bende 3 çocukla baya yoğun gçiyor günler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?