güzel bir hafta olsun inş herkes için....
iklimim burnu akıyor ve hafif öksüğü var..ciddi gözükmüyor şu an ,hafif atlatacak heralde..yani inş:)
öpüyorum sizlerii...
tam hastalık havaları başladı.bizimki de her an hastalanıvercek diye korkuyorum.bir de bizim buralar baya serin,en azından ev serin.İnşallah hafif atlatır kuzucuk.geçmiş olsun
bende karar vermedim henüz ne ypacağıma..saphicim azcık ucundan bölüp porsiyonları tadarsın az az.Saphişim canım tatlı olarak pasta yapıcam ama tuzlu çeşidime henüz karar vermedim aslında tavuk salatası yapıyım diyodum ama 2 çeşit yapacağımız için bu yüzden börek tarzı yani doyurucu bişey yapma şansım kalmıyor,o yüzden daha karar vermedim yani...
Maske konusundada biz tavşan olucağız kuzuşum öle olmasını istiyor bilginize...
çıtırcım evinde varsa hemen umca ve kongest başla hemen iyişelir inşallah...benimki de bu gün bi kaç kez hapşırdı henüz bişi yok ama ben pinpirik olduğumdan :))))) şimdi umcaya başlıycam...
olsa iyi olurdu ama kimse katılamayackmış gibi duruyorherkez için uygunsa benim içinde olur...ama yarına kadar organize olabilecekmiyiz işte sorun orda...
Saphişim canım tatlı olarak pasta yapıcam ama tuzlu çeşidime henüz karar vermedim aslında tavuk salatası yapıyım diyodum ama 2 çeşit yapacağımız için bu yüzden börek tarzı yani doyurucu bişey yapma şansım kalmıyor,o yüzden daha karar vermedim yani...
Maske konusundada biz tavşan olucağız kuzuşum öle olmasını istiyor bilginize...
evet mayonezli yoğurtlu çok güzel oluyor da,ben mayoneZSİZ dedim cicimmayonezli tavuk çok süper bişiye benziyor,daha önce hiç denemedim..bu ilk olucak eğer yapabilirsem...
bugün yazılanları okudum ama yazamadım saphişcim tebrik ediyorum seni diete devam eminim çok güzel olucaksın ama sen her halinle güzelsin
aman kuzular hasta olmasın
cumartesi bende sizinleyim varmı istedğiniz bişey buralardan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?