İzmir'de Bebek Oyun Grubu

canlarım ben şimdi minik kağıtlara hepimizin ismini yazıp,gümüş vazoya koyup,eşime çektirttim.Tarihler belli oldu ama daha öncekilerde olduğu gibi yine müsait olma durumlarımıza göre değişiklik gösterebilir.

24 Eylül Cumartesi/Oyun Günü

1) SAPHIRA 24 Eylül Cumartesi
2) minikprenses 8 Ekim Cumartesi
3) darilgen 22 Ekim Cumartesi
4) Krikitos 5 Kasım Cumartesi (kurban bayramı arifesine denk geliyor.Muhtemelen değiştiririz.)
5) eycik 19 Kasım Cumartesi (katılacak mı bilmiyorum ama ben yine de onun için de çektim)
6) çıtır-pıtır 3 Aralık Cumartesi
7) semabayram 17 Aralık Cumartesi
8) tunayekta 31 Aralık Cumartesi (yılbaşı olduğundan tarih değişecek)

iceangelın durumunu bilmediğimden onu kuraya katmadım.Katılmak istersen en son veya aralarda uygun bir yere yerleştiririz

itirazı olan?

seni çok iyi anlıyorum minikprensesim

selam canbor

okudum,banunun yanlış anladğını anladım da cvp vermedim şimdi sen verirsin nasılsa diye
ama çok güldüm

canım minikcim ben de çok üzülüyorum..
durum bıraz daha farklı...
işim herkesin ohh ne kadar rahat meslek diye bilmesine ve küçük görmesine rağmen çok zor çok...
çocuklarla tek başına 10 dk çay molan olmadan ,bir girdin mi sınıfa bir daha çıkamadan her saniyesi hareketli,her an olaylı şekilde ders yaparsın...
çocuklar annesi gibi görür, eteğinden ayrılmaz biri su ister ,biri tuvalet der,öteki aklına birşey gelmiş anlatır,,diğeri eşyasını kaybeder...
yanında yardımcın yok,, kussa,altına kaçırsa öyle bırakamazsın mecbur kollar sıvanır...
tuvaletin gelse sıkışşsan 5 dk çıkamazsın ,özel günündeyen işin bitik..haftasonuna denk gelsin yoğun günler diye dua edersin..
su içecek vaktin kalmaz..
laftan anlamayan velisiyle uğraş,idarecisiyle uğraş.
,sınıftan çıkamayacağımı bilmeyen ya da bilip de öylesine konuşan öğretmen arkadaşların,"yanımıza çay içmeye gelmiyorsun" kaprisleriyle uğraş..seni onları beğenmediğin için
yanlarına gitmediklerini sanırlar...
öfff ders araç gereçlerinin yetersizliği,vs.. hangi birini sayayım ki..hep problem,,hep problem......
tüm bunlarla cebelleşip eve geliyorum,kendi çocuğuma sabrım yok ,,,
enerjim kalmıyor...5 saat aralıksız konuştuğum için konuşmak bile istemıyor canım..
sonra kendıme kızıyorum işte senin gibi neden böyle diye...:93:
çok yazdım kusura bakmayın:18:

Son düzenleme:
kolay olur mu canım,dünyanın en zor şeyi çocuklarla uğraşmak

kura işlemimizde tamamlandığına göre,ben artık yatıyorum.acayip uykum geldi.:111: iyi geceler,tatlı rüyalar

saphicim benı de katmışsın...
katılalım bakalım napayım ya sizi mi kırcam.fedakarlık yapıcazzz mecbur..

valla bu sefer yine 1. çıkarsam benim üstümde kalmaın diye eşime çektirttim ya,yine de ben çıktım.Banunun zannettiği şey gerçek oldu yani temiz kalpli arkadaşım benim.
saphira kaçar

evet çıtırcım işin gerçekten zor..ufak çocuklarla uğraşmak kolay değil cidden allah sabır versin diyelim...
bende çok üzülüyorum, bazen o kadar daralıyorum ki yaşananlardan tam o anımdada o beni üzüyosa ona patlıyorum bu sefer kramplar giriyor mideme neden böle davranıyorum diye...

hepimiz için hayırlısı olsun yeni günümüz...şahsen ben kopalım istemiyordum herkez beraber devam etsin istiyodum ölede oldu çok mutluyum...hepimiz birbirimize çok alıştık..

senin de işin zor arkadaşım...
kendını suçlama hiç...çok iyi bir annesin sen
çocuğuna kızmayan bağırmayan anne yok ki..
ne kadar az olmasını sağlarsak o kadar güzel..
annelik ,ona kızdıktan sonra
içten içe yaşadığın içini yakıp kavuran ateşle mücadele ederken hissettiklerimiz...ve çok zor başa çıkabilmekk..
herkesin var bir şekilde problemi işte..
allah yardımcımız olsun..

hii saat kaç olmuşş :/
sabah uyanamıycamm..

bu hafta uyum haftası ya çocuklar alışmaya çalışıyorlarr okula...
zor gecıyor..
birtanesi diyorki çocuklardan bugün,sennn nasıllll bizim adlarımızı hemen öğrendinnn
ama bu senekı cocuklarım daha bi sevımlıler sankı pek akıllı geldıler gözüme

Günaydın şekerler

niye dövcekmişsiinnn

iyi bari,geçen senekiler biraz moralini bozuyoru sanki,özellikle de velileri :111:

selam kızlar

eşimin ablası ve eşi döndüler evlerine tunişim çok özür dilerim gelemediğim için hem eşimin sınavı hemde ablası bende yatılı misafirdi katılamadık mutlu yaşları olsun tuna yektacığımın

günün cumartesi olmasına en çok ben sevinmişimdir heralde hafta içi çoook zor olurdu benim için

fazla vaktim yok ablam bende kalıyor dişleri yapılıyor istanbuldaki bi akrabamız dün vefat etti annemler ona gittiler ablamda bende 3 çocukla baya yoğun gçiyor günler

Son düzenleme:
selam arkadaşlar...

başınız sağolsun cnm..
bu arada kolay gelsin.

Gülbincim başınız sağolsun canım.Olsun daha bir sürü doğum günleri yapıcaz inşallah kısmet değilmiş...
Sapişim 6.his demekki zaten ben alelacele okuyup yazıyorum heleki dün annem bir yandan Tuniş bir yandan çekiştiriyorlardı beni yanlış anlamışta olabilirim
Bu arada yılbaşını bende mi kutluyoruzBende yapılacak etkinlik konusu belli oldu
Bu arada en son oyun grubu buluşmalarında çıtırım bana fen işleri sorumluluğu vermiştin ama ben bunlar neyden anlar neler öğretmek gerekir bilemedim netede giremiyorum acık ipucu istiyorum:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…