İzmir'de Bebek Oyun Grubu

çıtırcım çok çok geçmiş olsun temiz çıkmış çok şükür sonuçları göz dr nereye götürdün tatlım inşallah 20 gün falan sürmez ya kıyamam mert ve ardada göz kızarıklığı olmuştu dr bi damla verdi 3 günde geçti sizinkide bizimki gibi önemsizdir umarım çabuk geçer

çıtırcım bi kaç gündür seni göremeyince bugün arıycaktım sonrada kuzuşla uğraş et derken unutmuşum aramyı..okurken yüreğim pıt pıt attı sonu kötü olmasın bu yazının diye..şükürki bişey çıkmamış..rabbim korumuş..zor bi süreç olmuş ama ben iyi yanından bakınca şöyle hissettim hiç değilse kuzucuk genel bi testlerden geçmiş oldu...rabbim kimseyi evladıyla sınamasın..bugün forumlarda gezerken bi kadının 8 günlük bebeğini yoğun bakıma almışlar emzirirken süt ciğerine gitmiş..bizimde başımızdan geçmişti anlatmıştım..tüm gün onun etkisinddeydim geçmişe gittim resmen..rabbim kimseti evladı ile sınamasın aminnnn

ah canım benim,üfürüm filan deyince nasıl okuduğumu bilemedim hatta mesajın başını bırakıp sonuna baktım,çok şükür canım,bin şükür kuzucuğumuz iyiymiş.gözüyle de ilgili geçmiş olsun.çocuk bunlar canım,mikrop onları bulmasın diye uğraşsak da onlar gidip mikrobu bulurlar.en kısa zamanda geçer inşallah

evet tatlışım yukarıdaki mesajımda yazdığım gibi 29 Ekim cumartesi Allah nasip ederse tontişimin doğumgünün kutlayacağız.
salatayla ilgili de teşekkür ederim tatlışım

bu hafta mamaları ben ve sema yapıp getiricez sana.ben ne yapacağıma henüz karar vermedim

sağoln arkadaşlar hepiniz..daha iyiyiz allaha şükür...
eve buharlı temizlik makinesi almıştık geçen hafta..bugün evde ne var ne yok 150 derece bhar gücüyle hijyen oldu
ama evde değil dediğim gibi salı günü okulda oldu ne olduysaeminim buna..

krikocum tüm muayenelerimiz behçet uz çocuk hastanesinde yapıldı...

tunayektacım biz çrş ya kadar daha iyi olrsak gelicez inş. cmt için de aynı şey geçerli saphicim.keyfi yerinde aslında blem yok ama bulaşır mı acaba diye endişe ediyorum.duruma göre bakıcam artık..evde mi olucak partiniz canım?

sağol cnım benim..çok haklısın gerçekten çocuklarımızın en ufak öksürmesinde bile ciğerimiz parçalanıyor..allah yardım etsin hastalıklarla boğuşanlara..
ailelerine sabır versin nerde varsa...

çıtırcım geçmiş olsun canım yazdıklarını okurken ne çok heyecanlandım konu çocuklar olunca herşey değişiyo allah kimseye yavrusunun kötü gününü göstermesin
zeynepte iyi oldu ama iki gündür çok öksürüyo geçmezse pazartesi dr a götürücem inş hastalık sonrası mikroplarını atmak içindir öyle bişey duymuştum sanki

zeynep okullu oldu pazartesi başlıyor çanta falan aldık çok heyecanlı bakalım nasıl geçicek

iyi geceler

daha iyi olmanıza sevindim canım.İnşallah hem oyun gününe hem doğum günümüze gelebilirsiniz evet canım evde olucak,kendi evimde ilk kez yapıcam,çok güzel mama planlarım var :124:

Zennepin de iyileşmesine sevindim canım.öksürük bir süre kalabiliyor,hemen geçmiyor.hastalık 1 hafta sürüyorsa mesela öksürük 3 hafta devam ediyor.inşallah en kısa zamanda o da geçer canım.keşke sizde gelebilseniz doğumgünümüze

Zeynepin okulu da hayırlısı olsun canım.buraya geldiğiniz okulundan ayrılmak zor olmasın?gerçi sen hamileyken okula alışması iyi,kardeş geldi ben kreşe postaladım olmaz

biz marta kadar burdayızya epey gitmiş olucak bide sadece oyun grubu yarım gün çok etkilenmez ayrılırken die düşünüyorum inşallah öyle olur

sağol cnm teşekkürler.size e cok gecmiş olsn.öküsürk bitmeye yakın artış gösterebilyord diye hatırlıyorum bende evet eycikcim.inş kısa sürede atlatırsınız.

Bu arada ben birşey soracağım artık buluşmalarda oyuncak çıkarmıyor muyuz?Şimdilik hep öyle oldu yaa böyle bir karar mı aldık ben kaçırdım mı???
Ona göre düzenleme yapayım!!!

canım öyle bir karar almadık ama oyunlara konsantre olabilmeleri için oyuncakları saklıyoruz biliyorsun.Ben sonradan oyuncakları ha çıkarıcam ha şimdi,ha sonra derken unuttum aslında.Çocukların evlerinden farklı bir oyuncakla karşılaşıp,bir süre oyalanabilmeleri iyi oluyor,bir taraftan da oyuncak kavgası oluyor :44: Bir de Duru Okyanusun karyolası yan tarafından kırıldı.O gün de üstünde zıplanmasına dayanacak durumda değildi.odanın kapısı da bozuk,kitlenmiyor.mecburen tüm oyuncakları toplayıp yatak odama yığmıştım o gün.odanın önüne sandalyeleri koydum,tabi yine de içeriye girerler diye düşünerek oyuncakları toplamıştım ama girmediler,sandalyler engelledi onları.bir de ben sürekli çocukları takip ettim neredeler ne yapıyorlar diye,geçen seferden bildiğim için yoksa yine yatak odama hatta ebeveyn banyoma girip halledeceklerdi,arada içerilere firar edenler olduğunda hemen müdahale ettim kapalı yerler,küçük kaşiflerimizin çok ilgisini çekiyor Sonuç olarak canımcım ben faydasını gördüm.evimin tamamı dağılmadı.kuzularımızın oyun alanını kısıtlayınca daha kolay oldu sonradan toplaması.sadece oturma odası ve salondalardı biliyorsun,hem böylece hep gözümüzün önünde oldular,ki bu belki de en önemlisiydi :129:

ben oyuncakların mümkünse çıkarılmamasından yanayım arkadaşlar..
saphiranın da dediği gibi en önmlisi heryere girip çıkamasınlar ve gözümüzün önünde olsunlar her daim..
oyuncak kavgası çok oluyor hem,bazen müdahele ediyoruz bazen edemiyoruz gözümüzden kaçıyor,sonra onlar birbirlerine zarar
veriyorlar tek başlarına krizi çözemedklerinden..
biraraya geliş amacımız zaten onların paylaşımda bulunması..oyuncağı tek başlarına evde de oynuyorlar.
çocuklarımızın oyuncaklarını da paylaşmayı öğrenmesi gerek aslında ama
bazen yapıyoruz ya ikili görüşmelerde falan ancak çıkartalım
ya da hepbirlikteyken çıkartacaksak gözümüzü kırpmadan çocuklarımızın yanında olalım,onlara odaklanalım ve sakin bir şekilde amacına uygn şekilde oynamalarını sağlayalım diyeceğim bu da zor oluyor..
şu benmerkezci yaşımız 3 yaşı da atlatalım hep birlikte sonra daha çok paylaşımda bulunmaları için elimizden geleni yaparız..

yataklarda zıplamaları,yatak odasına girmeleri ve özel eşyaları karıştırmaları da hoş değil zaten..biraz kısıtlanmaları gerek.
herkes evinde çocuğun heryeri karıştırmasına müsaade etmiyordr zaten değil mi?
geçen sefer saphiranın evinde baya bir zarar olmuştu haklı olarak daha temkinli davrandı,benimde geçen seferki günde baya kötü olmştu.hepimizin olmştur muhakkak...hepimiz daha dikkatli davranalım.zarar görmesinden çekindiğimiz şeyleri kaldralım mümkünse..birbirimize yabancı değiliz ve anlayışla karşılayabiliriz ...kısıtlı alan içinde ve hep gözümüzün önünde olsunlar diyorm ben,,en azından biraz daha büyüyene kadar onlar..

darilgenle gecen hafta içinde görüşmüştüm..iyilerdi..ateş sürekli hasta olyormş ,tam olarak atlatamıyoruz demişti..genele olarak iyilerdi..
sanırım vakit bulamıyor yazmaya..:44:

bu arada Vanda bugün yaşanan depreme çok üzüldüm ..baya kötü olmuş 6.6 şiddetindeymiş ,evler yıkılmış harabeye dönmüş.elektrikler,telefonlar kesilmiş..allah yarımcıları olsun.:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…