iyigeceler kızlar,oooh ne çok birikmiş gene yaauw.ne güzel planlar varmış ctesiye dolu dolu:))ama benim o gün erken kalkmam lazım malesef yaa4 gibi en geç çıkcam üzüle üzüle ( ama ertesi günü yine görüşcez dimi iklimciğimin doğum günü için bi değişiklik yok herhalde gözümden kaçmış olmasın? neyse ben gene kurtulamadım kızlar bugün yine birbirimize girdik annemle babam urladaydı 5-6 gündür.bizde yalnızdık simayla.dün almaya geldiğinde öğrendi bu durumu ve gece artık abuk subuk kurmuş kafasında gözünü açar açmaz bana sardı önce telefonla,sonra kapıya dadandı.ben açmadıkça delirdi falan..ooooffff yani ooooffff!!hemen ablamı çağırdım,atladı geldi..annemlerede haber vermiş o,sonra onlarda geldi.böyle hareketli başladı m güne..
neyse bideeeee,simuşum bugün okula başladıııı:))ilk gün diye 45 dk.falan tuttular,çok sevindi kuzucumdayarında gitcez daha fazla kalcakmış bu sefer.şimdilik öğretmenine alışsın diye bugün sadece simayla ilgilendi öğretmeni, bahçede oynadılar .sınıflarında 2 öğretmen daha vardı,bana yeterli geldi,inşallah öyledir?? başlarda huysuzlandı benimki.elletmedi kendini,konuşmadı falan,adını bile sorunca öğretmen, bağırdı çağırdı.sonradan baktım kadını gıdıklıyoo:)
şimdilik böyle hanımlar,bakalım uyanınca sorayım simaya biz hangi maskeyi yapalım diye,kesin kedi der şimdi o:)
Kızlar iyi geceler bugün yine müthiş yoğun geçti Allah2tan huzurla ve işsiz güçsüz olarak evde oturmayı diliyorum sadece çocuğumla evde etkinlik falan yapayım yanii öyle istiyorum!!!!Bugün ve yarında Atilla'nın işyerindeki arkadaşına ev aradık ve yarında devam edicez.Üstüne akşamada yemekl, misafirim vardı sonrada çayada başka misafirlerde eklendi benim ayar şaştı oğlumun ayar şaştı...Ne güzel sohbet ediyorsunuz netten şarkı tarif ve en önemlisi maske bakıp plan yapıyorsunuz ben hiçbirine fırsat bulamıyorumİsyan etmem ve kendimi dış dünyaya kapatmam yakındır...Şimdi gidip ütü yapmam gerek,Tuniş henüz uyumadı,çünkü gündüz ev ararken uyuyamadı akşamüstü eve gelirken uyudu(saat 18:30)sonrada 20:00 civarı kalktı.Çalışsam en azından para kazanıyor karşılığını alıyorum derim.Ay ne doluymuşum dırdır dır yazdım yaaa:)
Neyse yarın etkinlik yok sanırım cts için ne yapacağımı bilemiyorum kızlar sizin menüye göre düşünücem bakalım...Süslü muffinler yapabilirim gibi...
Çıtırım şimdi peluş oyuncak getiriyoruz değilmi yanlış mı anlamışım!!!
Eycikim bu arada cts seninde olacağına çok sevindim:)
iyigeceler kızlar,oooh ne çok birikmiş gene yaauw.ne güzel planlar varmış ctesiye dolu dolu:))ama benim o gün erken kalkmam lazım malesef yaa4 gibi en geç çıkcam üzüle üzüle ( ama ertesi günü yine görüşcez dimi iklimciğimin doğum günü için bi değişiklik yok herhalde gözümden kaçmış olmasın? neyse ben gene kurtulamadım kızlar bugün yine birbirimize girdik annemle babam urladaydı 5-6 gündür.bizde yalnızdık simayla.dün almaya geldiğinde öğrendi bu durumu ve gece artık abuk subuk kurmuş kafasında gözünü açar açmaz bana sardı önce telefonla,sonra kapıya dadandı.ben açmadıkça delirdi falan..ooooffff yani ooooffff!!hemen ablamı çağırdım,atladı geldi..annemlerede haber vermiş o,sonra onlarda geldi.böyle hareketli başladı m güne..
neyse bideeeee,simuşum bugün okula başladıııı:))ilk gün diye 45 dk.falan tuttular,çok sevindi kuzucumdayarında gitcez daha fazla kalcakmış bu sefer.şimdilik öğretmenine alışsın diye bugün sadece simayla ilgilendi öğretmeni, bahçede oynadılar .sınıflarında 2 öğretmen daha vardı,bana yeterli geldi,inşallah öyledir?? başlarda huysuzlandı benimki.elletmedi kendini,konuşmadı falan,adını bile sorunca öğretmen, bağırdı çağırdı.sonradan baktım kadını gıdıklıyoo:)
şimdilik böyle hanımlar,bakalım uyanınca sorayım simaya biz hangi maskeyi yapalım diye,kesin kedi der şimdi o:)
fatih ürek halay çekiooobenim karatay diyeti kitabının yazarı canan karatay tv 8 de şu anda kızlar,merak edenler ve sağlıklı beslenmek isteyenler kaçırmasın derim
çok şükür bu gecemiz mükemmel geçti..abimler geldi ve ailecek kutladık doğum günümü..en güzel yanı ise kuzuşumun tüm gece boyunca bana doğum günü şarkısı söylemesi ve beni öpücüklere boğmasıydı..hayatımın en güzel hediyesini rabbim bana göndermiş,bunun için rabbime bugün çok şükrettim...
kuzuşum tüm gün uyumadı ama korktuğum gibide huysuzluk çıkarmadı,çok fazla ağlamadı..abisini çok özlemiş tüm gece boğuştular...rabbim hergünümüzün mutlu geçmesini nasip eylesin...amin..
teşekkürler canımSelam millet,
saphiş diyetinin iyi gitmesine sevindim, azmin elinden hiçbir şeyin kurtulamadığını bir de sende görüyoruz, tebrik ediyorum arkadaşım.
Miniğim canım hiç buralara gelemediğimden doğumgnünü kaçırmışım hayatım kusura bakma, DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUNNN....
Semacım simayın öğretmenine alışmasına sevindim, ateşte geçen sene severek gitmişti, onun da seveceğine eminim , çünkü sıkılmaya fırsat kalmadan dönüyorlar eve.
Ateş uyanmıştı, tekrar devam ediyor uyumaya, çıtırım biz de pazar gelicez inşaşşlah doğum gününe, Ateşi tutamıyorum evde hadi gidelim İklimin doğum gününe, ezgi teyze çağırdıya diyor.
bu arda ateş yine hasta, bu hafta kreşe gidemedi yine, babannesi geliyor ateşi bakmaya eve, az kaldı kayınvalidem bakıcıyı kaçıracak, çok eziyet ediyormuş, sürekli laf söylüyormuş, az kaldı ben de keçileri kaçırıcam, bu kadına nasıl bırakmışım ben oğlumu inanamıyorum kendime, ama atsan atılmıyor satsan satılmıyor, toprağa da bakmak istiyor, o yüzden bakıcıyı huzursuz ediyor, sanki birine baktı becerdi de.
kızlar bişey söylemek istiyorum ama nasıl anlatacağımı bilemiyorum, düzeni bozduğum için çok üzgünüm ama ben güne katılamicam,pazar iklimin doğum gününe gelmeyi çok istiyoruz, çocukların doğum günleri çok özel benim için, cumartesi de güne gelmem imkansız, sadece haftasonlarım var çünkü, ben güne katılmanın zor olacağını biliyordum ama bu kadar sık hastalığı ve doğum günlerini hiç hesaba katmamışım, perişan olduk hepimiz.
bir de ateş kreşe gitmeyi istemiyor, alışmaya fırsatı olamadı hep evde kaldı, ama kreş lafını duyunca hemen ağlamaya başlıyor, annecim ne olursun gitmeyeyim okul tatil olmuş diyor, içim acıyor resmen ama mecburum, kayınvalideme bırakamam tekrar, oyun grubu arkadaşlarını çok seviyor ama zaten önümzde iklim, duru okyanus, ateş ve mertin doğum günü var Allah izin verirse en az dört kez görücek arkadaşlarını,
Ezgicim senin hazırladığın etkinlikler çok çok güzel ellerine sağlık ama zaten haftanın 5 günü etkinlik yapıyor olacak, oyun grubu bizim için amacını aşmış oluyor, ne olur beni anlayışla karşılayın arkadaşlar, ama kopmayı da asla istemiyorum, ateş şimdi uykudan uynadındı ve ilk sözü babam gelince bizi iklimin doğum gününe götürecek oldu,
bizden bu kadar şimdilik ikisi de eteklerimde onları doyurayım bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?