selamlar canlarım :)
semuşummm aman da kızını özlemiş,çok da duygusalmış
sselam kızlar bornova osmangazıde begendıgnz kreş varmı 1 tane var ama nasıl bilmiyorum.
evet bugünde öyleyim,bırakırken ağladı bide gitme anne diye( alıp eve geri gelesim geldi ama biberonunu unutmuşum evde biizm sakinleştiriciyi yani,çok ağlarsa versinler diye bırakıyorum,geldim eve onu alıp geri gittim, 10dk.da bizimki unutmuş beni arkadaşlarıyla oyuna dalmış bile:)
herkese merhabalaar,kuzum daha yeni uyudu nasl yorulmuyo anlayabilsem.eve geldiğimizden beri anne oyun,anne oyun diye diye..okulda oğrendikleri oyunları anlattı oynadık beraber:)çıtırcım birde dün,senin bu hafta öğrettiğin tavşanım şarkısı var ya onu öğretmişler. durmadan söyleyp duruyo evin içinde,ben bunu biliyorum arkadaşımın annesi öğretti demiş:) bugün hiç ağlamamış bidaha.öğretmenini çok sevmiş,anlaşmışlar yani.çok sevindm.elini bırakmıyomuş hiç kadının ama olsun şimdilik alışana kadar.sağol çıtırcım haklısın,zaten yapmam öyle bişeyde içim cız etti.okula alışmasını,bensiz vakit geçirebilmesini en çok isteyen biri olarak bağrıma taş basıp döndüm geldim eve,ühüüühüüüü
evet kızlar kışlıkları çıkarın valla,bende bugün ayırdım hepsini,kaldırdık annemle beraber.her tarafa bişeyler sokuşturduk allahım zor sığdık,evden eşyalarımıda aldım ya yığıldı hepsi.çok acil olarak simayla odamıza bi dolap yada şifonyer falan almamz şart.
haydi bakalım öptüm sizleri,good night...
pazartesiden itibaren donmaya başlıyoruz hayırlısıyla kızlar.10 dereceye kadar düşüş bekleniyor.
bayramla ilgili plan yapalım dedik ailecek ama bu bayram da evdeyiz gibi görünüyor :/
kışlarıkları minkçim çıkartmış..çıkartmayanlar da bu haftasonu halletsin bence:18:
canım geçmiş olsun tam hastalık havasıhavaların bi soğuk bi sıcak olması sonucu gribe yakalnmış durumdayım..aslında tam gripmi onuda bilmiyorum..çok şükür allahıma vücudumda ağrı yok ama burnum inanılmaz tıkalı akmıyorda aksa şöyle rahat edicem..burnumun tıkalı olması sonucu başım şiddetli şekilde ağrıyo.inşallah en kısa sürede atlatabilirim...
sağol canımsapişcim oohh ne güzel kavuşmuşsun,gözün aydın.benim kuzenlerinde çoğu dışarda geldiklerinde bayram gibi oluyo.beraber büyüyünce insan kardeşi gibi özlüyo.
minikprenses çok geçmiş olsun,bizde dün geceden beri simayla kusup duruyoruz, ishal olduk bide.dün hiç uyumadık,karnı çok ağrıdı heralde ağlayıp durdu gece.hiç bişey yiyemiyorz aynen çıkıyo.akşamüstü uyuduk bi 3 ssaat falan,ateşli uyandık ikimizde.allahtan kuzucum daha hafif atlatıyo.benim başım dönüyo gözlerm kararıyo ayakta duramıyorm.tansiyon 4-7 çıkıyo.1-2 sattr daha iyiyiz sanki en azından simay çıktı yataktan oyuncaklarıyla oynadı biraz ama hali yok.sabaha bişeyimiz kalmaz inşallah.dün akşam mısır patlattk,acaba ondanmı oldu diyorum,gerçi simay 5-6 tane yedi ama ekstra evdekilerden farklı bi onu yedik.tarım ilacı falan mı vardı üstünde,yada kurtlanmasın diye ilaçlıyolarmış öyle kurutulan seyleri.bol bol ayran içtik.böyle işte kızlar bebeğim uyucam diyo,öptm sizleri.iyigeceleer..
Kızlar ne var ne yok hastalara geçmiş olsun diyorum Miniğim kendin edikkat e canım şu umca dan falan iç,Semacım sende biliyorsundur ama ishal için ercefurly kullanıyorum ben hemen kesiyor aklında olsun.
Ben daha kışlık falan çıkarmadım bakalım bu hafta inşallah bakalım...
Sapişim gözünaydın canım desene bu hafta sende yoğunsun:))
Benimde görümcem geldi pazartesi oğlu 6 yaşında bu hafta hep onlarla beraberdik,2 çocuk olunca anneye hiç bulaşmıyorlar böyle olunca 2.yi doğurmak mantıklı geliyor bakalım....
her çocuk aynı olmaz seçilcim bakarsın bu çok uslu olur..sen yap bi tane daha...:)))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?