canımmmbanuşum herşey çok güzeldi, emeğine yüreğine sağlık tatlım...semuşum pastan süperd ve seçilcim mercimek köfte tabiki ellerine sağlık...
semuşum etkinlik içinde ayrıca teşekkür ederiz...
krikocum,semacım tşk ederim sağolun..
kızlar bugün kısmet değilmiş ,zaten iklimin rahatsızlığı olmasa da gelemeyecekmişim...sabah toplantı olduğunu öğrendim 1 de başlayıp,5 e kadar sürdü
iklim çok huy değiştirdi kızlar ya rahatsızlığından beri..inş geçicidir.çok huysuz çok..buraya çok giremiyırm son zamanlarda..ilgilenemedim kusura bakmayın.umarım güzel geçmiştir etkinlikleriniz.
saphiracım saat belirledin mi kuşum cmt için?ben törene gidicem cmt sonraaa kuzunun doğumgünündeyiz inş..,,
iklim diyorki duru benim mumlarımı üfledi bende onun mumlarını üflüycem,çocuk atamadı içinden çok içerlemiş
minikcim mesajını gördüm tşk ederim.geç oldugu ıcın aramak istemedim,yarın arayacağım inş.iklim iyi cnm şükür keyfi yerinde ama geceleri hala öksürüyor,burun tıkanıyor...gözlerimiz günden güne daha iyi oluyor.damlalarımıza devam ediyoruz..
Arkadaşlar asıl ben size teşekkürederim,ellerinize emeğinize sağlık,Sapişim köfte süperdi,Semacım tatlıda öyle bayıldımAyrıca Semacım etkinlikler süperdi Sapişime kesinlikle katılıyorum canım hemen bu konun üstüne git diyorum....
Kızlar bu arada Dapiş ve Miniğim siz gittikten sonra Atilla geldiğine çok pişman oldu çok ayıp oldu benim yüzümden erken kalkmak zorunda kaldılar dedi,ben arar diye düşünmüştüm yani normalde arardı kusura bakmayın nolur:26:
Kizlar nasilsiniz ben berbat durumdayim simayi uyutayim yazcam size. teyzem bilinci kapali yogun bakimda dua edin simdi cikmam lazm
sağol krikitosum.çarşamba tunişlerden döndük,ablam bizddeydi.akşam yemeği için hazırlık yapıyoduk cep telefonum çaldı 7buçuk gibi.teyzem.sema kurtar beni,ambulansı ara dedi tam anlaşılır konuşmuyodu,dili dönmüyodu. 'ne,noldu' dedim kurtar ölüyorum dedi kapadım hemen ambulansı aradm olduğumuz gibi fırladık,annem babam ablam simay.güzelyalıda allahtan çok uzak değil bize 8-9 dk.da ordaydık,ambulans bizden önce gitmiş.oda tesadüf güzelyalı parkında bi genç bayılmış onun için gelmişler,teyzemin evide parkın karşısında,hemen oraya geçmişler.buarada beni aradıktan sonra karsı komsusu inleme sesleri duyup kapısını çalmış,açmış kapıyı.iyi değilim nefes alamıyorum zehirlendim gibi laflar etmiş.allahtan kız gitmiş ve ona kapıyı açabilmiş yoksa ambulanstakiler eve nasıl gircekti bilmiyorum.2dk.sonrada yığılıp kalmış.yukarı bi çıktım teyzem odanın ortasında ölü gibi yatıyo.bembeyaz,soymuşlar çırılçıplak.solunum durdu,nabzı yok dediler.kalp masajına başladılar.15 dk aralıksız kalp masajı yaptılar.4-6 falan atıyodu nabzı ara ara.solunum yolunu açıp tüple oksijen verdiler 3 kere adrenalin yaptılar.ama ara ara gitti,yok,nabız alınmıyo diyolar.annem sinir krizi geçiriyo bi taraftan,eniştem geldi oda öyle deliye döndü.3 tane bayan gelmiş ambulansla sadece.yoruluyolar dönüşümlü olarak yapıyolarkalp masajını.çok uğraştılar allahtan hiç vazgeçmediler.18.dk falan nabzı 40a çıktı.bi yandan oksijen pompalıyolar.şimdi aşağıdan 4-5 erkek çağır dediler.çıktım pencereye ablam simayla aşağıdaydı,avazım çıktığı kadar bağırdım 7-8 erkek acil yukarı gelsin diye ablam hemen ordaki esnaflara falan seslendi 10 kişi falan geldi yukarı.sedyeye yatırdılar.battaniye sarıp indirdiler ambulansla 9eylüle..
iyi akşamlar
semacım geçmiş olsun teyzene dua edicem bol bol
kızlar biz sanırım doğum gününe gelemiycez arda dün gece ağlayarak uyandı 5 gibi ateşi vardı yatarken bişi yoktu ama ne olduysa ateşi çıktı ve kustu bugünde 1 defa kustu tüm gün ateşi 38 civarındaydı yarına kadar düşerde anneme olurda gelemezsem size iyi eğlenceler öptüm hepinizi
hala yoğun bakımda solunumu makineye bağlı yaşıyo.uyutuyolar sürekli.teşhisi astıma bağlı soluk kesilmesi sebebiyle kalbin durması dediler.defne joy gibi kızlar.allahm sonunu aynı etmesin.tek sevindiğimiz çok erken müdahale oluşu.annem dün akşamüstü teyzemin evine gitti.banyoda minik bi taburesi var onun.onu bide çöp kovasını ovmuş heralde domestosla.onları bulmuş ters kapalı olarak çünkü,zehirlendim demeside o yüzden heralde diyoruz.astımı olduğu için tıkanmış olabilr deterjanın kokusundan.bide ms hastası teyzem ben ilk ms atağı geçiriyo sandım ama değilmiş.sevindiren şeyler beynindede kalbindede yapılan tetkiklerde mr,tomogrofi falan tüm sonuçlar normal.şimdi ilacı kestiler kendisinin uyanmasını bekliyoruz.bilincine bakılacak.kızlar nolur bol bol dua edin,o teyzem benim için çok özeldir,annemden farksızdır.sema kurtar beni deyişi kulağımdan gitmiyor.. iki oğlu var.biri istanbulda diğeri hollandada yaşıyo.apar topar geldiler onlarda.sapişçim bide tunişcim,siz simayın doğum gününde tanışmıştınız.sarışın bıcır bıcır olan..o günden beri hastanedeyiz sürekli kantine yerleştik resmen.simayım perişan oldu.dün babasını aradım gelsin alsın en azından çocuk etkilenir falan diye.ama simay asla gitmedi,hatta o gelince daha bi yapıştı kucağıma. saatlerce ikna etmeye çalıştık park oyuncaklar şu bu..gitmedi..5 saatlik uykuyla falan duruyorm günlerdir.simayda aynı şekilde.gece ablama gidiyoduk ama ben uyuyamıyodum simayda dalıyo biraz, sonra kalkıp benle oturuyo.artık bugün eve geldik yemek yiyip hemen uyudu.teyzem inşallah uyancak kızlar,inanıyorum nolur dua edin..
hala yoğun bakımda solunumu makineye bağlı yaşıyo.uyutuyolar sürekli.teşhisi astıma bağlı soluk kesilmesi sebebiyle kalbin durması dediler.defne joy gibi kızlar.allahm sonunu aynı etmesin.tek sevindiğimiz çok erken müdahale oluşu.annem dün akşamüstü teyzemin evine gitti.banyoda minik bi taburesi var onun.onu bide çöp kovasını ovmuş heralde domestosla.onları bulmuş ters kapalı olarak çünkü,zehirlendim demeside o yüzden heralde diyoruz.astımı olduğu için tıkanmış olabilr deterjanın kokusundan.bide ms hastası teyzem ben ilk ms atağı geçiriyo sandım ama değilmiş.sevindiren şeyler beynindede kalbindede yapılan tetkiklerde mr,tomogrofi falan tüm sonuçlar normal.şimdi ilacı kestiler kendisinin uyanmasını bekliyoruz.bilincine bakılacak.kızlar nolur bol bol dua edin,o teyzem benim için çok özeldir,annemden farksızdır.sema kurtar beni deyişi kulağımdan gitmiyor.. iki oğlu var.biri istanbulda diğeri hollandada yaşıyo.apar topar geldiler onlarda.sapişçim bide tunişcim,siz simayın doğum gününde tanışmıştınız.sarışın bıcır bıcır olan..o günden beri hastanedeyiz sürekli kantine yerleştik resmen.simayım perişan oldu.dün babasını aradım gelsin alsın en azından çocuk etkilenir falan diye.ama simay asla gitmedi,hatta o gelince daha bi yapıştı kucağıma. saatlerce ikna etmeye çalıştık park oyuncaklar şu bu..gitmedi..5 saatlik uykuyla falan duruyorm günlerdir.simayda aynı şekilde.gece ablama gidiyoduk ama ben uyuyamıyodum simayda dalıyo biraz, sonra kalkıp benle oturuyo.artık bugün eve geldik yemek yiyip hemen uyudu.teyzem inşallah uyancak kızlar,inanıyorum nolur dua edin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?