İzmir'de Bebek Oyun Grubu

çok sağol darilgencim , aradın saydın çağardın çok mutlu oldum bu sene ne kısmetsizlik ki doğum günlerinde önemli işler oldu.keşke olmasaydı ((

bu arda herkeze günaydın bana aylık misafir gelmiş off çok ağrım var ama benimki dengesiz gider 3 gün sonra yine gelir bi fırsat bulursam istanbullular gidince dra gidicem olmuyo böle

teşekkürler canımmm..Çok şükür daha iyi,yarın bir aksilik olmaz,Allah sağlık verirse geleceğiz :124:
Banucum mama sırası sende değil tatlım.çıtır+krikitos+minikprenses te sıra
Sapiş ayıptır sorması ne yemek yapıyorsun canım,Atilla'yı diyete başlattım şu Karatay'ın kitabınıda aldım,fikre ihtiyacım var!!!
canım valla yeni gördüm ya ama bu akşam için fikir olur belki.balık ve salata yaptım canım.Biz de tekir vardı,istersen sardalyayla da yapabilirsin.Temizlenmiş yıkanmış balıkları biraz tuz,zeytinyağ ve taze limon suyuyla,elimle karıştırıyorum,balıkları zedelemeden.Sonra fırın tepsisine yağlı kağıt veya al. folyo koyup üstüne balıkları yayıyorum.fırına atıp kızarana kadar pişiriyorum.zaten çok çabuk pişiyor.bunu zevkine çeşitlendirirsin.ben çok sebze koymuyorum,o zaman buğulama gibi oluyor.yanında da bolca salata yaptım.sanırım ½ kg kadar balık yemişimdir.yanında da boolca salata.üstüne 2-3 kibrit kutusu kadar tahin helvası.helva kısmı biraz abartılı oldu.Canan hoca balığın üstüne 1-2 kibrit kutusu yiyebilirsiniz diyor da ben tutamadım kendimi.biraz kaçamak yapmış oldum.ekmek hiç yok
Ondan gözükmüyordun buralarda,ben de dedim herhalde bayram ziyaretlerinden yoğunlar.yarın görüşücez inşallah canım
Duru bugün daha iyi yani kudurukluklar dün de vardı ama bugün full time çalışıyor yine.öksürüğü baya azaldı ki zaten çok çok değildi,şimdi günde 3-4 kez öksürüyor,sanırım yarına o da iyice azalır.Burun akması da azaldı.Zaten ilacı da ya bu akşam ya da yarın sabah bitmiş olacak.Valla canımcım kimselere de bulaşmadı.en başta bana bulaşır ve beni perişan ederdi.Yarın bir aksilik olmazsa geleceğiz canım
merak etmesin Duru Okyanus herkesten önce üfler,yazık iklimoşu sinir etmişti,tabi sinir edeceğini düşünemiyor henüz

oo kuzucuk ya kıyamam.canım hem hasta bebiş hem bizler,zor olmayalım sana.Ertelemek istersen sorun olmaz.geçmiş olsun Toprağıma

Selam kızlar
pazara gitmek istiyorum fakat hava soğuk korkuyorum biraz,kuzuyu iyice üşütürmüyüm diye.tam da iyileşiyorken.dün evi iyice ısıtıp yıkadım,sanki banyı yaptıktan sonra daha bir iyi oldu,açıldı çocuk yukarılarda da yazdğım gibi yarın bir aksilik olmazsa geleceğiz darilgenime.Darilgenim istediğin bir şey var mı canım.sen bana menüyü bildir,ben de ona göre bir şeyler getiririm belki
hişştt pazara gelcek var mı benle

tunayektacım henüz belli değil ne yapacağım düşünmedm daha..,
ama saphinin dediği gibi sıra sende değil cnm zaten.
börek+tatlı
kriko gelemeyecekse onun yerine 1 çeşitte salata tarzı yaparım.

bende az önce balık temziledim..ama benim 3 kilo kadar sardalya:) ailemi davet ettim,allah izin verirse birlikteyiz yemeğe..yanına da bolca salata ohh misss
bizim böyle balık günümüz var haftada bir gün ,bir hafta bizde bir hafta annemde muhakkak beraber yeriz.
balık böyle kalabalıkta daha güzel gidiyor sanki..

neyse görüşürüzz snra,öopüyormm

kızlar bir ihtiyaç sahibi için bebek ürünleri kıyafet vs. lazım
yeni doğum yapacakmış .aralık sonunda, erkek bebek dünyaya getirecek.
erkek annişleri varsa elinizde kalan küçülmüşler ve değerlendirecek yeriniz yoksa ulaştırmak isterim.

Son düzenleme:
saphişim sevindim durunun iyi olmasına, inşallah gelebilirsiniz, bir de sen diyetinde neler yiyebiliyorsun ona göre de bişeyler yapayım hemen, benim hazırlıklar tamam nerdeyse, toprağın keyfi gündüzleri çok kötü değil çok şükür, o yüzden ertelemeye gerek kalmadı.Sen diyetinden bir kopya veriver bakam ben de var mı onlardan yoksa da eklerim vaktim var çünkü.

çıtırcım ben yarına bişeyler hazırlayayım ateş ve toprağın küçüklerinden, duble kullanılmış ama çok eski değiller yine de işine yarayabilir belki.

Canımcım ben balığı temizlenmiş olarak alıyorum daha rahat oluyor.Bir de diyete başlamadan önce balık pişiricide pişirttirirdi eşim,o daha da pratik oluyor tabi Yalnız una veya mısır ununa buluyorlar dışarıda,o benim diyete uymuyor.O yüzden artık kendim yapıyorum.Geçenlerde almanyadan kuzenler geldiğinde,ailecek bizdeyken,bizde de balık vardı,3 kilo yalnız eşim pişirttirdi,süper oluyor.Tavsiye ederim
Afiyet bal şeker olsun,aile yemeklerini severim ben de.Allah ağız tadıyla yedirtsin

Canım benim diyette unlu ve şekerli ürünler yasak,protein ağırlıklı besleniyorum,ekmek,makarna,pilav yemiyorum...da..hiç zahmet etme,zaten yoruldun,bir de benim için uğraşma.Ben bana uygun bişeylerden yerim.Olmazsa yarın serbest gün yaparım.Pazartesi oyun günümüzde diyetime uygun şeyleri yerim.Bir şekilde hallederim yani,benim için yorulma lütfen.İnce düşüncen için çokkk teşekkür ederimmm

çıtırcım mesajını okuyunca üzüldüm valla ev boyanmadan önce 4 büyük torba ayırdım küçülmüşlerden birde ana kucağı/oto koltuğu verdim kuzenimin komşusunun arkadaşı oda erkek bebek bekliyormuş ama gerçekten ihtiyaç sahibimiydi bilmiyorum eğer beğenmeyip attıysa içim gider hpsini özenerek giydirdiğim şeylerdi ama ben yinede kurcalıycam evi pazartesi getiririm bulursam bende kalanlardan kaçabilirsem gelmeye calışacağım

hımmm balığı çok severim ama levrek veya çipura severim ben fırında bol limonlu yağlayarak yaparım fırına atarkende soğan, domates limon keserim balıkların yanına ve üstüne koyarım

herkeze iyi akşamlar öpüyorum kuzucukları

ohooo hem temizlet,hem pişirt daha ne kaldı bide yedirsinler bari
şaka bir yana bizde temizletebileceğimiz yer olduğu zaman temizlettiriyoruz ama pişirttirmedim hiç.mısır ununa bulayıp ta kızartırız biz de..lezzetine lezzet katıyrorr vallaa.
neyse yedik bitirdikk bilee gönderdim misafirlerimi..
ayy saphi senin bize fırın poşetinde yaptığın çipuraların tadı damağımda hala ama harikaydıı

darilgencim zahmet olacak tşk ederim..

krikocum sağol cnm umarım ihiyacı olanlar kullanıyorlardır..

evet ya,mısır unuyla kızarmış balık bir başka oluyor gerçekten nam nam nam
afiyet olsun canım :) o çipuraları içini dışını tuz,karabiber ve z.yağladım.soğan,patates,domates koyuyorum ona.gene yapalım hayatım en kısa zamanda

evtt canım en kısa zamanda inş

iyiakşamlar kızlar,günlerdir girmiyodum,simay ateşliydi 2gün.bugün yok ateşi allahtan,3te uyudu hala uyuyo.boğazları kızarmış ilaç verdi dr. oda uykusunu getiriyo,3gündür uyuyoruz durmadan,benimde keyfim yok diye bilgisayarı bile elime almak gelmedi içimden bebişler..teyzemin durumunda bi değişiklik yok,bilinci kapalı uyuyo hala,17 gün oldu
darilgencim ben geç öğrenmiş oldum,gerçi yineede gelebileceğimi sanmıyrm simay keyifsiz diye.allahtan bu sefer öksürük iştah kesilmesi falan olmadı sadece ateşi çıktı.bide halsiz yattı hep işte,bugün daha iyi çok şükür.neyse kuzucuğun doğum günü kutlu olsun canım,allah uzun uzun,sağlıklı ömürler nasip etsin sizinle beraber,öp onu benim için,toprakçığımada geçmiş olsun..
pazartesi çıtırcığımdaymışız,oooff kızlar sizleri görmek iyi gelcek bana valla.hastane ev mekik dokuyoruz başka biyere gittiğim yok.bayramda bile hiç kimseye gitmedik,daraldım azcık,kafam dağılır iyi olur hemde çoook özlediik

Son düzenleme:

ah canım benim çok geçmiş olsun .canım sürekli hastanede olmak çok bunaltır ve demoralize eder insanı,haklısın,çok zor valla.Allah acil şifalar versin inş.
pazartesi gelebileceksin demek,çok sevindim canım ve çok özledim.

darilgenim herşey harikaydı.şu anda hala çatşlamak üzereyeiz,eşim de ben de,biraz kaçırdık galiba ama napalım hepsi nefisti,biz de pek sevmeyiz börek çörek tatlı görümcen ne kadar tatlı bir hanım,bayıldım,çok şeker.Ateşimin doğumgünü kutlu olsun,nice mutlu seneleriniz olsun hep birlikte inş.Her şey için çok teşekkürler

darilgencimmm herşey için çok tşk ederim..mükemmeldi herşey.oğluşuna uzun ömürler diliyorum inş sağlıkla inş..
iyiki doğmuş yakışıklı prensimizz..

cnm bende eve gelince ardım seni ama müsayit değildin heralde açmadın..merak ettim seni bugün göremeyince.geçmiş olsun simoşumuz rahatsızlanmış.kıyamam cnm ya kara bulutlar gitsin artık üzerinizden
pzt bekliyorum tatlışım özledik gerçekten..öpüyorum

valla görümce konusunda aynı fikirdeyim,ama darilgene sormak lazımm tabi

canlar börek ve rulo pasta yapıcam alllah izin verirse.
krikocum sen yapabilecek misin bişeyler cnm?ona göre bir çeşit daha ekliycem

çıtırım minikprenses ve kriko ne yapacaklar ben de çok merak ediyorum aslında,çünkü ona göre ben de diyetime uygun bir şeyler yapıp getiricem.Çünkü bayramda da çok kaçamaklarım oldu,bugün zaten Allah ne vediyse yedim artık çok iyi bir şekilde toparlanmam lazım,baya bir cıvıttım Mesela menüde salata yoksa ben salata yapabilirim

Semacım canım çok geçmiş olsun Simayıma neyseki biraz düzelmiş çocuklar hasta olunca bizimde elimiz kolumuz tutmuyor,inşallah pazartesi görüşürüz.
Bu arada kızlar ablam pazartesi bebişi aşıya götürücem dedi tabiii ben hemen salıya ertelettim,oyun grubumuz var didim
Darilgenciğim herşeyler çok çok güzeldi canım ellerine kollarına sağlık 2 çocukla ve minnoş Toprak hastayken uğraştın.Yakışıklı Ateşimin doğum gününü birde buradan kutluyorum.Bu arada görümce banada gayet sempatik geldi,çok hoş ve tatlı:)

Mutlu pazarlar
dün görüştük,yarın tekrar görüşeceğiz ne güzel oldu böyle ya,bir de eycikimiz de olacak inşallah
Bugün bizim evlilik yıldönümümüz 10 yıl bitti!!! 1 yılda öncesi var tabi,11 yıl oluyor

sapişçiiiiim,tebrik ederim canımmaşallaahh.. allah nice nice seneler yaşatsın size inşallahkutluyorum eşinide senide,''kasımda aşk başkadır'' şekerimvalla tüm özel günleriniz kasımda toplanmış:)
simayımı simdi babası aldı,ağlaya ağlaya gitti kuzum,içim parçalanıyo ya kızlarneyse bakalım yarın görüşürüz kaçta geliyoruz buarada çıtırcım?dün aramışsın simayın odada şarjdaydı,uyuyo diye sesini kapatmıştım sonradan gördüm canım arayamadım,zaten bi kontur alsam hepinizi arıcam aklımda ama dışarı çıkınca unutuyorum.böyle kızlar,öptüm hepiniziii<yarın görüşürüüüz..aaa bide yanımızda bişiler getircezmi aktiviteler için??

canım çok teşekkürler,aminn evet bizde kasım biraz yoğun geçiyor :)

çıtırımetkinlik pşanı çıkarmadık.Ne yapalım?Ne getirelim yanımızda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…