canım benim çok geçmiş olsun.Allah kazadan beladan korusunSelam kizlar
Krikitosum senin adina coook sevindim canim evdeki huzur gibisi yok,bu arada sana geldigimizde tunis o araba yataktan inmez herhalde:)Senin görümceden her eve lazım
Darilgencim ben seni ne zaman istersen seve seve arabayla alırım,ama kendi özgürlüğün acisindan araba ve surus deneyimine cok sevindim bence ne olursa olsun en azindan acil durumlar icin öğrenilmeli
Sapisim sana kimler mama yapacak ve sen ne yapacaksin ?
Minigim canim Allah icine sindirsin imkanin var git dinlen ne guzel :)
Eycikim ayda birde olsa görüselim tabiii cok sevindim
Cıtırım zorlandıgın yerde yardım istemek değilde sen bize herzaman görev ver canım,artık iyice biseylerden anlamaya başlıyorlar etkinliklerimiz daha eğlenceli gececek bence,sen zaten yogunsun
Bu arada dün göz muayenemizcok iyi gecti 3yasinda ve sonrasinda her sene muayene olmaliymis,bugunde elindeki sigiller icin behcet uza gudelim dedik sabah bi adama carptuk arabayla daha dogrusu adam bize carptik oglene kadar karakoldaydik,stresten sirtim tutuldu.tunis tüm gun biz adama carptik diyip durdu.Ruhsatta almamisiz neyseki adam hatali oldugunu kabul etti,yani herkes ogrenmeli bence...
krikitos eşime kurs çıktı yan yanayken ayrıntılı anlatırım canım
çıtırcım burda hayat güzel gidiyor bu kurs en çok zeynepe yaradı görümcemlerin küçük çocukları var gün boyu onlarla oynuyo benim arkadaşlarım hep burda şimdilik iyi daha evimizi özlemedik
tunayektacım geçmiş olsun iyiki bişey olmamış
krikocum zaten senin tarih 5 kasım olarak kalamaz çünkü arife.bir sonraki cumartesi de 12 kasım oluyor.ben muhtemelen Okyanusun d.gününü 12 kasım cumartesi yapacağım.bu durumda zaten otomatikman senin gün 19 kasıma atıyor.ben tarihleri kaba taslak olarak yazdım.sizler kendinize uygun olabilecek tarihleri belirleyip buradan bildirin diye bekledim aslında.tarihleri önceden belirleme sebebimiz hem eycike hem minikprensese uyması için.5 kasımdan bir önceki hafta yapmaya kalksan 29 ekim oluyor.bilmem bu durum etkiler mi çoğunluğu.bir de tabi senin Merte doğumgünü yapma isteğin var.O zaman 2 seçenek var.Ya eycikle anlaşıp değişeceksiniz ve eycik 29 ekimde yapacak ki bu mümkün değildir sanıyorum.ilk geleceği tarih 8 ekimdi.hemen 21 gün sonrasına gelmez diye sanırım.ya da dediğim gibi sen 19 kasımda yapacaksın,eycik de,3 aralıkta çıtırın yerini alacak ve gün ''1 oyun günü'' kaymış olacak.defterime not aldım gün sıralamasını ve mama sırasını haftaya bnim ev boyanıyor ben kocama bırakıp işleri gelicem :)))) babam getirise birde süper olur ohhh hayat bana güzel boya yapılırken ben arkadaşlarımlayım :::))
birde sizin için de uygun olursa zeliha ile ben yer değiştirirsem 19 kasımda ben merte sadace sizin olacağınız bir doğum günü düşündüm amaç hepbirlikte olmak gün paralarınız hediye niyetine kabul edilir :)) eğer uygun olmazsa kabulumdür
canım yine yoğunsun,yoğunsun ve yoğunsunİyi pazarlar arkadaşlar ne var ne yok?Sapişim mama listesi için teşekkürler canım:)Sizin cuma mevlüt var bizimde Çarşamba Cengiz Bey'in 52 si bu hafta onun telaşı var,bir 302u anneannemin senesi onuda beraber yapıcaz bakalım.Enişte çarşamba Irak'a gidecek herhalde ben yine ablama giderim.Çocuk ben gidince susuyor teyzesini özlüyorCts'yi iple çekiyorum
tunayektacım geçmiş olsun allah korusun beterinden inş
saphiracım cnm kafa yorup sıralamaları yapmışsın,teşekkür ederiz..
kızlar şimdi biz herkesin bir çeşit yapıp getirmesi fikrini birbirimizi yormayalım,
yardımlaşalım diyerek ortaya koymuştuk fakat geçtiğimiz dönemde hiçbirimiz buna uymadık..
içimizden gelıyor tabi, hepimiz birbirimiz için en iyisini yapmak istiyor,en iyi şekilde ağırlamak istiyoruz..
bu sefer hem ev sahibi çok çeşit yapıyor,hem üstüne 3 çeşit getiren oluyor,,belki israf olmuyor yeniliyor sonuçta kalınca da ama amacına uygun olmuyor..
ben diyorum ki;ya kendimizi dizginleyelim bir çeşittenn fazla yapmayalım + 3 çeşit sıradaki getirsin.
1 çeşit tatlı,bir çeşit tuzlu,bir çeşit salata bir de börek tarzı olsun mesela çay ile iyi gidiyor.
bu dört çeşit bize yeterli..kim ne yapacak burada konuşur,paylaşırız.
ya da ;
sadece ev sahibi yapsın ne yapacaksa ,ne isterse ...kimse birşey getirmesin birbirine .
çünkü bu şekilde amacına uygun gerçekleştiremiyoruz..bir anlamı kalmıyor..
siz ne düşünüyorsunuz arkadaşlar?
yani ev sahibiyle birlikte toplam 3 kişi mi yapsın ikram,doğru mu anlamışım?
bence ev sahibi 1 çeşit,ve diğer 3 kişi de 1 er çeşit iyi ama...bazen uygun olmayıp yapamadığımız da oluyor
yok canm ben dedim ki;
ya ev sahibi 1 çeşit+ 3 kişi
ya ev sahibi 2 çeşit+ 2 kişi(mesela ev sahibi börek +tatlı yapar diye düşündüm..)
ya da 4 çeşit ev sahibi
??????
ev sahibi 2 çeşit + 2 kişi = 4 çeşit ama 3 kişi oluyor yani.o zaman 4 erli 2 gruba ayıramayız.değiştirmemiz lazım.
ev sahibi 4 çeşit dersek zaten amacına uymuyor ki asıl olay da o
kızlar bence ev sahibi 2 çeşit yapsın,yani 1 çeşitle insanın içine sinmez gibi geldi bana.1 tatlı 1tuzlu uygun olur heralde,2 kişide yanında getirsin bi sıralamayla,olmamııı:96:
ben bu arada ne yapacağıma karar verdim.börek + tatlı + tavuklu salata (diyetime de uysun biraz diye) düşünmüştüm.ancak cuma günü ablamın bebek mevlüdü olduğu için biraz endişeliydim.cumartesi günü yetiştiremem.cuma günü tüm gün koşturmaca,akşama da çok yorgun olurum.bu yüzden sadece tatlı yapacağım nasip olursa.kedi dilli hafif bir pasta gibi bir şey olabilir.her seferinde börek yapıyorum.bu kez değişiklik olsun tatlı yapayım.pratik de olacak benim için tabiki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?