İzmir'de Bebek Oyun Grubu

oki bebiş bende mercimekli yada patlıcanlı börek yapayım yada tuzlu kek olabilir çocuklarda sever,ne dersiniiiz??

tamam tatlışlar,çoğunluğa uyarım.herkes fikrini belirtsin madem bu konuyla ve diğerleriyle ilgili.çook uykum geldi.yatayım artık.iyi geceler,mışıl mışıl uykular

tamam tatlışlar,çoğunluğa uyarım.herkes fikrini belirtsin madem bu konuyla ve diğerleriyle ilgili.çook uykum geldi.yatayım artık.iyi geceler,mışıl mışıl uykular

iyi geceler canım..
daha hafta başındayız nasılsa..herkes girip yazar fikrini son kararı veririz artık.

pazar mı? o zaman beyler de gelsin hayatım cumartesi iyidir.hallederim ben bir şekilde..
bu arada eşlerle birlikte akşamları da gün yapıyorlar,çok keyifli oluyormuş.ileriki dönemlerde belki bize de uyar böyle bir şey.
iyi geceler..........

canım sana zor olmasın diye pazar dedim.
yoksa sadece pazar değil cmt de evde eşler..en azından benimki öyle..
o yüzden ha cmt bırakmışşsın eşini evde ha pazar farketmiyor..
sen bilirsin.

günaydın fıstıklar
doğru diyosun çıtırcım cmt. de evdeler ama ne bileyim pazar daha bir aileye ayrılırmış gibi geliyor

Selam kızlar bana her yol mübah deyip kıssadan hisse cevaplıyorum:)Gelmiyim gelmiyim diyorum olmuyor ve yine ablamdayım...35 bencede değişiklik olur aslında banada ev sahibinin 1 çeşit yapması az gibi geldi totalde 5 çeşit olsa ama hafif şeyler yapsak nasıl olur,küçük kanepe tarzı mesela

selam iyi akşamlar hanımlar

35 tl olursa ayda 70 tl oluyor ve belki bu biraz kasar e azından bazılarımızı ama çoğunluk 35 diyorsa tamamdır toplanan para çoğalır ihtiyaçlarımıza kullanırız bölece

yemek konusunda farketmez diyorum ve kolaya kaçıyorum :)))

doğum günü içinde sapişin evinde birbirimize fikir verir karar veririz
öpüldünüz kızlar

iyi akşamlar fıstıklar
ikram olayında bencede ev sahibi için 1 çeşit az,içine sinmez insanın tabi ama ev sahibi dışında 3 kişi daha yapıyor diye ...madem öyle,tamamdır.ev sahibi 2 çeşit yapsın,gelen 3 kişi de birer çeşit yapsın.toplamda 5 .eşit olsun.mümkünse hafif şeyler olsu tunayektanın dediği gibi.böylece tekrar ikram listesi yapmamıza gerek kalmayacak.

darilgencim sen hiç bahsetmedin,Ateşin doğumgününü yapacak mısın?yapacaksan nasıl bir şey düşündün?malum doğumgünü aylarındayız.heleki kasımda 3 tane doğumgünü var.günlerimizin tarihlerini de onlara göre ayarlayacağız

buradan yazıyorum bunları çünkü yüzyüze görüştüğümüzde çok da fazla konuşabildiğimizi söyleyemeyiz.buradan daha net oluyor gibi geliyor bana

iyi geceler,

o akadar yoğunum ki bu aralar, zor yetişiyorum herşeye,
saphişim Ateşin doğum günü ile ilgili açıkçası hiç bir plan yapamadık, şimdiye kadar hep evde yaptım, ev de küçük olunca zor oluyor herkesi çağıramıyorum, tıkış tepiş oluyor. aslında bu sene dışarıda bir yerde yapmayı çok istiyorum ama eşim bu konularda biraz daha hevessiz, bir de bu aralar o kadar çok harcama çıktı ki bakıcı, kreş, ve hazırlıkları falan maddi olarak bunalımda hissediyor kendini ve ne olur şimdi konuşmayalım bu tür masraf yapacak şeyleri dedi ve ben de bekliyorum bunalımının geçmesini,
9 kasım tarihi bayramın son günü, büyük bişey yaparsak da o tarihte olur gibi geldi bana çünkü bayramın son günü, kısa tatil herkes gittiği yerden dönmüş olur bence, siz de fikirlerinizi beyan ederseniz sevinirim..

kreş bu hafta alıştırma için annelerle birlikte 2 saat 9.30- 11.30 arası, bebeği bakıcı ile yanlız bırakıp gidiyorum, çok zor oluyor, neyse bu gün temizlikçi teyze vardı da yarın yanlız bırakıcam, umarım iyi bakar yavruma..

gün tarihleri ve mama listesi gayet iyi eline sağlık saphira, hepsini ev sahibi yapsın hariç diğerleri bana uyar, gönül ister hepsini yapmayı ama zor, gün parası da 30-35 farketmez, benim bir önceki yalan oldu zaten, darısı buna inşallah

Bayram,Duru Okyanusun,Ateşin ve Mertin doğum günleri biraz çakışıyor.tabi bir de oyun günlerimiz.Ben ortaklaşa bir formül tam anlamıyla bulamadım açıkçası canım.baya bir kafa yordum,tam heh böyle olur diyorum,başka bir şey çıkıyor.6 kasımda bayramın ilk günü.ben bu yüzden kendi gününde yapmayı düşünmüyorum mesela. sizler karar verin ne zaman isterseniz bir orta yol bulunur
bakıcın da iyidir iyidir canım,merak etme sen.zaten artık 6 aylık oldu kuzu,büyüdü,kurtardı kendini

8 ekim cumartesi m.prenseste oyun günü

11 ekim salı İklimin d.günü (çıtır d.günü yapacak mı ya da hangi tarihi seçer bilmiyorum)

15 -16 ekim cumartesi-pazar boş !

22 ekim cumartesi darilgende oyun günü

29-30 ekim cumartesi pazar boş !

5-6-7-8-9 kasım cumartesi-pazar... arife ve bayram

5 kasım cumartesi krikitosta oyun günü (değişecek)

6 kasım pazar Okinin d.günü (gününde yapmayacağım mecburen)

9 kasım çarşamba Ateşin d.günü (kendi gününde kutlaması yapılabilir,kesin değil)

12-13 kasım cumartesi-pazar boş !

19 kasım cumartesi eyckin oyun günü

26-27 kasım cumartesi-pazar boş!

bundan sonraki tarihler bir çakışma olmuyor gibi duruyor şimdilik.arkadaşlarım benim aklıma şöyle bir şey geldi;ben 12 kasım cmt. yapmayı düşünmüştüm kızın d.gününü ama bu kadar çakışmayı biraz düzenleyebilelim diye,ben 6 kasımdan sonraki değil,önceki hafta yani 29 veya 30 ekimde yapayım.Böylelikle yukarıda yazdığım gibi 12-13 kasım boş kalır.darilgenim sen yaparsan Ateşe d.günü madem 9 unda yapmayı düşünüyorsun o zaman krikitosun oyun gününü de 12 kasım cumartesiye atalım.bu arada krikitos Mertin d.gününü yine o gün kendi aramızda kutlamak istersen yapabiliriz.Tabi bu tarihler hepinize uyuyor mu,Sudeye ve eycike uyuyor mu bilmiyorum.

gün parasıyla ilgili çok net cevaplar yazmamışsınız tontişler,çok politik gördüm sizi. ben değişiklik olması adına 35 TL tamamdır diyorum.zaten çok az bir şey farkediyor.bu kadarcık fark kimseyi zorlamaz diye düşünüyorum.yok benim bir limitim var,onu aşmak istemiyorum derseniz o ayrı tabi.İtirazı olan yoksa gün parasını 35 TL yaptık.Şöyle bir alternatif koyabiliriz;fazla bulan veya istemeyen yarı parayla katılıp,kendisine sıra geldiğinde de yarı para alır.yani isteyen 17.50 TL ile katılım gösterebilir.İsteyen parasız olarak da katılabilir.

ikram olayına da karar verdik.ev sahibi 2 çeşt yapacak.listedi sırası gelen diğer 3 arkadaşımız da birer çeşit yapacak veya hazır alacak veya müsait değilse yapmayacak/almayacak..

evet tontişlerim nasıl ama ?

Son düzenleme:
iyi geceler kızlar..

8 inde minikprensesteymişiz...
ben pazar günü yani dokuzunda yapmak istiyordum iklimin d. gününü.
birde arkadaşlar; ben güne katılmayacağım, sadece oyun grubuna katılmak istiyorum.
100- 100 iki ayrı güne girdim.buna da girsem girerim de,
kendimi zorlamak istemiyorum..
birde ikisinin de dönüşü taa mayısta olacak..
anlayışınız için şimdiden tşk. arkadaşlarım..

çıtırcım sen bilirsin tabiki tatlım.istersen ilk sana gelelim,daha kolay olur dersen.bir alternatif yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…