İzmir'de Bebek Oyun Grubu

darilgenle gecen hafta içinde görüşmüştüm..iyilerdi..ateş sürekli hasta olyormş ,tam olarak atlatamıyoruz demişti..genele olarak iyilerdi..
sanırım vakit bulamıyor yazmaya..:44:
iyi olmalarına sevindim. cumartesi günü doğum günümüze gelebilirler inşallah
bu arada Vanda bugün yaşanan depreme çok üzüldüm ..baya kötü olmuş 6.6 şiddetindeymiş ,evler yıkılmış harabeye dönmüş.elektrikler,telefonlar kesilmiş..allah yarımcıları olsun.:26:

evet yaa,çok üzüldüm ben de.önce 6.6 dediler de sonra 7.2 olduğu açıklandı.zaten 6.6 da yıkım olmuyorki,İzmirde de o şiddette deprem yaşadık çok şükür yıkım olmadı.7 lere çıktığında seferihisarda yıkımlar olmuştu.ABD 7.6 ölçmüş :18:

kızlar ben 2-3 gün girmiyorum neler oluyor,nefessiz okuyorum,çıtırcım çok geçmiş olsun,çok şükürki sonuçlarda sorun yokmuş...ooof bu doktorlarda insanın ödünü koparıyo ya,sonuçları alıp okutana kadar anneler neler yaşıyo hiç düşünmüyolar.kalbinde üfürüm falan,allah esirgesin tüm evlerden uzak tutsun inşallah.
kimse kurtulamadı bugünlerdeki hastalıklardan,simay hala ishalyani günde 1-2 kere falan çıkıyo ama baya kötü kuzucuk,eridi nasıl zayıfladı anlatamam dr.a gittik o gün.yediğiniz bişeyden yada dokunduğunuz biyerden almışsınız mikrobu dedi.onun bağırsaklarına yerleşmiş virüs,ishalini kesmeyelim sadece hafifletelimki atsın tamamiyle içinden dedi.2gün içti.dr kesilince bırakırsın ilacı dedi diye bende bidaha vermedim ama ertesi akşam yine başladı ve hala devam maleseff..yarın sabah yine götürmeyi düşünüyorum,tahlilmi kaka kültürümü yapcaklar artık, napçaklarsa yapsınlar içi çıktı çocuğumun
gribini çok hafif geçiriyo allahtan.bu arada grip aşısını sordum. şuanda hasta olduğu için yapmıyolarmış.geçen seneki grip mikroplarından koruyucu yapmışlar bu seneki aşıları.5 virüs çeşidine karşı yani..yüzlerce varmış ama en ağırlarından korur,sizin isteğinize bırakıyoruz.yani aşı oldu grip olmıcaktı diye düşünmeyin dedi.muhakkak gribe yakalanır hele okula gidiyosa dedi.ayrıca bir okul sezonunda,yani 8-9 ayda,ilk kez okula giden bir çocuk,ilk senesinde 12 kereye kadar hastalanabiliyormuş.bazen ayda 2 kere falan yakalanabiliyomuş yani.neyse ben yinede yaptırmayı düşünüyorum.önce bi sağlığımıza kavuşalım.böle kızlar,hepinize sağlıklı günleeeerr.

bugün moralim çok bozuk kuzuşumla dışarı çıktık, sonrada bizim buranın pazarına gittik keşfettiğim bi çorapçım var ona uğradık parka doğru yönelirken bi baktım kuzuşumun çantası yok,bebek arabamızın sepetindeydi ve içinde cüzanım vardı..işin ilginci hiç bişekilde cüzdanımı çıkarmadım panikledim elim ayağım buz kesti..karakola gittim ama sinirlerim bozuldu ya bi ağlıyoru um ki sormayın, polisler başıma üşüştü,anlattım olayı sakinleştirmeye çalışılar falan ifademi verdim tutanak tutuldu ve eve geldim...insanlar bu kadar ucuz olabiliyor demekki..bi bebek çantasına göz dikebilecek kadar...cüzdanıma gelince kuuşumla kimliklerimiz ehliyetim kartlaım ve 300 üzeri nakit para...sinirim çok ama çok bozuk

ayrıca vandaki deprem bi daha üzdü bizi.ne kötü bi hafta geçirdik bir sürü kayıplar,allah tüm yakınlarına sabırlar versin.soğuklarda ne zor, evsiz kalanlarında allah yardımcısı olsun.

canım benim,çok üzüldüm.ammmann ne uğursuz bi hafta,tövbe yarabbim..iinşallah bulunur tez zamanda haberi gelir tatlım,evet bu kadar şahsiyetsiz insanCIKlar dolu maleseff..sıkma canını dicem ama ister istemez iyi olamaz insan,tahmin edebiliyorum.çok şükür size zarar verici bi kapkaç olayı olmamış.inşallah en azından kimlikler kartlar bulunsun,tekrar çok geçmiş olsun canım(

ah canım benim ya.sen yazdıktan sonra yazmıştım ben sana ama muhtemelen görmedin.gerçi dr. a götürdün.tekrardan çok geçmiş olsun canım.patates,muzihavuç biraz keser belki ishalini.gerçi yediriyorsundur zaten.cumartesi günü gelebilecek misiniz canımcım
ay inanmıyorum yaaa şerrefsizler!!! canınıza gelmemiş ya canım,buna da şükür.çok geçmiş olsun tatlım Allah beterinden korusun.kimlikleri çok çabuk çıkartabilirsin,artık çok kolay çıkıyor.üzme kendini canım ya,o para yaramaz ona zaten,illaki çıkar fitil fitil
ayrıca vandaki deprem bi daha üzdü bizi.ne kötü bi hafta geçirdik bir sürü kayıplar,allah tüm yakınlarına sabırlar versin.soğuklarda ne zor, evsiz kalanlarında allah yardımcısı olsun.

offf amin canım aminn

evt cnm sonra düzelttiler 7,2 diye.

saol cnm benim.simaycım da kısa sürede atlatır inş.bu nedir böyle valla çocukları ne kadar koruyorz o kadar hasta olyorlar yine..
salacan baldır bacak çıplak sokağa valla ne mikrop ne hastalık

geçmiş olsun canm.ne diyeyim sağlık olsun..insan üzülüyor tabi.inan içinde önemli birşeyin olmasa bile yine canın yanardı..insan kendine yediremiyor,,hazmedemiyor böyle birşeyi..
hiç çıkarmadığına emin misin cnm içinden cüzdanı? biri gördüyse izlemiştir uygun bir anda halletmiştir..

sepetten düştü mü acaba dedim ama düşse farkederdin.
tutanağın bir örneğini alsaydın cnm,lazım olcaktır..
en kötüsü de kimliğidir ehliyetidir tek tek uğraşmak..umarım onlar bulunur da uğraşmak zornda kalmazsın cnm...
bizim evimize yeni evliyken hırsız
girmişti.cüzdanları falan almıştı tabi,1-2 hafta sonra polisler aramıştı eşimin kmliği vs. bulunmuştu,gidip almıştı..benimkinden haber çıkmamıştı malesef..
bazen olabiliyor,değerli ne varsa alıyor hırsız ,atıyor bir kenara cüzdanı,vatandaşın birimuhtara,polise vb. teslim ederse,ulaşıyorlar sahibine..inş. sna da geri dönerler minikprensescim..tekrar çokk geçmiş olsn..

bu hafta gerçekten de hepimiz için kötü geçti.şehit haberleri,deprem,hastalıklar,ve diğer yaşadıgımız olumsuzluklar...
umarım yarın mutl bir haftaya uyanırız hepimz..

Canım benim kıyamam ben ona yaaaa iştahı da yoktur şimdi onun canım benim hemencecik süzülüveriyorlar,inşallah hemen geçer((

Canım benim çok çok geçmiş olsun ay ben okurken sinir oldum seni gayet iyi anlıyorum ama Allah'a şükür size bir şey olmamış,takma kafana cüzdanda içindekilerde yerine konulmayacak şeyler değil....

Bu arada çıtırım ben etkinlik açısından ne yapabilirim alıncak yapılcak ne varsa söyle canım,birde ben geçen haftalarda Tunişe bir oyun almıştım colorama diye2 tane zarı var birinde şekil birinde renkler var.Plastik değişik renklerde şekillerde plastikler var ve zarın gelişine göre kaidesine bunları yerleştiriyorsun,elindekileri kim çabuk bitirirse o kazanıyor yani anlatımım karışık oldu belki ama böyle birşey işte acaba masada bizim gözetimimizde oynarlar mı?Değişik birşey olmuş olur,hem toplu bir masa oyunu oynamış olurlar dedim ama sen bilirsin tabiii!!

çok şükür iyiyiz canım.yalnız o kadar çok hastalık haberi alıyorum ki,korkuyorum bizde hastalanıcaz diye,tek endişem o,bu aralar.Çarşambaya çikolatalı brovni mi yapsam mercimek köftesi mi yapsam karar veremedim :44:

Şahsen bana sorarsan ben mercimek köftesi hastası biri olarak tabiii ki mercimek köftesi derim:))

Bu arada ben ev pidesinden vazgeçtim börek yapıcak bugün pide denemesi yaptım pek tutmadım yani istediğim gibi olmadı,börek pasta ve salata yapıcam...

Bu arada Sapişim 10 kg vermişin seni tebrik ediyorum valla,bu diyetin detaylarını nerden bulurum şekerim???

mercimek köftesi benim diyetime de uyuyor.tekrar karar değiştirmezsem mercimek köftesi yapıcam

evet canım hatta bugün itibariyle 10.3 kg ama tickerda noktalar yok,ondan gözükmüyor.canım senin kilo vermeye ihtiyacın yok ama sağlıklı beslenmek için çok iyi bir yöntem.ayrıntılarını görüşünce konuşabiliriz.ayrıca buradaki karatay diyeti topiğine bakabilirsin.ilk sayfasında 1 haftalık örnek menü var

desteğiniz için tüm arkadaşlara teşekkürler...çıtırcım dediğin çok doğru insan kabullenemiyor...paraya önem veren biri değilim zaten (elbette üzüldüm kolay kazanılmıyor) ancak,neden öyle bi şere....ze gitsin ki..ben o paramı alayım ihtiyacı olan bi aileye vereyim yada vs vs..üzüldüğüm nokta böyle şerf...ze gitmiş olması...kimliklere gelince dediğin doğru henüz bi tutanak almadım,daha doğrusu vermek istemedi amir..belki bulunur dedi kimlikler bi kaç gün bekle dedi numaramı aldı arıycanı söyledi..bazen çok güçlüyümdür ama bazende çok zayıfım..o an hazmedem sanırım bunu..bide çok duygusalım ben..karakola gidiyorum zaten çok yakın ama gözyaşlarım bir bir süzülüyor engel olamadım,gelen geçen bakıyor,kuzuşum anne çantam nerde diyor vs..neyse karakola geldim,beklediğimin çok çok üzerinde ilgilendiler benimle..bide ağlayarak görünce..her biri diğerine telefon açıyor falan, sonra sırasıyla hiç abartmıyorum 8 polis gelip sordular,meğer onlar pazarın içinde dolaşan sivil polislerimizmiş,hepsine haber ulaşınca aynı anda gelip hemen yakalama çabasındalar,soruyolar şüphelendiğiniz biri varmıydı cevrenizde diye hiç farketmedimki...neyse uzun uzadıya yazdım ama olan oldu sonuçta, hayrını görmeyecektir elbet..ama polislerimizin bu denli çalıştığını ummuyodum şahsen..gerçekten vızır vızır çalışıyorlar..
herşeyden önemlisi bize bişey olmadığı rabbim beni ve kuzuşumu korudu çok şükür..

Son düzenleme:
herkeze selam olsun
ne kadar kötü bir haftaydı bu mutsuzluk dolu allahım bir an önce ülkemizin aydınlığa feraha çıkmasını nasip eylesin deprem içinde ne büyük acı allah yardımcıları olsun soğuk bebekler varmış onlara bebek maması isteğinde bulundular elimizden ne geliyorsa yapçaz artık korgolar ücretsiz gönderim ulaşım yapçaklarmış

semacım çarşamba günü beni babam getircek arabası tamirden çıkarsa seni arar belli bir saatte vardaroğlunun oradan alırız şeker

bugün arkadaşın kızının doğum günü var ona çeşit yapıcam daha geç bile kaldım öptümmm

minikçim allah beterinden korusun tatlımm iyiki selin sudemize sana bişey olmadı nufus ehliyet kolay çıkıyor artık para içinde allah yaramasın fitil fitil çıkartsın de sıkma canını kolay unutulmuyor böle şeyler korku kalıyor insanın içinde bilirim ama atlatırsın inşa allah

iyigeceler kızlar,çok uykum var ama bakmadan yatmiim dedim:)akşam saatlerinde çıktığımız büyük tuvaletimiz normale döndü sonunda kızlar:)aklıma geldi bugün,içinde demiri yoğun olan bi vitamin şurubu vardı,demir kabız yapıyo ya.öğlen ondan içirdim belki onun etkisi olmuştur.sapişcim okudum canım hatta 2 gün sonra annemde hafiften atlattı, hatta bende seçil demişti dedim:))muz,patates,elma,bol sıvı başka bişey yemedi zaten,bide makarna.asla normal yemek yemedi 10gündür.bugün bi tarhana corbası zorla içirdim.oda 6-7 kaşıktır heralde.inşallah kurtulmuşuzdur..
krikitoscum tamam canım,olmazsa otobüsle gideriz.ben haber bekliorm..
durucuğumun doğum gününe gelcez bizde bi aksilik olmazsa:)
ama ben hala çarşambaya ne yapcağıma karar veremedim.tatlı bişeyler yapasım var ama şöyle hafifinden:)bu arada doğum günü içinde bişeyler yapabilirim saphişcim,çeşit olur,konuşuruz çarşambaya..
öpüldünüz bebişler,iyigeceleeer..

herkeslere merhaba,yarınki irmikli tatluumuz hazır,dolaba girmek için soğumayı bekliyooor:) umarım saphişimin diyetinede uygun olmuştur irmikli ttatlı.buarada yarın için yanımızda bişey getircekmiyiz acaba??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…