havalar bozmadan,şu kızlarağası hanına bir de birlikte,güzel birer köpüklü kahve içelim,sonrasını düşünürüz artık
tunişe geçmiş olsun canım,niye kanadı acaba,düşme,darbe alma vs.. olmadıysa yani?
bugün ablamın mevlüdündeydim ben de,hoca güzel okudu,Allah kabul etsin,içlerine sindirsin,her şey çok güzeldi.belki gelirsiniz diye bekledim ama
canlarım napıyosunuz biz simayla suluboya yapıyoruuz:)tunişcim geçmiş olsun durduk yere mi kanadı anlamadım..
sapişim uğrayamaadın heralde,bende akşam döndüm ablamdan gelemedimneyse kahve içmeye falan gidersek kızlarağasına süper olur..
yarın büyük gün millet,ne kadar bitmesini istesemde,herşeyin daha iyi olcağını bilsemde bugün bi hüzün çöktü ağladım zırladım(
neyse bebişler öptüm hepinizi,iyigecelerrr..
sağolun canlarım,tüm iyi dileklerinizle beraber gittim ve geldim,babamla gittik.10 dk falan sürdü ama 10 saat gibi geçti,girmeden önce kötüydüm baya ama tam girerken yine biraz atıştık. o sinirle girince içeri daha kolay oldu herşey,bitsin kesinlikle istemiyorum dedik ikimizde,simay için 15te 1gün,saat 9dan 5e kadar görüş verdi.yinede istediği zaman gelsin alsın diye düşünüyorum..neyse bebişler midemde hala bi yumruk var sanki,öptüm hepinizi şimdilik..
Kızlar dün gece karşı komşuma hırsız girmiş sabah kapıyı bir açtım ki kadın karşımda şaskin bakıyor.Aslında her daim böyle bir ihtimal olduğunu aklım söylesede içime bir korku düştü bende ayskkabılığın büyük bölümünü kapının önüne çektim umarım gerek kalmaz bu gece oğluşumla beraber yatıcam dua edin:18:
Kızlar dün gece karşı komşuma hırsız girmiş sabah kapıyı bir açtım ki kadın karşımda şaskin bakıyor.Aslında her daim böyle bir ihtimal olduğunu aklım söylesede içime bir korku düştü bende ayskkabılığın büyük bölümünü kapının önüne çektim umarım gerek kalmaz bu gece oğluşumla beraber yatıcam dua edin:18:
ben de izliyorum canım o diziyi.çok güzel fakat 2. bir aliye vakası gibi gözüküyor,hüngür hıçkırık ağlamalık bir dizi.ben de şimdi bizim yengenin tekrar bölümünü izledim.aslında ağlatan diziler istemiyorum ama tutamıyorum kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?