İzmir'de Bebek Oyun Grubu

eycikcim aynı gün döneceksen eğer iklimin d. gününe de katılamayacaksın sanırım
9 u herkese uyuyor mu acaba arkadaşlar?kimse birşey söylemedi..

yarın için etknlikleri akşama hazırlayacagım..şimdi okul için hazırlanmam gerek çıkıcam arkadaşlar..
akşama buraya bakarsanız sevinirim.
belki getirmeniz gereken birşey olabilir..
öptüm arkdaşlar..

9 Ekimde nasip olur geleceğiz canım biz.Evde mi yapıcaksın?
sen ne gerekiyorsa söyle alalım canım

Selam arkadaslar bu hafta sizi çok ihmal ettim çok yoğun geçiyor gunler ve cok yoruldum... Çıtırım senin için uygunsa banada 9 u uyarYarın kaçta toplaşıyoruz kızlar yine erkene aldik mi saati??? Şuan coook uykusuz ve yorgunum biraz kestiricem...

tunayektacım nerelerdesin canım?merak ettim seni
13.00 gibi gelin canım,minikle de telefonlaştık bugün,ona da öyle dedim.erken kararıyor artık hava

iyi geceler canlar...
acilden geldim şimdi..
okuldan geldim,iklimi alıcam,baktım babam evde yatıyor..götüreyim baba hastaneye dedim,istemedi.eve geldim yarım saat sonra
daha da kötüleşmiş,annem aradı.hemen götürdüm.o saatten beri hastanedeyiz..şiddetli kusma,ishal karın ve baş ağrısı şikayetleri vardı..birkaç tane serum yedi..tahlilleri yapıldı. enfeksiyonmuş..eve bıraktım şimdi,bende geldim eve işte..
sinirlerim bozuldu hastanede.neleri geliyor,neleri gidiyor.insan durup bir şükrediyor haline

neyse işte,,akşamım böyle geçti arkadaşlar..akşam oturup birşeyler hazırlamayı planlamıstım ama olmadı ne yazıkki..artık doğaçlama birşeyler yapıcaz
arkadaşlar.kusura bakmayın.yine yapıştırıcımız yanımızda olsun.
saat 13:00 olması iyi olmuş bu arada..
öptüm herkesi.yarın görüşürüz inş..

çok geçmiş olsun cıtırcım,hay Allah ya iyi şimdi dimi?sen de bozma moralini.bak yarın hep birlikte çok güzel bir gün geçireceğiz inşallah
iyi geceler,mışıl mışıl uykular

çok geçmiş olsun cıtırcım,hay Allah ya iyi şimdi dimi?sen de bozma moralini.bak yarın hep birlikte çok güzel bir gün geçireceğiz inşallah
iyi geceler,mışıl mışıl uykular

daha iyiydi evet canım.teşekkür ederimm...sana da iyi gecelerrr

arkadaşlarım hepinize çok teşekkür ederim,ayaklarınıza sağlık.çok özlemişim hepinizi.çok güzel bir gün oldu benim için

arkadaşlarım hepinize çok teşekkür ederim,ayaklarınıza sağlık.çok özlemişim hepinizi.çok güzel bir gün oldu benim için

biz teşekkür ederiz canım,aynen bende çoook özlemişim hepinizi,simay eve 2 dk kala uyudu yolda,2saat sonra kalktı, hatta kalkamadı:)sadece doğruldu yatağında yemeğini yedi yine yattı çizgi film izleye izleye uyudu kaldı gene kuzum,yorulmuş baya bi:) biz ilk kez aktivitelere katıldık ya,simayında benimde çok hoşumuza gitti,yemeğini yerken anneme anlattı durdu bi yandan:)

minikprensesten haber varmı ki? dr. ne dedi merak ettim ,inşallah ağzı hemen geçer sudeciğin..

öpüldünüz hepiniz kızlar,iyigecelerrr

iyi geceler kızlar.
saphiracım tşk ederiz herşey için..
iklim de yolda uyudu kaldı fakat eve girerken uyandı.

aklı oyuncaklarda kalmış:) seçil teyze oyuncak vercekti ama vermedi deyip durdu
minikprenses ve darilgeni bnde merk ettim. inş kuzular iyidir.

etkinliklere çok da güzel katıldı,akıllı kuzum benim

ahh yaaa haklı çocuk.vericem dedim ama harala gürele çok oluyor ya,dağıldı kafam unuttum.off nasıl teselli etsek?

minikprensesçim poşetini ben de unutmuşsun.çocuğu ilacıda kalmış.inşallah zor durumda kalmamışsındır.dr. ne dedi?

Canım bi< teşekkürederiz herşey çok güzeldi,oyun grubumuzun başlamasına çooook seviniyorum.Çıtırım etkinlikler ve oyunlar için çoooook teşekürederim hayatım çok güzel eğlendiler,hayal güçlerini çalıştırdılar süper süper...Ellerine emeğine sağlık canım...

iyi akşamlar arkadaşlar...bugün temizlik,yemek ve ütü ile geçti...yorucuydu:/

saphiracım ben açıkladım cnm. dedim seçil teyzen unuttu,ama bence iyi oldu oyuncaklar olunca arkadaşlarınla oyuncak kavga ediyorsunuz,birlikte
oynayamıyorsunuz.ama bak ne güzel arkadaşlarınla oynadın,oyuncaklar olmadan da oynanabilir vs dedim..

tşk ederim canım ,siz sevince bende çok mutlu oluyorum...he rzaman diyorum çok çok daha güzel etkinlikler yapılabilir ama işte vaktimin yettiği kadar
hazırlanmaya çalışıyorum...

merhaba kızlar
cumartesi günü güzel geçmiş bende canlı bağlantı yapıcaktım uygun olamadım bir dahaki toplantıda bende olucam inşallah
çıtırcım akşam dönücem bileti önceden aldım keşke kalabilseydim

eycikim hoşgeldin canım.çok az girebiliyorsun sanırım kk ya,özlüyoruz seni.keşke cumartesi günü sen de olabilseydin.nasılsın?nasıl gidiyor hamişlik ?Zeynep nasıl?

evet canım çok sık giremiyorum burda biraz yoğunum.hamişlik iyi gidiyor kokulara karşı duyarlılığım azaldı kusma problemimde yok sabahları biraz kötü oluyor ama tahmin ediyorum bir haftaya kadar birşey kalmaz zeynepte iyi hep yaşıtı çocuklar var bir sürü arkadaşı oldu izmirde çok yakın mesafede arkadaşı yok kurs en çok ona iyi oldu

iyi olmanıza çok sevindim canım.Zeynebin yeni arkadaşlarına da çok sevindim,iyi olmuştur kuzucuğa

canın sağolsun canımcım.sağlık olsun...
zeynebin mutlu olmasına sevindim..

İyi akşamlar herkese:)
Eycikim senin ve Zeynebin iyi olmanîza çok sevindim,ailenin yanında olman çok hemde hamilelik döneminde Zeynebede arkadaş var diyorsun süper ...
Yarın koltuk ve halı yıkamacı geliyor netten firsat almistim:)
Kızlar bugün arkadaşım beni kızlarağasi hanının orda bir falcıya götürdü süper baktı ne varsa saydı hemde çok net en son sorun vsr mi dedi kalmadı ki dedim 10 dk içinde takır takır baktı.Hani biz bir ara gidecekti gidemedik ya ondan diyorum tavsiye ederim.
Bu aradabugün bebişimin burnu kanadı,korktuk,bendebisey degil annecim kirmizi sümük bu dedim yavrum pek eğlendi hoşuna gitti bir daha olursa doktora götürrcem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…