İzmir'de Bebek Oyun Grubu

kızlar bu akşam çok kötü bişey daha oldu, tam buraya yazarken ateş uyandı yazmıştım ya, yazdıklarımı yolladım gitmesini beklerken ateş önümde dikiliyordu ve birden gözleri kaydı kucağıma düştü ve sopa gibi dümdüz kasıldı kaldı, o kadar korktum ki anlatamam, kucağıma alıp hemen karşı komşuya fırlarken kendine geldi ve anne sen bana ne yaptın dedi, rengi de bembeyazdı, öldüm korkudan Allah korusun hepsini, eşimi aradım hemen götürdük doktora, bu hastalığından dolayı aile hekimi tylol cold vermişti onun yan etkisi olarak büyük ihtimalle ateşsiz havale geçirmiş dedi doktor, çok kısa sürdüğü için şimdilik endişelenmeye gerek yok ama takip edelim dedi.
bir de ilaçları günde 3 kez yani 8 saatte bir, ben gece 1 de veriyorum babaannesinin de 9 da vermesi lazım, 3. doza ben geliyorum zaten ama bizim gerizekalı babanne sabah 9 da veriyormuş, bir de 1,5 da tekrar veriyormuş, sözüm ona ilaçlar sabah öğlen akşam ya, ben böyle yaptığını bilmiyorum, akşam dozunu ve gece dozunu da veriyordum, bunun da etkisi var sanırım, bir de salak kadın bütün gün hiç bişey yedirmemiş, çorba yapıp bırakıyorum onu bile vermemiş, neymiş terbiyeli köfte yapmış da ondan 2 tane yemişmiş, benim tanıdığım ateş onu yemez, çorbayı da yedirmediğine göre çocuk açlıktan bayılmış, eşim aradı bir sürü kızdı, allahım ne kadar zormuş başkasına çocuk emanet etmek

ah canım benim yaa çokkkk geçmiş olsun.Allah tekrar yaşatmasın,beterinden korusun.İlacı nasıl fazla verir,nasıl sana bildirmez inanamıyorum.Üstelik oğlu,gelini sağlıkçı olan bir bayan.pesss!!!

ayy inanmıyorum darilgencim gelmiş geçmiş olsun,allah bidaha yaşatmasın.en kısa sürede iyileşsinde şu ilaçlardan içmesin artık,sevmiyorum hiç bi ilacı..ben zaten bütün kayınvalidelere gıcığım canım,kendi meselemden dolayıda olabilir..hele böle sağlık konusunda yapılan bi yanlış iyice kızdırdı şimdi beni,ama işte mecbur kalınca insan katlanıyo.allahtan eşin konuşmuş,benimki olsa aslaa konuşmaz onu haklı görürdü,bide ben laf söylüyorum diye suçlu olurdum..neyse tekrar geçmiş olsun,güne gelemicek olmanada üzüldüm sen yine arada gel,değişiklik olur sanada.

miniğim dün görmedim seni,hemen yazılanları okuyup çıkmıştım.ablamda kalıyodum 2gündür,geç oldu yatalım artık dedik yattık canım,tlfun şarjıda bitikti,ablama taktım hattı ama numaran olmadığından arayamadım,telefona kayıtlıymış..doğum günün kutlu olsun tatlım,sevdiklerinle sağlıklı huzurlu yeni bi yaş geçir inşallah:) gecenin güzel geçmesinede sevindim,en kötü günün öyle olsun

iyi geceler arkadaşlar..

darilgenim ateşin o masum yüzünü düşündükçe inan içim acıyor ya
valla yakınında olsam,okula getirebileceğini bilsem,getir yanıma,sabah okulda,öğleden sonra da evde birlikte olsun diycem inan bakarım ya ne olacak ((
canım işini bir süre daha erteleme durumun yok mu? ben çok üzüldüm gerçekten
çok geçmiş olsun çokk,allahım sana sabır versin güç kuvvet versin...tüm sıkıntıların arasında bir de günü düşünme bence..ben bile zor olduğunu düşünüyorum .. haftasonları gerçekten çok değerli çalışanlar için.seni anlayabiliyor ve güne katılamayacak olmanı anlayışla karşılıyorum canım.
sen sıkma kendini, ne zaman uygun oldun o zaman kızlar ben geliyorum de yeter..
o kayınvalideni de allah bildiği gibi yapsın ne diyeyim..insan kendi canına böyle yapar mı ya
nedense genellikle babaanneler yapıyor böyle şeyleri.hiç torununa bu şekilde davranan anneanne görmedim,duymadım..hele kendi annemi düşünüdükçe..iklimin bardağında bir yudum sütü ,tabagında bir kaşık yemeği kalsın ona bile üzülür deli olur bitirmedi aç kaldı diye diye kuruntu yapar.
ama düşünüyorum babaanne değil henüz ama oğlundan torunu olsa yine aynı olurdu..sanırım bu insanlıkla çok alakalı ...allah ıslah etsin bu insanlık dışı varlıkları..

minikçim aradım seni dün ama çocuğu uyutuyormussun ablan söylemiştir....sonra bidaha rahatsız etmek ıstemedım artık.
tüm sevdiklerinle birlikte nice yıllara inş cnm..iyi ki doğdun seni seviyoruzzzz

krikocum hayır cnm el kesmıycez tavus kuşunu iptal ettik onu bırdahakı sefere yaparız..
poşetten tavsan yapıcaz,küçük poşet,bol bol pamuk,biraz ip gerekiyor cnm..

gülbincim semuşum ve çıtırcım..çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk teşekkürler,güzel dilekleriniz iyi niyetleriniz için....

aysecim nasıl üzüldüm anlatamam..kendimi düşünüyorumda naprdım diye..allah sana bolca sabır versin kuzum...bak bu aralar çok sıkışıksın bence sen anneni çağır yanına..senin işe başlamana alışman ve ev düzenini tekrar oturtana kadar annen bi süre yardım etsin...biz yakınında olsak geliveririz hemen,ama işte uzağız (( ateşlede bu ara iyice ilgilenmen gerekiyor ona en güzel şevkati yine ananesi vericektir bence...

Darilgencim canım çok geçmiş olsun gerçekten çok korkmuşsunuz ben kendimi yerine koyamıyorum bile Allah sana güç kuvvet sabır versin veAteşede acil şifa diliyorum kv ye diyecek söz bulamıyorum zaten...Cts gelemeyecek olmana hem üzülüyor hemde anlıyorum
Miniğim canım doğum günün kutlu olsuncanım seni tanıdım için çoook mutluyum aslında hepiniz için geçerki iyi ki hayatımda varsınız.Ve evet Miniğim bir kadına evladindan daha büyük hediye yok bence de
Kızkar benim kociş yarın yine seyahate gidiyor pazts yine gidecek bunedenle bende bulusmakarimizda uzun kalamayabilirimÇıtırım en iyi sen anlarsın beni sadece haftasonlarımız var zor oluyor zaten amagicem:)buaradaoğluşumda panda oluyor:)
Miniğim yine 13-13:30da mı sendeyız?
Hepinize iyi geceler bu arada yarın eve alarm taktırıyor kocişim!

günaydın arkadaşlar..
sanırım herkesin erken kalkmak için bir nedeni var..
benimde ertesi gün için hazırlıklarım olacağından fazla kalamayacağım.
aslında vakit kaybetmesek,,herkes aynı saatte toplansa iyi olur..
tabili elimizden olmayan nedenler olabiliyor ama
minikprensescim senin için de uygunsa saat 1 de etkinliklere başlamak üzere herkes gelmiş ve hazır olsun lütfen.en fazla 45 dk sürse etkinlikler,
maksimum 2 saatte otursak etkili zaman geçirmiş ve zamanı iyi kullanmış oluruz.diğer türlü birbirimizi beklemekle geçiyor zaman..

oyuncakları yine kaldıralım ve odayı açmayalım bu arada canım.

günaydın
evet ben de aynı fikirdeyim.artık hava erken kararıyor ve yakında saatler geri alınacak.eskisi gibi 12 desek bence daha iyi olur.zaten 12-12.30 oluyor varmamız.bu sayede en geç 1 de de etkinliklere başlarız.Çocuklarımızın etkinliklerini bitirdikten sonra bizlere de zaman kalır 34:

benim için bi problem yok dilediğiniz zaman gelebilirsiniz..elbette çok oturalım isterim ama bu seferlik hepinizi affedeceğümmmm :))) çünkü her birinizin işleri var haklı olarak...

o halde odayı kitliyorum ortalığa hiç oyuncak çıkarmıyorum,masayıda etkinlik için kullanacağımızdan sofrayıda hazırlamıyorum daha sonra hazırlarız...dersimi iyi anlamışmıyım hocammm... :)))))))))))))

bu arada çıtırcım doğum günün için bizimde yapmamız gerekn bişi varsa seve seve kendi adıma yapabilirim..hani mamalardan falan yetiştiremezsen bende yapabilirim...

bu arada sanırım bu seferki doğumgünümüzü bizde evde yapıcaz..ve ben şimdiden çok heyecanlıyım,kuzuşumun doğum gününün en iyi şekilde geçmesi için şimdiden önhazırlık aşamasındayım :)))

Son düzenleme:
darilgencim nasıl üzüldüm anlatamam çok geçmiş olsun allah birdaha yaşatmasın bizi evlatlarımızla sınamasın kayınvalidenede dicek laf bulamıyorum ve gerçekten anlıyorum çünkü benimde öle allahtan eşin korumuş açmış konuşmuş birdaha dikkatli olur umarım benimki olsa sen otur bak annemede laf söyleme derdi geçen gün konsere gittik demiştim ya mert o gece ve sabahında gene ateşlendi denk mi geliyor napıyor bu çocuğa anlamıyorum yiğit bile hep anneme bıraktıktan sonra yada anemleyken ateşleniyor mert birdaha senin annene bırakalım yada gitmeyelim dedi sonunda oda anladı yani kızlar niye bu babannneler böle yapıyor içleri acımıyormu bizim canımızdan cansa onunda canından canan inşallah biz böle babanneler annaneler olmayız

bende 1 gibi orada olmaya çalışacağım benimde akşama yatılı misafirim olucak nazillede yaşayan arkadaşlarım burada dr konturolüne geliceklermiş bende kalıcaklar çıtırcım pazar günü gelmek çok istiyorum inşallah nasip olur kahvaltıdan sonra kalkarlar dönerler nazilliye die ümit ediyorum

canım arkadaşlarım desteğiniz ve anlayışınız için çok çok teşekkür ederim,
Şükürler olsun ateş gayet iyi, burun tıkanık ve öksürüğü hafif var ama bunlar hiç bişeymiş, önemli olan başka bir sorunu olmaması, Allahım hepimizin yavrularını korusun bütün kötülüklerden, kazadan beladan,
valla sizleri çok özledim pazar görüşmek dileğiyle, hepinizi ve YAVRULARINIZI SEVİYORUM BİLGİLERİNİZE

iyi geceler arkadaşlar..

ya kızlar ben hala ne yapacağıma karar vermedim ya...
minikcim sen ve diğer yapacak arkadaşlar ne yapacaktınız siz???
tatlı mı tuzlu mu salata tarzı mı ne olsun???

bu arada tşk ederim cnm kendimce yapıcam birşeyler allah izin verirse...sizler yanımızda olun bize yeter...çok teşekkürler canım

zaten geç vakitte olacak cnm d. günü saat 15:00 da..o zamana kadar giderler heralde..öptüm cnımcım

hanımlar bu arada söylemedim sizlere..eşlerinizde gelmek isterlerse buyursunlar lütfen

hanımlar bu arada söylemedim sizlere..eşlerinizde gelmek isterlerse buyursunlar lütfen

Canım sağol benim kociş gelmez bence ama bi çağıralım bakalım kadınların için kalmak istemez ondan zannetmem zaten yine gidecek seyahate evde yatar uyur..
Bu arada ben muffin yapıyorum,yani İkeadan muffinn kağıtları aldım pek hoşuma gitti:)

canımcım ben eşlerin daha önce davetli olmadıklarını bilmiyordum.Bugüne kadar çoğunlukla eşlerle birlikte yaptığımız için ve h.sonu olmasından dolayı eşlerde var zannettim ama dün öğrendim ki senin eşin doğumgününde bulunmayacakmış.bu durumda hiç birimizin eşi gelmez sanıyorum.Sen de hazır sabahçı olmuşken keşke h.içi yapsaydın,daha iyi olurdu.Napalım böyle istemişsin ve karar vermişsin,biz de uyucaz tabiki,Allah nasip ederse gelicem.
İstediğin özel bir şey var mı canım?İstersen hepimiz birer çeşit ikram yapıp getirelim sana zorluk olmasın.
Yarına ne yapacağıma karar veremedim demişsin ya,eğer sana zor olmazsa kısır yaparsan sevinirim canım,bahsetmiştim ya diyetime uygun diye o açıdan hem hepimiz seviyoruz diye düşünüyorum.Senin canın başka bir şey yapmak isterse de farketmez tatlım.

günaydın güzel annişler
bugün çok mutluyum içimden kahkaha atmak geliyor sanırım sizimle yarın görüşeceğimden bu mutluluk :)

bende ne yapacağıma karar vermedim sofra çay saati dergisini karıştırıyordum bende menüde börek varmı eğer yoksa bulgurlu muska börek yada garnitürlü börek yapabilirim uyarsa menüye miniğim sende bak bize akıl ver zaten börek çörek konusunda pek yeteneksizim sende mikrodalga fırın varmı canımcım börek yaparsam oraya gelene kadar soğuyabilir ısıtılmazsa pek güzel olmaz diye düşündüm yada borcamda getiririm normal fırına atarız yemeden önce olurmu tatlışım

çıtırcım senin eşin olmayacakmı doğum gününde kimsenin eşi olmazsa ve ben yiğiti getirsem koci sıkılabilir darilgen sapiş sizn kociler gelcekmi bu arada sen sabahçımı oldun hayırlısı olsun tatlım istediğin oldu günn bölünmemeiş olucak süper bir haber

ben kaçtım bizimkiler pepe izliyor bakayım bitmeden onlara
bu arada dailgenim bizde seni toğrağımı ateşimi çok seviyoruz öpüldünüzzz

ne güzel canım,Allah mutluluğunu daim etsin
benim eşim beni bırakıp gidecek canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…