İzmir'de Bebek Oyun Grubu

güzel bir hafta olsun inş herkes için....
iklimim burnu akıyor ve hafif öksüğü var..ciddi gözükmüyor şu an ,hafif atlatacak heralde..yani inş:)
öpüyorum sizlerii...

tam hastalık havaları başladı.bizimki de her an hastalanıvercek diye korkuyorum.bir de bizim buralar baya serin,en azından ev serin.İnşallah hafif atlatır kuzucuk.geçmiş olsun

Saphişim canım tatlı olarak pasta yapıcam ama tuzlu çeşidime henüz karar vermedim aslında tavuk salatası yapıyım diyodum ama 2 çeşit yapacağımız için bu yüzden börek tarzı yani doyurucu bişey yapma şansım kalmıyor,o yüzden daha karar vermedim yani...

Maske konusundada biz tavşan olucağız kuzuşum öle olmasını istiyor bilginize...

çıtırcım evinde varsa hemen umca ve kongest başla hemen iyişelir inşallah...benimki de bu gün bi kaç kez hapşırdı henüz bişi yok ama ben pinpirik olduğumdan :))))) şimdi umcaya başlıycam...

herkez için uygunsa benim içinde olur...ama yarına kadar organize olabilecekmiyiz işte sorun orda...

Son düzenleme:
tam hastalık havaları başladı.bizimki de her an hastalanıvercek diye korkuyorum.bir de bizim buralar baya serin,en azından ev serin.İnşallah hafif atlatır kuzucuk.geçmiş olsun

tşk cnm.sağol ne kadar dikkat etsen oluyor işte. allah esirgesin hepsini
bende karar vermedim henüz ne ypacağıma..saphicim azcık ucundan bölüp porsiyonları tadarsın az az.

çıtırcım evinde varsa hemen umca ve kongest başla hemen iyişelir inşallah...benimki de bu gün bi kaç kez hapşırdı henüz bişi yok ama ben pinpirik olduğumdan :))))) şimdi umcaya başlıycam...

benimki de zürafa olmak istiyormuşş bakalım belki karar değiştir :)

evde yok cnm zaten dediğim gibi ciddi birşeye benzemiyor.sabah hafif öksürük vardı.burun akıntısı var işte..bitki çayı falan da içti..ilaca gerek duymadım
keyfi yerinde çünkü..
herkez için uygunsa benim içinde olur...ama yarına kadar organize olabilecekmiyiz işte sorun orda...
olsa iyi olurdu ama kimse katılamayackmış gibi duruyor,

tavuk salatası mayonezsizse bana süper uyar ama böreğe de dayanamam tabiki

bugün yazılanları okudum ama yazamadım saphişcim tebrik ediyorum seni diete devam eminim çok güzel olucaksın ama sen her halinle güzelsin
aman kuzular hasta olmasın
cumartesi bende sizinleyim varmı istedğiniz bişey buralardan

mayonezli tavuk çok süper bişiye benziyor,daha önce hiç denemedim..bu ilk olucak eğer yapabilirsem...
evet mayonezli yoğurtlu çok güzel oluyor da,ben mayoneZSİZ dedim cicim

canım benim çok teşekkür ederim.çok özlendiniz,bilgilerinize....cumartesiyi iple çekliyorummm

canım hangisi daha güzel olursa onu yaparım sanırım..hem sen dememişmiydin 15 de bir kendimi ödüllendiriyorum die :))))))

Son düzenleme:
mayonezlisi daha güzel olur canım.sen onu yap.ben bencillik etmiş gibi oluyorum böyle zaten,sizi de mecbur etmeyeyim yani.Ben ayarlarım bir şekilde kendimi.evet 15 de bir serbest gün yapıyorum ama çok da abartmak istemiyorum da ondan,nerden kıssam kar diye bakıyorum

senin azmine diycek yok..bende son dönemde kilo aldım ve bu halimden memnunum daha iyi oldu ama şöyle bi sorunum var.yediğim göbek oluo işte bende bunu sevmiyorum bu küçükde olsa sırıtan göbeğimi kas haline getirmeye çalışıcam ve böylece bu kilomu koruycam inşallah..

teşekkürler canım.
sen sadece spor yapsan yeter.Bu arada spor da iştah açıp kilo aldırır bilgin olsun.ben lesliryle evde yürüyüş programını uyguluyorum.her gün 30 dk sürüyor,2 mil yürümüş oluyorum.çok da keyifli oluyor.Minnoşda yapıyor benimle birlikte,çok eğlenceli oluyor.tavsiye ederim.sen 15 dk lık yapabilirsin mesela,haftanın 3 günü
Durişko daha uyumadı maalesef.çok da erken uyumasın zaten,sabahın köründe nazi sbayı gibi dikiliyor başıma

Kızlar iyi geceler bugün yine müthiş yoğun geçti Allah2tan huzurla ve işsiz güçsüz olarak evde oturmayı diliyorum sadece çocuğumla evde etkinlik falan yapayım yanii öyle istiyorum!!!!Bugün ve yarında Atilla'nın işyerindeki arkadaşına ev aradık ve yarında devam edicez.Üstüne akşamada yemekl, misafirim vardı sonrada çayada başka misafirlerde eklendi benim ayar şaştı oğlumun ayar şaştı...Ne güzel sohbet ediyorsunuz netten şarkı tarif ve en önemlisi maske bakıp plan yapıyorsunuz ben hiçbirine fırsat bulamıyorumİsyan etmem ve kendimi dış dünyaya kapatmam yakındır...Şimdi gidip ütü yapmam gerek,Tuniş henüz uyumadı,çünkü gündüz ev ararken uyuyamadı akşamüstü eve gelirken uyudu(saat 18:30)sonrada 20:00 civarı kalktı.Çalışsam en azından para kazanıyor karşılığını alıyorum derim.Ay ne doluymuşum dırdır dır yazdım yaaa:)
Neyse yarın etkinlik yok sanırım cts için ne yapacağımı bilemiyorum kızlar sizin menüye göre düşünücem bakalım...Süslü muffinler yapabilirim gibi...
Çıtırım şimdi peluş oyuncak getiriyoruz değilmi yanlış mı anlamışım!!!
Eycikim bu arada cts seninde olacağına çok sevindim:)

tunayektacım hoşgeldin canım
biz alıştık senin sürekli yoğun olmana tatlışım,senin de bu tempoya alışık olman gerekmezmi?Kafan kaldırmadığında insanlara müsait değilim diyebilsen,bu kadar sıkılmazsın aslında.bir de Erenle ve ablanla da ilgilenmen de var,yorulmuşsun sen iyice.sana biz iyi geliriz ancak,anladım ben seni

canım peluş hayvan getiricez,maske yapıp getiricez,bir de torbadan tavşan yapımı için,bolca pamuk,torba,ip getiricez.dimi çıtırcım,yanlış değil diymi?

iyigeceler kızlar,oooh ne çok birikmiş gene yaauw.ne güzel planlar varmış ctesiye dolu dolu:))ama benim o gün erken kalkmam lazım malesef yaa 4 gibi en geç çıkcam üzüle üzüle( ama ertesi günü yine görüşcez dimi iklimciğimin doğum günü için bi değişiklik yok herhalde gözümden kaçmış olmasın? neyse ben gene kurtulamadım kızlar bugün yine birbirimize girdik annemle babam urladaydı 5-6 gündür.bizde yalnızdık simayla.dün almaya geldiğinde öğrendi bu durumu ve gece artık abuk subuk kurmuş kafasında gözünü açar açmaz bana sardı önce telefonla,sonra kapıya dadandı.ben açmadıkça delirdi falan..ooooffff yani ooooffff!!hemen ablamı çağırdım,atladı geldi..annemlerede haber vermiş o,sonra onlarda geldi.böyle hareketli başladı m güne..
neyse bideeeee,simuşum bugün okula başladıııı:))ilk gün diye 45 dk.falan tuttular,çok sevindi kuzucumdayarında gitcez daha fazla kalcakmış bu sefer.şimdilik öğretmenine alışsın diye bugün sadece simayla ilgilendi öğretmeni, bahçede oynadılar .sınıflarında 2 öğretmen daha vardı,bana yeterli geldi,inşallah öyledir?? başlarda huysuzlandı benimki.elletmedi kendini,konuşmadı falan,adını bile sorunca öğretmen, bağırdı çağırdı.sonradan baktım kadını gıdıklıyoo:)
şimdilik böyle hanımlar,bakalım uyanınca sorayım simaya biz hangi maskeyi yapalım diye,kesin kedi der şimdi o:)

iyigeceler kızlar,oooh ne çok birikmiş gene yaauw.ne güzel planlar varmış ctesiye dolu dolu:))ama benim o gün erken kalkmam lazım malesef yaa 4 gibi en geç çıkcam üzüle üzüle( ama ertesi günü yine görüşcez dimi iklimciğimin doğum günü için bi değişiklik yok herhalde gözümden kaçmış olmasın? neyse ben gene kurtulamadım kızlar bugün yine birbirimize girdik annemle babam urladaydı 5-6 gündür.bizde yalnızdık simayla.dün almaya geldiğinde öğrendi bu durumu ve gece artık abuk subuk kurmuş kafasında gözünü açar açmaz bana sardı önce telefonla,sonra kapıya dadandı.ben açmadıkça delirdi falan..ooooffff yani ooooffff!!hemen ablamı çağırdım,atladı geldi..annemlerede haber vermiş o,sonra onlarda geldi.böyle hareketli başladı m güne..
neyse bideeeee,simuşum bugün okula başladıııı:))ilk gün diye 45 dk.falan tuttular,çok sevindi kuzucumdayarında gitcez daha fazla kalcakmış bu sefer.şimdilik öğretmenine alışsın diye bugün sadece simayla ilgilendi öğretmeni, bahçede oynadılar .sınıflarında 2 öğretmen daha vardı,bana yeterli geldi,inşallah öyledir?? başlarda huysuzlandı benimki.elletmedi kendini,konuşmadı falan,adını bile sorunca öğretmen, bağırdı çağırdı.sonradan baktım kadını gıdıklıyoo:)
şimdilik böyle hanımlar,bakalım uyanınca sorayım simaya biz hangi maskeyi yapalım diye,kesin kedi der şimdi o:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…