İzmir'de Bebek Oyun Grubu

gülbincim ben pasta tavuk salatası yapıcam ve sanırım doyurucu olması açısındanda bi çeşit tuzlu bişey..
bu arada mikro dalgamız yok fırınımızdada sorun var..

ne depremi yahu hiç hissetmedim vallahi yemek yapıyordum ayaktaydım belkide ondan zate bizim evden pek deprem hissedilmiyor küçük depremleri yani allah büyüyüğünden beterinden korusun

miniğim börek yapayım ozaman doyurucu olsun ama ısıtamazsak güzel olmaz ısınmayacak doyurucu bişide pek aklıma gelmiyo mercimek köftesi yapıyım dedim çıtırım eğer kısır yapmayacaksa

Arkadaşlarım oyun günü tarihlerimiz değişti:

8 Ekim Cumartesi => minikprenses
22 Ekim Cumartesi => tunayekta
12 Kasım Cumartesi =>krikitos
3 Aralık Cumartesi =>eycikin sırasıydı ama kendisi en sonda olmak istiyor,bu yüzden bugünü de kim istiyorsa onu yazalım
17 Aralık Cumartesi =>çıtır-pıtır
7 Ocak Cumartesi =>semabayram
21 Ocak Cumartesi =>eycik

darilgenin ve eycikin sırasını kim almak istiyorsa belirtsin ki,mama listesini de ona göre değiştirmemiz gerekebilr

tarihler değiştirildi

Son düzenleme:

Sapişim 22 Ekim'e talibim zira 26 Kasım da İstanbul'da olucaz yoksa Eycikle yer değiştirirdim ammaa dediğim gibi İzmir'de değilim...

Bu arada panda maskesi yaptık birazdanda muffin yapıcam yarın sabahtan yapma imkanım yok yine full doluyum şaşırmadınız dimi:)
Bu arada sapişim deprem konusunda eminmisin bende hissetmedim!!!

tamamdır canım.22 ekim senindir

aa 26 kasımda sen olmayacaksan tarihi 3 aralığa da alabiliriz herkese uyarsa tabi ve diğer tarihleri de kaydırırız o zaman 1 er hafta

Son düzenleme:
Canım Atilla hep İstanbul'da diye uygun fiyatlı uçak bileti bulmuştuk ve 21 kasımda gidiyorum 2 Aralık gece geliyorum hemen ertesi gün olacak ama gelirim herhalde ama herkese uyarsa tabiii tarihleri çok bozmuş olmayayım:26:

listemizin son hal bu.3 Aralık cumartesiyi semabayram veya çıtır-pıtır alacak bu durumda.kızlaaarrr nerelerdesiniz?hanginiz istersiniz?

eşler davetli değil demedimki hayatım ben eşleriniz gelmek isterlerse buyursunlar dedim.eşim, eşler gelmez heralde diye düşünerek evde bulunmam demştir.
sabahçı olsam da pazar yapmayı daha uygun buldum ben.ikramlar konusunda teşekkür ederim arkaaşlar hepinize düşünceniz için ama yapıcam kendim bişeyler..

cmt için de bende kısır düşünüyordum en son...o zaman yarın kısır yapıyorum..

Arkadaşlarım oyun günü tarihlerimiz değişti:

8 Ekim Cumartesi => minikprenses
22 Ekim Cumartesi => tunayekta
12 Kasım Cumartesi =>krikitos
3 Aralık Cumartesi =>çıtır-pıtır
17 Aralık Cumartesi =>semabayram
7 Ocak Cumartesi =>eycik

aranan kan bulundu listamiz oluştu,tamamır kızlar.Bir de mamalistesini yazayım tekrardan;

yazayım dedim yazamandım çünkü mutlaka aynı kişiler 2 kez üst üste yapıyor olacak.çıtırcım 3 aralığa semayı yazarsak mama listesi tam denk geliyor.3 aralığa semayı yazalım mı yoksa sorun değil 2 kez üst üste yapsak da olur mu dersiniz?

Sapişim bence iki kez üst üste yapmak sorun olmaz bence değiştirme aaaa bir daha ki toplaşmamız bende mi şimdi amaaannn ne güzel:)

Sapişim bence iki kez üst üste yapmak sorun olmaz bence değiştirme aaaa bir daha ki toplaşmamız bende mi şimdi amaaannn ne güzel:)

siz bilen madem beni bozmaz.
o zaman;

1.)tunayekta+saphira+semabayram = bir grup
2.)minikprenses+krikitos+çıtır-pıtır = bir grup oluyor. 1. grup yarından sonraki ilk oyun günümüzde yani 22 ekimde tunayektada yapacak.öptüm sizi çıkıyorum.

kızlar uymazsa değiştiririz yine

benim için de farketmez..

biz ördek maskesi yaptık,oyuncak olarak da filimzizi getiricez..yarın getireceğimiz poşetimize maskemizi,
yapıştırıcımızı,şeffaf poşetimizi,ipimizi,pamuğumuzu iklim koydu hazırladı.

biz ördek maskesi yaptık,oyuncak olarak da filimzizi getiricez..yarın getireceğimiz poşetimize maskemizi,

bana uyar liste güzel olmuş sağol sapiş 2 ev sahibi 2 de biz toplam 4 çeşit olacak yiyecek az gelmez herhalde daha doyurucu şeyler yaparız
bu arada biraz önce ardayı uyuturken gün akşam oldu diye bi dizi başladı ya onu izledim ağlamaktan helak oldu keşke izlemeseydim (( ama güzelmiş ya ağlamaklı dizi izlemiyordum güya söz vermiştim kendime :)))

etkinliklerimizi hatırlayım dedim...

türkçe-dil etkinlikleri-tekerleme
kuzu kuzu me
bin tepeme
hadi gidelim
ayşe teyzeme

-powerpoint sunumu ile hayvanları tanıma
-hikaye:yine powerpoint sunumu ile "minik tırtıl" isimli hikaye anlatımı

[COLOR="#0000CD"]müzik etkinlikleri:

-şarkı
tavşanım tavşanım
benim minik tavşanım,ayağında patikleri eskimiş,ırtımış
tavşanım ağlar
tavşan bana baksana
tiki tiki yapsana
bakk tilki geliyor
çabucak kaçsanaa

-evde hazırlanıp getirilen maskeler ile dans

sanat etkinlkleri:
-poşetten tavşan yapımı(gerekli malzemeleroşet,bolca pamuk,biraz ip, ve yapıştırıcı..)

serbest zaman etkiliği:

-evden getirilen hayvanlar ile hayvanat bahçesi oluşturma.

okuma yazmaya hazırlık etkinlikleri:

-kağıt üstünde büyük-küçük kavram çalışması
ve
-yine kağıt üzerinde yapılacak bir eşleştirme çalışması yapacağız..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…