İzmir'de Bebek Oyun Grubu

iyi geceler arkadaşlar..
herkese şimdiden iyi bayramlar demek istedim.yarın öğlen Allahın izniyle yola çıkıyoruz..gönen ve oradan istanbul turumuz olacak.
hepinize mutlu bayramlar diliyorum,bayram şekerlerini öpüyorum

iyigeceler kızlar.neler var neler yok, sizler kuzucuklar iyidir umarm.
sapişçim geçmiş olsun canım,her iki misafirindende allah yardımcın olsun:)
ardayla mertede cok geçmiş olsun.inşallah hemen toparlanırlar krikitoscum..
eycikcim canım,çok sağol. allah kimseye yaşatmasın böyle acılar(
teyzoşumun durumda bi değişiklik yok sayılır kızlar.sadece ptesiden beri uyutmuyo doktorlar ama uyanamıyo bi türlü.2gün önce hayati tehlikeyi atlattı dediler,bayram ettik. ama dünde öyle bişey yok, yoğun bakımda olan her hastanın hayati tehlikesi devam eder dediler. anlamadık bizde,oooff kızlar nasıl içim sıkılıyo anlatamam,allah hayra çıkarsın..neden uyanmadığını bilemiyolar.beyin normal sekilde çalışıyo,kalbide düzene girdi makinesiz.sadece solunumu makine destekli ama oda %50 oranda kendi almaya başlamış.bilmiyorum yani bugüne kadar çok umutluyduk ama bugün konustuğumuz dr yıktı biraz bizi,olumsuz konuşmalar yapınca insan ister istemez karamsarlaşıyo sanki.zaman aleyhimize işliyomuş,uyanmadığı her dk. hayatının geri kalanındaki sağlığına olumsuz etkiymiş.yani uyansada yatalak,felç benzeri durumlar oluşabilirmiş,uyanmayadabilirmiş.bitkisel hayatta gibi tanımlanıyomuş fakat asıl bitkisel hayat teshisi için 6-8 ay bu sekilde uyanmadan yatması gerekiyomuş..bunun dışında refleksler artıyo zaman zaman.en son başında 'füsun füsun' diye seslendiklerinde,gözlerini hızlıca kırpıştırmış ama kapalı halde tabi..bunada iyi, uyanma çabası var diyolar.böyle kızlar.inşallah uyanıp sağlığına kavuşacak,dua etmeye devam edin arkadaşlarım nolur..bayram tatilide geldi zaten,hastane artık nolur bilmiyorum dr.olurmu sizce?yoğun bakımı boşlamazlar heralde demi??

canım içini ferah tut.bak iyiye giden bir sürü şey yazmışsın.bu çok güzel bir şey.bazı doktorlar moral bozucu olabiliyor,fazla takılma.D.Okyanus için de,35.5 haftalık hamileyken ben,gelişim bozukluğu olabilir demişti bir doktor ve kısa boylu minyon olur demişti.maşallahı var çok şükür. teyzende innnşşalahh iyileşecek canım

evet canım bazen sevimsiz tipler çıkıyo moral bozan,doğru söylüyosun.maşallah durucuğuma yani o dr.saçmalamış biraz.inşllah bizimkide en kötüsüne hazır olalım diye öyle konuşmuştur,iyi bişey olunca 2 kat sevinç yaşarız inşallah..ama ne bileyim tüm enerjimi aldı sanki gıcık

Semacım canım sen doktorların karamsar konuşmasına bakma çok küçük bir ihtimal varsa bile onlar söylemekle yükümlü,birde neler neler görüyorlar böyle konuşmaları normal.Bende Sapişime katılıyorum gayet güzel gelişmeler yazmışsın Allah şifasını versin,evine yürüyerek sağlıkla gitsin inşallah...Bayramda hastanede pek ekip kalacağını sanmam yani pazar günü gibi olur herhalde nöbetç falan kalır...
Çıtırım sieiyi yolculuklar ve iyi tatiller diliyorum canım...Bizde bayram sonrası istanbul'a gidicez bakalım inşallah soğuk olmazda gezebiliriz...

sağol tunişçim,neyse biraz önce içim biraz rahatladı sanki,dünkü karamsarlığım hafifledi.güzel bi gelişme haberi aldım.solunumu artık kendi alabiliyomuş tamamen,çok şükür:)uyku hali devam.dün gece detaylı bi mr'a sokmuşlar.ama sonuçlar ptesiye kalcak heralde.kuzenim uğraşıyo bugün alabilmek için bakalım.
herkeslere iyibayramlar şimdiden çıtırcım sizede iyi yolculuklar,güzel bi tatil olsun inşallah..biz buralardayız,bekleriiz herkesleri:)

semacım olumlu haberler vermişsin ne güzel bazı drlar en kötüsünü düşünür söyler onlarda haklı bunu yapmak zorundalar birde bir süre sonr işlerinden dolayı duygusuzlaşıyorlar rahat rahat anlatıyorlar ama biz aynı rahatlıkla düşünemiyoruz tabiki
dokuz eylül üniversite hastanesi olduğu için herşeyi dikkatli araştırarak yapıyorlar hatta bazen abartıyorlar benim çocukluk arkadaşımın babası beyin kanaması geçirdi dokuz eylülde yattı drlar asla kalkamaz konuşamaz boyundan aşası felç dediler çok karamsar konuştular ama çok çabuk toparladı yürüyoda konuşuyorda iyi durumda çalışamıyor ama sağlıklı inşallah teyzende ondan kat kat sağlıklı olucak eski haline dönücek bayramda hastanede son sınıf öğrenciler olur ama onlar not aldıkları ve sorumluluk taşıdıkları için yıllanmış drlardan daha dikkatliler sıkma sen canını herşey iyi olacak

Son düzenleme:
kızlar sizlere bir ricam olucak eğer kabul görmezse anlayışla karşılarım
bayramın 2 ci günü istanbuldan kuzenlerim teyzemler bursadan ablamlar gelicek ve mertin doğum gününe 23kasıma kadar kalıcaklr sizde rica etsem bendeki günü eğer ezgi müsait olursa onunla yer değiştirsek bir sonraki günü ben alsam çünkü kuzenimin 2kiz çocukları 2008 ağustos doğumlu şimdi çocuklar gelicek desem çağırmam lazım onu çağırdım mı kuzenim banu ve diğer kuzenlerimde kırılır ozamanda kalabalı oluruz ve sizi istediğim gibi ağarlayamam çağarmasam kırılırlar ne yapçamı şaşırdım eğer yer değişterebilirsek çok memnun olurum ama çıtırcımda tatile gidicekmiş dönücek mi ki ozamana nasıl bir çözüm bulsak el birliğiyle düşünüp karar verelim istedim umarım kimse kırılmaz

krikitosum çok teşekkürler,ümidimi kaybetmiyorum. her zaman olumlu enerjilerimi teyzoşuma yolluyorum.hepinizede destekleriniz için bidaha teşekkür ederm.ayrıca gün konusunda benim için sorun yok,eminim bi olur yolu,zaman mekan durumlarını sapişim ayarlar:)kaçında gelcektik sana ben hatırlayamadım zaten,cıtır döner heralde bayram sonrası persembe cuma okullar var çünkü.
bu arada mr sonuçlarını alabildik bugun.tüm organlarıda,beyinde sapasağlam gözüküyo:)umarım tez zamanda uyanır teyzoşuum..
hepinize iyigeceler kızlar..

Herkese iyi akşamlar arkadaşlar,Semacım çok güzel haberler bunlar inşallah bayramda çok daha iyi haberler alırsınız.
Krikitosum benim için no problem asıl kararı çıtırcım verecek onunla görüş istersen...

Bu arada şimdiden hepinize huzurlu ve mutlu bir bayram diliyorum...

iyi akşamlar herkese,
sağlıklı mutlu huzurlu bir bayram geçirmenizi diliyorum, tüm hasta bebişlere de geçmiş olsun,
semacım haberini almıştım ama geçmiş olsun deme fırsatım olmamıştı, çok çok geçmiş olsun, inşallah teyzen bir an önce sağlığına kavuşur, hastaneyle ilgili de hiç aklında soru işareti kalmasın, çalışan sayısı az olsa bile aynı ordaki doktor ve hemşireler nöbetçi olacak, boşlama gibi bişey asla olamaz, bazı doktorlar dediğin gibi felaket tellalı olabiliyor ama küçük bir ihtimalde olsa en kötüsünü de aileye söylemek gerekiyor, çünkü sonra allah korusun kötü bişey olduğunda ailenin kabullenmesi çok daha zor oluyor,

çıtırcım iyi tatiller iyi gezmeler sana, hava güzel olacak inşallah bayramda tadını çıkarın,
saphişim sana da teşekkür edemedim tatlım ellerine sağlık, Durucuğumun yarın ki doğum günü de şimdiden kutlu olsun.
eycikim napıyon gebiş, cinsiyeti belli mi ben kaçırdım mı acep, zeynebi de çok öp yerimize,
kriko bebişlerine geçmiş olsun ikisinin birden hastalığı zor oluyor bilirim,
tunayekta ve minikprensescim sizleri de ço öpüyorum, kuzularınızı da öpüyorum tekrar tekrar iyi bayramlar.

size de iyi bayramlar canım
krikocum misafir üstüne misafir olmasın istersen biz sana gelmeyelim bu seferlik,yorgunluk olacak üst üste sana.2 zıpırla çok zor işin.Senin paranı toplayıp yollayalım,tabi herkes için uygunsa.yok değişim yapalım dersen,çıtırla yer değiştime durumunu çıtırla konuşsan daha iyi olur canım
16 kasım çarşambaydı canım tarih
teyzenin iyi olmasına çok çokk sevindim canım.İnşallah yürüyerek evine gidecek,yine bir araya gelip onun gülüşlerini,tatlı sohbetini dinleyeceğiz
Size de huzurlu ve mutlu bayramlar canım

Canım benim size de iyi bayramlar :) ve ben herşey için teşekkür ederim.doğum günü tebriğin içib de teşekkürler

hepinize iyi geceler
herkes bayram hazırlığında sanırsam,süper :124: keyifler iyi olsun da,hep telaşımız mutlu şeylere olsun inşallah
Herkese hayırlı ve mutlu bayramlar diliyorum.

iyi bayramlaaar herkeslereee:) umarım güzel geçiyodur bayramınız.ben hemen ilk fırsatta girip sizle paylaşmak istedim ama misafirler falan yeni fırsatm oldu.bugün öglen teyzemin yanına gittim.belki bayram diye gösterirler diye sansımı denemek istedim.öylede oldu bayram diye heralde hiç nesi oluyosun bile demeden aldılar.10 dk.dan fazla yanında durdum.gittiğimde uyuyodu.konuştum onla bayramını kutladım.2-3 dk.sonra hemsire geldi bi tane serumuna iğne yaptı.bi tanede kolundan,aşı gibi yani.koluna yaparken irkildi.hemsire gitti,ben konuşuyodum gene ve1 dk sonra gözlerini açtı kızlar..baktı yüzüme ama boş boş bakıyo gibiydi,sonra başını döndürdü hafifçe sağ tarafa falan baktı.bacaklarım nasıl titremeye başladı.ordaki hemsireye seslendim uyandı gözlerini açtı dedim,açabilir normal diye karşıdan seslendi gelmedi bile yanımıza,sinir oldum neyse elini tuttum ona durumunu anlattım,panik atağıda olduğu için korkmasın paniklemesin diye.astıma bağlı soluk durması yaşadın,ama şuanda solunumun düzene girdi,tüm tetkiklerin yapıldı beynindede kalbindede bi sorun yok,tüm organların sağlıklı çalışıyo 9 eylülde yatıyosun,burda sana çok iyi bakıyolar,sakın korkma,biz hepimiz tüm sevdiklerin aşağıda seni bekliyoruz,11 gündür uyuyosun,bugün bayram dedim elini öptüm.biraz daha dinlen gücünü topla evimize gidicez dedim o anda kalkmaya yeltendi kızlar sağ omzuyla başını kaldırmaya zorladı yataktan ve bişeyler sölemek ister gibi bi hali vardı.ama ağzında hortum var ve etrafınada hiç hava girmesin diyemi artık tükürükleri akmasın diyemi bilmiyorum sargı bezi doldurmuşlar.istesede konuşamıcak durumda yani.tamam sakin ol dedim ve bu sefer iğne yapan kıza seslendim ,geldi elini tuttu,füsun hanım duyuyosan elimi sık diye bağırdı ama tepki vermedi,oda gitti.gene elini tuttum.dua okudum.şimdi gitmem lazım oğulların gelcek birazdan seni görmeye ikiside burda dedim.gelcekler yada gitcez gibi şeyler söyleyince hep kalkmaya zorladı.6-7 kere tekrarladı o hareketi kızlar başını okşadım çok güzel görünüyosun dedim o anda gözlerini kapatıp derin bi iç çekti,sonra tekrar açtı.ben çıkarken hala gözleri açıktı ama boşluğa bakıo gibi elimi gezdirdim gözünün önünde görüyomusun teyze dedim ama takip etmedi sadece kırpıştırdı gözlerini falan..5 dk sonra oğulları girdi uyumuş tekrar,uyanık göremediler.hemşireye sormuşlar,gözlerini 10 dk falan açık tutmuş diye bilinçsizce yapıyo demiş uyanma olarak kabul edilmiyomuş bu heralde..heyecan,sevinç,korku,üzüntü,acı,umut hepsini aynı anda yaşadım kızlar.

bendeki haberler böyle,hergün daha iyiye gidiyo bize göre ama ordakiler aynı diyo,bilemiyorum.allahım tüm hastaların şifasını versin tez zamanda..
darilgencim,sapişcim,tunişçim sizlereede çok teşekkür ederim.
iyigeceler hepinize,tatlı rüyalaar

saphişçim buarda durucuğumun doğum günü kutlu olsun,arayamadım.daha doğrusunu söylemek gerekirse tarih özürlü biri olarak 8i gibi kalmış aklımda,nice mutlu,sağlıklı bi ömür yaşasın sizle beraber.öpüyorum onuda senide..ne iyi etmişsinde doğurmuşsun minik prensesini

Son düzenleme:
canım benimmmm inşallah daha iyiye gidecek.Sağlığına kavuşacak,evine gidicek ,yine mutlu mutlu bıcır bıcır olacak.Allahım en kısa zamanda şifasını versin.
iyi gecelr tatlım :)

olsun semuşum sorun değil canım,kafalarımız hep dolu,aklımızdan uçup gidiyor.teşekkürler canım

Kızlar sabah 7den beri sokaklardayız busaat oldu anca eve geldik bugün telefonla münasebetim sifirdi mesajlara cevap bile veremedim gittiğim evde elinden telefon düşmeyen bir tip olmak isremiyorum yarin acik evdeyim telefonla aramalarimi yapmam lazim klasik bayram iste:))
Semacim canim gelismelere cok cok sevindim inan heyecanla okudum sen bakma hemsireye
Sapisim seninde Durununyeni yasini tekrar kutluyorum canim ve opuyorum sizi:)
Ve artik yatiyorum bugün çoook yoruldum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…