tamam tatlışlar,çoğunluğa uyarım.herkes fikrini belirtsin madem bu konuyla ve diğerleriyle ilgili.çook uykum geldi.yatayım artık.iyi geceler,mışıl mışıl uykular
pazar mı? o zaman beyler de gelsin hayatımcumartesi iyidir.hallederim ben bir şekilde..
bu arada eşlerle birlikte akşamları da gün yapıyorlar,çok keyifli oluyormuş.ileriki dönemlerde belki bize de uyar böyle bir şey.
iyi geceler..........
Bayram,Duru Okyanusun,Ateşin ve Mertin doğum günleri biraz çakışıyor.tabi bir de oyun günlerimiz.Ben ortaklaşa bir formül tam anlamıyla bulamadım açıkçası canım.baya bir kafa yordum,tam heh böyle olur diyorum,başka bir şey çıkıyor.6 kasımda bayramın ilk günü.ben bu yüzden kendi gününde yapmayı düşünmüyorum mesela. sizler karar verin ne zaman isterseniz bir orta yol bulunuriyi geceler,
o akadar yoğunum ki bu aralar, zor yetişiyorum herşeye,
saphişim Ateşin doğum günü ile ilgili açıkçası hiç bir plan yapamadık, şimdiye kadar hep evde yaptım, ev de küçük olunca zor oluyor herkesi çağıramıyorum, tıkış tepiş oluyor. aslında bu sene dışarıda bir yerde yapmayı çok istiyorum ama eşim bu konularda biraz daha hevessiz, bir de bu aralar o kadar çok harcama çıktı ki bakıcı, kreş, ve hazırlıkları falan maddi olarak bunalımda hissediyor kendini ve ne olur şimdi konuşmayalım bu tür masraf yapacak şeyleri dedi ve ben de bekliyorum bunalımının geçmesini,
9 kasım tarihi bayramın son günü, büyük bişey yaparsak da o tarihte olur gibi geldi bana çünkü bayramın son günü, kısa tatil herkes gittiği yerden dönmüş olur bence, siz de fikirlerinizi beyan ederseniz sevinirim..
kreş bu hafta alıştırma için annelerle birlikte 2 saat 9.30- 11.30 arası, bebeği bakıcı ile yanlız bırakıp gidiyorum, çok zor oluyor, neyse bu gün temizlikçi teyze vardı da yarın yanlız bırakıcam, umarım iyi bakar yavruma..
gün tarihleri ve mama listesi gayet iyi eline sağlık saphira, hepsini ev sahibi yapsın hariç diğerleri bana uyar, gönül ister hepsini yapmayı ama zor, gün parası da 30-35 farketmez, benim bir önceki yalan oldu zaten, darısı buna inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?