iyi bakalım daha iyi haberler alıcaz inşallah...
sağol krikitosum.çarşamba tunişlerden döndük,ablam bizddeydi.akşam yemeği için hazırlık yapıyoduk cep telefonum çaldı 7buçuk gibi.teyzem.sema kurtar beni,ambulansı ara dedi tam anlaşılır konuşmuyodu,dili dönmüyodu. 'ne,noldu' dedim kurtar ölüyorum dedi kapadım hemen ambulansı aradm olduğumuz gibi fırladık,annem babam ablam simay.güzelyalıda allahtan çok uzak değil bize 8-9 dk.da ordaydık,ambulans bizden önce gitmiş.oda tesadüf güzelyalı parkında bi genç bayılmış onun için gelmişler,teyzemin evide parkın karşısında,hemen oraya geçmişler.buarada beni aradıktan sonra karsı komsusu inleme sesleri duyup kapısını çalmış,açmış kapıyı.iyi değilim nefes alamıyorum zehirlendim gibi laflar etmiş.allahtan kız gitmiş ve ona kapıyı açabilmiş yoksa ambulanstakiler eve nasıl gircekti bilmiyorum.2dk.sonrada yığılıp kalmış.yukarı bi çıktım teyzem odanın ortasında ölü gibi yatıyo.bembeyaz,soymuşlar çırılçıplak.solunum durdu,nabzı yok dediler.kalp masajına başladılar.15 dk aralıksız kalp masajı yaptılar.4-6 falan atıyodu nabzı ara ara.solunum yolunu açıp tüple oksijen verdiler 3 kere adrenalin yaptılar.ama ara ara gitti,yok,nabız alınmıyo diyolar.annem sinir krizi geçiriyo bi taraftan,eniştem geldi oda öyle deliye döndü.3 tane bayan gelmiş ambulansla sadece.yoruluyolar dönüşümlü olarak yapıyolarkalp masajını.çok uğraştılar allahtan hiç vazgeçmediler.18.dk falan nabzı 40a çıktı.bi yandan oksijen pompalıyolar.şimdi aşağıdan 4-5 erkek çağır dediler.çıktım pencereye ablam simayla aşağıdaydı,avazım çıktığı kadar bağırdım 7-8 erkek acil yukarı gelsin diye ablam hemen ordaki esnaflara falan seslendi 10 kişi falan geldi yukarı.sedyeye yatırdılar.battaniye sarıp indirdiler ambulansla 9eylüle..
hala yoğun bakımda solunumu makineye bağlı yaşıyo.uyutuyolar sürekli.teşhisi astıma bağlı soluk kesilmesi sebebiyle kalbin durması dediler.defne joy gibi kızlar.allahm sonunu aynı etmesin.tek sevindiğimiz çok erken müdahale oluşu.annem dün akşamüstü teyzemin evine gitti.banyoda minik bi taburesi var onun.onu bide çöp kovasını ovmuş heralde domestosla.onları bulmuş ters kapalı olarak çünkü,zehirlendim demeside o yüzden heralde diyoruz.astımı olduğu için tıkanmış olabilr deterjanın kokusundan.bide ms hastası teyzem ben ilk ms atağı geçiriyo sandım ama değilmiş.sevindiren şeyler beynindede kalbindede yapılan tetkiklerde mr,tomogrofi falan tüm sonuçlar normal.şimdi ilacı kestiler kendisinin uyanmasını bekliyoruz.bilincine bakılacak.kızlar nolur bol bol dua edin,o teyzem benim için çok özeldir,annemden farksızdır.sema kurtar beni deyişi kulağımdan gitmiyor.. iki oğlu var.biri istanbulda diğeri hollandada yaşıyo.apar topar geldiler onlarda.sapişçim bide tunişcim,siz simayın doğum gününde tanışmıştınız.sarışın bıcır bıcır olan..o günden beri hastanedeyiz sürekli kantine yerleştik resmen.simayım perişan oldu.dün babasını aradım gelsin alsın en azından çocuk etkilenir falan diye.ama simay asla gitmedi,hatta o gelince daha bi yapıştı kucağıma. saatlerce ikna etmeye çalıştık park oyuncaklar şu bu..gitmedi..5 saatlik uykuyla falan duruyorm günlerdir.simayda aynı şekilde.gece ablama gidiyoduk ama ben uyuyamıyodum simayda dalıyo biraz, sonra kalkıp benle oturuyo.artık bugün eve geldik yemek yiyip hemen uyudu.teyzem inşallah uyancak kızlar,inanıyorum nolur dua edin..
hepinize teşekkür ederm arkadaşlar,allah razı olsun dualarınız için.bende gelemiyorum durucuğumun doğum gününe maalesef.ayaklarım hastaneden uzak biyere gitmiyo sanki,çıkıcam birazdan yine hastaneye gidicem.son durumu yine uyutmaya başlamışlar,çünkü ilacın etkisi geçmeye başlayınca tansiyonu yükselmiş ve yine uyutmuşlar.bu arada ms le alakalı heralde çünkü dün kuzenim bi arkadaşının abisini sokmuş içeri gece.radyologmuş.mr sonuçlarına bakmış.2007de çekilen mr'ıyla karşılastırmış ve beynin solunum mekanizmamızı yöneten bölümünde bi plak daha oluşmuş büyük olasılıkla onun etkisi olmuş dediler.şimdi o araştırılacak ve ona göre tedavi uygulancak inşallah iyi olcak.
saphişcim gelmeyi cok istiyoduk ama kısmet olmadı.nice mutlu,sağlıklı yaşlara inşalllah,atlatalım şu durumu bi gözlerini açsa teyzoşum en azından içim rahatlasa biraz..hafta içi pastamıda alıp gelirim durucuğuma,bide bizle üfler minik prensesim:)
öpüyorum hepinizi..
kızlar günaydın,hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim tüm destek ve dualarınız için,allah razı olsun.son durumda bi gelişme yok hala uyutuyolar,bugün beyin mr'ının raporu çıkıcak.ms plağının neden olup olmadığı kesinleşecek.sadece refleksleri daha iyiye gidiyor günden güne,dün akşamüstü,eniştemle çocuklar girmiş yanına başını okşamışlar ve gözlerini kırpıştırmış uyku halindeykende olsa,çok sevindik daha önce bu tepkiyi vermemişti.ayrıca dr.lar acı verici uyarıcılara gözlerini açarak tepki veriyo dediler.yani koluna bişey batırmışlar.bu onlar için çok önemli bi gelişmeymiş acıya tepki vermesi..bende girdim yanına yalvar yakar,yüzüne renk gelmiş,o gün evdeki halinden eser yoktu,normal uyuyoki hali gibiydi.konuştum onla,beni duyduğunu biliyorum.biraz olsun içim rahatladı..bu gece de rüyamda gördüm,uyanmış,ter içinde kalmış ve kucağında yeni doğmuş bi erkek bebek tutuyodu.sanki doğumdan yeni çıkmış bi hali vardı,allah hayırlara çıkarsın inşallah..
böyle kızlar,krikitoscum sizede çok geçmiş olsun.en kısa sürede atlatırsınız inşallah.ben yine hastaneye gidicem arkadaşlar,inşallah güzel gelişmelerle geri dönücem.
teşekkürler krikitoscum..geçmiş olsundurucuğumun yeni yaşı kutlu olsun sağlıklı mutlu olsun ömrü
bizde dün hastane hastane dolaştık behçet uza gittik çok kalabalıktı bekle bekle gelmedi sıra tepeciğe gittik içeri bile girmeye gerek yoktu kalabalıktı en son akşam üstü ateşi 39.3 e çıktı merti anneme bıraktık dokuz eylüle gittik hatta arıycaktım sema ordaysa göriyim onuda diye teli evde unutmuşum
allahtan hastanede 10 dk falan kaldık çok güzel baktılar acildeki dr sayısı çoktu sıra beklemedik boğazlarında hafif enfeksiyon varmış ilk antibiyotiğimizi kullanmaya başladık sabah akşam bizden böle
semacım iyi haberler aldık inşallah dahada iyi haberler olucak içini ferah tut tatlışım iyi düşün iyi olsun
ben de herşey için teşekkür ederim canımSapişim ancak nete girme fırsatı bulabildimcanımherşey çok çook güzeldi birtanem Durucuğumun yeni yaşını birde buradan kutliyim:)
Krikitosum çok geçmiş olsun canım ilkmilk bir şekilde antibiyotik içiyorlar allah şifası olan hastalık versinde bunlar küçük şeyler...
Miniğim Semanın teyesine bende çok sevindim inşallah bu hafta daha da iyi haberler alırız.
kızlar günaydın,hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim tüm destek ve dualarınız için,allah razı olsun.son durumda bi gelişme yok hala uyutuyolar,bugün beyin mr'ının raporu çıkıcak.ms plağının neden olup olmadığı kesinleşecek.sadece refleksleri daha iyiye gidiyor günden güne,dün akşamüstü,eniştemle çocuklar girmiş yanına başını okşamışlar ve gözlerini kırpıştırmış uyku halindeykende olsa,çok sevindik daha önce bu tepkiyi vermemişti.ayrıca dr.lar acı verici uyarıcılara gözlerini açarak tepki veriyo dediler.yani koluna bişey batırmışlar.bu onlar için çok önemli bi gelişmeymiş acıya tepki vermesi..bende girdim yanına yalvar yakar,yüzüne renk gelmiş,o gün evdeki halinden eser yoktu,normal uyuyoki hali gibiydi.konuştum onla,beni duyduğunu biliyorum.biraz olsun içim rahatladı..bu gece de rüyamda gördüm,uyanmış,ter içinde kalmış ve kucağında yeni doğmuş bi erkek bebek tutuyodu.sanki doğumdan yeni çıkmış bi hali vardı,allah hayırlara çıkarsın inşallah..
böyle kızlar,krikitoscum sizede çok geçmiş olsun.en kısa sürede atlatırsınız inşallah.ben yine hastaneye gidicem arkadaşlar,inşallah güzel gelişmelerle geri dönücem.
ben teşekkür ederim canlarım sağolun.
Semanın teyzesine sevindim.henüz saat erken diye aramadım.
kız çıtır sabahın 5.28 inde yazmışsın mesajını
semacım geçmiş olsun canım teyzene allah şifasını versin üzme kendini
krikitos geçmiş olsun hastalık hem anneye hem çocuğa zor bir durum burda iyice anladım zeynep normalde sık hasta olmaz burda 3 yılda yaşamadığı hastalıkları toplu halde yaşadı bir kerede
saphişcim doğumgününüzde yanında olamadım keşke bende olabilseydim fotoğrafları banada yollayın merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?