iyigeceler kızlar.neler var neler yok, sizler kuzucuklar iyidir umarm.
sapişçim geçmiş olsun canım,her iki misafirindende allah yardımcın olsun:)
ardayla mertede cok geçmiş olsun.inşallah hemen toparlanırlar krikitoscum..
eycikcim canım,çok sağol. allah kimseye yaşatmasın böyle acılar(
teyzoşumun durumda bi değişiklik yok sayılır kızlar.sadece ptesiden beri uyutmuyo doktorlar ama uyanamıyo bi türlü.2gün önce hayati tehlikeyi atlattı dediler,bayram ettik. ama dünde öyle bişey yok, yoğun bakımda olan her hastanın hayati tehlikesi devam eder dediler. anlamadık bizde,oooff kızlar nasıl içim sıkılıyo anlatamam,allah hayra çıkarsın..neden uyanmadığını bilemiyolar.beyin normal sekilde çalışıyo,kalbide düzene girdi makinesiz.sadece solunumu makine destekli ama oda %50 oranda kendi almaya başlamış.bilmiyorum yani bugüne kadar çok umutluyduk ama bugün konustuğumuz dr yıktı biraz bizi,olumsuz konuşmalar yapınca insan ister istemez karamsarlaşıyo sanki.zaman aleyhimize işliyomuş,uyanmadığı her dk. hayatının geri kalanındaki sağlığına olumsuz etkiymiş.yani uyansada yatalak,felç benzeri durumlar oluşabilirmiş,uyanmayadabilirmiş.bitkisel hayatta gibi tanımlanıyomuş fakat asıl bitkisel hayat teshisi için 6-8 ay bu sekilde uyanmadan yatması gerekiyomuş..bunun dışında refleksler artıyo zaman zaman.en son başında 'füsun füsun' diye seslendiklerinde,gözlerini hızlıca kırpıştırmış ama kapalı halde tabi..bunada iyi, uyanma çabası var diyolar.böyle kızlar.inşallah uyanıp sağlığına kavuşacak,dua etmeye devam edin arkadaşlarım nolur..bayram tatilide geldi zaten,hastane artık nolur bilmiyorum dr.olurmu sizce?yoğun bakımı boşlamazlar heralde demi??
size de iyi bayramlar canımsağol tunişçim,neyse biraz önce içim biraz rahatladı sanki,dünkü karamsarlığım hafifledi.güzel bi gelişme haberi aldım.solunumu artık kendi alabiliyomuş tamamen,çok şükür:)uyku hali devam.dün gece detaylı bi mr'a sokmuşlar.ama sonuçlar ptesiye kalcak heralde.kuzenim uğraşıyo bugün alabilmek için bakalım.
herkeslere iyibayramlar şimdiden çıtırcım sizede iyi yolculuklar,güzel bi tatil olsun inşallah..biz buralardayız,bekleriiz herkesleri:)
krikocum misafir üstüne misafir olmasın istersen biz sana gelmeyelim bu seferlik,yorgunluk olacak üst üste sana.2 zıpırla çok zor işin.Senin paranı toplayıp yollayalım,tabi herkes için uygunsa.yok değişim yapalım dersen,çıtırla yer değiştime durumunu çıtırla konuşsan daha iyi olur canımkızlar sizlere bir ricam olucak eğer kabul görmezse anlayışla karşılarım
bayramın 2 ci günü istanbuldan kuzenlerim teyzemler bursadan ablamlar gelicek ve mertin doğum gününe 23kasıma kadar kalıcaklr sizde rica etsem bendeki günü eğer ezgi müsait olursa onunla yer değiştirsek bir sonraki günü ben alsam çünkü kuzenimin 2kiz çocukları 2008 ağustos doğumlu şimdi çocuklar gelicek desem çağırmam lazım onu çağırdım mı kuzenim banu ve diğer kuzenlerimde kırılır ozamanda kalabalı oluruz ve sizi istediğim gibi ağarlayamam çağarmasam kırılırlar ne yapçamı şaşırdım eğer yer değişterebilirsek çok memnun olurum ama çıtırcımda tatile gidicekmiş dönücek mi ki ozamana nasıl bir çözüm bulsak el birliğiyle düşünüp karar verelim istedim umarım kimse kırılmaz
16 kasım çarşambaydı canım tarihkrikitosum çok teşekkürler,ümidimi kaybetmiyorum. her zaman olumlu enerjilerimi teyzoşuma yolluyorum.hepinizede destekleriniz için bidaha teşekkür ederm.ayrıca gün konusunda benim için sorun yok,eminim bi olur yolu,zaman mekan durumlarını sapişim ayarlar:)kaçında gelcektik sana ben hatırlayamadım zaten,cıtır döner heralde bayram sonrası persembe cuma okullar var çünkü.
bu arada mr sonuçlarını alabildik bugun.tüm organlarıda,beyinde sapasağlam gözüküyo:)umarım tez zamanda uyanır teyzoşuum..
hepinize iyigeceler kızlar..
Size de huzurlu ve mutlu bayramlar canımHerkese iyi akşamlar arkadaşlar,Semacım çok güzel haberler bunlar inşallah bayramda çok daha iyi haberler alırsınız.
Krikitosum benim için no problem asıl kararı çıtırcım verecek onunla görüş istersen...
Bu arada şimdiden hepinize huzurlu ve mutlu bir bayram diliyorum...
iyi akşamlar herkese,
sağlıklı mutlu huzurlu bir bayram geçirmenizi diliyorum, tüm hasta bebişlere de geçmiş olsun,
semacım haberini almıştım ama geçmiş olsun deme fırsatım olmamıştı, çok çok geçmiş olsun, inşallah teyzen bir an önce sağlığına kavuşur, hastaneyle ilgili de hiç aklında soru işareti kalmasın, çalışan sayısı az olsa bile aynı ordaki doktor ve hemşireler nöbetçi olacak, boşlama gibi bişey asla olamaz, bazı doktorlar dediğin gibi felaket tellalı olabiliyor ama küçük bir ihtimalde olsa en kötüsünü de aileye söylemek gerekiyor, çünkü sonra allah korusun kötü bişey olduğunda ailenin kabullenmesi çok daha zor oluyor,
çıtırcım iyi tatiller iyi gezmeler sana, hava güzel olacak inşallah bayramda tadını çıkarın,
saphişim sana da teşekkür edemedim tatlım ellerine sağlık, Durucuğumun yarın ki doğum günü de şimdiden kutlu olsun.
eycikim napıyon gebiş, cinsiyeti belli mi ben kaçırdım mı acep, zeynebi de çok öp yerimize,
kriko bebişlerine geçmiş olsun ikisinin birden hastalığı zor oluyor bilirim,
tunayekta ve minikprensescim sizleri de ço öpüyorum, kuzularınızı da öpüyorum tekrar tekrar iyi bayramlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?