İzmir'de Bebek Oyun Grubu

iyi akşamlar kızlar :79:
pek keyfim yok,aylık misafirler geldi,en yoğun günümdeyim.dün gece sabaha karşı çok kötü sancı çektim.ilaçlar içtim,eşim ovdu karnımı biraz zor da olsa geçti ma ağlattı yani o derece.bugün o kadar olmasa da yine sancım vardı,ağrı kesicilerle ayakta kalmaya çalışıyorum.Bir de kaynım da bizde ya,o açıdan da zorlanıyorum.Bir firikik olur diye aklım çıkıyor.Evlenince geçer,doğum yapınca geçer derler ya,tamamen yalanmışçHiç geçmiyor bu sancılar.Bıktım usandım artık,her ay her ay.10 gün çekiyorum ya,insan işi değil
neyseee..kaynım yarın gidiyor hayılısıyla,sabah erkenden eşim havaalanına bırakıcak.Ne zaman gelecek beli değil henüz ama bayramdan önce gelebilirmiş.Artık düzenimiz böyle.Balkondaki çekyatı oturma odasına koydurttum.en azından orada yatsın bari dedim,yerde yatıyordu diğer türlü,içime sinmiyordu.bir tane tekli koltuğu da yatak odama aldım mecburen.Tabi görsel olarak pek hoş olmadı.kafayı bozdum bozucam,gidip alıvercem yeni koltuk,yataklılardan,eskileri de atıcam..da..kocama kıyamıyorum işte.yeterince ödememiz var
Bir de güzel bir şey yazayım ama di mi :) cuma günleri tartı günüm.Çok güzel gidiyor diyetim Beni tebrik edin,25 günde 7.5 kg verdim hesaplarım beni yanıltmazsa,bayrama kadar 12 kg vermiş olucam,yılbaşına kadar da 20

geçmiş olsun saphicim...dur kız ağzını hayra aç bunun olmaması demek de başka rahatsızklara sebep oluyor..rabbim şifanı versin en ağrısız şekilde atlatmayı nasip etsin...
bu arada seni tebrik ederim..tontiş halin sana çok yakışıyodu ama zayıf halinde bi başka güzel olur sanırım :)))

minikcim sevımdım ıyı olmanıza..etkinlik belırlemedıım cnm henüz..
bu hafta hayvanları koruma günü 4 ekim biliyorsunuz...hayvanlar temalı olabilir çalışmalarımız..
sizler de fikir üretin lütfen
ayrıca ilgilendiğin için çok tşk ederim cnm

saphicim ben dedim sen istersen başarırsın diye
ve dediğim gibi bu yolda büyük adımlar atıyorsun inş sonu gelecek..tebrik ederim azminden dolayı..
geçmiş olsun bu arada sıkıntılı günler geçiyormuşsun..başbaşa kalmanıza sevindim bu arada.
senin salon koltuklarında mı açılmıyordu?
yatılı misafir ağırlaman cok zor bu durumda tabi..neyse inş dilediğin gibi bir takıma kavuşursun cnm.

sağol canım.öyle tabi olmasa daha kötü ama inan 3-4 günde ağrısız sancısız birkaç pedle bitiren hanımlara özenmiyor değilim.Her ay 2 pk kullanıyorum

teşekkürler canım desteğin için
yok tatlım salondakilerde açılmıyor.aynen öyle yatılı misafir oldukça zor oluyor bana.oturma odasındakileri toptan sallayıp,yataklı köşe koltuklardan istiyorum.benim oturma odam için en uygunu o olur

hayvanları inanılmaz seviyorum...ve sanırım bu sevgim doğuştan geliyor çünkü o gün benimde doğum günüm...ben netten biraz araştırma yapıyım..iyi bişiler bulursam bununla ilgili paylaşırım tatlım...

şimdi aklıma geldide bi paylaşayım dedim..biz kuzuşumla gecenlerde evde hayvanat bahçesi yapıp bi güzel oynadık..o uyanmadan önce ben evdeki peluş hayvanlarından bi hayvanat bahcesi yaptım ona..oturma odasında her bi hayvanı gruplandırıp koydum bazısısın önüne yeşillik falan koydum yem dyiyor görüntüsü..uyandığındada epeyce oynadık..bu bi fikir olabilir hayvanlarla ilgili...

eğer yapılmasını istersende ezgicim bizde olmayan bi hayvan figürü bi başkanızda olabilir hepsini bi araya getirip yapabiliriz..ama konsepte ne derece uygun olur bilmiyorum...

ben şimdi o günle ilgili şarkılarda bulmaya çalışıyorum..

KEÇİLER
Ayşe Hanımın keçileri,
Hop hop hopluyor,
Arpa, saman istiyor,
Arpa, saman yok,
Kilimcide çok.
Kilimci kilim dokur,
İçinde bülbül okur.
İki kardeşim olsa,
Biri ay, biri yıldız,
Biri oğlan, biri kız,
Hop çikolata çikolata,
Akşam yedim salata,
Seni gidi kerata.

TAVUK
Pazara gidelim,
Bir tavuk alalım,
Pazara gidip,
Bir tavuk alıp ne yapalım?
Gıt gıdak diyelim.
Happur huppur,
Happur, huppur yiyelim.

KUZU
Kuzu kuzu mee
Bin tepeme
Haydi gidelim
Hacı dedeme
Hacı dedem hasta
Mendili bohça
Kendisi hoca

TAVŞAN
Kapıdan tavşan geçti mi?
Geçti
Tuttun mu?
Tuttum
Kestin mi?
Kestim
Tuzladım mı?
Tuzladım
Pişirdin mi?
Pişirdim
Bana ayırdın mı?
Ayırdım
Hangi dolaba koydun?
Çık çık dolaba koydum
Haydi, al getir
Getiremem
Neden getiremezsin?
Kara kediler yemiş.
Vay vay, miyav

KARGA
Karga karga "gak" dedi,
"Çık şu dala bak" dedi,
Karga seni tutarım,
Kanadını yolarım

KUZU
Kuzu kuzu me
Bin tepeme
Haydi gidelim
Ayşe teyzeme.

LEYLEK
Leylek leylek havada,
Yumurtası tavada,
Gel bizim hayata,
Hayat kapısı kitli,
Leyleğin başı bitli.

bunlar hayvanlarla ilgili tekerlemeler...bunun dışında arkadaşım eşşek şarkısını öğretebiliriz...ufacık araştırmam sonucu bunları bulabildim yarın daha kapsamlı araştırabilirim..şimdilik iyi geceler...

aa demek d.gününnn
4 ekim günü dışarıda bir yere gidelimm hem gerçekleştiremediğimiz anneeelerr toplantısını yapar,hem de d. gününü kutlarızz ne dersiniz??

cokk güzel fikirler...bence olabilir..hayvanat bahçesi oyunumuzu oynayalım o zaman..herkes getireceği hayvanları buradan paylaşır..
şarkı ben öğretirim cnm hayvanlarla ilgili repartuar kuvvetli:)

iklim şu kuzu kuzu me yi çok seviyor tekerleme olarak söylenebilir..

herkes evde değişik bir hayvan maskesi hazırlayıp onunla gelebilir.. gelmeden önce hayvanlar partisine gidiyoruzz vs denilebilir..herkes hangi hayvan olduysa onun taklidini yapar, sesini çıkarır.sonra müzikle dans ederler maskelerle.. :)

faaliyet olarak da,herkes evde fon kartonuna çocuğunun elizini çizerek keser 5-6 adet getirir..
birlikte tavus kuşunun rengarenk kanatları oluşturulur:)

ya da poşetten tavşan yapabiliriz..pamukları doldururlar poşete.bağlayıp kafasını oluştururuz.tutma yerleri de tavşanımızın kulakları olur..işte aynı böylee...
siz karar verin..

tavşan faaliyeti ile birlikte
şarkımız:
"tavsanım"
tavşanım tavşanım
benim minik tavşanım
ayağında patikleri eskimiş,yırtılmış
tavşanım ağlar
tavşan bana baksana
tiki tiki yapsana
bakkk tilki geliyorr çabucak kaçsana.

yine iklimin bayıldığı,,söylenişi eğlenceli bir şarkı...

o zamann etkinliklerimizi şöyle belirleyelimm:

türkçe-dil etkinlikleri-tekerleme
kuzu kuzu me
bin tepeme
hadi gidelim
ayşe teyzeme

-powerpoint sunumu ile hayvanları tanıma
-hikaye:yine powerpoint sunumu ile "minik tırtıl" isimli hikaye anlatımı

müzik etkinlikleri:

-şarkı
tavşanım tavşanım
benim minik tavşanım,ayağında patikleri eskimiş,ırtımış
tavşanım ağlar
tavşan bana baksana
tiki tiki yapsana
bakk tilki geliyor
çabucak kaçsanaa

-evde hazırlanıp getirilen maskeler ile dans

sanat etkinlkleri:

-poşetten tavşan yapımı(gerekli malzemeleroşet,bolca pamuk,biraz ip, ve yapıştırıcı..)

serbest zaman etkiliği:

-evden getirilen hayvanlar ile hayvanat bahçesi oluşturma.

okuma yazmaya hazırlık etkinlikleri:

-kağıt üstünde büyük-küçük kavram çalışması
ve
-yine kağıt üzerinde yapılacak bir eşleştirme çalışması yapacağız..dosyaları yüklerim bi ara..uykum geldii,,iyi geceler..

şimdilik etkinlikler böyle diyelim....

Son düzenleme:
güzel bir hafta olsun inş herkes için....
iklimim burnu akıyor ve hafif öksüğü var..ciddi gözükmüyor şu an ,hafif atlatacak heralde..yani inş:)
öpüyorum sizlerii...

valla bencede güzel fikir.Yarın için düşünebiliriz böyle bir şeyi,tabi ben kan kaybından ölmüş olmazsam katılırım.Yalnız çıtırcım sen sabahçı oldun mu,nasıl katılacaksın yarın? bir de bızdıklarla oluruz herhalde diymi?
iklim şu kuzu kuzu me yi çok seviyor tekerleme olarak söylenebilir..
evet Duru Okyanus da çok seviyor onu,tabi onu söylerken tepemde oluyor tüm evi geziyor
aa süper olur.netten baktık biraz önce,Okyanus aslan maskaesini seçti.Biz aslan maslesi yapıcaz
Eki Görüntüle 267016

faaliyet olarak da,herkes evde fon kartonuna çocuğunun elizini çizerek keser 5-6 adet getirir..
birlikte tavus kuşunun rengarenk kanatları oluşturulur:)
bu da çok güzelmiş
dolu dolu bir program olucak yani,harika valla İnşallah en başta benimki olmak üzere hepsi katılım gösterir ve çok mutlu olurlar

minikprensecim menün belli oldu mu canım?çıtır,tunayekta ve krikitos,tatlışlar sizler ne yapacaksınız ya da yapabilecek misiniz?kızlar sorma sebebim şu; 15 te bir sizinle olan günümde kendime serbest gün yaptım ama yine de h.sonları ufak tefek kaçamaklar oluyor,tabi börek çörek değil,çok daha küçük kaçamaklar.Bu yüzden diyetime uygun bir çeşit yapıp getirebilirim diye düşündüm,menünün durumuna göre yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…