İzmir'de Bebek Oyun Grubu

biz bu akşam yapıcaz maskemizi çantamızıda hazırlarız ilk defa maske yapıcam inşallah köpeğe benzer :))))

kavram çalışmalarını yükliycem demiştim ama ben çıktı aldım,getiricem inş..bir de pastel boyanızı getirirseniz sevinim bu etkinlik için lazım olacak..

krikocum kalıp istersen yardımcı olabilirim.

internetten buldum kalıç canım teşekkürler yiğit çıktı aldı birde fon kağıdı aldı karbon kağıdıyla çizip keştim ve boyadım kenarlarından lastik bağladım çok güzl oldu becerdiğimede sevindim mertte yardımcı oldu çok :))) öğretmenim notu ben hakkettim merte 2 geçer not :)))))

şimdide böreğimi yapıyorum :)) iyi geceler canlar

ricaederim canım.4 çeşitte yeter canım bence.evet çok çeşitli çok güzel de,işte çok yiyoruz o zaman diye böyle yapalım dedik ya.o gün ben de 3 çeşit vardı,doymadık mı ?
kavram çalışmalarını yükliycem demiştim ama ben çıktı aldım,getiricem inş..bir de pastel boyanızı getirirseniz sevinim bu etkinlik için lazım olacak..

teşekkürler çıtırcım,uğraşmışsın.pastel boyalarımızı da poşetimize ekleyelim o zaman.aslan maskemizi yaptık.aslan peluş oyuncağımızı da getiricez.ipimiz,yapıştırıcılarımız,poşetimiz tamam,pamuğu da yarın alıcam,evde kalmamış.

yarın görüşmek üzere tatışlarım iyi geceler

iyigeceler kızlaar,yaşasıın yarın buluşuyoruz. bizde aslan maskesi yaptık,burcu aslan diye benimkinin ben aslanım,aslan maskesi istiyorum diye tutturdu,çok şirin bi kedi bulmuştum onu yapmayı çok istemistim oysakii..önce yaptm bitane aslan devasa bişi oldu:)artık sonradan simaya göre bitane becerebildim:)

semuşum nerelerdesin canım,denk gelemiyoruz burda
aa sizde mi aslan olacaksınız,desene pişti olduk

semuşum nerelerdesin canım,denk gelemiyoruz burda
aa sizde mi aslan olacaksınız,desene pişti olduk

evet canım,ayy bugünde başka günüm vardı,geziyorz işte bebiim.valla pşti olduk:)buarada bana krikitoscuğun no.sunu yollasan özelden.ben msj atamıyorum daha özelden.evi bilmiyorum ben:84: kocişi bırakcakmı onu bi sorayım bari..

evet canım eşi bırakacakmış sanırım.noyu yolladım
uykun yoksa biraz geçmişi oku canım.gün tarihleri değişti.ben yatıyorum artık çok uykum geldi

evet canım eşi bırakacakmış sanırım.noyu yolladım
uykun yoksa biraz geçmişi oku canım.gün tarihleri değişti.ben yatıyorum artık çok uykum geldi

okudum canm sağol,uğraşmışsın gene:)bana her türlü uyar zaten,benmde cok uykum geldi,esneye esneye gözlermden yaşlar geldi,öptüm yarn görüşürüüüüz

selam canlar...
bugün abimin eşinin doğum günüydü oraya gittik daha yeni geldik kuzuyu uyut et derken daha maskemizi yapamadım..şimdi oturup yazpıcam..tarihler belli olmuş..bi çoğu bize uyuyor ama son 3 hafta sanırım uymuyor..uymuyor derken benim kuzucuğum olamaıyor..bu durumda bende buruk oluyorum eğer sizin içinde sorun olmıycaksa o tarih geldiğinde değiştirebilirmiyiz...

arkadaşlar hepinize geldiğiniz ve evimizi şenlendirdiğiniz için teşekkürler...çıtırcım emeğine yüreğine sağlık yine çok güzel eğlendirdin kuzucukları...

canım çok güzel bigündü,herşey için teşekkür ederiz:) aktivitelerimizde mamalarımızda çok güzeldi,herkeslerin ellerine sağlık..ailenide çok sevdim senide olduğu gibi..onlarıda yorduk,başlarını şişirdik,tekrar teşekkürlerimizi ilet onlarada canım.
hadi kızlar yarın görüşürüz yine,geç kalmayın iklimciğimin partisine

Miniğim herşey çok güzeldi canım kusura bakma biz erken kalktık oğluş tutturdu baba diye sadece haftasonları görüşüyorlar yapacak birşey yok
Miniğim bu arada üstteki yazını okudum gün tarihleini senin uygun olduğun tarihlere göre zaten değiştiririz hayatım sen dert etme öpuyorum seni

semacım canım onlarda seni çok sevmişler..kafası şişermi hiç ya..onlar siz geldikçe çok mutlu oluyorlar..ben ve kuzucuğun mutluluğu demek onların yüzünde gülemseme demek...sadece gün için değil gün dışındada herzaman beklerim lütfen gelin...

sağolsunlar canm,inşallah bigün gelmek isterm bende:)

minikçim herşey için çok teşekkür ederiz misafir perverliğiniz insanı çok sevindiriyor anneciğin kapılara kadar çıktı onun nezaketi karşısında ben mahçup oldum annene ablana çok teşekkürlerimi ilet tatlım yemeklerinizin lezzetide harikaydı
çıtırcım seninde etkinlerin süperdi ve ben bugün çok mutlu oldum mert beklediğimden daha fazla oturdu demek oda çok eğlendi tavşanınıda herkeze gösterdi ben yaptım dedi çok teşekkürler

kızlar mert hala bu saatte ayakta bi arabada uyudu yarım saat kadar hala uyku vakti gelmedi diyip ağlıyor şaşıyorum bu hallerine pili bitmiyormu bu çocuğun yahu benim pilim bitti arkadaşlarla film izliycez uyumalarını bekliyoruz ikiside ayakta ama ((

ben kaçtım herkeze iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…