İzmir'de Bebek Oyun Grubu

havalar bozmadan,şu kızlarağası hanına bir de birlikte,güzel birer köpüklü kahve içelim,sonrasını düşünürüz artık
tunişe geçmiş olsun canım,niye kanadı acaba,düşme,darbe alma vs.. olmadıysa yani?

bugün ablamın mevlüdündeydim ben de,hoca güzel okudu,Allah kabul etsin,içlerine sindirsin,her şey çok güzeldi.belki gelirsiniz diye bekledim ama

kızlarrr özlüyorum sizi ben, ama yetişemiyorum hiç bişeye amaaa düzene girecek inşallah umutluyum

saphiş güne gelemediğim için çok üzgünüm hayatım, günün güzel geçmesine sevindim, inşallah bir dahakine biz de gelebiliriz,
bebişlerim iyileşti sayılır, sadece heryer salya sümük:2:, bunada şükür

ben de işe başladım, hiç özlememişim işi ama evden çıkmak iyi geldi, ateş kreşi sevdi ama hiç yemek yemiyormuş, uykuyu da çok kısa uyuyormuş, umarım alışır, toprak halinden memnun, benden bu kadar,

tunayekta geçmiş olsun, kırmızı sümük miyi fikirmiş

Ayyy Sapişim gerçekten çok özür dilerim tamamen aklımdan çıkmış valla hayatım zaten son zamanlar bennim kafa yerinde değil((

Darilgencim senide arayamadım ama sevindim çocjkların iyi olmasına inşallah Ateşte kısa zamanda alışır

napalım darilgencim boşver artık,çocuklar iyi olsun da önemli olan o.ateş niye yemiyormuş?öğretmenler veya başka yedirebilecek kimse yok mu?işte benim endişeli olduğum konulardan biridir bu kreşlerle ilgili.yemezse yedirecek biri var mı :44:

olsun tunayektacım,napalım,nasip değilmiş

canlarım napıyosunuz biz simayla suluboya yapıyoruuz:)tunişcim geçmiş olsun durduk yere mi kanadı anlamadım..
sapişim uğrayamaadın heralde,bende akşam döndüm ablamdan gelemedimneyse kahve içmeye falan gidersek kızlarağasına süper olur..
yarın büyük gün millet,ne kadar bitmesini istesemde,herşeyin daha iyi olcağını bilsemde bugün bi hüzün çöktü ağladım zırladım(
neyse bebişler öptüm hepinizi,iyigecelerrr..

canım ablamdan çıkarken Durunun biraz ateşi vardı.hatta ölçtüm 37.5 tu,sonra bir ter attı,bir daha çıkmadı ateşi.benim de aklımdan tamamen çıktı.benim o tuzu mutlaka almam lazımdı biliyomusun,unuttum diye çok kızdım kendime.diyete başlayalı 3 hafta oldu,zaten bu kadar zamandır,kah tuzsuz,kah az tuzlu yedim.ne kadar çabuk elimde olsa iyi olacaktı.neyse napalım.artık ne zaman alabilirim bilmiyorum,en yakın tarih minikprensesteki gün

yarın için de Allah yardımcın olsun canım,inşallah her şey istediğin gibi olur hayırlısıyla

seni anlamaya çalışıyorum tatlışım,kendimi yerine koyuyorum,çok zor gerçekten.gönül isterki,her şey düzelsin,çok güzel olsun,sevgi-saygı olsun,mutluluk olsun.zorr..üzücü..kendini yıpratma,herşeye olduğu gibi buna da alışılır eminim,insanız,her şeye alışıyoruz.seni teselli etmek için ne yazsam bilemedim ki şimdi uff

SemacıM ALlah sana gayret kuvvet versin,Simay ve senin için en hayırlısı neyse o olsun canım
Halicilar geldi sonra yine gelucem

sağolun canlarım,tüm iyi dileklerinizle beraber gittim ve geldim,babamla gittik.10 dk falan sürdü ama 10 saat gibi geçti,girmeden önce kötüydüm baya ama tam girerken yine biraz atıştık. o sinirle girince içeri daha kolay oldu herşey,bitsin kesinlikle istemiyorum dedik ikimizde,simay için 15te 1gün,saat 9dan 5e kadar görüş verdi.yinede istediği zaman gelsin alsın diye düşünüyorum..neyse bebişler midemde hala bi yumruk var sanki,öptüm hepinizi şimdilik..

Semacım ne diyecegimi bilemiyorum canım zor olmaz mı zor tabii ki!Allah'tan ailen yanında ve sana destekler biz ne desek boş tzbii hayırlısı....

canımcım ne diyeceğimi bilemedim.
ama inan o yumruk kalkacak zamanla midenden,biraz zaman gerek sadece sana...
zaten bitmişti öyle değil mi?sadece kağıt üstünde bitirdiniz..
hayırlısı olsun,bundan sonra yolun açık olsun inş.
yarın bambaşka bir güne gözlerini aç..
işe girebilme durumun varsa işe gir cnm ya da hobi,por vs. bişiler bulmanı öneririm kendine.,ortam değişikliği sana
ilaç gibi gelir,kafanı dağıtırsın..
ve herşeyi bırak bir kenera yanında ailen var sana destek...dayanağı olmadığından bırakıp gidemeyen,neler neler var çeken..sen şanslısın bu bakımdan
unutma bunu..
öpüyüroum seni..

Kızlar dün gece karşı komşuma hırsız girmiş sabah kapıyı bir açtım ki kadın karşımda şaskin bakıyor.Aslında her daim böyle bir ihtimal olduğunu aklım söylesede içime bir korku düştü bende ayskkabılığın büyük bölümünü kapının önüne çektim umarım gerek kalmaz bu gece oğluşumla beraber yatıcam dua edin:18:

Allah korusun cnm içini ferah tut.nasıl girmiş kapıdan mı?kilitli değil miymiş

Son düzenleme:
darilgencim tempo başlamış.hayırlı olsun cnm. ev ortamından çıkmak ve çalışmak herzaman iyidir...
ateş bocalıyor olabilir şu sıra kardeş,üstüne okul tabi tepkisini verecek bir şekilde...düzene girer yemeğini yer üzülme..
akşam üstüne düşüp desteklersin

aaa canım benim yaa hay Allah uzak dursun pis hırsızlar,Allah korusun.ablanlarda kalsaydınız,eşin yoksa yalnız kalmasaydınız

show da sensiz olmaz diye dizi var.. bugün takıldım da izliyorum şu an..ağlamaktan helak oldum yaa((

ben de izliyorum canım o diziyi.çok güzel fakat 2. bir aliye vakası gibi gözüküyor,hüngür hıçkırık ağlamalık bir dizi.ben de şimdi bizim yengenin tekrar bölümünü izledim.aslında ağlatan diziler istemiyorum ama tutamıyorum kendimi

ben dizi pek izlemiyorum yani bana bağımlılık yapmıyor,açayım da izleym diye aklıma gelmiyor..
buna da geçerken denk geldim.nurgül yeşilçayı beğenirim genelde..bakalım bu sardı gibi.bu kaçıncı bölüm cnm bılgın var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…