teşekkürler canımmm..Çok şükür daha iyi,yarın bir aksilik olmaz,Allah sağlık verirse geleceğiz :124:Çıtırcım banada 14 kasım pazartesi uyar Eycik'inde olabilmesine çok sevindim.Canım bu arada iyi gezmişsiniz valla süper biz 1 yıl kaldık her hafta sonu gezdik İzmir'e taşınırken tüh şurayıda gezseydik tüh buraya gidemedik diyorduk yanii gez gez bitmiyor, ama siz asıl can alıcı yerleri gezmişsiniz zaten:)
Sapişim Durucuğuma çok geçmiş olsun bak kimseye bulaşmamış bence cumarteside buluşmaz gelin valla sizsiz olmaz....
Krikitosum enerji için içtiğin çayın içine 8-9 tane karanfil kır ve at öyle iç bak işe yarıyor.
Çıtırım bu arada ne maması yapacaksın sıra bende mi bilmiyorum ama sanki sıra bende gibi hissettim:)))
canım valla yeni gördüm ya ama bu akşam için fikir olur belki.balık ve salata yaptım canım.Biz de tekir vardı,istersen sardalyayla da yapabilirsin.Temizlenmiş yıkanmış balıkları biraz tuz,zeytinyağ ve taze limon suyuyla,elimle karıştırıyorum,balıkları zedelemeden.Sonra fırın tepsisine yağlı kağıt veya al. folyo koyup üstüne balıkları yayıyorum.fırına atıp kızarana kadar pişiriyorum.zaten çok çabuk pişiyor.bunu zevkine çeşitlendirirsin.ben çok sebze koymuyorum,o zaman buğulama gibi oluyor.yanında da bolca salata yaptım.sanırım ½ kg kadar balık yemişimdir.yanında da boolca salata.üstüne 2-3 kibrit kutusu kadar tahin helvası.helva kısmı biraz abartılı oldu.Canan hoca balığın üstüne 1-2 kibrit kutusu yiyebilirsiniz diyor da ben tutamadım kendimi.biraz kaçamak yapmış oldum.ekmek hiç yokSapiş ayıptır sorması ne yemek yapıyorsun canım,Atilla'yı diyete başlattım şu Karatay'ın kitabınıda aldım,fikre ihtiyacım var!!!
Ondan gözükmüyordun buralarda,ben de dedim herhalde bayram ziyaretlerinden yoğunlar.yarın görüşücez inşallah canımmerhaba kızlar...
telefonumuzun kablosu kopmuştu bayram dolayısıylede heryer kapalı girememiştim, umarım hepiniz iyisinizdir..
çıtırda pazartesi buluşuyoruz anladığım kdarıyla..onun öncesinde cumartesi aysecikde görüşmek üzere öpüyorum hepinizi...
Duru bugün daha iyiiyi geceler hatunlar,
herkesin bayramı güzel geçmişe benziyor, yavrularımızla birlikte daha nice nice güzel bayramlara inşallah diyorum.
Saphişim inşallah duru iyi olur da gelebilirsiniz, ateş bu gece yatarken soruyor bana, duru okyanusun doğum günü mü cumartesi diye, yok oğlum bu senin doğum günün dedim, heee sıra ben de mi şimdi ama duru da üflücek dime mumlara diyor, evet dedim üfleyecek.ben uyutmaya çalışıyorum o kalkıp kalkıp sayıyor şu gelecek bu gelecek diye.
,
Bir de semanın ben deteli yok ona haber veremedim yarın bir şekilde ulaşıcam ona da,
okuyabilir mi bilmem ama buradan da yazayım, semacım umarım teyzenin durumu iyiye gidiyordur, fırsatınız olursa, kısa bir değişiklik olsun hayatımızda dersen seni ve simayıda bekliyorum canım.
bu arada toprak yine ateşlendi, otiti tekrarlamış daha bir hafta önce antibiyotiği bitmişti, bu sefer doktor iğne olarak verdi ilacı, akşam yaptım, içim acıdı valla yaparken, 2 iğnesi daha var ama mecbur yapıcam yeterki iyileşsin.
neyse öpüyorum hepinizi iyi geceler..
Canımcım ben balığı temizlenmiş olarak alıyorum daha rahat oluyor.Bir de diyete başlamadan önce balık pişiricide pişirttirirdi eşim,o daha da pratik oluyor tabitunayektacım henüz belli değil ne yapacağım düşünmedm daha..,
ama saphinin dediği gibi sıra sende değil cnm zaten.
börek+tatlı
kriko gelemeyecekse onun yerine 1 çeşitte salata tarzı yaparım.
bende az önce balık temziledim..ama benim 3 kilo kadar sardalya:) ailemi davet ettim,allah izin verirse birlikteyiz yemeğe..yanına da bolca salata ohh misss
bizim böyle balık günümüz var haftada bir gün ,bir hafta bizde bir hafta annemde muhakkak beraber yeriz.
balık böyle kalabalıkta daha güzel gidiyor sanki..
neyse görüşürüzz snra,öopüyormm
saphişim sevindim durunun iyi olmasına, inşallah gelebilirsiniz, bir de sen diyetinde neler yiyebiliyorsun ona göre de bişeyler yapayım hemen, benim hazırlıklar tamam nerdeyse, toprağın keyfi gündüzleri çok kötü değil çok şükür, o yüzden ertelemeye gerek kalmadı.Sen diyetinden bir kopya veriver bakam ben de var mı onlardan yoksa da eklerim vaktim var çünkü.
ohooo hem temizlet,hem pişirt daha ne kaldı bide yedirsinler bari
şaka bir yana bizde temizletebileceğimiz yer olduğu zaman temizlettiriyoruz ama pişirttirmedim hiç.mısır ununa bulayıp ta kızartırız biz de..lezzetine lezzet katıyrorr vallaa.
neyse yedik bitirdikk bilee gönderdim misafirlerimi..
ayy saphi senin bize fırın poşetinde yaptığın çipuraların tadı damağımda hala ama harikaydıı
darilgencim zahmet olacak tşk ederim..
krikocum sağol cnm umarım ihiyacı olanlar kullanıyorlardır..
evet ya,mısır unuyla kızarmış balık bir başka oluyor gerçekten nam nam nam
afiyet olsun canım :) o çipuraları içini dışını tuz,karabiber ve z.yağladım.soğan,patates,domates koyuyorum ona.gene yapalım hayatım en kısa zamanda
iyiakşamlar kızlar,günlerdir girmiyodum,simay ateşliydi 2gün.bugün yok ateşi allahtan,3te uyudu hala uyuyo.boğazları kızarmış ilaç verdi dr. oda uykusunu getiriyo,3gündür uyuyoruz durmadan,benimde keyfim yok diye bilgisayarı bile elime almak gelmedi içimden bebişler..teyzemin durumunda bi değişiklik yok,bilinci kapalı uyuyo hala,17 gün oldu
darilgencim ben geç öğrenmiş oldum,gerçi yineede gelebileceğimi sanmıyrm simay keyifsiz diye.allahtan bu sefer öksürük iştah kesilmesi falan olmadı sadece ateşi çıktı.bide halsiz yattı hep işte,bugün daha iyi çok şükür.neyse kuzucuğun doğum günü kutlu olsun canım,allah uzun uzun,sağlıklı ömürler nasip etsin sizinle beraber,öp onu benim için,toprakçığımada geçmiş olsun..
pazartesi çıtırcığımdaymışız,oooff kızlar sizleri görmek iyi gelcek bana valla.hastane ev mekik dokuyoruz başka biyere gittiğim yok.bayramda bile hiç kimseye gitmedik,daraldım azcık,kafam dağılır iyi olur hemde çoook özlediik
iyiakşamlar kızlar,günlerdir girmiyodum,simay ateşliydi 2gün.bugün yok ateşi allahtan,3te uyudu hala uyuyo.boğazları kızarmış ilaç verdi dr. oda uykusunu getiriyo,3gündür uyuyoruz durmadan,benimde keyfim yok diye bilgisayarı bile elime almak gelmedi içimden bebişler..teyzemin durumunda bi değişiklik yok,bilinci kapalı uyuyo hala,17 gün oldu
darilgencim ben geç öğrenmiş oldum,gerçi yineede gelebileceğimi sanmıyrm simay keyifsiz diye.allahtan bu sefer öksürük iştah kesilmesi falan olmadı sadece ateşi çıktı.bide halsiz yattı hep işte,bugün daha iyi çok şükür.neyse kuzucuğun doğum günü kutlu olsun canım,allah uzun uzun,sağlıklı ömürler nasip etsin sizinle beraber,öp onu benim için,toprakçığımada geçmiş olsun..
pazartesi çıtırcığımdaymışız,oooff kızlar sizleri görmek iyi gelcek bana valla.hastane ev mekik dokuyoruz başka biyere gittiğim yok.bayramda bile hiç kimseye gitmedik,daraldım azcık,kafam dağılır iyi olur hemde çoook özlediik
ah canım benim çok geçmiş olsun .canım sürekli hastanede olmak çok bunaltır ve demoralize eder insanı,haklısın,çok zor valla.Allah acil şifalar versin inş.
pazartesi gelebileceksin demek,çok sevindim canım ve çok özledim.
darilgenim herşey harikaydı.şu anda hala çatşlamak üzereyeiz,eşim de ben de,biraz kaçırdık galibaama napalım hepsi nefisti,biz de pek sevmeyiz börek çörek tatlı görümcen ne kadar tatlı bir hanım,bayıldım,çok şeker.Ateşimin doğumgünü kutlu olsun,nice mutlu seneleriniz olsun hep birlikte inş.Her şey için çok teşekkürler
sapişçiiiiim,tebrik ederim canımmaşallaahh.. allah nice nice seneler yaşatsın size inşallah kutluyorum eşinide senide,''kasımda aşk başkadır'' şekerim valla tüm özel günleriniz kasımda toplanmış:)
simayımı simdi babası aldı,ağlaya ağlaya gitti kuzum,içim parçalanıyo ya kızlarneyse bakalım yarın görüşürüz kaçta geliyoruz buarada çıtırcım?dün aramışsın simayın odada şarjdaydı,uyuyo diye sesini kapatmıştım sonradan gördüm canım arayamadım,zaten bi kontur alsam hepinizi arıcam aklımda ama dışarı çıkınca unutuyorum.böyle kızlar,öptüm hepiniziii<yarın görüşürüüüz..aaa bide yanımızda bişiler getircezmi aktiviteler için??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?