burnum tıkalı..vücudum ağrıyor..sanırım gripal enfeksiyona başlıyorum((((((((( 14:
burnum tıkalı..vücudum ağrıyor..sanırım gripal enfeksiyona başlıyorum((((((((( 14:
geçmiş olsun canımsanırım bende aynı durumdayım şimdi şu suda eriyenlerden içtim(
geçmiş olsun canımsanırım bende aynı durumdayım şimdi şu suda eriyenlerden içtim(
ayy cnm geçmiş olsun hemen takviyeye başlasaydın vitamın faln..
iklim de tam iyileşti derken dün öksürük başladı bu sefer kötü baya sanırım antibiyotık isteyecek gibi gelıyor.artarak devam ederse doktora götürücem.şimdilik bayramdan önce hastalandığında verdiğim şurubu veriyoum .gece uyuyamıyor yavrum öksürükten.insanın içi acıyor
bende hasta değilim ama geniz akıntısı devam edıyor sürekli var..bir de bitkin hissediyorum cnm birşey yapmak istemıyor..
hep bu havalardan kaynaklanıyor..hafta sonu 7 derece artış beklenıyor.özellikle pazar iyice sıcak olacakmış..dengesızlık ınsanı hasta edıyor.
umarım kısa sürede ağırlaşmadan atlatırsın cnımcım mümkün oldugunca dinlenerek geçir yarını...iyi geceler
Kızlar ne oldunuz böyle herkes kırılmış hastalıktaniyi günler
sanırım herkezde bi grip durumları var bende çok kötüyüm nefes alamıyorum çocuklara geçicek diye korkuyorum maske kullanıyorum ama arada bir çıkartıyorsun mutlaka
umarım herkez çabucak atlatır öptüm tüm bebişleri
merhabalar kızlar,herkesler hasta olmuş yine,bu sene nedir böyle anlamadım geçti derken yine başlıyor.simayında burnu akmaya başladı dün yine.bende bişi yok ama.hepinize geçmiş olsun,yeşil elma toparlıyor insanı biraz kızlar.bol bol meyve yiyelim bari.
teyzem aynı,bi değişiklik yok.bu arada tel. no.mu değişitirdim dün kızlar hepinize özelden yollarım akşam.diğerini silebilirsiniz.çarşamba gecesi yine olaylı geçti bizim.benim ruh hastası,gece 2de aradı beni,sen beni aldattın,yanımda biri var öyle diyo falan dedi,kafayı yemiş,normalde gece açmıyorum telefonunu böyle içip içp sarıyo bazen.uyku sersemi bi anda boş bulundum malesef..3tede kapıya dayandı,babamla itişip kakıştılar.zorla eve girmeye çalıştı,babam yaka paça dışarı attı.bağrış çağrış rezil bi geceydi.o halde,sarhoşmuydu artık başka bişeymi içmiş bilmiyorum.deli gibiydi.neyse annem polis çağırmıştı onu o halde görünce.apartman kapısının camlarına yumruk ata ata kırdı,heryer cam ve kan.polis geliyo diyince buna 2-3 dk.ya gitti.polis sonra geldi falan,apartmandakiler aşağı indi camlar kıırılınca zaten..yani 2 gündür yine saçma sapan olayların içinde buldum kendimi.dün adliyeye falan gittik.ruhum sıkılıyo yani kızlar.o gece bacaklarıma bi uyuşma geldi,hala devam ediyo,geçmedi..babama bişey olcak diye çok korktum,simay bi taraftan uyandı ağlıyo,annem korkudan bembeyaz olmuş titriyo,kendimi suçlu hissediyorum onlara bunları yaşattığım için..böyle işte kızlar,kurtulamadım gitti.. buralardan gidesim var kızımıda alıp gitmek istiyorum,ruh halim tek kelimeyle bunalım..
hep böyle anlatıyorum size,birazcık açılıyorum kızlar,kızmayın nolur bana..hepinizi öpüyorum,kuzucuklarıda..akşamada yemeğe misafir var hazırlıklara geri dönüyorum ben öptüm
programda değişiklik yoksa 30 Kasım Çarşamba günü krikitostayız.değil mi krikom ? hepimiz o zamana kadar kendimize iyi bakalım da,eksiksiz toplanalım.
merhabalar kızlar,herkesler hasta olmuş yine,bu sene nedir böyle anlamadım geçti derken yine başlıyor.simayında burnu akmaya başladı dün yine.bende bişi yok ama.hepinize geçmiş olsun,yeşil elma toparlıyor insanı biraz kızlar.bol bol meyve yiyelim bari.
teyzem aynı,bi değişiklik yok.bu arada tel. no.mu değişitirdim dün kızlar hepinize özelden yollarım akşam.diğerini silebilirsiniz.çarşamba gecesi yine olaylı geçti bizim.benim ruh hastası,gece 2de aradı beni,sen beni aldattın,yanımda biri var öyle diyo falan dedi,kafayı yemiş,normalde gece açmıyorum telefonunu böyle içip içp sarıyo bazen.uyku sersemi bi anda boş bulundum malesef..3tede kapıya dayandı,babamla itişip kakıştılar.zorla eve girmeye çalıştı,babam yaka paça dışarı attı.bağrış çağrış rezil bi geceydi.o halde,sarhoşmuydu artık başka bişeymi içmiş bilmiyorum.deli gibiydi.neyse annem polis çağırmıştı onu o halde görünce.apartman kapısının camlarına yumruk ata ata kırdı,heryer cam ve kan.polis geliyo diyince buna 2-3 dk.ya gitti.polis sonra geldi falan,apartmandakiler aşağı indi camlar kıırılınca zaten..yani 2 gündür yine saçma sapan olayların içinde buldum kendimi.dün adliyeye falan gittik.ruhum sıkılıyo yani kızlar.o gece bacaklarıma bi uyuşma geldi,hala devam ediyo,geçmedi..babama bişey olcak diye çok korktum,simay bi taraftan uyandı ağlıyo,annem korkudan bembeyaz olmuş titriyo,kendimi suçlu hissediyorum onlara bunları yaşattığım için..böyle işte kızlar,kurtulamadım gitti.. buralardan gidesim var kızımıda alıp gitmek istiyorum,ruh halim tek kelimeyle bunalım..
hep böyle anlatıyorum size,birazcık açılıyorum kızlar,kızmayın nolur bana..hepinizi öpüyorum,kuzucuklarıda..akşamada yemeğe misafir var hazırlıklara geri dönüyorum ben öptüm
sağolun,hepinize teşekkürler kızlar.sayenizde hiç yalnız hissetmiyorum kendimi.eskiden böyle tatsızlıklarda yalnız hissederdim çünkü..sapişçim aynen dediğin gibi işsiz güçsüz aylak aylak dolaştığı için bana sarıyo..neyse adliyeye gittik çünkü 1 ayı geçti ben mahkeme karar kağıdını alalı.onada tebligat yollatmıştım.onunda gidip imzalaması ve alması gerekiyodu tam boşanmanın gerçekleşmesi için.15gün falan sürer demişti kadın o zaman.ee hala tık yok..babam sormuş bunlara,gidip imzaladımı diye.eve kağıt gelmedi demişler.eve gitmesinide beklemelerine gerek yok ama..onun için gittik yani.meğer eve gitmiş postacı bunlar yokkken.komşusuna sormuş komşusuda taşındılar onlar demişbelkide tembihlediler herkese.çünkü babam 2 ay oldu mahkeme biteli 600 tl nafaka yazdılar.niye tek kuruş bile vermiyosunuz bu güne kadar,ne yiyo ne içiyo bu çocuk hiç mi merak etmiyosunuz.okulu var,bi sürü masraf falan diye babasıyla konuşmuş.oda 'eee daha karar alınmadı resmi süreç başlamadı' demiş.ne biçim insanlar bunlar yaa..
neyse babam çağırdı dün konuştu dışarda.bidaha olmıcak diye söz vermiş özür dilemiş ama adam değilki inanasım gelmiyo hiç bi lafına..polise gitcem ptesi.neyse simay durmuyo kızlar yazcam sonra.
canım benimmm hayırlı yolculuklar,iyi eğlencelerr..sağ salim gidin dönünGünaydın kızlar hayırlı pazarlar hepinize....
Semacım okuyunca dumura uğradım ve en çok da Simayıma üzüldüm((Ex adama diyecek lafım yok çünkü normal bir insan değil,hadi seni aileni düşünmüyor ama ya evladını,onuda düşünmüyorsa gözümde insan değildir açıkçası...Bencede sen derhal polise,savcılığa git canım,Allah yardımcın olsun...
Sapişim,Krikitosum çok çok geçmiş olsun canlarım havalar bir garip midir nedir anlamadım,benim böbrek olayım çok daha iyi ara ara hafif hafif yokluyor ama iyiyim.Amaa burnum akıyor hoş dün çok iyiydim hiç akma falan yok,akşam bir baş ağrısı tuttu sabah yine aynı anlamadım.Yeğenim Erentoş için geçen gün aşıya gittik doktora Tuniş için ilaç sordum(hastalanmasın diye)bağışıklık sistemi için yazdı veriyorum bakalım,bende vitamin başladım kendime.Yarın sabah 7:45 te uçağımız var kızlar,İstanbul'a uçuyoruz.inşallah Tunişim uçaktan korkmaz:)Sabah nasıl kaldırıcam Allah biliyor zaten,göya bu sabah erkenden kaldıracaktım akşama erken uyusun diye kalkmıyor birazdan ağlasada zorla kaldırıcam napiyim!!!
Kızlar İstanbul'da istediğiniz birşey var mı getireyim,alo demeniz yeter,birazdan valiimizi hazırlıyıcam nasıl sığıcaz bilmiyorum!!!!
Hepiciğinize acil şifalar diliyorum ve kocamaaannn öpüyorum,Krikitosum ben sana gelemiyorum,2 Aralıkta dönücez sanırım bu durumda miniğimde görüşebilicez arkadaşlar kendinize iyi bakın......
canım karakola şikayet etmek pek bir işe yaramayabilir de asıl savcılığa gidersen hemen alırlar onu.Yani o daha korkutucu bir durum olabilir onun için.Allah yardımcın olsun canım ne diimiyi pazarlaaar herkese:)) umarım güzel bi haftaya başlarız yarın:) sapişim haklısın valla tek başıma dışarı çıkamıyorum korkudan.simayı bile okula götüremiyorum iki adımlık yer babamla arabayla götürüp geliyoz.gözlerim hep onu arıyo sanki bianda çıkcakmış biyerden gibi geliyo.o yüzden polise gitcem,babam konuştuk biz yeminler etti,ağladı hüngür hüngür diyo bi daha yapmaz gerek yok diyo ama dengesiz adam içince kişilik değişitiriyo,hatırlamıyoki ne yaptığını..ben ablamla gitcem polise.en azından tutanağım olsun orda,onada caydırıcı bi sebep olur en azından.neyse bakalım.
tunişcim iyiyolculuklar size,bol bol gezin,bol bol resim çekilin:)sağ salim gidip gelin başka bişey istemeyiz
bende şimdi hastaneye gidiyorum kan vermeye,teyzemi yarın ameliyata alcaklar,kan istemişler.gırtlağına delik açılcak.makinalardan enfeksiyon kapmış.öptüm hepinizi görüşürüüüüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?