Arkadaşlarım oyun günü tarihlerimiz değişti:
8 Ekim Cumartesi => minikprenses
22 Ekim Cumartesi => darilgen çıktığı için bugün boş,kim isterse onu yazalım
12 Kasım Cumartesi =>krikitos
26 Kasım Cumartesi =>eycikin sırasıydı ama kendisi en sonda olmak istiyor,bu yüzden bugünü de kim istiyorsa onu yazalım
10 Aralık Cumartesi =>çıtır-pıtır
24 Aralık Cumartesi =>semabayram
7 Ocak Cumartesi =>tunayekta
darilgenin ve eycikin sırasını kim almak istiyorsa belirtsin ki,mama listesini de ona göre değiştirmemiz gerekebilr
Sapişim 22 Ekim'e talibim zira 26 Kasım da İstanbul'da olucaz yoksa Eycikle yer değiştirirdim ammaa dediğim gibi İzmir'de değilim...
Bu arada panda maskesi yaptık birazdanda muffin yapıcam yarın sabahtan yapma imkanım yok yine full doluyum şaşırmadınız dimi:)
Bu arada sapişim deprem konusunda eminmisin bende hissetmedim!!!
Arkadaşlarım oyun günü tarihlerimiz değişti:
8 Ekim Cumartesi => minikprenses
22 Ekim Cumartesi => tunayekta
12 Kasım Cumartesi =>krikitos
3 Aralık Cumartesi =>eycikin sırasıydı ama kendisi en sonda olmak istiyor,bu yüzden bugünü de kim istiyorsa onu yazalım
17 Aralık Cumartesi =>çıtır-pıtır
7 Ocak Cumartesi =>semabayram
21 Ocak Cumartesi =>eycik
darilgenin ve eycikin sırasını kim almak istiyorsa belirtsin ki,mama listesini de ona göre değiştirmemiz gerekebilr
tarihler değiştirildi
canımcım ben eşlerin daha önce davetli olmadıklarını bilmiyordum.Bugüne kadar çoğunlukla eşlerle birlikte yaptığımız için ve h.sonu olmasından dolayı eşlerde var zannettim ama dün öğrendim ki senin eşin doğumgününde bulunmayacakmış.bu durumda hiç birimizin eşi gelmez sanıyorum.Sen de hazır sabahçı olmuşken keşke h.içi yapsaydın,daha iyi olurdu.Napalım böyle istemişsin ve karar vermişsin,biz de uyucaz tabiki,Allah nasip ederse gelicem.
İstediğin özel bir şey var mı canım?İstersen hepimiz birer çeşit ikram yapıp getirelim sana zorluk olmasın.
Yarına ne yapacağıma karar veremedim demişsin ya,eğer sana zor olmazsa kısır yaparsan sevinirim canım,bahsetmiştim ya diyetime uygun diye o açıdanhem hepimiz seviyoruz diye düşünüyorum.Senin canın başka bir şey yapmak isterse de farketmez tatlım.
Sapişim bence iki kez üst üste yapmak sorun olmaz bence değiştirme aaaa bir daha ki toplaşmamız bende mi şimdi amaaannn ne güzel:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?