selam canlar...
bugün abimin eşinin doğum günüydü oraya gittik daha yeni geldik kuzuyu uyut et derken daha maskemizi yapamadım..şimdi oturup yazpıcam..tarihler belli olmuş..bi çoğu bize uyuyor ama son 3 hafta sanırım uymuyor..uymuyor derken benim kuzucuğum olamaıyor..bu durumda bende buruk oluyorum eğer sizin içinde sorun olmıycaksa o tarih geldiğinde değiştirebilirmiyiz...
Çıtırcım doğum günü çok güzeldi çok emek vermişsin çok yorulmuşsun belli ellerine yüreğine sağlık İklim'le bir ömür boyu sağlıkla daha nşce doğum günleri kutlamanızı diliyorum canım.Kusura bakma biz yine erken kalkmak zorunda kaldık
Aslında herkes için uygunsa oyun grubumuzu yine hafta içine almamız mümkünmü acaba???Bunu kendim için değil Tuna Yekta için soruyorum iki gündür rahat rahat oynamadı devamlı babam gelmedimi gelsin artık diyip durdu.Darilgen katılmıyor Çıtır da sabahçı oldu diye biraz önce aklıma gelen birşey,sanırım Miniğim içinde daha iyi olacak tarihler iyice allak bullak oldu diye Sapişim beni dövebilirsin canım sana hak veririm valla gıkım çıkmaz...
Eğer olur derseniz ben benim sıramda başlayarak hafta içine almak isterim tabiii dediğim gibi herkese uyarsa!!!
Sapişim 25 Ekim bana uyuyor canım hoş sen bu kadar uğraştıktan sonra uymasa da uydururum umarım herkese de uyar!!!!Teşekkürederim canım bu arada sen beni dövsende ben seni kocamaaaaan öpüyorum
(Bu arada benim smile lar çıkmıyorda)
selam kızlar,yeni geldik okuldan hala alışma sürecimiz devam ediyo,bende duruyorm okulda.buarada şöyle bi değişiklik oldu okul günlerimizde.bale ve müzik derslerimizin günü değişmiş,bizimde günlerimiz değişti yani..salı,perşembe,cuma gidicez okula.sapişim kusura bakma yine günler değişcek,değiştirip değiştirip yazıyosun.herkese uyarsa çarşambaları toplansak olurmuu??yazılan tarihlerin birer gün sonrası olur ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?