İzmir'de Bebek Oyun Grubu

Semacım senin ve kızın için hayırlısı ne ise o olsun, herşeyin en güzeli sizin olsun inşallah, ne söylenir nasıl teselli edilir, teselli etsek de faydası olur mu bilemedim ama en azından şu belirsiz bekleyiş son buldu ve yeni bir başlangıç sizi bekliyor, Allahtan sana hep destek olan mükemmel bir aileye sahipsin..

geçmiş olsun tunişim, of ne zordur o korkuyla yaşamak, Allah korusun sizi, gelmesin o pis hırsızlar bir daha sizin apartmana, arkadaşım bizim telefonlar hep açık en ufak bir şeyde sen çaldır gelir alırız sizi, içini de ferah tut hiç bişey olmaz inşallah.

hepinize tek tek teşekkürler arkadaşlar zor,insan ister istemez o günkü mahkeme ortamından falan etkileniyo ama ertesi sabah uyandığımda herşey iyiydi,zaten ayrı yaşadığımız için uzun zamandır koymadı yani darilgencim çok güzel söylemişsin o anlamsız belirsizlik gitti,kafam rahat en azındaan..güzel günler geliyooor hissediyoruum
neyse bakalım bizde bugün simuşumla bikaç okul gezcez,uygun güzel bi yer olursa 3gün vermeyi düşünüyorum,en azından alışsın bensiz vakit geçirmeye..sonrada kendime iş bakıcam kızlar..yeni hayat,yeni düzeen,süpeeer

selam kızlaar,biz gezdik geldik okulları .en çok güzelyalıdaki beyaz balonu beğendiim,simayda aynı şekilde.fiyat olarakta iyi geldi haftanın 3 günü;saat 2'den 6'ya kadar 350tl. bakalım ptesi vercem büyük ihtimalle sizleride haberdar edeyim dedim şekerler..
hafta bitti,güzel bi tatil geçirsin herkeees öpüldünüüz..

selam arkadaşlar

bu gece evimde kalıcam özlemişim evimi çok boya bitti temizlik bitti ev yerleşti oda geldi oğluşumun mutluluğu görülmeye değerdi herşey güzel :)

semacım senin için hayırlı olsun yeni bir iş yeni bir hayat sana iyi gelicektir umarım herşey daha iyiye gider.eğer çalışırsan tam gün okula verirsin anneciğinde rahat eder simay içinde iyi olur beyaz balon phalı ama bir okadarda güzel simay için hangisi iyise rabbim onu nasip etsin

herkze iyi geceler...

iyi gecelerrr

semacım süpersinnn.çok sevindim güzel gelişmelere..

krikocum oh ne güzell ya güle güle kirlen cnm.mis gibi tertemiz evin ohh

benden de güzel haberler varr,,haftaya yine sabahçı olma ihtimalim arttı artık sınıf bölünecekkk

hepinize merhaba arkadaşlar biz döndük bu sabah yazlıktan...kuzuşum babasına gitti bende şimdi girdim okuyabildiğim kadar okumaya çalıştım...ezgicim hayırlısı olsun inşallah sabahcı olursun..öğlenci olmak öğrenciye bile zor..ben hiç sevmezdim...
gülbincim güle güle temiz temiz otur evinde....oğlusunda mutlulukla uyusun odasında...
aysecim telefonda görüşmüştük zaten hayırlı olsun işin...

semacım...okudum üzüldüm,bu durumu yaşayan biri olarak çektiğin acıyı sanırım en iyi ben anlayabilirim...gerçekten çok zor bi süreç,ben herzaman gülerim kimseye bişey belli etmemeye çalışırım ama içimde kopan fırtınaları da yine kendim bi başıma durdurmaya çalışırım..hakkında hayırlısı olsun kardeşim...yazcak bişey bulamıyorum daha doğrusu yazamıyorum gözlerim doldu yine neyse...of...hepinizi öpüyorum..

ohh iyi yapmısınız canım.beyaz balon izmirin en iyi okullarından bir tabi karşılığını alıyorlar veliden.yalnız canımcım ben şöyle bir şey duymuştum beyaz balon ve çizgi film çok tercih edilen okullar ve çok kalabalıklarmış.öğretmen başına düşen çocuk sayısı çok fazla olduğu için olması gerektiği kadar ilgilenemiyorlarmış çocuklarla.sen de bir gözlemlersin.Hayırlı olsun kuzucum.Simayım ne çok eğlenecek kreşte
güle güle kirlern canım,hatta uzun bir süre kirlenme Allah içinize sindirsin.ee şimdi senin evin şeklide değişti tabi.Gelince görücez bakalım nasıl olmuş
inşallah istediğin gibi olur canım,biraz da hafifler işin

hoşgeldin canım.Sudenin ağzı düzeldi mi?

İyi akşamlar kızlar bugün kimse girememiş buraya herkes geziyor ve meşgul demekki ne güzel:)Şuanda oğluşum babasıyla banyo yapıyor bende pc başına geçme fırsatı yakaladım:)
Semacım seni tebrik ediyorum canım yani şu kreş mevzusunda sözünü edip hemen icrata geçmişsin valla ben bahara düşünüyorum bakalım:)Simay için çok olucaktır hemde iyi bir anaokulu hayırlı olsun.
Krikitosum güle güle kirlen canım Mert'in yatağıda hayırlı olsun:)
Çıtırım sabahçı olmak senin için daha iyi olacak sanırım günün değerlenmiş olur yoksa bölünüyor böyle di mi?
Bu hafta Atilla evde bizde beraber vakit geçiricez ama önümüzdeki haftalar yine seyahatlere devam
Beni çağırıyorlar ben yine kaçtım...

çıtırcım merhaba..nasılsın??? yakaladım seni...
bu hafta faaliyet olarak ne yapıcaz..yani benim hazırlamam gereken bişey varmı?? o açıdan soruyorum

iyi gecelerrr..

napıyorsunuz bakalımmm??
bir haftasonu daha bitti nasıl geçtiğini anlamadan...

semacım hayırlısı olsun.
ben hemen başlatsam mı yoksa baharı mı beklesem bilemiyorum.karar veremedim.
allah izin verirse zaten yıllarca okul hayatı olacakk,sıkılsın istemiyorum..
biliyorsunuz doygunluğa ulaşan çocuk sıkıntı yaşıyor okula başladıgında..korkuyorum bu yüzden..
marttan sonra haftanın 2 günü götürmek fikri ağır basıyor.bakalım nasip...

iyiyim tatlım kuzuşum uyudu,bende girdim bakınıyorum...
ağzı çok kötüydü ama doktorumuzdan allah razı olsun bi ilaç verdi çok süpeer bişi ve çok çabuk etkisini göstermeye başladı..suandada geçti zaten..bi sorun yok...faaliyette neler yapıcaz diye sormuştum ama sanırım göremedin,yapmam gereken bişey varsa seve seve yapabilirim...

iyi akşamlar kızlar :79:
pek keyfim yok,aylık misafirler geldi,en yoğun günümdeyim.dün gece sabaha karşı çok kötü sancı çektim.ilaçlar içtim,eşim ovdu karnımı biraz zor da olsa geçti ma ağlattı yani o derece.bugün o kadar olmasa da yine sancım vardı,ağrı kesicilerle ayakta kalmaya çalışıyorum.Bir de kaynım da bizde ya,o açıdan da zorlanıyorum.Bir firikik olur diye aklım çıkıyor.Evlenince geçer,doğum yapınca geçer derler ya,tamamen yalanmışçHiç geçmiyor bu sancılar.Bıktım usandım artık,her ay her ay.10 gün çekiyorum ya,insan işi değil
neyseee..kaynım yarın gidiyor hayılısıyla,sabah erkenden eşim havaalanına bırakıcak.Ne zaman gelecek beli değil henüz ama bayramdan önce gelebilirmiş.Artık düzenimiz böyle.Balkondaki çekyatı oturma odasına koydurttum.en azından orada yatsın bari dedim,yerde yatıyordu diğer türlü,içime sinmiyordu.bir tane tekli koltuğu da yatak odama aldım mecburen.Tabi görsel olarak pek hoş olmadı.kafayı bozdum bozucam,gidip alıvercem yeni koltuk,yataklılardan,eskileri de atıcam..da..kocama kıyamıyorum işte.yeterince ödememiz var
Bir de güzel bir şey yazayım ama di mi :) cuma günleri tartı günüm.Çok güzel gidiyor diyetim Beni tebrik edin,25 günde 7.5 kg verdim hesaplarım beni yanıltmazsa,bayrama kadar 12 kg vermiş olucam,yılbaşına kadar da 20

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…