İzmir'de Bebek Oyun Grubu

[canım karakola şikayet etmek pek bir işe yaramayabilir de asıl savcılığa gidersen hemen alırlar onu.Yani o daha korkutucu bir durum olabilir onun için.Allah yardımcın olsun canım ne diim
teyzeciğine de çok üzülüyorum da elden bir şey gelmiyor ama böyle kan vermek gibi durumlar olursa lütfen haber ver,koşa koşa,seve seve geliriz canım.Şimdi durumu nasıl?[/QUOTE]

evet canım karakol zaten savcılığa sevkediyomuş.yaşanılan olaydan itabaren 6 ay içinde şikayetçi olma hakkımız varmış.salı simay okuldayken gideyim diyorum.kesin gitcem ama.. kendimi geçtim aileme bunu nasıl yaşatır diye çok sinirliyim.
neyse kan veren olmuş eniştemin arkadaşlarından diye benim vermeme gerek kalmadı bugün.sağol canımıniçi ararım öyle bi durumda,çok sağol..zaten kan gurubu önemli değil demşlerdi,onlar ellerinde olan uygun kanı kullanıyolarmış,depolamak açısından istiyolarmış yani..durumunda bi değişiklik yok.sadece durmadan ağzı yırtılcak gibi esniyo,iyi diyolar ilacın etkisi geçiyo heralde diye uyanma çabası gösteriyo gibi esnemesi.gözlerinide açıyo yine ara ara ama yine boş bakıyo.bakalım ameliyata girmesine gerek kalmadan bu gece uyansa artık canım teyzoşum..25 gün bitti,nasıl bisey bu anlamıyorum..
haydi bakalım iyi uykular hepinize bidikleride öptüm sizide

evet canım karakol zaten savcılığa sevkediyomuş.yaşanılan olaydan itabaren 6 ay içinde şikayetçi olma hakkımız varmış.salı simay okuldayken gideyim diyorum.kesin gitcem ama.. kendimi geçtim aileme bunu nasıl yaşatır diye çok sinirliyim.
neyse kan veren olmuş eniştemin arkadaşlarından diye benim vermeme gerek kalmadı bugün.sağol canımıniçi ararım öyle bi durumda,çok sağol..zaten kan gurubu önemli değil demşlerdi,onlar ellerinde olan uygun kanı kullanıyolarmış,depolamak açısından istiyolarmış yani..durumunda bi değişiklik yok.sadece durmadan ağzı yırtılcak gibi esniyo,iyi diyolar ilacın etkisi geçiyo heralde diye uyanma çabası gösteriyo gibi esnemesi.gözlerinide açıyo yine ara ara ama yine boş bakıyo.bakalım ameliyata girmesine gerek kalmadan bu gece uyansa artık canım teyzoşum..25 gün bitti,nasıl bisey bu anlamıyorum..
haydi bakalım iyi uykular hepinize bidikleride öptüm sizide[/QUOTE]

hımm anladım canım.sen sorup öğrenmişsin bile sanırım değil mi,bizim o kadar bilgimiz yok tabi.iyi yapmışsın canım.Salı günü git sen bencede.Hayırlısı olsun hakkınızda canım.
teyzenle ilgili daha iyi haberler yazacaksın inşallah canım.25 gün çok uzun zaman yaa off :44:

Kızlar merhaba İstanbuldayız,geldik burada hava gayet güzel hoş bugün dışarı çıkmayız çünkü oğluş sabah 5:30 da kalktı biraz uyur herhalde hepinizi öpüyorum.
Semacım söylemişmiydim bilmiyorum hoş senin kendi avukatın vardır ama benim eniştede avukat birşey lazım olur veya sormak bilgi almak istersen aklında olsun canım,bence kesinlikle savcılığa git dediğin gibi içince ne yapacağı belli olmaz böylesinin....Teyzen inşallah biran önce uyanır hayatım,inan devamlı dua ediyorum Allah nerede varsa tez vakit şifasını versin canım.....

selamlar

bugün gitti istanbula akrabalarım alışmıştık kalabalığa bi anda boşluğa düşmüş gibi oldum
tuna yektacım sizede iyi eğlenceler hayırlı dönüşler siz sağsalim gelin biz bişicikler istemeyiz

neyse b,işiler kırıldı kaçtım

mrb arkadaşlar.
napıyorsunuz

semacım son zamanlarda kadın cinayetleri arttığı için artık eskisi gibi değilmiş yani savcılığa verilen dilekçeler dikkate alınıyormuş,gereken yapılıyormuş deniyor...eskiden ohoo istediğin kadar şikayet et hiçbirşey yapmıyorlarmış.umarım istediğin gibi olur herşey..

tunayekta ohh keyfini çıkar bakalım o kadar bi ablan bir evin derken sıkıntı çektin,azıcık sefa sür bakalım..havalar iyi gider inş bol bol gezerisiniz..

merhaba arkadaşlar nasılsınız...

banuşum tadını çıkar bol bol...gerçi havalar çok soğukmuş orda ablam öle söylüyor ama yinede gez toz bence, sonuçta artık kışa girdik en nihayetinde hep soğuk olcak ısınmaz kolay kolay..boşver tadını çıkarmaya bak...

kuzuşum uyuyor,ananemizde mama yapıyor o uyanınca mamaızı yiyince karşıayakaya gidicez..Mehmet Akif Ersoy'u anma gercesi varmış oraya gidicez nasipse...

gittik ve geldik bile...tek kelime ile süperdi..izmir devlet türk müziği korosu oradaydı..gece boyunca Mehmet Akifin şiirlerinden oluşan besteleri seslendirdiler..ailecek bize değişik bi gece oldu...ruhun sad olsun Mehmet Akif....

tunişçim valla ihmal etmiyosun bizi oralardan bile,süpersin:))sağol buarda,ya biz anlaşmalı başvurduk diye avukat falan tutmamıştık.aklımda bin tane soru var aslında, enişteye fenalık getirebilirim yanii şekerim,boşver en iyisi çok acil bişey olursa ararım canm sağol..
buarada bugünde gidemedim karakola,yarın allah kısmet ederse inşallah gidicem.bugün bütün gün hastanedeydk gene.teyzem ameliyat oldu bugün aldılar sonunda.boğazına delik açıldı,inşallah daha iyi olacak bakalım.en azından ağzındaki o borulardan o makinalardan kurtulmuş oldu.makinadan enfeksiyon kapmıştı ciğerleri çünkü.tüm dr.lar daha iyi olur rahatlar diyo zaten,bakalım bide uyansa..
haydi öptüm sizi güzel annişler

geçmiş olsun semuşum..rabbim tez zamanda şifasını versin...

evet değişiklik oldu...kuzucuk ilk etapta ortamdan hoşlanmadı..bide biz daha önce öle bi ortamda clliou ya gitmiştik ben bunları istemiyorum cayuya gidelim dedi ama sonradan sevdi...ve son olarakda anasıfı minikleri istiklal marsını söyledi baştan sona 10 kıtayı o bölümde mest oldu,çocuklar olunca...

semuşum geçmiş olsun canım teyzene.dri lar rahatlar diyorlarsa onun iyiliğine olacaktır canım.sıkma canını

minikçim kuzucuğunun d.gününe az kaldı.ne gün yapacağına karar verdin mi? menüm hazır demiştin,benden istediğin bir şey var mı?

ne gün yapıcağıma henüz karar vermedim saphicim..sorman bile yeterli tatlışım..menüm hazır derken kafamda oluşturduğum şeyler var ama henüz net değil..yardıma ihtiyacım olursa söylerim zaten tatlım..çok sağol...

Semacım yetişirim ben heryerden:))Çocuklardan fırsat buldukça girmeye çalışıyorum,bugün kapalıçarşıya gittik,tunişi halasına bıraktım rahat rahat gezdik,mest oldum:)Yarın da Allah izin verirse Eyübe gidicez bakalım.Hava çokta soğuk değil yani izmir'e göre biraz soğuk,ama dışarı çıkılmayacak kadar değil.Miniğim bak ben gelmeden parti falan verme tamam mı?
Bu arada buraya gelince Zelişle buluşurum diyordum ama çok zor görünüyor çocuklarla otobüs dolmuş ve yol yürümek buarada çok zor...Gidecek çok yer görecek çok insan var ama araba şart burada hele ki çocukluysan....

Ben Geldimm:)
Güzel bi habele geldimmm.
Hamileyimm..Kuzunun kardeşi geliyorrr arkadaşlarr

ay canıııııııııııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
çoooooooooooookkkkkkkkkkkk seviindimmmmmmmmmmmmmm bu haberi uzun zamandır bekliyorduuuk zatennn
hadi millet halayaaa

tatlımm hayırlısıyla birbirinize kavuşun inşallah..seni ve eşini tebrik ediyorummm tabi minik abla İklim Kuzumu daa :13:

ooh canımm süper valla gönlünce gezzz Allah içine sindirsinnn

canım çok sağoll
aslında nasıl oldu anlamadım...spiralim hala duruyor,çıkarttırmamıştım..
zamanı gelmiş demekki..hayırlısı olur inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…