İzmir'de Bebek Oyun Grubu

rica ederim gülbincim,ailem hakkındaki düşüncelerin içinde teşekkürler...afiyet olsun..seninde böreğin güzeldi ellerine sağlık..yarın görüşürüz...

Arkadaşlarım oyun günü tarihlerimiz değişti:

8 Ekim Cumartesi => minikprenses
22 Ekim Cumartesi => tunayekta
12 Kasım Cumartesi =>krikitos
3 Aralık Cumartesi =>çıtır-pıtır
24 Aralık Cumartesi =>semabayram
7 Ocak Cumartesi =>eycik

canımcım 3 aralıktan sonraki cumartesi yaparsak 4 hafta ara vermiş olacağız.Şu andaki haliyle 3 hafta ara var.tunayektaya uygun olmayan tarihte de 2 hafta var 2 oyun günü arasında.arayı 1 hafta yapsak 1 defaya mahsus desek,o zaman da sonraki tarihler şu andaki haliyle kalıyor ve sana yine uymuyor.Şöyle bir çözüm geldi aklıma; 3 aralıkta yapacağımız günü,5 aralık pazartesi başlayan hafta içi bir gün yapalım.pazartesi-salı en geç çarşamba olacak şekilde mesela.o gün çıtırımda sıra,hangi gün ona uygunsa artık.Sonraki günü de 24 aralığa kaydırırız.7 ocak uymuyorsa onu da kaydırırz ya da onu hafta içi bir güne alabiliriz,tabi ev sahibi arkadaşlarımızın müsait olma durumuna göre

tatlışım herşey için teşekkür ederiz.elinize yüreğinize sağlık

çıtırım İklimimin doğumgünü tekrardan kutlu olsun,sağlıklı,mutlu,çokk uzun bir ömür diliyorum,hepinize

Çıtırcım doğum günü çok güzeldi çok emek vermişsin çok yorulmuşsun belli ellerine yüreğine sağlık İklim'le bir ömür boyu sağlıkla daha nşce doğum günleri kutlamanızı diliyorum canım.Kusura bakma biz yine erken kalkmak zorunda kaldık
Aslında herkes için uygunsa oyun grubumuzu yine hafta içine almamız mümkünmü acaba???Bunu kendim için değil Tuna Yekta için soruyorum iki gündür rahat rahat oynamadı devamlı babam gelmedimi gelsin artık diyip durdu.Darilgen katılmıyor Çıtır da sabahçı oldu diye biraz önce aklıma gelen birşey,sanırım Miniğim içinde daha iyi olacak tarihler iyice allak bullak oldu diye Sapişim beni dövebilirsin canım sana hak veririm valla gıkım çıkmaz...
Eğer olur derseniz ben benim sıramda başlayarak hafta içine almak isterim tabiii dediğim gibi herkese uyarsa!!!

canım hiç kimsenin buna hayır diyeceğini zannetmiyorum yalnız tarihleri ayarlamak konusunda tekrar uğraşacağım evet seni şu an dövüyorum

o zaman şöyle yapalım herkese uyarsa;pazartesi herkesin iş,güç,temizlik vs.. günüdür.bu yüzden salı günlerini baz alıcam.Yine duruma göre ev sahipleri değiştirirler

Yine ve yeniden tarihler değişiyor.ben yazıyorum hazır kız uyumuşken.size uygun değilse bildirin kızlar:

25 Ekim Salı=>tunayekta
15 Kasım Salı=>krikitos (8 kasım bayrama geldiğinden,sonraki haftaya kaydırdım)
29 Kasım Salı=>çıtır-pıtır
13 Aralık Salı=>semabayram
27 Aralık Salı=>eycik

arkadaşlarım son kez tarihleri ayarladığımı umuyorum

Sapişim 25 Ekim bana uyuyor canım hoş sen bu kadar uğraştıktan sonra uymasa da uydururum umarım herkese de uyar!!!!Teşekkürederim canım bu arada sen beni dövsende ben seni kocamaaaaan öpüyorum
(Bu arada benim smile lar çıkmıyorda)

canım ben de seni kocaman öpüyorum. smile ler bazen bende de çıkmıyor.o zaman oku üstüne getirdiğinde çıkan kod var ya onu yazıyorum manuel olarak,o zaman çıkıyor yine

tunayektacım güzel teklif,sapişim sendende en acilinden güzel program.çok hızlısın maşallah:)benim içinde sorun yok,haftaiçi süper olur,bitek krikitosun gelişi zorlaşabilir.iki çocuk otobüste zor,ardayı anneanneye bırakabilirse biz beraber geliriz otobüsle.her türlü yardımcı olurum gülbinede,gelebilir herhalde.dün miniklerden dönüşte konuştuk hatta böle bi durum olursa diye.salıda uygun benim için,simuşun okulu ptesi,çrşmba,perşmbe.

çıtırım pıtırım herşey çok güzeldi,teşekkürler tekrar.iyiki doğurmuşsun güzel bebeğini,allah sizinle beraber sağlıklı uzun ömürler versin kuzucuğa..

bugün erken yatayım dedim gene olmadı,saat 1'i geçti yine valla,neyse tatlı anneler,iyigeceler hepinizeeee
güzel bi haftaya uyanmanız dileğiyleee

canımcım krikitos h.içi de olsa katılabileceğini,annelerinin onu arabayla bırakabikleceğini ve bu sayede 3. tura katılabileceğini yazmıştı bize daha önce.o yüzden yine öyle olur herhalde diye düşündüm

herkez için uygunsa benim içinde iyi olur..hem böyle sürekli sizi mesgul etmem hemde herdaim kuzucuğum benimle olur...

çıtırcım çok güzel bi doğum günüydü emeğine sağlık iyiki doğurmuşsun kuzucuğu...Allah (cc) uzun ömürler versin...

selam arkadaşlarr

minikcim öncelikle sana teşekkür ederim cumartesi için ...

veeeee doğumgünümüze gelen herkesin ayağına sağlıkkk çok teşekkür ederim arkadaşlar,,
çok mutlu oldu kuzucum..umarım sizin umarım sizin kuzular da eğlenip keyif almışlardır..

günü haftaiçine alalım diye bende söyleyecektim valla çok iyi olur.
fakat 30 ekimde kış saatine geçilecek saatler geri alınacak, o zamana kadar ben 1 de çıkıcam okuldan.
saat 1 de gelemem o yüzden.30 ekimden sonra 12 de çıkıcam.

saphicim fuların bende kalmış canım,arama.istersen göndereyim eşimle eşin uğrar belki.istersen bir sonraki buluşmamıza kadar kalsın.sen bilirsin canımcım.

sen söylemesen fularımın kayıp olduğunu farkında değildim,leyla gibiyim ya.iki türlüde olur canım,sağol

çıtırcım kusura bakma canım gelemedik biz iklimciğimin doğum günü kutlu olsun uzun yaşları olsun inşallah

hafta içi uymaya çalışacağım size biz ogün simayla konuşmuştuk hatta kesin hafta içine alınır yine diye ardayı anneme bırakıp gelmeyi başarırım die düşünüyorum

selam kızlar,yeni geldik okuldan hala alışma sürecimiz devam ediyo,bende duruyorm okulda.buarada şöyle bi değişiklik oldu okul günlerimizde.bale ve müzik derslerimizin günü değişmiş,bizimde günlerimiz değişti yani..salı,perşembe,cuma gidicez okula.sapişim kusura bakma yine günler değişcek,değiştirip değiştirip yazıyosun.herkese uyarsa çarşambaları toplansak olurmuu??yazılan tarihlerin birer gün sonrası olur ??

bugün hiç dışarı çıkamadık hava hep yağmurlu..burger kınge gidelim dedim ama bu saatten sonrada canım istemiyor hiç...

evin içi hep karanlıktı bugün bnde temizlik yaptım çocukları yakadım doğalgazı yaktık 1 petek sadece :)) ayy kış geldi hmde dışarda bir gün buluşamadan yani ben gelemeden okadar istiyordum

benim için çarşambalarıda daha iyi bile olur benimde okul arkadaşlarımla salı toplantılarımız olur denk gelirse kötü olurdu ama ayarlarım demiştim çarşamba olması benimde işime gelir

anladım canım.tamam,1 günden kimse etkilenmez diye düşünüyorum.

26 Ekim Çarşamba=>tunayekta
16 Kasım çrş.=>krikitos (8 kasım bayrama geldiğinden,sonraki haftaya kaydırdım)
30 Kasım çrş.=>çıtır-pıtır
14 Aralık çrş.=>semabayram
28 Aralık çrş.=>eycik

iyi geceler kızlar çocuklar uyusun diye diretiyorum ama uyumuyorlar sessizlikle başbaşa kalmak istiyorum

eycikin gününü dışarda yapalım ona zahmet olmasın diye düşünüyorduk ya belki kendi aramızda bi yılbaşı partisi yaparız ne güzel olur :)))

selamlar..dün yazlıkları kaldır kışlıkları çıkar dolap sil yerleştir derken akşamı ettik, ve hiç dışarı çıkamadık..bugün hava yine yağmurlu olsada kuzuşumla dışarı çıktık..biz çıktık yağmur başladı neyseki kuzuşum hiç ıslanmıyor. parka gidicektik ama malum oyuncaklar ıslak bizde birlikte hello babby e gittik,trene binmeye bayılıyor kuzuşum çok mutlu oldu,ordada oyun alanında epeyce oynadı sonrada gelirken uyudu öleeee gezdik işte..şimdide evdeyiz yemek yedircem kuzuşuma....

merhabalar kızlar,simayımı götürdüm sabah okula.yarım saat durup geldim,bakalım bugün 4,4buçuk gibi gelin dedi öğretmeni.süreyi uzatıyoruz yavaş yavaş.inşallah sorun çıkmaz.içim bi garip yaaa,tek başıma evde.zaman geçmiyo.oooff kuzucuğumu özledim galibaa(
neyse benimde alışma sürecim devam ediyo heralde:) hadi öptüm bakalım,bende manikür pedikür bıcı bıcı falan vakit geçireym bari:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…