İzmir'de Bebek Oyun Grubu

canım benim yaaa,kurtuluş yok mu bundan ya?ne münasebet kapınıza dayanıp rahatsızlık veriyor sana.annenlerin evde olmamasını nasılda fırsat biliyor canım sen yalnız kalma bundan sonra,en azından bir süre.belki bir süre sonra o da bırakır peşini ya da kötü tutumunu

Simayın okulunu öğretmenini sevmesine çok sevindim canım,zaten maşallah çok uyumlu bir çocuk,bugün daha da iyi olacağına eminim

günaydın kızlar

mert daha uyuyor ardada pepe izliyor bende buradayım hepinize teşekkürler inşallah güzelliklerle pislenir evim birdaha artık nasipse çocukların sünnetinde tadilat boya görmek istemiyorum temizliği zor sildikçe siliyorsun gözüne batıyor herşey oldumu en iyisi olsun baştan savmıyım diyorum ama kollarım ağrıdı artık

bizde dün izmir devlet opera ve balesinin konserine gittik perşembe günü izmir senfoninin konseri var belki idil biret gelicekmiş biz geçen senede onun olduğu bir konsere katılmıştık çok güzeldi fazladan 2 kişilik davetiyemiz var katılmak isteyen olursa sevinirim yer adnan saygun

öpüyorum kuzuşları :)))

sapişim sanada günaydın verişlerin harika fark etmişti zaten şimdi baya fark ediliyordun harikasın kuzum allah devamını versin kilo verişlerin azalmasın

Son düzenleme:
çok faal görüm sizi krikoş ne güzel canım,iyi eğlenceler,iyi dinletiler.Senfoni Orkestrasının korosundayken,bir çok konseri izlerdim.Çok büyük keyiftir iyi bilirim.Bir çok konseri de senfoni orkestrasıyla birlikte gerçekleştirmiştik.ahh ahh çok güzel günlerdi tüm hayatımı müzik üzerine kurduğum günler geliyor aklıma,kahroluyorum...
sağolasın canım.inşallah sapıtmadan devam edeceğim diyetime

hayallalerini gerçekleştirememek üzücü şey bilirim ama kader kısmet allaha şükür sağlıklıyız sağlıklı çocuklarımız var belkide bizim yaşadığımız hayatlar başkalarının hayalleridir diyip şükretmek lazım yiğitte bir ara senfoninin genç kadrosundaymış her konserinini hiç kaçırmadan gidermiş ben son 3 senedir çok çok nadir gidebiliyorum malesef

selam arkadaşlar..

cnm senin problemin bence de "hayır" diyememek..çok yoğunsan ben iki çeşit yaparım cnm.üzme canını sen.. söylemen yeterli..
peluş oyuncak getiriyoruz bu arada evet..

simay için çok sevindim cnm. hayırlısı olsun..2 gün sonra şarkılarla şiirlerle gelir artık eve,,

bu arada arayacağım hepinizi fakat yine buradan da yazayım..pazar günü 15:00' da hepinizi doğumgünümüze bekliyoruzzzz...

benim karatay diyeti kitabının yazarı canan karatay tv 8 de şu anda kızlar,merak edenler ve sağlıklı beslenmek isteyenler kaçırmasın derim

çok şükür bu gecemiz mükemmel geçti..abimler geldi ve ailecek kutladık doğum günümü..en güzel yanı ise kuzuşumun tüm gece boyunca bana doğum günü şarkısı söylemesi ve beni öpücüklere boğmasıydı..hayatımın en güzel hediyesini rabbim bana göndermiş,bunun için rabbime bugün çok şükrettim...

kuzuşum tüm gün uyumadı ama korktuğum gibide huysuzluk çıkarmadı,çok fazla ağlamadı..abisini çok özlemiş tüm gece boğuştular...rabbim hergünümüzün mutlu geçmesini nasip eylesin...amin..

canım ne güzel geçmiş doğum günün.Mutluluğunuz daim olsun

Selam millet,

saphiş diyetinin iyi gitmesine sevindim, azmin elinden hiçbir şeyin kurtulamadığını bir de sende görüyoruz, tebrik ediyorum arkadaşım.

Miniğim canım hiç buralara gelemediğimden doğumgnünü kaçırmışım hayatım kusura bakma, DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUNNN....

Semacım simayın öğretmenine alışmasına sevindim, ateşte geçen sene severek gitmişti, onun da seveceğine eminim , çünkü sıkılmaya fırsat kalmadan dönüyorlar eve.

Ateş uyanmıştı, tekrar devam ediyor uyumaya, çıtırım biz de pazar gelicez inşaşşlah doğum gününe, Ateşi tutamıyorum evde hadi gidelim İklimin doğum gününe, ezgi teyze çağırdıya diyor.

bu arda ateş yine hasta, bu hafta kreşe gidemedi yine, babannesi geliyor ateşi bakmaya eve, az kaldı kayınvalidem bakıcıyı kaçıracak, çok eziyet ediyormuş, sürekli laf söylüyormuş, az kaldı ben de keçileri kaçırıcam, bu kadına nasıl bırakmışım ben oğlumu inanamıyorum kendime, ama atsan atılmıyor satsan satılmıyor, toprağa da bakmak istiyor, o yüzden bakıcıyı huzursuz ediyor, sanki birine baktı becerdi de.

kızlar bişey söylemek istiyorum ama nasıl anlatacağımı bilemiyorum, düzeni bozduğum için çok üzgünüm ama ben güne katılamicam,pazar iklimin doğum gününe gelmeyi çok istiyoruz, çocukların doğum günleri çok özel benim için, cumartesi de güne gelmem imkansız, sadece haftasonlarım var çünkü, ben güne katılmanın zor olacağını biliyordum ama bu kadar sık hastalığı ve doğum günlerini hiç hesaba katmamışım, perişan olduk hepimiz.

bir de ateş kreşe gitmeyi istemiyor, alışmaya fırsatı olamadı hep evde kaldı, ama kreş lafını duyunca hemen ağlamaya başlıyor, annecim ne olursun gitmeyeyim okul tatil olmuş diyor, içim acıyor resmen ama mecburum, kayınvalideme bırakamam tekrar, oyun grubu arkadaşlarını çok seviyor ama zaten önümzde iklim, duru okyanus, ateş ve mertin doğum günü var Allah izin verirse en az dört kez görücek arkadaşlarını,
Ezgicim senin hazırladığın etkinlikler çok çok güzel ellerine sağlık ama zaten haftanın 5 günü etkinlik yapıyor olacak, oyun grubu bizim için amacını aşmış oluyor, ne olur beni anlayışla karşılayın arkadaşlar, ama kopmayı da asla istemiyorum, ateş şimdi uykudan uynadındı ve ilk sözü babam gelince bizi iklimin doğum gününe götürecek oldu,

bizden bu kadar şimdilik ikisi de eteklerimde onları doyurayım bakalım

girdim ve okuduklarımı duyunca çok üzüldüm darilgencim sanada çocuklarada çok alışmıştık çok sevmiştik ama seni inan çok iyi anlıyorum

bu arada herkezlere selam
oyun gurubu için internetten maskelere baktım mert köpek maskesi beğendi oyuncak köpekte getiririz yanımızda birde el yapıp kesicez yanlış anlamadım umarım pamuk ve yapıştırıcı umarım unutmam bu hafta dolu dolu oyunlarımız var inşallah beimkide katılır pek katılım göstermiyor die üzülüyorum çok

ardayı annemem bırakabilirmiyim bilmiyorum ama uykusu geliyor falan çok huysuzluk ediyor ee mertte rahat durmuyor peşinden kontrol etmem gerekiyor

miniğim canım doğum günün kutlu olsun ogece çok mutlu olmussun yüzüp hep öle güler inşallah hatta dahada fazla :))

öptüm herkezleri

teşekkürler canım

canım benim inan çok üzüldüm ama haklısın da,bir tek hafta sonun var.herşeyle ve herkesle ilgilenebilmek için.ne desem bilemedim canım benim.Müsait olduğunda gel yine özletmeyin kendinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…