İzmir'de Bebek Oyun Grubu

iiyi geceler
ben martta eve gelicem beni gunun en son sirasinda olarak siralasak olrmu?geldigimde yapsam yani kontrol icin geldigimde cok zor olur zaten sabah gelip aksam donucem disarda ayarlamam icin once gelmem gerekir kesin donusumde yapayim diyorum ne cok uzattim

iiyi geceler
ben martta eve gelicem beni gunun en son sirasinda olarak siralasak olrmu?geldigimde yapsam yani kontrol icin geldigimde cok zor olur zaten sabah gelip aksam donucem disarda ayarlamam icin once gelmem gerekir kesin donusumde yapayim diyorum ne cok uzattim

cnm sen dönsen de zaten hem o zamana ağırlaşacaksın hem çocukla çok zor olmaz mı?
bence darilgen,krikitos ve eyciğe pozitif ayrımcılık yapalıyız arkadaşlar..
siz sadece evinizi açın hiçbirşey de hazırlamayın bence..
ya da o gün dışarda bir yerde olalım..önceden ayarlamak gerekmezki.
gerek olsa da biz varız burda istediğin şekilde ayarlarız.

hoşgeldinnn tatlışım
geçmişe baktın mı hiç tarihlerle çok açıklayıcı bir mesaj yazdım.hepinizin fikir ve yorumlarınızı bekliyorum.sen tabiki kontrol için geldiğinde evine kabul edemezsin.bunu daha yazmıştım sanırım görmedin hayatım.senin sıran geldiğinde dışarıda veya birimizin evinde yapabiliriz .sen yine de sonlarda olayım dersen sırasını değiştirmek isteyen bir arkadaşımızla değiştiririz
tşk ederim cnm sağol.katılmamaya karar verdim

peki tatlışım sen bilirsin

iklimden sabah sabah inciler :)
hep anlatıcam dıyorum,unutuyorum..

-anneee susadım.
su verdim
-anne bu su değil..
-peki o ne anneciğim?
-"bu bir uzaylı içeceği" :)))

iklimi seviyorum...dedim ki
"senin güzel bakan gözlerini yerimmm"
durdu,düşündü,düşündü
-"anne,ben neden kendi yüzümü göremiyorum?"
-aynaya bakarsan görebilirsin"
-bananeee ben aynaya bakmadan görmek istiyorummm..

anneanneme gidelim diye tutturdu gecenlerde..
öff iklimm başımın etini yedin dedim.
oda diyor ki;
-sende benim ayağımın etini yedin anneeee :))

az önce de yine bombayı patlattı..yumurcakta bir çzgi film başlamış,sağ üst köşede -yeni- yazıyor.
ona bakıyordu.
ben görmedim ama ordan gördü heralde,,
-annee bunlar neden evin içinde ayakkabıyla geziyorlarr ? diyor :)

büyümüşler de laf yetiştiriyorlar artık valla...3 yaşlarını doldururuyorlar artık...
allahım güzel günlerini göstersi inş..anne olmak çok güzel..

selam

ben gün sırası bana geldiğinde hangi tarih olursa kabulum ufak bi pasta alıp mertte kutluyalım amaç çocuğun d.gününü kutlamış olalım pasta üflesin bizdee pasta yiyelim afiyetle

akıllı bıdık ya
selam

ben gün sırası bana geldiğinde hangi tarih olursa kabulum ufak bi pasta alıp mertte kutluyalım amaç çocuğun d.gününü kutlamış olalım pasta üflesin bizdee pasta yiyelim afiyetle

tamam canım o zaman yazdığım gibi olsun.bu konuya pek fazla yorum yapan da olmadı.sanıyorum ki herkese makul geldi.

selam bayanlar

sanırım bayadır tanısıyorsunz hepınız cocuklarnzın hepsi aynı yaşlardamı?

selam bayanlar

sanırım bayadır tanısıyorsunz hepınız cocuklarnzın hepsi aynı yaşlardamı?

selam gunesim
daha öncede sormuştun ve ben cevap yazmıştım ama sanıyorum görmedin.kk da tanıştık.1 yılı geçkindir çok güzel bir grubumuz oldu maşallah subanallah
çocuklarımız aynı yaştalar,en büyüğüyle en küçüğü arasında 6 ay fark var

iyi akşamlar pampişler
ablamın mevlüt cumadan salıya ertelendi.ertelendiği iyi oldu.çünkü cuma günü diğer günüm var.benim de hep böyle oluyor.duruyorum duruyorum,hepsini birden çıkarıyorum.neyse diğer günümde tur bitsin,tekrar katılmyı düşünmüyorum.ekimde bana gelecekler.sonra 2 ayda daha para toplanaca sadece,evlere gidilmeyecek.Aralıkta bitiyor yani,sıkıntı geldi bitmek bilmedi
muhteşem yüzyılı izliyorum bir taraftanda
ee sizler nerelerdesiniz akşam kaynaşmalarını özledim hatunlar,toplaşın gari

iyi geceler..

çok yorucu geçiyor kızlar okul..
mevcudum 26 oldu,,artık ikiye bölsek sınıfı iyi olacak.25 normal sayı ama sınıf küçük ve iki kaynaştırma öğrencim var. biri mental reterdasyonlu,biri işitme engelli maleseff
normalde 10 öğrenci de 2 kaynaştırma öğrencisi,20 çocukta 1 olması gerekiyor...

bir de benimle hiç konuşmayan hırçın bir öğrencim var. tekme yedim dün ondan sürekli..çocuğa dokunamıyorsun,dil çıkarıyor,tekmeliyor,hareket çekiyor..
tabi diğer çocukların uyum sürecini olumsuz etkiliyor..bugün biraz daha iyidi bu çocuk neyseki...

öğlenci olmam da beni çok yoruyor..ama ücretli öğrt. ayarlanamadı halen..
ayarlanır da,iki şube olursak,sabahçı olmayı teklif edeceğim yönetime tekrar bakalım..inş olur..

eve geliyorum yemek vs. atlatıyorsun da,çocugu atlatamıyorsun..anneee hıkaye anlat,,annee faaliyet yapalım,,anneee su,,anneee tuvalet.pöfff

selam

neden olmasın ki cnm... bende aile büyükleri akrabadır vs. çağırmıyorum,biz bize yapıcam yine.

ooo çok zor be canım.herkesin yapabileceği bir iş değil bu.şahsen ben yapamazdım ve yapayacağımı bildiğimden hiç bir zaman okul öncesi öğrt. düşünmedim.seni sabrından dolayı gerçekten tebrik ederim arkadaşım

sağol cnm. sevilmeden asla yapılamayacak bir iş..yoksa katlanılmazdı...
zor zamanlarımız bakalım,,atlatınca herşey güzel olacak inş..

görmedım cnm ya kusura bakmaaa

uyelıklerıme eklememışm tabııı ondn gozumdn kactı sanrm gerci buaralr hafızamda ıyı dııl dogumdu cocukdu işdı aklım basımda dıılkı 15 aylk bnm oglumda

tünaydın hanımlar

çıtırcım allah sabır kolaylık versin orda çocuk evde çocuk ne kadar zor işin allahtan iklim erken yatan bi çocuk o yattıktan sonra evde ni kafa dinleyebilirsin benim canavarlar 12-1de yatıyor bi oh diyemiyoz sabah kalk aynı tempo herkezin işi çok zor allah hepimize kolaylık versin hele birde çalışmaya başlarsam düşünemiyorum kendimi

iyi akşamlar kızlar
saphişcim okuyorum ama biraz hızlı demekki atladım siz beni en sona alın geldiğimde yapayım zor olmaz siz yabancımısınız ağır olursamda bir çözüm buluruz olmazmı?
miniğe bende gelicem inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…