İzmir'de Bebek Oyun Grubu

merhaba arkadaşlar...topiciğimiz biraz burukmuş duyan varmı diyomuş :)))) çıtırcığımız yok darilgenimiz yok eyciğimiz yok krikitosumuz yok diyomuş...

gerçekten arkadaşlar nerelerdesiniz ya..secil ben semuş ve banuş arada giriyoruz yine ama sizden ses yok...ses verin ya..

bana gelince henüz iyileşemedim..bu sabah kalktığımda sesim hiç ama hiç çıkmıyodu..su saatlerde duyulabilcek kadar çıkıyor çok şükür...öksürük başladı ama ciğerden gelmiyor hissedebiliyorum sadece boğazımda gıcık yapmış gibi..buda boğazımı çok ağrıtıyor..annem ve babamın tüm ısrarlarına rağmen doktora gitmemekde direniyorum inşallah bi an evvel atlatabilirim...

semuşum nasıl oldun tatlışım sen ve kuzucuğun düzeldimi...

dün zelişimle görüşmüştüm zeynep çok kötü hastalanmış 39.7 olmuş ateşi..doktor iğne varmış onları vurulmuş ama yavrum çok mahvolmuş..sizede söyliyim dedim..

kızlaaaaaarrrr naberrrrr?
burası çok soğuk sanki hiç burada yaşamamış gibiyim kaç yıldr izmirdeyim alıştım oraya zeynep daha önce hiç böyle hasta olmamıştı antibiyotiği bile bi kaç kere kullanmıştı ama 3 tane iğne oldu boğazları kötü olmuş şimdi iyi inşallah bi daha olmaz
semacım sizede geçmiş olsun
ben hepinizi çok özledim artık evime dönmek istiyorum insanın evi gibisi yok

Eyciğiiim çok çok geçmiş olsun canım çabucak atlatır kuzuş inşallah,Miniğim sanada çok geçmiş olsun canım bence hiiiç konuşmaya çalışma ve devamlı ılık birşeyler iç zencefil falan...Çok geçmiş olsun canım
Bugün Tunişi içe bastığı için ortopediye götürdüm yavrum ilk defa röntgen çekildi ve korkmadı hatta komik buldu...Herşey temiz çıktı ve 6 yaşına kadar düzelir dedi doktor yarın ayakkabı alıcaz.Keşke gitmişken kbb ye de götürseymişim öğlen uyudu uyandu burnu akıyor öksürüyor hapşırıyor sanırım hasta oldu((

iyi geceler arkadaşlar..
laptopu düşüre düşüre bizimki halletti sonunda.kırıldı çerçevesi ve tamire gitti.masaüstü bilgisayar da işkence gibi yavaşlığı sinirlerimi zıplatıyorrr.
onun dışında iyiyiz çok şükür.

eycik cnm çk geçmiş olsun zeynebe canım benim ya oranın soğuğu çarpar alışkın olmayanı.izmirrrin gözünü seveyim yaa..

semacım size de çok geçmişler olsun ikinize de..ishal kusma ne fenadır ya .en son yaşadıgımı untamıyorum hala..

yarın sevdiğim ve uzun zamandır görüşemediğim bir arkadaşım misaafirim olacak.mutluyum

saphiracımm senin de gözün aydın cnm kavuşmuşsun kuzene ve yeğene..
şimdilik görüşürüz arkadaşlar..öpüyorum hepinizi

cnım çk geçmiş olsun sanada..doktora git bence cnm ihmal etme.i
dikkat edin kızlar hastalığa yakalanmayın..

cnım geçmiş olsun tunişimize...umarım kısa sürede atlatırsınz..
sonuçlarınızın ds iyi çıkmsına sevindim cnm.

iyiakşamlar tatlışlar,bu hava ne böyle,bi anda soğudu bu kadar.gerçekten tam hastalık havası.dışarı çıkmadık hiç ama gelenler oldu dün,bugün falan.resmen dışarının soğuğuyla bir geldiler..biz haftasonu yakalandığımız durumdan kurtulduk çok şükür.bugün tam anlamıyla düzeldik derken,o pis mikroplar gelmişken bide şurdanda vuralım dercesine kuzumu grip yapıyolar galiba.burnu deli gibi akıyo,hafiften ateşi çıkıp çıkıp düşüyo,sesi çatlak çatlakhemen ilaçlarada sarılmak istemiyorum.iştahıda yoktu zaten kusmaktan ama artık zar zor bol meyve,ıhlamur falan vermeye çalıştım..tam ptesi okul yok,götürüp grip aşısı yaptırırım diye düşünmüştüm,okulda çok bulaşıyo diye.yaptıramadan tutuldu galiba gribe.yani gitmedik bugün aşıyabu durumdayken yapmıyolar galiba demi kızlar,bilgisi olan var mı?
neyse tüm hastalananlara kocaman geçmiş olsun,en hafifinden atlatalımda geçsin gitsin hemen.hastalanmayanlarda aman dikkat,minikleride kendinizide iyi koruyun..öptüm hepinizi şekerler

selam kızlar internetim yoktu benimde komşununki şifresizdi ondan bir kaçkere giriiyim dedim okudum yazamadan kesildi
tunişimin sonuçlarının iyi çıkmasına sevindim bileklikli anatomik bir ayakkabı al tatlışım hazır kışta geldi bot gibi iyi olur arkadaşımın oğlundada var dr öle ayakkabıları tercih edin demiş

semacım sizede geçmiş olsun ben grip iğnesini hiç vurdurmadım gribin binbir çeşit türü var grip aşısı sadece bir türünü içeriyor dmişlerdi hiç denemedim koruyormu gerçekten geçen sene vurdurmuşmuydun

sapiş sizinde gözünüz aydın

eeycikim çok üzüldüm fena yakalanmış zeynep kuzusu inşallah çabucak atlatır
miniğim sanada geçmiş olsun sıcak şeylerle atlasırsın umarım selin sudeyede geçmez inşallah

evet kızlar gelelim bize mert ve ardanında burunları akıyor birazda hapşu hapşu arda daha iyi ona ilaç gerek duymadım yedikleriyle atlatır gibi ama mert in burnu çok akıyor birde mert dirençsiz ona başladım çok kullanmıycaz ama oyüzden mutluyum uyku tulumu almam lazım yorganını açıyor evdeki tulumda küçük gelmeye başiladı

bizden böle herkezi öptüm vede çok özledim

krikitoscum sizede geçmiş olsun
havalar çok soğuk herkes hasta burayada kimse gelmiyo hadi gelinde dedikodu yapalım

canım çok geçmiş olsun,şimdi nasılsın iyi misin biraz daha
canımcım çok geçmiş olsun zeynebime,kıyamam ya.şimdi nasıl,iyileşti mi artık?
D.Okyanus da hafiften içe basıyor sanki..Tunişe de çok geçmiş olsun canım
maşallah siz iyimişsiniz,sevindim canım herkes hasta
teşekkür ederim canım
size de geçmiş olsun canım.ben grip aşısı yaptırmıyorum.Okyanusun dr.u önermemişti.yalnız kendime düşünüyorum
sağol canım..
evet grip aşısıyla ilgili böyle bir durum varmış

krikitoscum sizede geçmiş olsun
havalar çok soğuk herkes hasta burayada kimse gelmiyo hadi gelinde dedikodu yapalım

Merhaba kızlar ne var ne yok şöööle bir uğrayım dedim,sabahtan beri ortalık topla temizlik yap alışverişe çık oğluşla uğraş bu saati ettim bilgiayarı açtım ki şehitlerimizi okudum moralim bozuldu elim ayağım kesildiHepimizin başısağolsun,Allah geride kalanlara sabırlar versin((
Kızlar hastalarımız nasıl umarım herkes önümüzdeki haftaya kadar iyileşir bu arada bana Çarşamba mı geliyorsunuz Semuşum son durumun nedir,Simayın ders günleri değişti demiştin en son Çarşamba müsait olduğunu okumuştum sanırım!!!Son 10 gündür görümcelerle beraberim yine orda burda kaldım falan denge bozuldu bende bugün ancak toparladım evi ama kafa toparlanamıyor:))

selam tunacım
ben de aynı şekilde ev iş vs derkebir bakayım dedim buraya..
sabah eşim telefon açtı söyledi şehitlerimizi kahroldum tabi
Kuzenler yarın sabah gidiyorlar artık.dün akşam bizdeydik tüm aile.yorucuydu biraz ama çok güzeldi

selam kızlar,napıyosunuz bakalım.biz iyiyiz evdeyiz,salıda gitmedi simay okula,bugünde..birazdan dr.a gitcez.ishali geçmedi daha,1-2gün kesilir gibi oldu.dünle bugün yine cırcır gidiyoruz,halsiz kuzucum yatıp duruyo.
tunişçim çarşamba boşuz evet,sendeyiz yani bi aksilik olmazsa.
hazırlanıp çıkcaz.bakalım grip aşısınıda sorayım.hiç olmadık şimdiye kadar,bakalım dr.u ne dicek.öptüm kızlar

iyi geceler
kuzular yeni uyudu anca baktım buraya ama kimsecikler gelmemiş herkezde bir hüzün var tabi şehitlerimiz polislerimiz gidiyor ve biz bişi yapamıyoruz ağlamaktan helak oluyoruz sadece herkezin başı sağolsun

kızlar ben 2gündür çok hastayım acayip oldum ya çocuklar iyi maşşallah burunları bile akmıyor 1 gün grip gibi aktı falan onlardan bana bi bulaştı yatırdı beni atlatamıyorum nefes bile alamıyorum allahtan yarın cuma yarınıda atlattımmı zaten hem daha iyi hissederim hemde yiğit evde yardımcı olur çarşambaya kadar iyileşirim ama bulaşıcılığı geçer mi ki inşallah geçer

herkeze iyi geceler

Son düzenleme:
canım benim yaa kıyamam.tatlışım ben o illeti çok iyi bildiğimden yazmıştım sana,doktora gitmeden,ilaçları kullanmadan geçmez o,geçer gibi olur geçmez,tekrar tekrar hortlar.bize dr. söylemişti bunu ki yaşadık zaten.tekrar yazmamışsın,ne dedi dr.unuz?grip aşısıyla ilgili ne dediğini de merak ediyorum

çok geçmiş olsun canım.hay Allah ya bu ara herkes hasta

iyi geceler kızlar
herkes hasta,hastalık havaları başladı,herkes birbirne bulaştırıyor.annem fena grip oldu.ben de ablam da gidip bakamıyoruz ona,çocuklara geçer diye korkuyoruz
dedem grip,kalp hastası ve 80 yaşında,çok şükür daha iyiymiş.kimi arasam,kiminle konuşsam mutlaka grip.hastalıklar olunca,insanların sağlığının bozulmasının yanı sıra bir de,programlar bozuluyor,bulaşma riskinden dolayı görüşemiyoruz.İşte mesela çarşamba tunadayız.salı günü diğer günüm var.29 u cumartesi D.Okyanusun d.günü partisini yapmayı düşünüyorum.İnşalah o zamana kadar herkes iyileşmiş olur ve yeni hastalar olmaz

inşallah tatlım herkez iyileşirde eksiksiz geliriz güne ve durumun doğum gününe

ben bugün daha iyiyim nefes alabiliyorum 3 gün oldu internetten araştırdım 3 günden sonra bulaşılıcığı geçiyormuş ama seninde dediğin gibi planlar bozuluyor kuzenim bebeğiyle gelecekti olmadı iyice iyileşene kadar davet edemiycem onları

semacım ne dedi dr ??? merekta bırakma bizi

selamlar arkadaşlarr..

kuzucm geceleri çok öksürmeye başlayınca dün okuldan snra doktora götürdüm onu.dr göğsünü dinlerken dedi ki; ailede verem ya da astım var mı yok dedim.
EKG,röntgen,ve kan tahlilleri istedi..kalbinde üfürümden süphelendi...sonçlardan sonra kardiyolojiye yönlendirdi.
sonçlar çıkana kadar dün zaman kalmayınca ,bgün okula gitmedim sabahtan götürdüm doktora. önce kardiyolojiye gittik ultrason tarzı birşeyle kalp muayenesi yapıldı ve EKG sonçlarına baktı ,temiz çıktı...

genel pediatriye götürdüm sonra.öksürük ve brun tıkanıklgından dolayı...röntgen ve kan tahlillerimiz de iyi çıktı.sadece demiri düşük çıktı biraz.
onun da fazla sütten kaynaklandıgını düşünüyorum günde iki bardak içmesi gerekiyor ama annemden isteyince annem kıramıyor veriyor.neyse onun için de vitamin aldım.pekmez falan zaten veriyorm.

bide 2 gün önce akşam anne gözüm acıyor demişti sabah kalktığında gözünün altı kızarmış hatta morarmış bir şekilde kalktı.gözleri de kızarıktı.bgün diğer gözüne de blaşmış.göz doktoruna da götürdüm o yüzden...viral kojuktivit olmuş.

doktor diyor çamaşır syu ile silenecek her yer.ay gülsem mi ağlasam mı şaşırdım su gibi kullanıyorum ben zaten çamaşır syunu.
çocuk okula geldi ya benimle o gün sınıfta hem üşüttü hem mikrop kaptı bence
benimde seneler önce böyle bir konjktivit vakam olmştu.gözlerim acayip şişmişti ve açamıyordm kesinlikle yapışıyordu birbirine..çok kötü birşeydir..
inş. o kadar ağıraşlamaz..doktor dedi kanlı yaş bile gelebilir..20 güne kadar geçmezse tekrar gitmemiz gerekirmiş..neyse
işte allahtan çok önemli bir rahatsızlığımız çıkmadı kalp ile ilgili falan.ona duacıyım..allaha şükürler olsun ki keyfi yerinde..
yoruldu sabahtan beri koşuştrmaktan benimle..öğlen geldik eve,banyo yaptırıp ilaçlarını verdim uyuttum hemen,hala uyuyor..

allahım nerde varsa şifasını versin inş,allahım kimseyi evladıyla sınamasın inş.öptüm arkadaşlar hepinizi..

Çıtırcım çok çok geçmiş olsun canım ben okurken yüreğim ağzıma geldi soluksuz okudum valla(Neyse ki temiz çıkmış şükürler olsun!!!Bence göz için birde ellerini bol bol temizle şu antibakteriyel sıvı sabunlardan falan al en iyisi şimdi iyice hassaslaşır(
Dün gece bizimki de yine sabaha kadar ağladı burnu tıkanıyor uyuyamıyor diye nazlandı da nazlandı,şimdi biraz daha iyi...
Krikitosum sanada çok geçmiş olsun canım(
Sapişim önümüzde ki cumartesi mi yapıyorsun yani yarın değil haftaya??Evde mi yapacaksın karar verdin mi program nedir???
Bu arada ben birşey soracağım artık buluşmalarda oyuncak çıkarmıyor muyuz?Şimdilik hep öyle oldu yaa böyle bir karar mı aldık ben kaçırdım mı???
Ona göre düzenleme yapayım!!!
Bu arada ev pidesi yapıcam(ama önce kendim evde bir deneme yapıcam)birde pasta düşünüyorum,belki yanına küçük bir salata olabilir pideyle iyi gider diye birde Sapiş için tabiii
Ay kızlar inşallah herkes tez vakitte iyileşir hep beraber oluruz!!!!

17 aylık ogluma bornova bölgesi kreş arıyorum bılgısı olan varsa guvenlı bır yer yazabılırmı kızlarrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…