İzmir'de Bebek Oyun Grubu

canıımmm Simay Nazımın daha iyi olmasına çok sevindim,inşallah tekrarı olmaz anneciğine de geçmiş olsun canım.
doğum günümüz içinde her şeyi ben hallediyorum canım çok teşekkür ederim.düşünmen yeter.baktım yetiştiremeyeceğim hemen bir telefon açarım sana,Semuş şunu yap derim
herkeslere merhaba,yarınki irmikli tatluumuz hazır,dolaba girmek için soğumayı bekliyooor:) umarım saphişimin diyetinede uygun olmuştur irmikli ttatlı.buarada yarın için yanımızda bişey getircekmiyiz acaba??

ohh eline sağlık tatlım.şekerli her şey benim diyetimde yasak canım.ucundan birazcık tadacağım ama tabiki.normalde günlerde serbest gün yapıyordum kendime ama bu sfer ki serbest günümü kızımın doğum günü partisine ayırdım

Naber kizlar bende suanda pastayi yapiyorum,çıtırim girmemis haberiniz var mi sorun yoktur insallah!!!

ben de mercimek köftemizi yaptım kızlar.yarın yapıp taze taze getirmek istiyordum ama yarın arabayla gelmeyeceğim.trene binicez kuzumla.biraz erken çıkıcaz yani evden.bu arada uzun zamandır mercimek köftesi yapmıyordum,kıvamı o kadann güzel oldu ki size anlatamam.inşallah aynı lezzet ve kıvamını yarına kadar korur.Banuşum marulun var mı,gelirken alayım mı?

Tunişim yarın kaçta geleceğiz sana?çıtır okuldan 13.00 de çıkıyordu sanırım.kızlar çıtır bir etkinlik programı oluşturmadı sanırım vakti olmadı.ne yapsak?Bziler biraz fikir üretsek mi?

Heh tam adamınasöylüyorsun sapisdursupastayı koyiyim dolaba arastirayim

ben biraz baktım.öğretmek için bir tane şarkı seçeriz.el işi etkinliği de geçen sefer çıtırın söylediği tavus kuşu olabilir ya da ben netten bunu buldum,bu da olabilir bence.başka neler yapıyorduk?biraz daha bakayım

Gecen sene 14:00-14:30 gibi toplaniyorduk herhalde yine oyle yapariz zaten bir daha kine daha erkenbulusuruzsaatler geri alincak

Gecen sene 14:00-14:30 gibi toplaniyorduk herhalde yine oyle yapariz zaten bir daha kine daha erkenbulusuruzsaatler geri alincak

tamam canım.inşallah 3 lere kadar sarkmaz toplanmamız.etkinliklerimiz gecikiyor o zaman.hava erken kararıyor,saatler alınmadı ama yine erken kalkmak gerekiyor.şahsen ben de dönüşte yine trenle giderim herhalde,eşimi ksk trafiğine sokmayayım diyorum.ondan da erken kalkmam gerekebilir.Bakarsın ben daha erken gelirim tatlışım,tabii kabul edersen.karşılıklı bir kahve içip sohbet ederiz

bakın sanat etkinliği olarak bu da olabilir bence.plastik tabaktan yapmışlar.siz ne dersiniz?

iyi akşamlar kızlar..
sizce ben geleyim mi kızlar yarın?karar veremedim..
:26:
sizin kuzuşlara bulaştırır mıyız acaba? özellikle göz olayı...konfuktivit bulaşıcı çünkü..:26:

iyi akşamlar kızlar..
sizin kuzuşlara bulaştırır mıyız acaba? özellikle göz olayı...konfuktivit bulaşıcı çünkü..:26:

Çıtırım iklim ellerini gözüne götürmüyorsa bulaşmaz diye düşünüyorum ama yani diğer türlü temas olmamış olucak ama yine sen bilirsin canım...

Sapişim erken gelme mevzusunu sormana bile gerek yok hayatim memnun olurum ben

Viral konjonktivit insandan insana bulaşır. En çok tokalaşma, kucaklama, aynı havlu, yastık kılıfı ve kalıp sabunu kullanmak yoluyla, adenovirüs içeren akıntıya doğrudan temasla bulaşabildiği gibi havada asılı kalarak damlacık enfeksiyonuna yol açabilir. Enfeksiyon ayrıca havuzlar aracılığıyla da bulaşabilir" diyen Yrd. Doç. Dr. Öztürk, viral konjonktivitin okul, işyeri, ev gibi kalabalık ortamlarda daha hızlı yayıldığına dikkat çekiyor.

Belirtilere karşı tetikte olun

viral konjuktivit

Yrd. Doç. Dr. Vildan Öztürk, kuluçka süresi 5-12 gün, bulaşıcılık süresi ise 5-7 gün olan viral
konjonktivitinin belirtilerini ise şöyle sıralıyor: "Viral konjonktivitte tek ya da çift göz tutulabilir. Göz kapaklarında şişme, gözlerde kızarıklık, çapaklanma, sulanma ve batma olur.Kulak önü lenf bezlerinde ağrılı şişlik gelişebilir. Ender olarak solunum yollarına ait rahatsızlık ve ateş eşlik edebilir."

Enfeksiyona neden olan virüsleri yok edici tedavi ajanı bulunmadığından, hastalığın tedavisinin genelde bulgulara yönelik rahatlatıcı tedavi olduğunu belirten Yrd. Doç. Dr. Öztürk, "Fırsatçı bakterilerin çoğalmasını engellemek üzere antibiyotik damlaları kullanılabilir" diyor.

Hastalığın gelişimi konusunda da bilgiler veren Yrd. Doç. Dr. Öztürk sözlerini şöyle sürdürüyor: "Viral konjonkvit 1-3 hafta içinde kendiliğinden iyileşir. Bazen virüslerin antijenine immünolojik cevap olarak lenfositler korneada küçük beyaz lekeler oluşturabilir ve görmeyi bozabilir. Bu lekeler genellikle 1-2 hafta içinde tedavi ile düzelir ancak ender olarak iki seneye kadar devam edebilir."

Hijyene özen gösterin
Hastalıktan korunma yöntemlerini de aktaran Yrd. Doç. Dr. Öztürk, "Tüm bulaşıcı hastalıklarda olduğu gibi hijyene özen gösterilmeli, eller sık sık yıkanmalı, kalabalık ortamlardan uzak durulmalı, odalar sık sık havalandırılmalı, klimaların bakımı yaptırılarak filtreleri değiştirilmeli, gözü kırmızı ve enfekte olan kişiler ile yakın temas içinde bulunulmamalıdır.

gelmesek daha iyi olacak heralde.biraz daha toparlasın,cmt günü durucuğun partisine geliriz artık.

iyi akşamlar kızlar..
valla canımcım sen daha iyi bilirsin
tamam canım erken gelmeye çalışıcam
hımm baya grip gibi bulaşabilen bir mikrop demekki canım.Dediğim gibi sen biliyorsun durumu sonuçta yakınen,sen daha iyi bilirsin canım.
cnm bu netten mi yoksa akraba,tanıdık falan mı çok tatlı maşallah yaa

etkinlik ararken buldum canım,netten çok şekerr yaa

kızlar o zaman etkinliklerimizi belirleyelim ama kimsecikler yok,yarın etkinlik yapmayacak mıyız çocuklara???:26:

o zaman ben yazıyorum bir şeyler,yarın sabahtan girip okuyanlar,ona göre malzemeleriyle gelirler madem.boş geçmeyelim kuzucukların etkinliklerini

1) elinizdeki fon kartonlarından getirin yukarıdaki ahtopotu yapalım.gözlerini yapmak için tunayektadaki pastel boyaları kullanabiliriz sanırım.ya da ayrı bir renk fonla kesip yapıştırabilriz.
2)yapıştırıcınızı da getirin
3) şarkı;aklıma mini mini bir kuş geldi,bildikleri en azından aşina oldukları bir şarkı olması açısından (ben yaptırabilirim)
4)hikaye zamanı için birimiz hikaye hazırlayalım,anlatır şekilde okuyabiliriz yine
5)kutu kutu pense oynarız yine seviyorlar onu
6)müzik açarız serbestçe dans etkinliği olur

şimdilik aklıma bunlar geldi.başka fikri olan varsa yazsın lütfen.yarın başka şeyler gelirse aklımıza onları da yaparız.uygun mudur arkadaşlarım?

iyigeceler hepinize,çıtırcım kaç gündür sesin çıkmıyodu valla merak etmiştim,yazmışsın uzun uzun gerçekten ciddi bi rahatsızlıkmış,ben daha önce duymamıştm hiç.bidaha geçmiş olsun,nazar değdi prensese..gelmenizi isterdim ama en kötü durucuğun doğum gününde daha iyi olur, umarım gelebilirsiniz..yinede yarın iyi olur,gelmek ister gelin bence.kaç gün oldu tam bilemedim ama bulaşma süresi geçmemiş midir?
sapişcim yine güzel bi plan çıkarmış yarın için.bende bi sanat etkinliği hazırladım,sürpriz olsun.sadece yapıştırıcılarınızı alsanız yanınıza olur.birde simayın play burndaki oyun grubundan eşleştirme ve büyüklük küçüklük çalışması var elimde,gelirken fotokopi çektiririm onlardan kuzulara.bikaç bişey hazır olsun,elimizden geldiğince çıtırcığın yerini dolduralım bi nebze dedim.
hadi bakalım öptüm yarın görüşürüüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…