Darilgencim canım çok geçmiş olsun gerçekten çok korkmuşsunuz ben kendimi yerine koyamıyorum bile Allah sana güç kuvvet sabır versin veAteşede acil şifa diliyorum kv ye diyecek söz bulamıyorum zaten...Cts gelemeyecek olmana hem üzülüyor hemde anlıyorumkızlar bu akşam çok kötü bişey daha oldu, tam buraya yazarken ateş uyandı yazmıştım ya, yazdıklarımı yolladım gitmesini beklerken ateş önümde dikiliyordu ve birden gözleri kaydı kucağıma düştü ve sopa gibi dümdüz kasıldı kaldı, o kadar korktum ki anlatamam, kucağıma alıp hemen karşı komşuya fırlarken kendine geldi ve anne sen bana ne yaptın dedi, rengi de bembeyazdı, öldüm korkudan Allah korusun hepsini, eşimi aradım hemen götürdük doktora, bu hastalığından dolayı aile hekimi tylol cold vermişti onun yan etkisi olarak büyük ihtimalle ateşsiz havale geçirmiş dedi doktor, çok kısa sürdüğü için şimdilik endişelenmeye gerek yok ama takip edelim dedi.
bir de ilaçları günde 3 kez yani 8 saatte bir, ben gece 1 de veriyorum babaannesinin de 9 da vermesi lazım, 3. doza ben geliyorum zaten ama bizim gerizekalı babanne sabah 9 da veriyormuş, bir de 1,5 da tekrar veriyormuş, sözüm ona ilaçlar sabah öğlen akşam ya, ben böyle yaptığını bilmiyorum, akşam dozunu ve gece dozunu da veriyordum, bunun da etkisi var sanırım, bir de salak kadın bütün gün hiç bişey yedirmemiş, çorba yapıp bırakıyorum onu bile vermemiş, neymiş terbiyeli köfte yapmış da ondan 2 tane yemişmiş, benim tanıdığım ateş onu yemez, çorbayı da yedirmediğine göre çocuk açlıktan bayılmış, eşim aradı bir sürü kızdı, allahım ne kadar zor
muş başkasına çocuk emanet etmek
darilgencim nasıl üzüldüm anlatamam çok geçmiş olsun allah birdaha yaşatmasın bizi evlatlarımızla sınamasın kayınvalidenede dicek laf bulamıyorum ve gerçekten anlıyorum çünkü benimde öle allahtan eşin korumuş açmış konuşmuş birdaha dikkatli olur umarım benimki olsa sen otur bak annemede laf söyleme derdi geçen gün konsere gittik demiştim ya mert o gece ve sabahında gene ateşlendi denk mi geliyor napıyor bu çocuğa anlamıyorum yiğit bile hep anneme bıraktıktan sonra yada anemleyken ateşleniyor mert birdaha senin annene bırakalım yada gitmeyelim dedi sonunda oda anladı yani kızlar niye bu babannneler böle yapıyor içleri acımıyormu bizim canımızdan cansa onunda canından canan inşallah biz böle babanneler annaneler olmayız
bende 1 gibi orada olmaya çalışacağım benimde akşama yatılı misafirim olucak nazillede yaşayan arkadaşlarım burada dr konturolüne geliceklermiş bende kalıcaklar çıtırcım pazar günü gelmek çok istiyorum inşallah nasip olur kahvaltıdan sonra kalkarlar dönerler nazilliye die ümit ediyorum
hanımlar bu arada söylemedim sizlere..eşlerinizde gelmek isterlerse buyursunlar lütfen
hanımlar bu arada söylemedim sizlere..eşlerinizde gelmek isterlerse buyursunlar lütfen
günaydın güzel annişler
bugün çok mutluyum içimden kahkaha atmak geliyor sanırım sizimle yarın görüşeceğimden bu mutluluk :)
çıtırcım senin eşin olmayacakmı doğum gününde kimsenin eşi olmazsa ve ben yiğiti getirsem koci sıkılabilir darilgen sapiş sizn kociler gelcekmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?