İzmir'de Bebek Oyun Grubu

iyi bayramlar herkeseee
evimizdeyiz şükürr..
bol bol gezdik,çok güzel geçti....ve ben hayran oldum gereçekten istanbula...muhteşem bir şehir,nereye baksan tarih kokuyor...
heryerini gezmeye ömür yetmez heralde ama biz yine de baya bir gezdik diyebilirim,hiç durmadan..
izmir için üzüldüm bir yandan,,köy gibi kalmış diyorlar ya hakikaten doğruymuş..
tek problemi trafik..bayramda boşalır,rahat olur dediler ama boş hali bile beni çileden çıkarmaya yetti.2 saatte 2 km yolu gidemedim ya,kriz geçirdim direksiyon başında ama insanlar alışmışlar,kuzu gibi bekle bekle hiçç suratlarında sıkılma ifadesi bile yok..bunun dışında çok çokk güzel herşey..
değişiklik oldu bize,güzel oldu..

sağol canım. aslında çok soğuk değildi ist. ama alışık olmadığımdan ilk günden hastalandım ben,çarptı havası..

bana uyar,herkes fikrini söylesin nasıl isterseniz öyle yapalım..

canım güzel haberlerine sevımdım.umarım herşey çok daha iyiye gider..sevgiler

tşkler canımcım

İyi akşamlar arkadaşlar,
Çıtırım valla helal olsun sana hem arabayla İstanbul'a kadar gidiyorsun hemde İstanbul'da hiçbilmediğin yerde fır fır araba kullanıyorsun helal olsun valla sana!!!Bu arada güzel geçmesine çok sevindim,İstanbul'a yaşamaya değil gezmeye gidilir diye ondan diyorlar ,nerelere gittiniz anlat bakalım 10 gün sonra Allah nasip ederse kuzumla bizde gidicez ama biz gidinceye kadar hava orada epey soğuyacak sanırım.Birazdan oğluşuma pantolon dkecem zaten içinede polar kestim çift katlı olsun üşümesin diye
Çıtırım haftaya Çarşamba sendeyiz o zaman değilmi?

tamamm çrş bekliyorum herkesii

valla çok zor oldu ama güzelddiii tunayektacımm..

-istiklal caddesi
-sultanahmet cami ve çevresi
-eminönü cami ve çarşısı
-galata
-haliç
-taksim
-ist. arkeoloji müzesi
-dolmabahçe
-ayasofya
çemberli taş
-bebek
-piere loti
-rumeli hisarı
-ortaköyden sahilinden boğazı izlemek bir harikaydı ama ortaköy cami tadillattan dolayı üzeri kapalıydı,,göremedim..

aklıma gelenler bunlar oldu şimdi.
mısır çarşısı ve kapalı çarşı bayram nedeniyle kapalıydı önünden yürüdük geçtik sadece bu nedenle:)
miniaturku ve akvaryum ve topkapı falan daha yüzlerrce yer var gezmek istediğimiz ama çocukla ve kısıtlı zamanda ancak bu kadar oldu.ilerde çocugu bırakıp ikimiz gidip gezicez öyle karar verdik.

tunayektacım valla çok hamarat hatunsun her şey geliyor elinden Tuniş pantolonunu şimdiden güle güle giysin
çıtırcım Allah içinize sindirsin canım,ne güzel gezmişsiniz
çıtırcım 16 Kasım Çarşamba günü sende miyiz şimdi kesin karar verildi mi,krikitosla konuştunuz mu hiç biriniz,buraya da girmemiş çünkü :26:

Bizim de bayramımız güzel geçti,kuzumun hasta olmasına rağmen iyiydi.İlk günü Dedemde pasta kesme merasimi yaptık,malum bayramın 1. günü kuzumla doğumgünümüzdü.mesaj atan ve arayan arkadaşlarıma da tekrar teşekkür edeyim buradan.
Sonra babamlar da tekrar pasta merasimi yaptık,herkesin gönlü olsun,hatıra kalsın maksat,güzel fotolarımız olsun diye..Yani ilk günümüz keyifli bayram ziyaretleriyle ve doğum günümüzün kutlamalarıyla geçti. :)
2. günü çok güzel dinlendik.uzun zamandır bu kadar uyumamıştım.kuzucum ilacın etkisiyle öğleden sonra baya uyudu,ben de uyudum.Sonra gece de erken yattım.sabah yine erken kalktığımda çok dinlenmiştim,iyi geldi.Köye gitmeyi ertelemek iyi oldu
3. günü üst kat komşumuzda çiğ köfte partisi yaptık,süperdi valla.Sağolsun benim isteğim üzerine etli ve etsiz olarak yapmış,2 kez uğraşmış.Ben de b ir şeyler yaptım götürdüm,içki vs.. götürdük.Onlarda hazırlıklıydı.Alt komşumuzda geldi.3 aile 17.00 den gece 2 ye kadar sohbet ettik çok güzel oldu.apartmanımızın ortamı çok güzel,uzun yıllardır komşularımızla bu kadar güzel ilişkiler içinde bulunmamıştık.Zemin kattaki yeni evli çiftle henüz görüşemedik.Benim üst katımdakilerde taşındılar, ki zaten bizim apartmana uymuyorlardı.İnşallah düzgün bir aile gelir üst katımıza.tanıdığınız varsa üst katım kiralık kızlar.
En kısa zamanda tekrarlama sözü verdik birbirmize.Yakın zamanda ben çağırıcam. :124:
Sizlerle de böyle yapalım istiyorum kızlar ama bir türlü bir araya gelemedik.Ailecek uzayan sofralarda sohbetler edemedik.Neyse inşallah bir gün nasip olur

iyi günler hanımlar güzel ama yorucu bayram bitti bugün evimde dinleniyorum sizler nasılsınız

sapişçim günü iptal etmek gibi bir isteğim yoktu aslında siz geliceksiniz die aylardır hevesleniyordum ama istanbuldaki akrabalar gelince kalabalık oluruz ve sizi dilediğim gibi ağarlayamam die düşündüm çıtırcığım müsahit herhalde ki kabul etti birdahaki güne mutlaka bekliyorum çok heves ettim çünkü gü parasına gelince benim evimdeyken toplasak daha iyi olur

çıtırcım çok teşekkür ederim eğer yorgunsan dinlenmek istiyorum dersen anlayışla karşılarım ben bi çözüm bulabilirmiyiz diye yazdım

semacım çok güzel gelişmeler olmuş herşey iyiye doğru gidiyor çok sevindim canım

Bu arada cumartesi Ateş'in doğum gününe gelemeyebiliriz kızlar.Duru Okyanus soğuk aldı sanırım.Nezlesi ve biraz öksürüğü var.Çok şükür ateşi filan hiç olmadı.Arife akşamı başladı burnu akmaya.Ne olur ne olmaz diye ilaç verdim.Bayramın 1 günü tüm gün bir şeyi yoktu.Akşamına iyice burnu tıkandı ve aktı.Ben de tekrar başladım ilaca.2. günü öksürük de başladı.Yavaş yavaş düzeliyor artık Bana bulaşır,perişan oluruz diye korkuyordum.Çünkü ben yatak döşek yatarım,kafamı kaldırmaz hale gelirim.ne çocuğuma bakabiliyorum o zaman ne kendime.Bakabilecek kimsem de yok.Annem karadenize tura gitti.Ablamın bebeği var,çok riskli olur.Allahtan bana bulaşmadı.Hatta hiç kimseye bulaşmadı bu kez.Babama da çok bulaşır,babamın eşine de,onlara da bulaşmadı.Alt komşumun bebeğiyle baya bir samimi oldular.Benimkinin su içtiği bardağı alıp yalıyordu bir ara Ela hatta Durunun burnunu sildiği peçeteyi almış,elinde tutuyordu ağzına yüzüne sürdü mü bilmiyorum,görür görmez hemen kaptım elinden.O da iyi çok şükür ona da geçmedi.ama yine de belli olmaz.Eğer cumartesiye kadar iyi olmazsa gelemeyiz.Anca çarşambaya iyi olursa çıtırımda görüşürüz.Ateşin hediyesini nasıl ulaştırıcam gelemezsem onu bilmiyorum yalnız

Tamam o zaman Çarşamba günü çıtırdayız nasip olursa
kızlar pazartesi günü eycik İzmirde olacak.
çıtırcım sana ve herkese uyarsa çarşamba değil de pazartesi mi toplansak?eycikte hepimizle görüşmüş olur ne dersiniz kızlar

ateşinde mi cumartesi kutlancak mertinde cumartesi kutluycaz istanbuldaki akrabalarım gitmeden ablamda burdayken bi pasta keselim dedik aile arasında sizinlede benim evdeyken pasta keserim diye düşündüm ama geç olucak baya
zaten bu sene hiç doğum günü havamda değilim hiç bir hazırlık yok daha mum bile almadım henüz akrabalarımı yemeğe almak zorundaydım zaten toplu halde gelmişken pastada kesiliverir tamam işte seneye okula başlamış olursa orada kutlar

bayadır bir bezmişlik var. var mı bildiğiniz enerji veren bitki çayı falan enerji içeceğimi içsem acaba bol bol

geçmiş olsun durucuğuma çabuk atlatır inşallah

Son düzenleme:

canım aynı şeyi bende düşündüm aslında senle dün telde konuştuktan sonra..bence çok iyi olur,14 kasım pzt diyelim o zaman..herkes tamam diyorsa..

yok cnım ben yorgunlugu bir günde attım haftaya kadarr ohooo bir istanbul turu daha yapar gelirim:)
neyse
konu o değil de,
ben senin tam olarak ne yapmak istediğini anlamadım açıkçası..
hem cmt yapıcam mertin d. gününü dedin,hem 16 sı gün bende olmasın kalabalık oluruz dedin,tüm bu gelecek misafirler senin evinde mi bayramın 2. gününnden beri ve 23 kasıma kadarsende mi kaacaklar?
madem bu cmt kutlucan neden mertin d. gününe kdar kalıyorlar:26: valla kafam karıştı.

Son düzenleme:
Çıtırcım banada 14 kasım pazartesi uyar Eycik'inde olabilmesine çok sevindim.Canım bu arada iyi gezmişsiniz valla süper biz 1 yıl kaldık her hafta sonu gezdik İzmir'e taşınırken tüh şurayıda gezseydik tüh buraya gidemedik diyorduk yanii gez gez bitmiyor, ama siz asıl can alıcı yerleri gezmişsiniz zaten:)
Sapişim Durucuğuma çok geçmiş olsun bak kimseye bulaşmamış bence cumarteside buluşmaz gelin valla sizsiz olmaz....
Krikitosum enerji için içtiğin çayın içine 8-9 tane karanfil kır ve at öyle iç bak işe yarıyor.
Çıtırım bu arada ne maması yapacaksın sıra bende mi bilmiyorum ama sanki sıra bende gibi hissettim:)))

ay doğru valla biraz karışık olmuş ama napayım bende gelenlere ayak uyduruyorum canım şimdi şöle gelmden önce biz bayramda gelcez mertin doğum gününe kadar kalcaz demişlerdi teyzem ve eniştem annemlerde kuzenim ve onun ikiz çocukları kuzenim banuda kalıyorlar cuma günü akşamı 2 kuzenim daha ve ablam gelicek bursadan onlarda bende kalıcak şimdilik yatma planı bu şekilde ama ablam 3-4 gün kalabilcekmiş 23 kasıma kadar kalamıycakmış bende hem yemek yeriz hep beraber oluruz hemde ablam gitmeden bi pasta keseriz die düşündüm doğum günü gibi değilde aile toplantısı gibi düşün 20 kişiyiz ve sadece annemler teyzemler ablam ve kuzenlerim ve tabiki çocuklarımız :)))) bizim aile baya bi kalabalık
düşün ki kuzen çocukları 7 tane ikizler metehan.tuana+mert.arda+nazlı+melis.ceylin :))))

o yüzden günü bende yaparsam kuzenimin ikizleri var 2008 ağustos doğumlu onları çağarmak lazım ama çocuklar birbirlerine uyum sağlarlarmı bilemedim birde bende olursa bendee kalanlara haydi benim günüm var siz gidin akşam gelin diyemem ama güne onlarda kalırsa hem kalabalık oluruz hemde etkinliklerimiz bozulur sizi istediğim gibi ağarlayam dedim işte bu sebeplerle :)))
ama günüm var benden başkasıda parayı götüremez gibi sebepler sölersem gelebilirim ozamn kırılmazlar ama gün bendeyken davet etmezsem ozamn kırıcı olurum diye düşündüm

merhaba kızlar...
telefonumuzun kablosu kopmuştu bayram dolayısıylede heryer kapalı girememiştim, umarım hepiniz iyisinizdir..
çıtırda pazartesi buluşuyoruz anladığım kdarıyla..onun öncesinde cumartesi aysecikde görüşmek üzere öpüyorum hepinizi...

iyi geceler hatunlar,

herkesin bayramı güzel geçmişe benziyor, yavrularımızla birlikte daha nice nice güzel bayramlara inşallah diyorum.

Saphişim inşallah duru iyi olur da gelebilirsiniz, ateş bu gece yatarken soruyor bana, duru okyanusun doğum günü mü cumartesi diye, yok oğlum bu senin doğum günün dedim, heee sıra ben de mi şimdi ama duru da üflücek dime mumlara diyor, evet dedim üfleyecek.ben uyutmaya çalışıyorum o kalkıp kalkıp sayıyor şu gelecek bu gelecek diye.

Krikocan sen fırsat olursa bir saatte olsa uğramaya çalışırım dedin canım sağolasın ama senin trafik çok yoğun ve karışık bacım zor uğraman bence, sıkma sen kendini, mert kuzu da mutlu olsun , çocuklar seviyorlar pasta olayını tek amacımız onların mutluluğu nasılsa,

Bir de semanın ben deteli yok ona haber veremedim yarın bir şekilde ulaşıcam ona da,
okuyabilir mi bilmem ama buradan da yazayım, semacım umarım teyzenin durumu iyiye gidiyordur, fırsatınız olursa, kısa bir değişiklik olsun hayatımızda dersen seni ve simayıda bekliyorum canım.

bu arada toprak yine ateşlendi, otiti tekrarlamış daha bir hafta önce antibiyotiği bitmişti, bu sefer doktor iğne olarak verdi ilacı, akşam yaptım, içim acıdı valla yaparken, 2 iğnesi daha var ama mecbur yapıcam yeterki iyileşsin.

neyse öpüyorum hepinizi iyi geceler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…