İzmir'de Bebek Oyun Grubu

sselam kızlar bornova osmangazıde begendıgnz kreş varmı 1 tane var ama nasıl bilmiyorum.

selamlar canlarım :)
semuşummm aman da kızını özlemiş,çok da duygusalmış

evet bugünde öyleyim,bırakırken ağladı bide gitme anne diye( alıp eve geri gelesim geldi ama biberonunu unutmuşum evde biizm sakinleştiriciyi yani,çok ağlarsa versinler diye bırakıyorum,geldim eve onu alıp geri gittim, 10dk.da bizimki unutmuş beni arkadaşlarıyla oyuna dalmış bile:)

sselam kızlar bornova osmangazıde begendıgnz kreş varmı 1 tane var ama nasıl bilmiyorum.

selam güneşim,ben hiç bilmiyorum bornovayı,bigün çıkın şöyle kuzucuğunla,havalar tam soğumadan.yakındaki anaokullarını gezin,sınıflarını dolaşın,öğretmenlerini gözlemleyin.iyice bilgi alın,aklınızdaki tüm soruları yanıtlıyolar.birine içi daha bi ısınıyo insanın.yani benim öyle oldu,şimdiden hayırlı olsun

iyi geceler kızlar napıyosunuzzz
bir iki gün önce sizleri gördüm rüyamda..
evde otururken çat kapı siz geliyorsunuz..şaşırıyorum..diyorsunuz ki gün sırası sendeydi.. :)
bende dumur oluyorum tabi..utanıyorum falan..sonra hepbirlikte mutfakta birşeyler hazırladık .. :)
hay allahım ya

cnım sakın öyle bir hata yapıp eve geri götürme..anneler bunu bir kez yapınca bile çocuk ya okula hiç alışamadan kopuyor ya da alışma süresi çok daha fazla uzuyor...senin de kendi gözlerinle gördüğün gibi hemen oyuna dalıp unutuyorlar

pazartesiden itibaren donmaya başlıyoruz hayırlısıyla kızlar.10 dereceye kadar düşüş bekleniyor.
bayramla ilgili plan yapalım dedik ailecek ama bu bayram da evdeyiz gibi görünüyor :/
kışlarıkları minkçim çıkartmış..çıkartmayanlar da bu haftasonu halletsin bence:18:

herkese merhabalaar,kuzum daha yeni uyudu nasl yorulmuyo anlayabilsem.eve geldiğimizden beri anne oyun,anne oyun diye diye..okulda oğrendikleri oyunları anlattı oynadık beraber:)çıtırcım birde dün,senin bu hafta öğrettiğin tavşanım şarkısı var ya onu öğretmişler. durmadan söyleyp duruyo evin içinde,ben bunu biliyorum arkadaşımın annesi öğretti demiş:) bugün hiç ağlamamış bidaha.öğretmenini çok sevmiş,anlaşmışlar yani.çok sevindm.elini bırakmıyomuş hiç kadının ama olsun şimdilik alışana kadar.sağol çıtırcım haklısın,zaten yapmam öyle bişeyde içim cız etti.okula alışmasını,bensiz vakit geçirebilmesini en çok isteyen biri olarak bağrıma taş basıp döndüm geldim eve,ühüüühüüüü
evet kızlar kışlıkları çıkarın valla,bende bugün ayırdım hepsini,kaldırdık annemle beraber.her tarafa bişeyler sokuşturduk allahım zor sığdık,evden eşyalarımıda aldım ya yığıldı hepsi.çok acil olarak simayla odamıza bi dolap yada şifonyer falan almamz şart.
haydi bakalım öptüm sizleri,good night...

arkadaşınınnn annesii yirrr onu yirrr
öğretmenine alışmasına da sevindim cnım.

iyi geceler kızlar
semacım simayın okuluna iyice alışmasına çok sevindim
yazlık kışlık yapıyorsunuz demek kızlar,ben de daha yapmadım ama dolaplara bir düzenleme gerekiyor.Kar bekleniyormuş diymi,donucaz mı ne
Almanyadan kuzenimle eşi geldiler bugün.teyzemde kalıyorlar.maaile bu akşam teyzemdeydik.yarın akşam da ablamda olacağız.bir akşam da ben alacağım ama gününe karar vermedim henüz.yarın da kuzenimin annesi babası yani dayımla yengem gelecekler.onlar akşamına döneceklermiş,çeşmeye tatile gelmişlerdi,buraya da uğrayıp sonra almanyaya dönecekler.kuzenler 1 hafta burada.Özlemişim kuzenimi :) bir de mayısta bebişi olmuştu yeni görebildik onuda,annesine benzettim ben,aynı annesinin bebekliği,annesi gibi güzel.Kuzucum da 2 bebek birden olunca tüm ilgiyi kendi üstünde toplayabilmek için extra enerji sarfediyor

evet tatlım ben çıkarrtım ablamın benim vekuzuşumunkileri epey uzun sürdü çünkü verilcekleri falanda ayırdım doldurdum hep..ama suan tertemiz bi şekilde duruyolar giyilmek üzere..sıra sizde artık :)))

havaların bi soğuk bi sıcak olması sonucu gribe yakalnmış durumdayım..aslında tam gripmi onuda bilmiyorum..çok şükür allahıma vücudumda ağrı yok ama burnum inanılmaz tıkalı akmıyorda aksa şöyle rahat edicem..burnumun tıkalı olması sonucu başım şiddetli şekilde ağrıyo.inşallah en kısa sürede atlatabilirim...

sapişcim oohh ne güzel kavuşmuşsun,gözün aydın.benim kuzenlerinde çoğu dışarda geldiklerinde bayram gibi oluyo.beraber büyüyünce insan kardeşi gibi özlüyo.
minikprenses çok geçmiş olsun,bizde dün geceden beri simayla kusup duruyoruz, ishal olduk bide.dün hiç uyumadık,karnı çok ağrıdı heralde ağlayıp durdu gece.hiç bişey yiyemiyorz aynen çıkıyo.akşamüstü uyuduk bi 3 ssaat falan,ateşli uyandık ikimizde.allahtan kuzucum daha hafif atlatıyo.benim başım dönüyo gözlerm kararıyo ayakta duramıyorm.tansiyon 4-7 çıkıyo.1-2 sattr daha iyiyiz sanki en azından simay çıktı yataktan oyuncaklarıyla oynadı biraz ama hali yok.sabaha bişeyimiz kalmaz inşallah.dün akşam mısır patlattk,acaba ondanmı oldu diyorum,gerçi simay 5-6 tane yedi ama ekstra evdekilerden farklı bi onu yedik.tarım ilacı falan mı vardı üstünde,yada kurtlanmasın diye ilaçlıyolarmış öyle kurutulan seyleri.bol bol ayran içtik.böyle işte kızlar bebeğim uyucam diyo,öptm sizleri.iyigeceleer..

Kızlar ne var ne yok hastalara geçmiş olsun diyorum Miniğim kendin edikkat e canım şu umca dan falan iç,Semacım sende biliyorsundur ama ishal için ercefurly kullanıyorum ben hemen kesiyor aklında olsun.
Ben daha kışlık falan çıkarmadım bakalım bu hafta inşallah bakalım...
Sapişim gözünaydın canım desene bu hafta sende yoğunsun:))
Benimde görümcem geldi pazartesi oğlu 6 yaşında bu hafta hep onlarla beraberdik,2 çocuk olunca anneye hiç bulaşmıyorlar böyle olunca 2.yi doğurmak mantıklı geliyor bakalım....

semacım çok geçmiş olsun ama mısırla alakası olacağını düşünmedim ben..bide bişey dokunmuş olsa bile herkezde aynı etkiyi göstermeyebilirmiş dr söylemişti bana..zira bende istanbulda ablama gittiğimde döner pilav yemiştik bi restoranda..gece sabaha karşı başlayan kusmam tam 4 gün sürmüştü ve en nihayetinde serum almak zorunda kalmıştım ama ablamda tık yoktu..bunu söyleyince doktorumda bana herkezde aynı etkiyi gösterecek diye bişey yok dedi..çok geçmiş olsun tatlım,kusma ve ishal insanı mahvediyor..dilerim en kısa sürede iyileşirsiniz..

banuşum sen demesen hiç aklıma gelmedi biliyomusun..oysaki kullanayım diodum hasta olduğumda şimdi hemen kalkıp içiyorum..burnumun akmaması beni iyice mahvetti ama çok şükür diyorum hep...allah dermansız dert vermesin kimseye...

kendini hazır hissediyosan eğer 2,düşünebilirsin banuşum...ablam büyüttü valla başta nasıl yaparım ederim diodu ama şimdi hemen hemen 2,5 yaşında oldu ikinci kuzusu..hatta bizim enişte 3lesek mi diyomuş belki bide oğlan olur diye ama ablam yakınından dahi geçirmiyor :)))))))))) herşeyin hayırlısı tabi...

canım geçmiş olsun tam hastalık havası
sağol canım

sizede çok geçmiş olsun.canım o yediğinizden değil,o bir virüs.yakın zamanda evdekilere de bulaşacak ve onlarda geçirecek muhtemelen,Seçil demişti dersin.birkaç kez olduğum için iyi biliyorum.o ishal kusma virüsünün ilaçları var ve hastane serum takıyorlar.keşke hastaneye gitseydiniz canım.ilaçsız zor geçer o.onun ilacını da iyi biliyorum ama buradan ilaç ismi önermek yasak.sadece aynı wc yi kullanmakla değil,grip gibi bulaşıcı olabiliyor ishal kusma bilgin olsun tatlım.çok fenadır o ya,insanı yerden yere vurur.inşallah bir an evvel atlatırsınız

tatlışım ilaç ismi önermek yasak
sağol canım,evet tatlı bir yoğunluk.kuzenimin bebişi öyle güzel ki ve nasıl uslu yarabbim maşallah subhanallah.daha 5 aylık,hiç yabancılık çekmiyor herkesin kucağına gidiyor,gülücükler saçıyor,hiç ağlamıyor ve en önemlisi gece 9.30 da bir uyuyor taa sabah uyanıyor.ben böyle bir çocuk görmedim maşallah subhanallah berakallah
eşime diyorum ki uyuyan çocuk varmış yaa,tabi herkes gülüyor benim bu şaşırmama bizimkiyle kesintisiz uyku ne mümkün,hala uyanıyor geceleri,çok şükür ki 1-2 kez uyanıyor.eskiden de 3-4 kez uyanınca şükür bu gece uyuduk derdik,zavallı biz.İşte biz bu şartlarda 2. yi düşünemiyoruz maalesef.çok heves ediyoruz,belki bir tane de oğlumuz olur diye ama 2. de zor bir çocuk olursa benden hayır beklemeyin

her çocuk aynı olmaz seçilcim bakarsın bu çok uslu olur..sen yap bi tane daha...:)))))))))))

şimdilik cesaretim yok canım ama 1 sene sonrasına ne olur bilmiyorum.seneye Duru Okyanusu kreşe mutlaka vermek istiyorum.işte o dönemde ben hamileliğimi geçirsem o da 1 sene kreşe alışsa,5 yaşında da ana sınıfına gideceği için biraz daha rahat ederim,hem kardeş geldi ben okula postalandım olmaz çocuk için de,alışmış olur diyorum da bunlar şimdilik hayal tabi,plan bile değil.Hayırlısı canım hepimiz için

iyi geceler güzeller
hava nasılda soğuyuverdi.bu sabah kalktığımızda ev soğuk geldi,bir de balkona çıkayım deim,brrrr dondumm.hemen açtık kaloriferleri,kış geldiiii hastalık mevsimii,Alah korusun tüm kuzucukları ve annecikleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…