iyi akşamlar canım
Kızlar dün gece karşı komşuma hırsız girmiş sabah kapıyı bir açtım ki kadın karşımda şaskin bakıyor.Aslında her daim böyle bir ihtimal olduğunu aklım söylesede içime bir korku düştü bende ayskkabılığın büyük bölümünü kapının önüne çektim umarım gerek kalmaz bu gece oğluşumla beraber yatıcam dua edin:18:
ohh iyi yapmısınız canım.beyaz balon izmirin en iyi okullarından bir tabi karşılığını alıyorlar veliden.yalnız canımcım ben şöyle bir şey duymuştum beyaz balon ve çizgi film çok tercih edilen okullar ve çok kalabalıklarmış.öğretmen başına düşen çocuk sayısı çok fazla olduğu için olması gerektiği kadar ilgilenemiyorlarmış çocuklarla.sen de bir gözlemlersin.Hayırlı olsun kuzucum.Simayım ne çok eğlenecek kreşteselam kızlaar,biz gezdik geldik okulları .en çok güzelyalıdaki beyaz balonu beğendiim,simayda aynı şekilde.fiyat olarakta iyi geldi haftanın 3 günü;saat 2'den 6'ya kadar 350tl. bakalım ptesi vercem büyük ihtimallesizleride haberdar edeyim dedim şekerler..
hafta bitti,güzel bi tatil geçirsin herkeeesöpüldünüüz..
güle güle kirlern canım,hatta uzun bir süre kirlenmeselam arkadaşlar
bu gece evimde kalıcam özlemişim evimi çok boya bitti temizlik bitti ev yerleşti oda geldi oğluşumun mutluluğu görülmeye değerdi herşey güzel :)
semacım senin için hayırlı olsun yeni bir iş yeni bir hayat sana iyi gelicektir umarım herşey daha iyiye gider.eğer çalışırsan tam gün okula verirsin anneciğinde rahat eder simay içinde iyi olur beyaz balon phalı ama bir okadarda güzel simay için hangisi iyise rabbim onu nasip etsin
herkze iyi geceler...
inşallah istediğin gibi olur canım,biraz da hafifler işiniyi gecelerrr
semacım süpersinnn.çok sevindim güzel gelişmelere..
krikocum oh ne güzell ya güle güle kirlen cnm.mis gibi tertemiz evin ohh
benden de güzel haberler varr,,haftaya yine sabahçı olma ihtimalim arttı artık sınıf bölünecekkk
hepinize merhaba arkadaşlar biz döndük bu sabah yazlıktan...kuzuşum babasına gittibende şimdi girdim okuyabildiğim kadar okumaya çalıştım...ezgicim hayırlısı olsun inşallah sabahcı olursun..öğlenci olmak öğrenciye bile zor..ben hiç sevmezdim...
gülbincim güle güle temiz temiz otur evinde....oğlusunda mutlulukla uyusun odasında...
aysecim telefonda görüşmüştük zaten hayırlı olsun işin...
semacım...okudum üzüldüm,bu durumu yaşayan biri olarak çektiğin acıyı sanırım en iyi ben anlayabilirim...gerçekten çok zor bi süreç,ben herzaman gülerim kimseye bişey belli etmemeye çalışırım ama içimde kopan fırtınaları da yine kendim bi başıma durdurmaya çalışırım..hakkında hayırlısı olsun kardeşim...yazcak bişey bulamıyorum daha doğrusu yazamıyorum gözlerim doldu yine neyse...of...hepinizi öpüyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?