ah canım benim,üfürüm filan deyince nasıl okuduğumu bilemedim hatta mesajın başını bırakıp sonuna baktım,çok şükür canım,bin şükür kuzucuğumuz iyiymiş.gözüyle de ilgili geçmiş olsun.çocuk bunlar canım,mikrop onları bulmasın diye uğraşsak da onlar gidip mikrobu bulurlar.en kısa zamanda geçer inşallahselamlar arkadaşlarr..
kuzucm geceleri çok öksürmeye başlayınca dün okuldan snra doktora götürdüm onu.dr göğsünü dinlerken dedi ki; ailede verem ya da astım var mı yok dedim.
EKG,röntgen,ve kan tahlilleri istedi..kalbinde üfürümden süphelendi...sonçlardan sonra kardiyolojiye yönlendirdi.
sonçlar çıkana kadar dün zaman kalmayınca ,bgün okula gitmedim sabahtan götürdüm doktora. önce kardiyolojiye gittik ultrason tarzı birşeyle kalp muayenesi yapıldı ve EKG sonçlarına baktı ,temiz çıktı...
genel pediatriye götürdüm sonra.öksürük ve brun tıkanıklgından dolayı...röntgen ve kan tahlillerimiz de iyi çıktı.sadece demiri düşük çıktı biraz.
onun da fazla sütten kaynaklandıgını düşünüyorum günde iki bardak içmesi gerekiyor ama annemden isteyince annem kıramıyor veriyor.neyse onun için de vitamin aldım.pekmez falan zaten veriyorm.
bide 2 gün önce akşam anne gözüm acıyor demişti sabah kalktığında gözünün altı kızarmış hatta morarmış bir şekilde kalktı.gözleri de kızarıktı.bgün diğer gözüne de blaşmış.göz doktoruna da götürdüm o yüzden...viral kojuktivit olmuş.
doktor diyor çamaşır syu ile silenecek her yer.ay gülsem mi ağlasam mı şaşırdım su gibi kullanıyorum ben zaten çamaşır syunu.
çocuk okula geldi ya benimle o gün sınıfta hem üşüttü hem mikrop kaptı bence
benimde seneler önce böyle bir konjktivit vakam olmştu.gözlerim acayip şişmişti ve açamıyordm kesinlikle yapışıyordu birbirine..çok kötü birşeydir..
inş. o kadar ağıraşlamaz..doktor dedi kanlı yaş bile gelebilir..20 güne kadar geçmezse tekrar gitmemiz gerekirmiş..neyse
işte allahtan çok önemli bir rahatsızlığımız çıkmadı kalp ile ilgili falan.ona duacıyım..allaha şükürler olsun ki keyfi yerinde..
yoruldu sabahtan beri koşuştrmaktan benimle..öğlen geldik eve,banyo yaptırıp ilaçlarını verdim uyuttum hemen,hala uyuyor..
allahım nerde varsa şifasını versin inş,allahım kimseyi evladıyla sınamasın inş.öptüm arkadaşlar hepinizi..
Çıtırcım çok çok geçmiş olsun canım ben okurken yüreğim ağzıma geldi soluksuz okudum valla(Neyse ki temiz çıkmış şükürler olsun!!!Bence göz için birde ellerini bol bol temizle şu antibakteriyel sıvı sabunlardan falan al en iyisi şimdi iyice hassaslaşır (
Dün gece bizimki de yine sabaha kadar ağladı burnu tıkanıyor uyuyamıyor diye nazlandı da nazlandı,şimdi biraz daha iyi...
Krikitosum sanada çok geçmiş olsun canım(
Sapişim önümüzde ki cumartesi mi yapıyorsun yani yarın değil haftaya??Evde mi yapacaksın karar verdin mi program nedir???
Bu arada ben birşey soracağım artık buluşmalarda oyuncak çıkarmıyor muyuz?Şimdilik hep öyle oldu yaa böyle bir karar mı aldık ben kaçırdım mı???
Ona göre düzenleme yapayım!!!
Bu arada ev pidesi yapıcam(ama önce kendim evde bir deneme yapıcam)birde pasta düşünüyorum,belki yanına küçük bir salata olabilir pideyle iyi gider diye birde Sapiş için tabiii
Ay kızlar inşallah herkes tez vakitte iyileşir hep beraber oluruz!!!!
çıtırcım bi kaç gündür seni göremeyince bugün arıycaktım sonrada kuzuşla uğraş et derken unutmuşum aramyı..okurken yüreğim pıt pıt attı sonu kötü olmasın bu yazının diye..şükürki bişey çıkmamış..rabbim korumuş..zor bi süreç olmuş ama ben iyi yanından bakınca şöyle hissettim hiç değilse kuzucuk genel bi testlerden geçmiş oldu...rabbim kimseyi evladıyla sınamasın..bugün forumlarda gezerken bi kadının 8 günlük bebeğini yoğun bakıma almışlar emzirirken süt ciğerine gitmiş..bizimde başımızdan geçmişti anlatmıştım..tüm gün onun etkisinddeydim geçmişe gittim resmen..rabbim kimseti evladı ile sınamasın aminnnn
daha iyi olmanıza sevindim canım.İnşallah hem oyun gününe hem doğum günümüze gelebilirsinizsağoln arkadaşlar hepiniz..daha iyiyiz allaha şükür...
eve buharlı temizlik makinesi almıştık geçen hafta..bugün evde ne var ne yok 150 derece bhar gücüyle hijyen oldu
ama evde değil dediğim gibi salı günü okulda oldu ne olduysaeminim buna..
krikocum tüm muayenelerimiz behçet uz çocuk hastanesinde yapıldı...
tunayektacım biz çrş ya kadar daha iyi olrsak gelicez inş. cmt için de aynı şey geçerli saphicim.keyfi yerinde aslında blem yok ama bulaşır mı acaba diye endişe ediyorum.duruma göre bakıcam artık..evde mi olucak partiniz canım?
çıtırcım geçmiş olsun canım yazdıklarını okurken ne çok heyecanlandım konu çocuklar olunca herşey değişiyo allah kimseye yavrusunun kötü gününü göstermesin
zeynepte iyi oldu ama iki gündür çok öksürüyo geçmezse pazartesi dr a götürücem inş hastalık sonrası mikroplarını atmak içindir öyle bişey duymuştum sanki
çıtırcım geçmiş olsun canım yazdıklarını okurken ne çok heyecanlandım konu çocuklar olunca herşey değişiyo allah kimseye yavrusunun kötü gününü göstermesin
zeynepte iyi oldu ama iki gündür çok öksürüyo geçmezse pazartesi dr a götürücem inş hastalık sonrası mikroplarını atmak içindir öyle bişey duymuştum sanki
biz marta kadar burdayızya epey gitmiş olucak bide sadece oyun grubu yarım gün çok etkilenmez ayrılırken die düşünüyorum inşallah öyle olur
Bu arada ben birşey soracağım artık buluşmalarda oyuncak çıkarmıyor muyuz?Şimdilik hep öyle oldu yaa böyle bir karar mı aldık ben kaçırdım mı???
Ona göre düzenleme yapayım!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?