İzmir'de Bebek Oyun Grubu

selam kızlar...
bikaç günlüğüne yazlığa gidiyoruz..topiciğime giremiyeceğim..beni merak etmeyin diyede yazayım dedim...öpüyorum hepinizi..

İyi geceler hatunlar

yeni günümz hayırlı olsun, ben kararsızdım çok ama oyun bozan gibi de olmak istemem, elimden geldiğince devamsızlık yapmamaya çalışiciğim arkidişlerim, en büyük endişem Ateşin haftanın beş günü tam gün kreşte olup, bir de haftasonu kreş gibi bir ortamdan sıkılması, ama bir yandan da diyorum arkadaşlarını çok seviyor, muhtemelen çok özleyecektir, daha akşam şu buzdolabımızdaki resimden herkesi tek tek sayıyordu, deneyip görücez bakalım.

çıtırım yeni eğitim yılın ve öğrencilerin hayırlı olsun, valla öğretmenlerin içinde en zor olan senin branşın, Allah kolaylık ve sabır versin canım sana.

benim de bu ara çok yoğun geçiyor gnler, bakıcıya alışmaya çalışıyoruz, bir yandan da dreksiyon dersleri almaya başladım, bu sefer kararlıyım öğrenicem ben bu araba kullanmayı, kocacım sözünde durursa da bana şöyle ucuz yollu bir araba alıcaz, tam öğrenene kadar onda pişeyim diye ..

ben kaçayım şimdilik fırsat buldukça gelmeye çalışırım, hepinizi öptüm.

başsağlığı dilekleriniz için teşekkürler canlarım

son 15 gündür baya yoğun tempolu günler geçiriyoruz ve bu tmpo yorgunluk bitmeyecek haftaya evi boyatıyoruz bakalım 2 çocukla nasıl üstesinden gelicez size anlatmayı unuttum tabi ben filiz ablam yani eşimin ablası buraya gelirken merte bişi almamış ardaya araba almış buradan istediği bişi alırım demiş bayram günü sen benden ne istiyorsun halacım dedi mertte araba yatak istedi halası onu kırmadı ve oda takımı aldı ona istikbalden biraz dolaştık uygunu oydu sağolsun oda takımına ihtiyacımız vardı hemde mertin çok istediği bişidi bizi mahçup etti ve aldı toplu bayram ve doğum günü hediyeleriymiş :))
haftaya ev kapılar boyanıcak ve oda takımı gelicek halasının bizede bi hediyesi var 1 günlük kaçamak evlilik yıldönümüzdü onun hediysi olarak evde boyandıktan sonra bi otele 1 günlük kaçış yapıcaz 6cı seneye girmemizi kutluycaz :))

sağolsun valla onun buraya gelişi hayatımı değiştirdi diyebilirim önceden hiç bişiye karışmazdı annesinin bana yaptıklarına göz yumardı aynı yiğit gibi görmezden gelirdi amerikada evlendi ve eşini buraya getirdi tamamiyle değişmiş biri olarak geldi beni hiç ezdirmedi annesine bana her laf söylediğinde oda annesini kırmadan hatalı olduğunu belirtti benle uzun uzun konuştu yiğitin hatalarını yüzüne karşı söyledi kocamda kayınvalidemde anladılar bu durumun beni ne kadar yıprattığını üzdüğünü son zamanlarda kayınvalidem bana ilk defa kızım die seslendi laf sokmadı kırmadı kırdığı zamnalarda yiğit beni savundu eskiden annesini görmezden gelir birde üstüne annesine yandaş olurdu arabaya bindiğimizde o yaşlı sen büyütüyorsun derdi artık hakkımı savunuyor yiğit borçları kapatıcağını ve evin ihiyaçlarınla ilgileceğine söz verdi ve şimdilik uyguluyorda umarım devamı gelir. uzun uzun yazdım arkadaşlarım ama bu aralar evlilik hayatımda herşey yolunda sizinlede mutluluğumu paylaşmak istedim

darilgencim kursa gitmene çok sevindim 2 tane çocukla başka çıkış noktası yok araba kullanmayı bilmeliyiz bende kursa gitmeyi çok istiyorum ama onun için mertin kıreş veya okula başlamasını beklemem lazım ardayı anneme bırakıp kursa gitmem şart bu iş eşlerin öğretmesiyle olmuyor hergün pratik yapmak lazım çok sevindim arkadaşım senin adına darısı benimde başıma

Son düzenleme:
saphişim ve kriko darısı hepimizin başına inşallah, çok istiyorum çok ben de tunayekta, çıtır, minik ve eycik gibi araba kullanabilmeyi, onları bir kez daha burdan tebrik ediyorum, inşallah geri kalan bizler de şu araba işini hallederiz..

Kriko aile durumlarınıza da çok sevindim, Allah iki meleğinin ve senin yüzünü hiç soldurmasın, mutluluğunuz daim olsun inşallah.

vay be süper görümce olayı yani.çok sevindim canım adınıza.görümce buraya yumruk havaya diyorum size yaptığı hediyeler de çok güzel,afferin kadına takdir ettim.Merte de oda alması çok güzel olmuşmavi takımda ardoşa kalır işte.güle güle kullanın canım.evlilik yıldönümü tatilinizde şimdiden içinize sinsin inşallah

iyi gecelerrrrrrrrrrrrrrrr

canım ben yardımcı olacam merak etme..şimdi ben şu yoğunluğumu atlatayım,,okul işlerim bi düzene girsin,,
bizim miniklerimiz için plan -program hazırlıyacağım..bu şekilde daha düzenli olacaktır...sizlerin de fikirlerini alacağım tabi...
yetişemediğim durumlarda sizlerden yardım isteyecegım arkadaşlar.
etkinlikleri hazırlama konusunda..

selam kızlar...
bikaç günlüğüne yazlığa gidiyoruz..topiciğime giremiyeceğim..beni merak etmeyin diyede yazayım dedim...öpüyorum hepinizi..
bahsetmiştin cnm..
güle güle bakalım..
seni özliycezzzz

gecenın bu vaktı bu kadar olumlu gelişmeyi duymak içimi kıpır kıpır yaptı vallahi..
çok sevındım gerçekten..
odanız hayırlı olsun gule gule kullansın mertcım..
en güzeli de ailevi ilişkilerinizin düzelmesi.bu herşeyin anahtarı zaten..
inş böyle davam eder,,hep mutlu olursnz cnm..
allah bozmasın

canım azmin elinden kurtulamayacak birşey yok bence...ve gerçekten isteyince bir insan muhakkak başarılı oluyor..
tüm bayanların araba kullanması şart diyenlerdenim ben..çünkü bu özgürlük ve rahatlık bir bayan için..hele ki çocuklu bayanlar..
ben kısa sürede üstesinden geleceğini biliyorum..bana gelinceye kadar çoktan öğrenirsin artık,arabayla gelirsin :)
bol bol çalış pratik yap.ben kursa gidip öğrenmiştim ama araba olmadığı için sonra bidaha hiç binmemiştim.aradan 2-3 yıl geçti.araba aldık...
kapıda bekledı araba 2-3 gün...eşim de kullanmıyor ya,,öylece duruyor :) sonra baktım o bize bakıyor biz ona..bir arkadaşla 1 kere boş arsada hatırlama çalışması
yaptık,2 kere de birlikte trafiğe çıktık..hatta 2. sinde urlaya gittik,o götürdü..orada ben ara sokaklarda kullandım..sonra eşimle bir yere oturdular arabadan inip,
gezip gel hadi turla dediler...çıktım..bir yere girmişim ki sormayın,geri geri gitmem lazım çıkmaz sokak,romann ablalar etrafımı sardı bir anda ne oldugumu şaştım.
kapı pencere kilitlemesini bılmıyorum daha..:) onlar da birşyler soruyorlar söylüyorlar..anlamıyorum bıle :)
o korku halıyle oradan çıkmayı başardım snra..ama hiç unutmuyrum o anı.
oradan dönüşte izmire kadar ben kullandım sonra..artık kendın cıkarsın dedı arkadaş bıraha calışmadık neyse,,
araba yıne kapıda bekledı 1-2 gün daha sonra bir akşam aldım arabayı bir cesaret tek başıma çıktım..ve çıkış o çıkış ondan sonra hıc korkmadım arkası da geldı..

arabayı olduğu yerden çıkartamıyordm yarım saat ugraşıyordum ilk zamanlar...park ederken de öyle..ama tüm mahalle halkı seferber olup yardımıma
koşyorlardı sağolsunlar :)
birkere de o zaman 6 gıbı evden cıkmam gerekıyor sabah cıktım arabayla gidiyorum,,yapmur yağmaya başladı delı gıbı önümü göremiyorum..çünkü silecekleri
çalıştırmayı bilmiyordum..ha hahah:)
yol kenarında durup bir taksiciden yardım istemiştimm..bana göstermişti nasıl acıp kapatacagımı..
ohoo neler neler ne komıklıkler yasadım ya..şimdi gülüyorum..tüm bunların üzerinden 1 ay bile geçmemişti uzun yol yapmaya başladım..
ama tabı her gün kullanıyordum..
bide bnim eşim kullansa şöyle yan koltuga kurulsam

bu arada eşine kızma cnm,araba kullanmayı herkes öğenebilir belki ama herkes öğretemez..
kimisi öğrenecek olandan daha heyecanlı oluyor ya da panik oluyor ,arabaya yada kendilerine bir zarar geleceğinden korkuyor,,,vb
sebeplerden gergin anlar yaşanıyor ve öğretemiyorlar...en iyisi profesyonel biriyle çalışmak...
en azından eşin öğrenmeni destekliyorsa bu da güzel..
bir arkadaşın eşi çok öğretmesini istiyordu eşinden çok hevesliydi ama eşine öğretmedi adam
sebep: eğer öğretirse kadın tabi arabayı almak isteyecekti sürekli,paylaşmak istemiyordu

sen araba da alacakmışsın kendine oo ne güzell...benimki gibi birşey alırsın işte sana yeter günlük kullanım için..
hadi bakalım darilgennn kim tutarr seniiii..

çok teşekkürler canlarım mutluluğu paylaşacağım arkadaşlarımın olması ne kadar güzel iyiki varsınız...

en büyük görümce benim görümce :)) şaka bi yana o bu zamana kadar çok sıkıntı çekti 2 deva evlendi birinde dayak yeemiş öldüresiye 2side aldatmış onu arkasından beyin ameliyatı vucudu kadınlığı reddetti erken yaşta menopoza girdi bu 3cü evliliği çok mutlu allah bozmasın ama 40 yaşında ama hiç çocuğu yok ve olamazda artık oda kocasıda mertle ardayı çok sevdi isterdim dedi 1 çocuğum olsun çok üzüldüm ama hayat işte

neyse bizim ev çok şenlikli kaçtım ben kızlar

selamhanımlar izmir ismini duyunca baktım benımde 15 aylık oglum var .
ama sanırım sizin yavrucaklar buyuk deılmı ?

merhaba güneşim :) bizimkilerin hepsi artık 3 yaşında sayılır.3 ü dolduran da var,önümüzdeki aylarda dolduracak olanlarda var ama ortalama 3 yaş grubu diyebilriiz grubumuz için :)

Süpersin ya, cesaretinden dolayı seni tebrik ediyorum ama o kadar güzel moral oldu ki bu bana anlattıkların bana, bugün 4. dersimi aldım tam olana kadar 4-5 ders daha alıcam, ama yazdıklarını düşününce benim tek derdimin cesaret eksikliği olduğunu fark ettim, olacak bu iş olacak

selam kızlar
güne karar vermişsiniz bende dru ayarlamaya çalışıcam en azından ayda bir sizi görmek için ama dr çok yoğun umarım uyar
krikitos mert odasını güle güle kullansın evliliğindeki gelişmelere çoook sevindim allah mutluluğunuzu bozmasın
darilgen yarısına gelmişsin olmuş demektir başarıcağına inanıyorum tatlım
çıtırcım sanada allah kolaylık versin işin gerçekten sabır gerektiriyor başarılı mutlu bir yıl geçirirsin inş
banucum doğum günü süperdi çok eğlendik özellikle zeynep bembeyaz çorapları kahverengiydi

eycikim hoşgeldin canım kızlar iyi akşamlar
canım madem katılacaksın,ki biz de böyle umuyorduk çok sevindim kendi adıma senin sıran geldiğinde birimizin evinde yaparız senin gününü ya da dışarıda da olabilir

iyi geceler hanımlar

eycik hoşgeldın cnm;nasıl gıdıyor orada hayat,*

teşekkürler eycikçim sen bi yerlere mi gittin neyi kaçırdım ben hamiş olduğunu duydum sonraki gelişmeler nedir tabi özeldeğilse ve buradan yazılacak bişise merak ettim yahu :))))

Selam kizlar
Krikitosum senin adina coook sevindim canim evdeki huzur gibisi yok,bu arada sana geldigimizde tunis o araba yataktan inmez herhalde:)Senin görümceden her eve lazım
Darilgencim ben seni ne zaman istersen seve seve arabayla alırım,ama kendi özgürlüğün acisindan araba ve surus deneyimine cok sevindim bence ne olursa olsun en azindan acil durumlar icin öğrenilmeli
Sapisim sana kimler mama yapacak ve sen ne yapacaksin ?
Minigim canim Allah icine sindirsin imkanin var git dinlen ne guzel :)
Eycikim ayda birde olsa görüselim tabiii cok sevindim

Selam kizlar
Krikitosum senin adina coook sevindim canim evdeki huzur gibisi yok,bu arada sana geldigimizde tunis o araba yataktan inmez herhalde:)Senin görümceden her eve lazım
Darilgencim ben seni ne zaman istersen seve seve arabayla alırım,ama kendi özgürlüğün acisindan araba ve surus deneyimine cok sevindim bence ne olursa olsun en azindan acil durumlar icin öğrenilmeli
Sapisim sana kimler mama yapacak ve sen ne yapacaksin ?
Minigim canim Allah icine sindirsin imkanin var git dinlen ne guzel :)
Eycikim ayda birde olsa görüselim tabiii cok sevindim
Cıtırım zorlandıgın yerde yardım istemek değilde sen bize herzaman görev ver canım,artık iyice biseylerden anlamaya başlıyorlar etkinliklerimiz daha eğlenceli gececek bence,sen zaten yogunsun
Bu arada dün göz muayenemizcok iyi gecti 3yasinda ve sonrasinda her sene muayene olmaliymis,bugunde elindeki sigiller icin behcet uza gudelim dedik sabah bi adama carptuk arabayla daha dogrusu adam bize carptik oglene kadar karakoldaydik,stresten sirtim tutuldu.tunis tüm gun biz adama carptik diyip durdu.Ruhsatta almamisiz neyseki adam hatali oldugunu kabul etti,yani herkes ogrenmeli bence...

çok geçmiş olsun canım iyiki tunaya ve size bişi olmamış kaza nede olsa siniri bozuluyo insanın sırt ağrında hemen geçer umarım

erkek çocukları nede olsa arabayı seviyorlar ne yaptı etti aldırttı halasına :)) şanslı velet bu zamana kadar mertin herşeyi tam oldu da arda o konuda pek şansız çıktı garibim allah okul iş hayatın da şans açıklığı versin onada artık elimizden gelenler bunlar
tunişte gelince bizde bol bol oynarlar eve gidince baba banada al demesin :)))

krikitos eşime kurs çıktı yan yanayken ayrıntılı anlatırım canım
çıtırcım burda hayat güzel gidiyor bu kurs en çok zeynepe yaradı görümcemlerin küçük çocukları var gün boyu onlarla oynuyo benim arkadaşlarım hep burda şimdilik iyi daha evimizi özlemedik
tunayektacım geçmiş olsun iyiki bişey olmamış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…