İzmir'de Bebek Oyun Grubu

hepinize teşekkür ederm arkadaşlar,allah razı olsun dualarınız için.bende gelemiyorum durucuğumun doğum gününe maalesef.ayaklarım hastaneden uzak biyere gitmiyo sanki,çıkıcam birazdan yine hastaneye gidicem.son durumu yine uyutmaya başlamışlar,çünkü ilacın etkisi geçmeye başlayınca tansiyonu yükselmiş ve yine uyutmuşlar.bu arada ms le alakalı heralde çünkü dün kuzenim bi arkadaşının abisini sokmuş içeri gece.radyologmuş.mr sonuçlarına bakmış.2007de çekilen mr'ıyla karşılastırmış ve beynin solunum mekanizmamızı yöneten bölümünde bi plak daha oluşmuş büyük olasılıkla onun etkisi olmuş dediler.şimdi o araştırılacak ve ona göre tedavi uygulancak inşallah iyi olcak.

saphişcim gelmeyi cok istiyoduk ama kısmet olmadı.nice mutlu,sağlıklı yaşlara inşalllah,atlatalım şu durumu bi gözlerini açsa teyzoşum en azından içim rahatlasa biraz..hafta içi pastamıda alıp gelirim durucuğuma,bide bizle üfler minik prensesim:)
öpüyorum hepinizi..

iyi bakalım daha iyi haberler alıcaz inşallah...

inşallah canım,evet şu anda yapılacak ve zaten tek elimizden gelen dua okumak oluyo.allah razı olsun sizlerdende.ben şimdi hazırlanıp çıkıcam canım,sen gitceksin heraalde,duru okyanuscuğumu bizim içinde öp herkese selamlar,öptüm..

ahh canımmm benim yaaa.kızlar bugün söylediler durumunu ama burada senin elinden okuyunca başka türlü üzüldüm.sırf senin durumunu okuyabileyim diye girdim.seni aramaya da fırsatım olmadı.totom daha yeni yer gördü desem yeridir.Buradan yazayım en azından dedim.yarın ilk fırsatta arayacağım seni canım.teyzoşun çokkk tatlı bir insandı hatırlıyorum canım.dediğin gibi bıcır bıcır.Allahım acil şifalar versin,çok üzüldüm off.senin de üzüntünü yazdıklarından çok iyi anladım.teyze anne yarısı dedikleri kadar var.benim de teyzem benim için çok önemlidir,anlıyorum seni.

çok teşekkür ederim canım.keşke sizde olabilseydiniz ama önce tabiki sağlık geliyor.Allah sağlık versin de,nasıl olsa görüşürüz,mum da üfleriz,daha kahve içmeye gidicez kızlarağasına istediğin zaman buyur gel talışım teyzoş düzelsin de

saphiracım nice yıllara inş kuzunla birlikte..herşey için teşekkürler

kızlar şimdi simoşu aradım..teyzesini pazartesiye kadar daha uyutucaklarmış, hafta sonu dr olmadığı için..ama gelişmeler bence süper..ayağının altını gıdıklayınca tepki vermiş gözlerine ışık tutmuşlar gözbebeği küçülmüş ve gözünü kırpmış..inşallah daha iyi olucak..rabbim hasta olan tüm hastalarımıza şifalar nasip eylesin inşallah...aminn

ben teşekkür ederim canlarım sağolun.
Semanın teyzesine sevindim.henüz saat erken diye aramadım.
kız çıtır sabahın 5.28 inde yazmışsın mesajını

durucuğumun yeni yaşı kutlu olsun sağlıklı mutlu olsun ömrü

bizde dün hastane hastane dolaştık behçet uza gittik çok kalabalıktı bekle bekle gelmedi sıra tepeciğe gittik içeri bile girmeye gerek yoktu kalabalıktı en son akşam üstü ateşi 39.3 e çıktı merti anneme bıraktık dokuz eylüle gittik hatta arıycaktım sema ordaysa göriyim onuda diye teli evde unutmuşum
allahtan hastanede 10 dk falan kaldık çok güzel baktılar acildeki dr sayısı çoktu sıra beklemedik boğazlarında hafif enfeksiyon varmış ilk antibiyotiğimizi kullanmaya başladık sabah akşam bizden böle

semacım iyi haberler aldık inşallah dahada iyi haberler olucak içini ferah tut tatlışım iyi düşün iyi olsun

Sapişim ancak nete girme fırsatı bulabildimcanımherşey çok çook güzeldi birtanem Durucuğumun yeni yaşını birde buradan kutliyim:)
Krikitosum çok geçmiş olsun canım ilkmilk bir şekilde antibiyotik içiyorlar allah şifası olan hastalık versinde bunlar küçük şeyler...
Miniğim Semanın teyesine bende çok sevindim inşallah bu hafta daha da iyi haberler alırız.

kızlar günaydın,hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim tüm destek ve dualarınız için,allah razı olsun.son durumda bi gelişme yok hala uyutuyolar,bugün beyin mr'ının raporu çıkıcak.ms plağının neden olup olmadığı kesinleşecek.sadece refleksleri daha iyiye gidiyor günden güne,dün akşamüstü,eniştemle çocuklar girmiş yanına başını okşamışlar ve gözlerini kırpıştırmış uyku halindeykende olsa,çok sevindik daha önce bu tepkiyi vermemişti.ayrıca dr.lar acı verici uyarıcılara gözlerini açarak tepki veriyo dediler.yani koluna bişey batırmışlar.bu onlar için çok önemli bi gelişmeymiş acıya tepki vermesi..bende girdim yanına yalvar yakar,yüzüne renk gelmiş,o gün evdeki halinden eser yoktu,normal uyuyoki hali gibiydi.konuştum onla,beni duyduğunu biliyorum.biraz olsun içim rahatladı..bu gece de rüyamda gördüm,uyanmış,ter içinde kalmış ve kucağında yeni doğmuş bi erkek bebek tutuyodu.sanki doğumdan yeni çıkmış bi hali vardı,allah hayırlara çıkarsın inşallah..
böyle kızlar,krikitoscum sizede çok geçmiş olsun.en kısa sürede atlatırsınız inşallah.ben yine hastaneye gidicem arkadaşlar,inşallah güzel gelişmelerle geri dönücem.

Semacım günaydın çok sevindim canım inşallah bu hafta atlatmış olarak hastaneden çıkar ben inanıyorum bak bu hafta güzel gelişmeler olacak bu yazdıkların çok çok güzel belki bugün bile uyandırırlar merakla ve dua ederek haberlerini bekliyoruz canım Allah nerede varsa şifa versin Eşine çocuklarına bağışlasın...

teşekkürler krikitoscum..geçmiş olsun
ben de herşey için teşekkür ederim canım

maşallah diyelim canım.inşalah daha da iyiye gidecek,sağlığına kavuşacak.rüya tabirlerine baktım şimdi.hasta bir kişinin çocuk doğurması iyileşeceğine delaletmiş

Selam kızlar
çok fenayım ya,aylık misafirlerim geldi dün akşam.2 tane fort ilaç içtim yine de karın ağrım gçmedi.Allah günah yazmasın ama her ay her ay aynı kahrı çekmekten çok sıkıldım.Çok zor geçiyor,perişan oluyorum.Bir de dün akşam kaynım geldi.evde bir erkek olunca daha bir dikkatli olmak zorunda kalıyor insan bu da daha fazla stres yapıyor haliyle.neyse tek tesellim bayramda rahat olucam en azından.
Hafta sonu yaptığım ''diyet arası'' bugün itibariyle düzelmiş durumda.Tam gaz devam edeceğim.Bu hafta çok ümitli değilim kilo vermekle ilgili,hem h..sonu yediklerim hem de özel gün durumları çok etkiliyor tartıyı

kızlar kuzumun doğum gününde çektiğiniz fotoları yollarsanız sevinirim.Sağolsun eşim çok güzel çekememiş

iyi akşamlar..

ben teşekkür ederim canlarım sağolun.
Semanın teyzesine sevindim.henüz saat erken diye aramadım.
kız çıtır sabahın 5.28 inde yazmışsın mesajını

ay evt ya o gün sana gelmeden sabah temizlik yapmıştım,sonra doğumgünü falan derken yorulmuşum.erkendenn yattınca saat 04:00 da uyandım:)

hayırlı geceler
burası baya bi boşlanmış biz hastalıkla boğuşuyoruz ardadan merte enfeksiyon geçti bu sabah ateşli kalktı kuzum yiğit öğleden sonra izin aldı yeşilyurta gittik orada tanıdık vardı diye baktılar antibiyotik fiks tabi onada bide mertin pipisinde çok hafif bi kızarıklık vardı ürolağa gittik bi ilaç verdi toz şeklinde suya karıştırıp içine sokuyoruz pipiyi ama dr en kolay yolu sünnet dilerseniz beklersiniz ama bitiğinden dolayı enfksiyon riski yüksek dedi ama kocam anlamak istediği yerden anladı sünnete karşı çıktı 2 yaşını geçtiği için bende pek istekli değilim ama çocuğada yazık acı çekmesin

haydi iyi geceler öptüm

semacım geçmiş olsun canım teyzene allah şifasını versin üzme kendini
krikitos geçmiş olsun hastalık hem anneye hem çocuğa zor bir durum burda iyice anladım zeynep normalde sık hasta olmaz burda 3 yılda yaşamadığı hastalıkları toplu halde yaşadı bir kerede
saphişcim doğumgününüzde yanında olamadım keşke bende olabilseydim fotoğrafları banada yollayın merak ediyorum

canım benim keşke olabilseydiniz
nasılsın?nasıl gidiyor hamişlik cinsiyeti belli oldu mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…