çok geçmiş olsun cıtırcım,hay Allah yaiyi şimdi dimi?sen de bozma moralini.bak yarın hep birlikte çok güzel bir gün geçireceğiz inşallah
iyi geceler,mışıl mışıl uykular
arkadaşlarım hepinize çok teşekkür ederim,ayaklarınıza sağlık.çok özlemişim hepinizi.çok güzel bir gün oldu benim için
etkinliklere çok da güzel katıldı,akıllı kuzum benimbiz teşekkür ederiz canım,aynen bende çoook özlemişim hepinizi,simay eve 2 dk kala uyudu yolda,2saat sonra kalktı, hatta kalkamadı:)sadece doğruldu yatağında yemeğini yedi yine yattı çizgi film izleye izleye uyudu kaldı gene kuzum,yorulmuş baya bi:) biz ilk kez aktivitelere katıldık ya,simayında benimde çok hoşumuza gitti,yemeğini yerken anneme anlattı durdu bi yandan:)
minikprensesten haber varmı ki? dr. ne dedi merak ettim ,inşallah ağzı hemen geçer sudeciğin..
öpüldünüz hepiniz kızlar,iyigecelerrr
iyi geceler kızlar.
saphiracım tşk ederiz herşey için..
iklim de yolda uyudu kaldı fakat eve girerken uyandı.
aklı oyuncaklarda kalmış:) seçil teyze oyuncak vercekti ama vermedi deyip durdu
minikprenses ve darilgeni bnde merk ettim. inş kuzular iyidir.
Canım bi< teşekkürederiz herşey çok güzeldi,oyun grubumuzun başlamasına çooook seviniyorum.Çıtırım etkinlikler ve oyunlar için çoooook teşekürederim hayatım çok güzel eğlendiler,hayal güçlerini çalıştırdılar süper süper...Ellerine emeğine sağlık canım...arkadaşlarım hepinize çok teşekkür ederim,ayaklarınıza sağlık.çok özlemişim hepinizi.çok güzel bir gün oldu benim için
Canım bi< teşekkürederiz herşey çok güzeldi,oyun grubumuzun başlamasına çooook seviniyorum.Çıtırım etkinlikler ve oyunlar için çoooook teşekürederim hayatım çok güzel eğlendiler,hayal güçlerini çalıştırdılar süper süper...Ellerine emeğine sağlık canım...
merhaba kızlar
cumartesi günü güzel geçmiş bende canlı bağlantı yapıcaktım uygun olamadım bir dahaki toplantıda bende olucam inşallah
çıtırcım akşam dönücem bileti önceden aldım keşke kalabilseydim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?