İzmir'de Bebek Oyun Grubu

birlikte nice yıllara cnm inş.:

cnm yine aynı saat 2 diyelim..
canım çok teşekkürler,aminn evet bizde kasım biraz yoğun geçiyor :)

çıtırımetkinlik pşanı çıkarmadık.Ne yapalım?Ne getirelim yanımızda?

evt aslında bugun ilgilenecektim fakat iklimi tiyatroya götürdük,gel yemek ye ve yarınki hazırlıklar derken bakamadım.
ama aklımda 1-2 şey var
elma baskısı yapıcaz
bir de hafıza oyunu oynayacağız..
bir hikaye ve parmak oyunu ekleriz, tamam olurr...
yanınızda birşey getirmenize gerek yok şimdilik snırım...

parmak oyunu:
KEDİCİKLER
Mır mır mır mır iki kedi
Biri çıkmış üst odaya
Biri inmiş alt odaya
Biraz sonra buluşmuşlar
Mırmır mırmır konuşmuşlar
biri cemiş ki; ben fare yakaladım
biri demiş k;ben tabakları yaladım
Off demişler çok yorulduk
Tırmanmışlar üst odaya
Uyumuşlar doya doya
1,2,3,4,5,6,7,8,9,10
.......GÜNAYDINN.......

tamam çıtırcım yarın 2 de sendeyiz bir aksilik olmazsa.eycikle konuşan oldu mu,yarından haberi var mı?

tünaydın hanımlar

ablamla annem teyzemlere gittiler glinnce beni çıtırcığa getircekler ben biber patlıcan dolması getiricem arkadaşlar dün akşam fazlaca yapmışım iyiki fazla yapmışım sabahtan hiç fırsatım olamıycakmış

Off kızlar ben gelemiyorum ne yazıkki,sanırım kum döküyorum sabaha karşı feci ağrıyla uyandım,belki biraz düelirim dedim ama şu saat oldu hala daha düzelemedim,sabaha göre biraz daha iyiyim ama yürürken bile kasıklarımdaki ağrıdan iki büklüm oluyorum habire su içim wc ye taşınıyorum,birde hafif bir başdönmem var.Bakalım olmadı öğleden sonra annemi çağırabilirim,halbuki bugün ne güzel tm kadro olucaktık(

Tuna yekta çok çok geçmiş olsun hayatım, kötüdür onun ağrısı, bol su içmeye devam

bu arada fırsatım olmadı size teşekkür etmeye çok çok teşekkürler kızlar bizi çok mutlu ettiniz ayaklarınıza sağlık, güzel bir gün geçirdik sayenizde.

görümceme gelince aslında çok iyidir ben de severi kendisini ama ara ara esereklenir annemin tabiriyle, aynı yerde yaşamamıza rağmen 1-2 ay görmediğimiz olur du, gerçi çalışıyordu ama neyse şimdi sık sık görüşüyoruz, çocuklar içinde benim için de iyi oluyor.

bugünkü gününüz de eminim çok güzel geçiyordur, iyi elenceler.

şimdi nasıl oldun canım,doktora gittin mi?tekrar geçmiş olsun

çıtırcım herşey için çok teşekkürler,hamarat misavirperver arkadaşım benim

çok teşekkürler arkdşlar ayağınıza sağlıkgüzel bir gündü...

tunayektacım ççok geçmiş olsun tekrarçok kötü bir ağrı olduğunu söylerler,,daha önce kum dökme durumun falan olmuş muyu cnm ya:26:

canım asıl biz sana tşk ederizzzz

selam kızlar,nsılsınız görüşmeyeli?
tunişçiim çok çok geçmiş olsun,bende taş düşürmüştüm seneler önce.nasıl feci bi ağrıdır,acıdır çok iyi bilirim.umarım en kısa sürede atlatırsın.doktora gidip ilaç kullanmanı tavsiye ederm,gerçi ağrı girdimi bi,iğne falan bile işe yaramadığı olmuştu bende.bol su en iyi çözüm heralde.
çıtırım pıtırım çok çok teşekkürler herşey içingüzel bi gün geçirdim hepinize teşekkürler arkidişleriim
simaycım okulda,bende hazırlandım şimdi yine hastaneye gidiyoruz inşallah güzel haberlerle geri döneriz.öptüm hepinizii

çıtırcım herşey için teşekkürler ellerine sağlık becerikli hatun maşallah sana en kısa sürede böreği deniycem bendee
kızlar sayenizde güzel bir gün geçirdim farklı ortamlara muhabbetlere girmek iyi geliyor
semacım inşallah iyi haberlerle mutlu olarak dönersin canım
banucum çok geçmiş olsun dr gittin mi ay kıyamam ablam yaşadı ben bilmiyorum ama artık dayanamayıp gece acile iğne vurulmaya gidiyordu en kısa sürede geçer inşallah

herkezi öptüm iyi bir gece olsun hepimize

İyi akşamla arkadaşlar dün öğleden sonra doktora gittim,ultrasona girdim,idrar tahlili yaptırdım.Sonuçlar temiz çıktı,kum taş yokmuş:)Üşütme ile alakalıdır dedi doktor,sıcak tutup bol su içicem.Zaten bugün daha iyiyim düne göre,olabildiğince uzanıyorum zaten.Haftaya bide İstanbul'a gidicez,kum taş olsaydı gitmezdim zaten ama yinede öncesinde iyice dinleneyim de toparliyim.Valla aklım kaldı kızlar Zelişim senide görmek isterdim,duydum ki oğluşun olacakmış çok sevindim canım.

çok sevindim cnm temiz çıktığına..
iyice dinlen cnm,yorma kendini

iyi geceler arkadaşlar dün sizinle olmak herzamanki gibi çok güzeldi günü pazartesiye aldınız benim için çok mutlu ettiniz
banucum geçmiş olsun senide görsem ne güzel olucaktı ayşeyide görmüyorum uzun zamandır özledim sizleri

ne demek canımm
biz de seni çokk özlemişizzziyi oldu böyle yaptığımızz
en kısa sürede tekrar görüşürüz iinş..

saphicim kova ve küreğiniz bizde.bizimki taktı anneciğim onları alıp parka gidelim deyip duruyor.olur mu kızım arkadaşının o,unutmuş dedim.
ne olacakki anne paylaşıyoruz diyor
caillou var ya üzerinde aşk yaşıyor kovayla

minikprensesim sizin arabanızı balkondan çıkarırken kuzunun suyu düşmüş farketmemişim cnm

bir şeyimizi de unutmadan çıkamayız hiç bir yerden
ay oynasın çocuk istediği gibi,hazır yalnızken rahat rahat tadını çıkarsın

banucum sonuçların iyi çıkmasına sevindim çok yoruldun uzun zamandır vucut artık dinlenme vakti demiştir bol bol dinlen canımcım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…