iyi olmalarına sevindim. cumartesi günü doğum günümüze gelebilirler inşallahdarilgenle gecen hafta içinde görüşmüştüm..iyilerdi..ateş sürekli hasta olyormş ,tam olarak atlatamıyoruz demişti..genele olarak iyilerdi..
sanırım vakit bulamıyor yazmaya..:44:
bu arada Vanda bugün yaşanan depreme çok üzüldüm ..baya kötü olmuş 6.6 şiddetindeymiş ,evler yıkılmış harabeye dönmüş.elektrikler,telefonlar kesilmiş..allah yarımcıları olsun.:26:
bugün moralim çok bozuk kuzuşumla dışarı çıktık, sonrada bizim buranın pazarına gittik keşfettiğim bi çorapçım var ona uğradık parka doğru yönelirken bi baktım kuzuşumun çantası yok,bebek arabamızın sepetindeydi ve içinde cüzanım vardı..işin ilginci hiç bişekilde cüzdanımı çıkarmadım panikledim elim ayağım buz kesti..karakola gittim ama sinirlerim bozuldu ya bi ağlıyoru um ki sormayın, polisler başıma üşüştü,anlattım olayı sakinleştirmeye çalışılar falan ifademi verdim tutanak tutuldu ve eve geldim...insanlar bu kadar ucuz olabiliyor demekki..bi bebek çantasına göz dikebilecek kadar...cüzdanıma gelince kuuşumla kimliklerimiz ehliyetim kartlaım ve 300 üzeri nakit para...sinirim çok ama çok bozuk
ah canım benim ya.sen yazdıktan sonra yazmıştım ben sana ama muhtemelen görmedin.gerçi dr. a götürdün.tekrardan çok geçmiş olsun canım.patates,muzihavuç biraz keser belki ishalini.gerçi yediriyorsundur zaten.cumartesi günü gelebilecek misiniz canımcımkızlar ben 2-3 gün girmiyorum neler oluyor,nefessiz okuyorum,çıtırcım çok geçmiş olsun,çok şükürki sonuçlarda sorun yokmuş...ooof bu doktorlarda insanın ödünü koparıyo ya,sonuçları alıp okutana kadar anneler neler yaşıyo hiç düşünmüyolar.kalbinde üfürüm falan,allah esirgesin tüm evlerden uzak tutsun inşallah.
kimse kurtulamadı bugünlerdeki hastalıklardan,simay hala ishalyani günde 1-2 kere falan çıkıyo ama baya kötü kuzucuk,eridi nasıl zayıfladı anlatamam dr.a gittik o gün.yediğiniz bişeyden yada dokunduğunuz biyerden almışsınız mikrobu dedi.onun bağırsaklarına yerleşmiş virüs,ishalini kesmeyelim sadece hafifletelimki atsın tamamiyle içinden dedi.2gün içti.dr kesilince bırakırsın ilacı dedi diye bende bidaha vermedim ama ertesi akşam yine başladı ve hala devam maleseff..yarın sabah yine götürmeyi düşünüyorum,tahlilmi kaka kültürümü yapcaklar artık, napçaklarsa yapsınlar içi çıktı çocuğumun
gribini çok hafif geçiriyo allahtan.bu arada grip aşısını sordum. şuanda hasta olduğu için yapmıyolarmış.geçen seneki grip mikroplarından koruyucu yapmışlar bu seneki aşıları.5 virüs çeşidine karşı yani..yüzlerce varmış ama en ağırlarından korur,sizin isteğinize bırakıyoruz.yani aşı oldu grip olmıcaktı diye düşünmeyin dedi.muhakkak gribe yakalanır hele okula gidiyosa dedi.ayrıca bir okul sezonunda,yani 8-9 ayda,ilk kez okula giden bir çocuk,ilk senesinde 12 kereye kadar hastalanabiliyormuş.bazen ayda 2 kere falan yakalanabiliyomuş yani.neyse ben yinede yaptırmayı düşünüyorum.önce bi sağlığımıza kavuşalım.böle kızlar,hepinize sağlıklı günleeeerr.
ay inanmıyorum yaaa şerrefsizler!!! canınıza gelmemiş ya canım,buna da şükür.çok geçmiş olsun tatlım Allah beterinden korusun.kimlikleri çok çabuk çıkartabilirsin,artık çok kolay çıkıyor.üzme kendini canım ya,o para yaramaz ona zaten,illaki çıkar fitil fitilbugün moralim çok bozuk kuzuşumla dışarı çıktık, sonrada bizim buranın pazarına gittik keşfettiğim bi çorapçım var ona uğradık parka doğru yönelirken bi baktım kuzuşumun çantası yok,bebek arabamızın sepetindeydi ve içinde cüzanım vardı..işin ilginci hiç bişekilde cüzdanımı çıkarmadım panikledim elim ayağım buz kesti..karakola gittim ama sinirlerim bozuldu ya bi ağlıyoru um ki sormayın, polisler başıma üşüştü,anlattım olayı sakinleştirmeye çalışılar falan ifademi verdim tutanak tutuldu ve eve geldim...insanlar bu kadar ucuz olabiliyor demekki..bi bebek çantasına göz dikebilecek kadar...cüzdanıma gelince kuuşumla kimliklerimiz ehliyetim kartlaım ve 300 üzeri nakit para...sinirim çok ama çok bozuk
ayrıca vandaki deprem bi daha üzdü bizi.ne kötü bi hafta geçirdik bir sürü kayıplar,allah tüm yakınlarına sabırlar versin.soğuklarda ne zor, evsiz kalanlarında allah yardımcısı olsun.
iyi olmalarına sevindim. cumartesi günü doğum günümüze gelebilirler inşallah
evet yaa,çok üzüldüm ben de.önce 6.6 dediler de sonra 7.2 olduğu açıklandı.zaten 6.6 da yıkım olmuyorki,İzmirde de o şiddette deprem yaşadık çok şükür yıkım olmadı.7 lere çıktığında seferihisarda yıkımlar olmuştu.ABD 7.6 ölçmüş :18:
kızlar ben 2-3 gün girmiyorum neler oluyor,nefessiz okuyorum,çıtırcım çok geçmiş olsun,çok şükürki sonuçlarda sorun yokmuş...ooof bu doktorlarda insanın ödünü koparıyo ya,sonuçları alıp okutana kadar anneler neler yaşıyo hiç düşünmüyolar.kalbinde üfürüm falan,allah esirgesin tüm evlerden uzak tutsun inşallah.
kimse kurtulamadı bugünlerdeki hastalıklardan,simay hala ishalyani günde 1-2 kere falan çıkıyo ama baya kötü kuzucuk,eridi nasıl zayıfladı anlatamam dr.a gittik o gün.yediğiniz bişeyden yada dokunduğunuz biyerden almışsınız mikrobu dedi.onun bağırsaklarına yerleşmiş virüs,ishalini kesmeyelim sadece hafifletelimki atsın tamamiyle içinden dedi.2gün içti.dr kesilince bırakırsın ilacı dedi diye bende bidaha vermedim ama ertesi akşam yine başladı ve hala devam maleseff..yarın sabah yine götürmeyi düşünüyorum,tahlilmi kaka kültürümü yapcaklar artık, napçaklarsa yapsınlar içi çıktı çocuğumun
gribini çok hafif geçiriyo allahtan.bu arada grip aşısını sordum. şuanda hasta olduğu için yapmıyolarmış.geçen seneki grip mikroplarından koruyucu yapmışlar bu seneki aşıları.5 virüs çeşidine karşı yani..yüzlerce varmış ama en ağırlarından korur,sizin isteğinize bırakıyoruz.yani aşı oldu grip olmıcaktı diye düşünmeyin dedi.muhakkak gribe yakalanır hele okula gidiyosa dedi.ayrıca bir okul sezonunda,yani 8-9 ayda,ilk kez okula giden bir çocuk,ilk senesinde 12 kereye kadar hastalanabiliyormuş.bazen ayda 2 kere falan yakalanabiliyomuş yani.neyse ben yinede yaptırmayı düşünüyorum.önce bi sağlığımıza kavuşalım.böle kızlar,hepinize sağlıklı günleeeerr.
bugün moralim çok bozuk kuzuşumla dışarı çıktık, sonrada bizim buranın pazarına gittik keşfettiğim bi çorapçım var ona uğradık parka doğru yönelirken bi baktım kuzuşumun çantası yok,bebek arabamızın sepetindeydi ve içinde cüzanım vardı..işin ilginci hiç bişekilde cüzdanımı çıkarmadım panikledim elim ayağım buz kesti..karakola gittim ama sinirlerim bozuldu ya bi ağlıyoru um ki sormayın, polisler başıma üşüştü,anlattım olayı sakinleştirmeye çalışılar falan ifademi verdim tutanak tutuldu ve eve geldim...insanlar bu kadar ucuz olabiliyor demekki..bi bebek çantasına göz dikebilecek kadar...cüzdanıma gelince kuuşumla kimliklerimiz ehliyetim kartlaım ve 300 üzeri nakit para...sinirim çok ama çok bozuk
kızlar ben 2-3 gün girmiyorum neler oluyor,nefessiz okuyorum,çıtırcım çok geçmiş olsun,çok şükürki sonuçlarda sorun yokmuş...ooof bu doktorlarda insanın ödünü koparıyo ya,sonuçları alıp okutana kadar anneler neler yaşıyo hiç düşünmüyolar.kalbinde üfürüm falan,allah esirgesin tüm evlerden uzak tutsun inşallah.
İyidir canım sen nasılsın ?Genel durumumuz nedir diye şööle bir uğruyim dedim,hastalarımız iyileşmiş mi Çarşambaya tam kadromuyuz dedim!!!tuniş naber canım?
çok şükür iyiyiz canım.yalnız o kadar çok hastalık haberi alıyorum ki,korkuyorum bizde hastalanıcaz diye,tek endişem o,bu aralar.Çarşambaya çikolatalı brovni mi yapsam mercimek köftesi mi yapsam karar veremedim :44:
Şahsen bana sorarsan ben mercimek köftesi hastası biri olarak tabiii ki mercimek köftesi derim:))
Bu arada ben ev pidesinden vazgeçtim börek yapıcak bugün pide denemesi yaptım pek tutmadım yani istediğim gibi olmadı,börek pasta ve salata yapıcam...
Bu arada Sapişim 10 kg vermişin seni tebrik ediyorum valla,bu diyetin detaylarını nerden bulurum şekerim???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?