İzmir'de Bebek Oyun Grubu

günaydın

çıtırcım gelemediğiniz için üzüldüm geçmiş olsun kuzuya tekrardan

semacım şuan burda görünüyorsun arıyorum

banuşum herşey çok güzeldi, emeğine yüreğine sağlık tatlım...semuşum pastan süperd ve seçilcim mercimek köfte tabiki ellerine sağlık...

semuşum etkinlik içinde ayrıca teşekkür ederiz...

krikocum,semacım tşk ederim sağolun..
kızlar bugün kısmet değilmiş ,zaten iklimin rahatsızlığı olmasa da gelemeyecekmişim...sabah toplantı olduğunu öğrendim 1 de başlayıp,5 e kadar sürdü

iklim çok huy değiştirdi kızlar ya rahatsızlığından beri..inş geçicidir.çok huysuz çok..buraya çok giremiyırm son zamanlarda..ilgilenemedim kusura bakmayın.umarım güzel geçmiştir etkinlikleriniz.

saphiracım saat belirledin mi kuşum cmt için?ben törene gidicem cmt sonraaa kuzunun doğumgünündeyiz inş..,,
iklim diyorki duru benim mumlarımı üfledi bende onun mumlarını üflüycem, çocuk atamadı içinden çok içerlemiş

minikcim mesajını gördüm tşk ederim.geç oldugu ıcın aramak istemedim,yarın arayacağım inş.iklim iyi cnm şükür keyfi yerinde ama geceleri hala öksürüyor,burun tıkanıyor...gözlerimiz günden güne daha iyi oluyor.damlalarımıza devam ediyoruz..

canımmm

tatlışım saat 14.00 uygun olur sanırım.bekiyoruz canım.
ahh kıyamam kuzumaa üflesin tabi.hepsine sırayla üfletiriz Duru Okyanus da hala iyi ki doğdun İklim diye şarkı söylüyor deik artık İklimin d.günü bitti.bak seninkini kutlucaz,arkadaşların gelicek,mum üfliceksini.Bu sefer başladı iyi ki doğdun gugu (duru) demeye

Banucum canım arkadaşım,güler yüzüne ve güzel yüreğine sağlık,her şey harikaydı .tekrar teşekkürler
semacım en kısa zamanda çocuk glişim kurslarına gidip sertifika mı alırsın,yoksa 2 yıllık okul öncesi öğretmenlik mi okursun ,bilmem ama harcanıyorsun arkadaşım,sen de müthiş yetenek ve istek var.bunu değerlendirmelisin.hazırlıkların çok güzeldi çok teşekkür ederiz.arabada uyuyana kadar kurt babayı sayıkladı bizimki

Arkadaşlar asıl ben size teşekkürederim,ellerinize emeğinize sağlık,Sapişim köfte süperdi,Semacım tatlıda öyle bayıldımAyrıca Semacım etkinlikler süperdi Sapişime kesinlikle katılıyorum canım hemen bu konun üstüne git diyorum....
Kızlar bu arada Dapiş ve Miniğim siz gittikten sonra Atilla geldiğine çok pişman oldu çok ayıp oldu benim yüzümden erken kalkmak zorunda kaldılar dedi,ben arar diye düşünmüştüm yani normalde arardı kusura bakmayın nolur:26:

hayatım hiç alakası yok eşinle inanki.sen o anda yanımızdan kalkmıştın farketmedin.miniğim dedi ki,saat 6 olmuş.Ben de dedim ki,eşimi arayayım da madem gelsin aslın artık bizi.ve o anda telefonu cebimden çıkardım,aynı anda da eşin zili çaldı.bu arada benimki de işi bitince meğerse aşağıda beklemeye başlamış beni.yani eşin geldi diye apar topar gitmedik biz,denk geldi inanki.hiç kusur filan yok rica ederim tatlışım.

canım biz pembe-mor mataramızı unutmuşuz sen de tabiki,iki avanak kızım ve ben bir de şu elinde getirdiği küçük oyuncak biberon vardı,o ve onun kapağı.cumartesi gelirkern getirirsen sevinirim canım

selam hanımlar
ben 97 sayfayı göremiyorum son yazdıklarınız çıkmıyor bende

tunayektacım çok teşekürler size güler yüzün ve çok güzel lezzetli yiyeceklerin için.Ellerine sağlık tatlışım sapiş ve semacım sizinde ellerinize sağlık
semacım etkinlikler için çok teşekkürler mert dün çok katılım gösterdi günden güne daha çok katılıyor ve bende çok mutlu oluyorum

biz bugün çok huysuzuz öptüm sizi canlar

Kızlar ne var ne yok kimse uğramamış,Sapişim sen nasılsın hazırlıklar nasıl gidiyor yapabileceğimiz birşey var mı?

Kizlar nasilsiniz ben berbat durumdayim simayi uyutayim yazcam size. teyzem bilinci kapali yogun bakimda dua edin simdi cikmam lazm

iyi akşamlar

semacım geçmiş olsun teyzene dua edicem bol bol

kızlar biz sanırım doğum gününe gelemiycez arda dün gece ağlayarak uyandı 5 gibi ateşi vardı yatarken bişi yoktu ama ne olduysa ateşi çıktı ve kustu bugünde 1 defa kustu tüm gün ateşi 38 civarındaydı yarına kadar düşerde anneme olurda gelemezsem size iyi eğlenceler öptüm hepinizi

sağol krikitosum.çarşamba tunişlerden döndük,ablam bizddeydi.akşam yemeği için hazırlık yapıyoduk cep telefonum çaldı 7buçuk gibi.teyzem.sema kurtar beni,ambulansı ara dedi tam anlaşılır konuşmuyodu,dili dönmüyodu. 'ne,noldu' dedim kurtar ölüyorum dedi kapadım hemen ambulansı aradm olduğumuz gibi fırladık,annem babam ablam simay.güzelyalıda allahtan çok uzak değil bize 8-9 dk.da ordaydık,ambulans bizden önce gitmiş.oda tesadüf güzelyalı parkında bi genç bayılmış onun için gelmişler,teyzemin evide parkın karşısında,hemen oraya geçmişler.buarada beni aradıktan sonra karsı komsusu inleme sesleri duyup kapısını çalmış,açmış kapıyı.iyi değilim nefes alamıyorum zehirlendim gibi laflar etmiş.allahtan kız gitmiş ve ona kapıyı açabilmiş yoksa ambulanstakiler eve nasıl gircekti bilmiyorum.2dk.sonrada yığılıp kalmış.yukarı bi çıktım teyzem odanın ortasında ölü gibi yatıyo.bembeyaz,soymuşlar çırılçıplak.solunum durdu,nabzı yok dediler.kalp masajına başladılar.15 dk aralıksız kalp masajı yaptılar.4-6 falan atıyodu nabzı ara ara.solunum yolunu açıp tüple oksijen verdiler 3 kere adrenalin yaptılar.ama ara ara gitti,yok,nabız alınmıyo diyolar.annem sinir krizi geçiriyo bi taraftan,eniştem geldi oda öyle deliye döndü.3 tane bayan gelmiş ambulansla sadece.yoruluyolar dönüşümlü olarak yapıyolarkalp masajını.çok uğraştılar allahtan hiç vazgeçmediler.18.dk falan nabzı 40a çıktı.bi yandan oksijen pompalıyolar.şimdi aşağıdan 4-5 erkek çağır dediler.çıktım pencereye ablam simayla aşağıdaydı,avazım çıktığı kadar bağırdım 7-8 erkek acil yukarı gelsin diye ablam hemen ordaki esnaflara falan seslendi 10 kişi falan geldi yukarı.sedyeye yatırdılar.battaniye sarıp indirdiler ambulansla 9eylüle..

Kizlar nasilsiniz ben berbat durumdayim simayi uyutayim yazcam size. teyzem bilinci kapali yogun bakimda dua edin simdi cikmam lazm

canımmm çok geçmiş olsun çok üzüldüm gerçekten
peki ne olmuş da o duruma gelmiş cnm ya?
inş kendine gelir dua edicem bol bol ,
iyi haberlerini bekliyoruz inş.

geçmiş olsun cnm doktora götürseydin keşke kusma falan da olmuş ya:26:

hala yoğun bakımda solunumu makineye bağlı yaşıyo.uyutuyolar sürekli.teşhisi astıma bağlı soluk kesilmesi sebebiyle kalbin durması dediler.defne joy gibi kızlar.allahm sonunu aynı etmesin.tek sevindiğimiz çok erken müdahale oluşu.annem dün akşamüstü teyzemin evine gitti.banyoda minik bi taburesi var onun.onu bide çöp kovasını ovmuş heralde domestosla.onları bulmuş ters kapalı olarak çünkü,zehirlendim demeside o yüzden heralde diyoruz.astımı olduğu için tıkanmış olabilr deterjanın kokusundan.bide ms hastası teyzem ben ilk ms atağı geçiriyo sandım ama değilmiş.sevindiren şeyler beynindede kalbindede yapılan tetkiklerde mr,tomogrofi falan tüm sonuçlar normal.şimdi ilacı kestiler kendisinin uyanmasını bekliyoruz.bilincine bakılacak.kızlar nolur bol bol dua edin,o teyzem benim için çok özeldir,annemden farksızdır.sema kurtar beni deyişi kulağımdan gitmiyor.. iki oğlu var.biri istanbulda diğeri hollandada yaşıyo.apar topar geldiler onlarda.sapişçim bide tunişcim,siz simayın doğum gününde tanışmıştınız.sarışın bıcır bıcır olan..o günden beri hastanedeyiz sürekli kantine yerleştik resmen.simayım perişan oldu.dün babasını aradım gelsin alsın en azından çocuk etkilenir falan diye.ama simay asla gitmedi,hatta o gelince daha bi yapıştı kucağıma. saatlerce ikna etmeye çalıştık park oyuncaklar şu bu..gitmedi..5 saatlik uykuyla falan duruyorm günlerdir.simayda aynı şekilde.gece ablama gidiyoduk ama ben uyuyamıyodum simayda dalıyo biraz, sonra kalkıp benle oturuyo.artık bugün eve geldik yemek yiyip hemen uyudu.teyzem inşallah uyancak kızlar,inanıyorum nolur dua edin..

Son düzenleme:

inş canım inş..

Canım benim çok çook geçmiş olsun canım ay nasıl okuduğumu bilemedim o kadar tatlı o kadar iyi insan ki hatırlamaz mıyım hiç!!İyileşecek canım Allah'ın izniyle sen merak etme ben dualarımı eksik etmem iyi haberlerini en kısa sürede alırız inşallah!!!Gencecik kadın bünyesi üstesinden gelicektir hem 9 eylül çok iyi bir hastane ellerinden geleni yaparlar canım tekrar çok geçmiş olsun((

Krikitosum sizede geçmiş olsun canım seninde talihsizliğin bu sene kimsenin doğum gününe katılamıyorsun!!!

semacım inşallah iyileşicek teyzen biz sen hepimiz duacıyız bak hayat dolu bıcır bıcır biriymiş kolay pes etmez yaşama tutunur inşallah sıkı sıkı erkende gelmiş ambulans bundan sonrada şansınız iyi gitsin hastanede allah iyi drlara rastlassın teyzeni

evet tunişim şans seninkinde kocişin sınavı vardı yerde uzak olunca gelemedim iklimde misafir geldi bundada ardanın ateşi ,düşürse anneme bırakıp gelicem mert beni duru okyanus çağardı gitmem gerek dedi aralarında ne konuştularsa artık :)) ama yinede bu mesajını çok imalı buldum ünlemi falan :))))

canım benim okuyunca nasıl üzüldüm anlatamam...ama beni sevindiren ne oldu biliyomusun beyninede ve kalbinde sorun çıkmaması oldu..bu çok ii bi haber bence..ALLah (CC) göstermesin ama benim aklıma ilk gelen acaba beyin kanaması mı geçirdi dedim bilinci kapalı solunum falan cihaza bağlı deyince..ama inan içimde hiç kötü bi his yok..rabbim onu size bağışlacaktır bol bol okuyun su durumda tek ona ihtiyacı var...rabbim yardımcısı olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…