[canım karakola şikayet etmek pek bir işe yaramayabilir de asıl savcılığa gidersen hemen alırlar onu.Yani o daha korkutucu bir durum olabilir onun için.Allah yardımcın olsun canım ne diim
teyzeciğine de çok üzülüyorum da elden bir şey gelmiyor ama böyle kan vermek gibi durumlar olursa lütfen haber ver,koşa koşa,seve seve geliriz canım.Şimdi durumu nasıl?
Semacım yetişirim ben heryerden:))Çocuklardan fırsat buldukça girmeye çalışıyorum,bugün kapalıçarşıya gittik,tunişi halasına bıraktım rahat rahat gezdik,mest oldum:)Yarın da Allah izin verirse Eyübe gidicez bakalım.Hava çokta soğuk değil yani izmir'e göre biraz soğuk,ama dışarı çıkılmayacak kadar değil.Miniğim bak ben gelmeden parti falan verme tamam mı?
Bu arada buraya gelince Zelişle buluşurum diyordum ama çok zor görünüyor çocuklarla otobüs dolmuş ve yol yürümek buarada çok zor...Gidecek çok yer görecek çok insan var ama araba şart burada hele ki çocukluysan....
ay canıııııııııııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
çoooooooooooookkkkkkkkkkkk seviindimmmmmmmmmmmmmm bu haberi uzun zamandır bekliyorduuuk zatennn
hadi millet halayaaa
tatlımm hayırlısıyla birbirinize kavuşun inşallah..seni ve eşini tebrik ediyorummm tabi minik abla İklim Kuzumu daa:13:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?