İzmir'de Bebek Oyun Grubu

ahha ahhh senin bıdık herşeyi bir bir anlatmış :))) herbişi biliyorlar artık hiç bişi saklanmıyorda :))

sapişim gelirim inşallah sanada bir gün hatta azize daha gelmediyse onunla çıkar geliriz :))

ahha ahhh senin bıdık herşeyi bir bir anlatmış :))) herbişi biliyorlar artık hiç bişi saklanmıyorda :))

sapişim gelirim inşallah sanada bir gün hatta azize daha gelmediyse onunla çıkar geliriz :))

kalbin temizmiş arkadaşım Azize yarın geliyor bana.uyarsa buyur gel sen de

merhaba kızlaaaaarrrrr
banucum iş görüşmesi nasıl geçti biizide haberdar et merak ettim tunayekta kardeş istediğine göre bebek vaktiniz gelmiş artık sende katıl bize
krikitos mertin okula gitmesi sana yaradı ne güzel gezmelere gidiyosun eminim okulda ona çok iyi gelecektir
seçocum belli oldumu yeriniz tatlım?
çıtırcım sen iklimde tetanoz aşısı olmuşmuydun yada şimdi olucakmısın?

merhaba kızlar ara ara grıp yazıyorum bıkackez kres sormustum oglum tam 1.5 yasına gırdı bornovada gulen burclar anaokulu dıye bır yer var oraya verdım fazla bılgım yok orası hakkında yorum falanda bulamadım umarım hayırlısı olur .duyan birileri varsaaaa bana yazarsada sevınrm sevgıler...

sapişim şimdi gördüm bu yazını sağol tatlım denk gelmiş bende azizeyi aramıştım bilmiyordum oysaki :))) ama bugün mertin okulla gitmediği günü ve malesef çok huysuz somurtkan durmadan ağlıyor bu gidişle günün olmadığı günlerde göndereyim diye düşündüm çocuğum malesef bütün gün ağladı gözleri kızardı bebeğimin deprosyonda :))

güneşim
bornovoda oturanımız yok bi arkadaşımız var ama oda melasef bu aralar giremiyor benim otaraftaki okullarla alakalı bir bilgim yok ama okula güvenmek lazım birde yaşı çok küçükmüş yemesi uyuması okulda nasıl sen bol bol bidip okula gör bebeğini için rahat eder benim oğlum 3 yaşında başladı kreşe okuluna güveniyorum içim rahat ama arada bir gidip görüyorum zaten yeni başladı henüz 1 hafta oldu bu 2ci haftası :) alışma dönemindeyiz

Miniğim artık bizimkiler baya büyüdü ve herşeyi gözlemleyip,dinleyip öğreniyorlar.Artık birşey gizlemek mümkün değil yanii!!!Geçen gün anneannemin evine doğru yürüyordukbizimki ''cengiz ded öldü,ayşe nine öldü''demeye başladı.Yani herşeyin farkındalar!!!
Kızlar bugün i görüşmesi fena geçmedi,aslında firma büyük oturmuş gayet iyi..Lakin iş mesaili yanş haftada 2 gün genelde kalınıyormuş,ayrıca bol boooolda stresli bir iş bütün günü telefonda geçiricem.İşin iyi tarafı Zara grubunda olucam(tabii çalışırsam)yani iiyi bir tecrübe ve referans demektir bu da.Artık Zara'dan giyinirim Daha öncekumaş boyama fabrikasında çalışmıştım şimdi bu işte de boyatan ve işi takip eden kişi konumunda olucam.İzmir'de bulabileceğim en iyi iş bu olur herhalde yani tekstil açısından..Beni tek düşündüren Tuniş!!!!Eğer olursa yani maddi olaraktan gerçekten tatmin olursam oğluşu Karşıyaka'da bir kreşe veririm.Mesaiye kaldığımda annem alır hatta belki cuma akşamları orada kalır.İşte bu durumda oğluma zarar verirmi yani problem olur mu onu bilemiyorum offfsıkıldım yaaa,çalışmakta istiyorum ama oğlumuda düşünüyorum velhasıl çok kararsızım!!!

canım benim iş görüşmesinin iyi geçmesine sevindim senin açından eğer çalışırsan çok iyi olur çalışmak çok güzel bişi özgüven yükseliyor mutluluk veriyor yani benim açımda öleydi haklısın tunişi düşünüyorsun ama kazandıdığın parada sonuçta tuna yektanın eğitimine gelişimine yardımcı olucak böle bir fırsat varken kullanmak lazım bence ilerleyen zamanlarda vakit olur ama iş fırsatı çıkmaz tuniş anlayan söz dinleyen bir çocuk problem çıkçağını sanmam sizin için hayırlısı ne ise öyle olsun inşallah cumartesileri tatildir :)

banucum hakkında hayırlısı ne ise öyle olsun tatlım...
iyi bi iş diyorsun,eğer içine sindiyse başla tabi..ama şuda çok önemli çocuğundan ayrı kalmana değicekmi,yada aldığın ücretin çoğu kreşe gidicekse ve bu seni memnun etmiycekse evde kalıp çocuğunla olman daha mantıklı olur..sen herşeyin en iyisini düşünürsün zaten tatlım..öpüyorum..

canım belli oldu.seminer taksim kervansaray otelde yapılacak.17.30 da bitecekmiş.ararım canım ben seni konuşuruz ayrıntılı
nasip canım :) her zaman beklerim

canım hayırlısı olsun.İnşallah gönlüne göre olur ama haftada 2 gün mesai biraz düşündürücü.cumartesileri de tatil değilse baya zorlanabilirsin.ama çok da istiyorsun çalışmayı.en azından basamak olarak başlayabilirsin burada.daha iyi şartlarda bir iş aramaya da devam edersin bu arada mesela.En iyisini sen bilirsin tabi canım

anladım canım yaaa k.v gıdp bakıyor cok mızklanırsa arıyorlrrr gelın dıye alısma donemımz bızmde 1 hafta olck yarn .dun bıraz daha ıyyms ama. yıned eınsan terddt edıyrr..

işyerıme yakın cankyada bır yer olsa daha ıyı olacaktı ama bulamadım ..

birsure sonra mecbur da kalabılırm bu cevrede bır yere vermeye tasınmak durumu olursa

cvpladgn ıcın teskkurler canım

Valla kızlar akşamdan beri kara kara düşünüyorum haftada 2gün mesai,cts çalışma olayınıOğlum açısından problem olmasını istemiyorum,sanırım bir daha beni çağıracaklar o zaman mesaisiz ve cts gelmeden kabul ederseniz tamam derim diyorum,tabii birde ücret tatmin ederse bakalım kısmet!!!
Sapiş bu arada şuanda TY'nın üstünde senin doğum gününde aldığın şort var beni bunu çok seviyorum dedi ve sabah bunu giydi üstüne,bende dize kadar çorap giydirdim,bacaklar üşümesin diye:))

günaydın hanımlar

sabah kahvesine arkadaşım geldi iyi oldu canım sıkılıyordu benimde :)) evde oturunca kendimi yetersiz görüyorum yoğun bişilerle uğraşmak istiyorum o yüzden forewer livingin bayiliğini aldım güzel paralar kazanılabilir toplantılarına katılıp aktifleşebilirim diye de düşündüm sanırım ben çalışmayı çok özledim inanırmısınız sıfır araba kokusunu showrumun kokusunu bile özledim ((

bugün mertin okul gezisi var tiyatroya gidicekler :))) bu zamana kadar hiç götürmemiştik durmaz diye umarım öğretmenlerini dinler ve bizden bundan sonra daha sık götürürüz :)))

selam arkadaşlar..

canımcım ben iklimde olmuştum tüm dozlarını.hatta doğumdan birkaç ay sonra da bir dozu vardı yanlış hatırlamıyorsam onu da olmuştum.
bir daha olmama gerek yok heralde ama bilmiyorum olunması gerekiyorsa gider yaptırırım.sen napıcaksın?

---saphira hayırdır ist. mı? gidiiyorsun?

---krikocum canım bak mertin okula başlaması ne iyi oldu..ardayı alıp ohh gezebiliyorsun istediğin yere..çok mutlu oldum gerçekten..

---tunayektacım bence ücret öyle çok düşük değilse başla derim ben..tunanın zaten okula gitmesini istiyordun.inan onlar okulda daha mutlu oluyorlar bu yaştan sonra.
ama bunu gecen yıl söylesen hayır ,evde ol çocugunla derdim..ilk üç yıl muhakkak aksi gerekmiyorsa annenin çocuğuyla evde olmasından yanayım çünkü..
mesaisiz olması için elinden geleni yap ama mesaili de olursa iki gün anneanne günü tunacım dersin ,anlatırsın bir şekilde.ama arada kalsın bence yatıya..eğer başlamayacaksan da yap bitane daha bari:)

oyy kıyamam kuzuma yaa
---saphira hayırdır ist. mı? gidiiyorsun?

evet sadece cumatersi sabahı İstanbulda olacak ve pazar akşamı dönecek şekilde gidiyoruz.Cumartesi seminerim var

Banunun beyaz gömlek muhabbeti gibi benimde ciddi giysilerimin hepsi çok bollaşmış.Sık sık kumaş pantolon giymediğimden onları farkında değildim.Çıkıp terziye vericem,daralttırayım.En azından cumartesi toplantı için giyerim.yenisini alayım diye düşündüm ama evdekiler zaten gayet güzel,gerek yok,daralttırırım olur biter

iyi bakalım değişiklik olacak desene..ne semineri canm bu önemli heralde istanbula kadar gittiğine göre.ee duru ne olcak?

sapişim iyi yolculuklar canım

kızlar mertin okul gezisi var tiyatroya gidicekler demiştim ya çok güzel durmuş öğretmeninin kucağında kahkahalar atarak izlemiş oyunu bazen sesli sorular sormuş ama öğretmeni sessiz olmamış gerektiğini anlattınca anlamış kuzum öğretmeni açtı telefon mert çok uyumlu söz dinleyen bi çocuk bol bol tiyatro sinema etkinlikleri yapın beraber dedi bende ağzım kulaklarımda dinledim tabii

semacım ikinci yuvamızında bugün tiyatro gitmiş :=) simay zaten daha önce gitmişti alışkın o bugün okul günüydü diyil mi???

iyi bakalım değişiklik olacak desene..ne semineri canm bu önemli heralde istanbula kadar gittiğine göre.ee duru ne olcak?
multimore (katologtan satış firması) eğitim toplantısına davet etti müdürümüz.cumartesi tüm gün şirkette olacağım.normalde kalmalı değil,aynı günün akşamı dönmeli idi ama biz oraya kadar gitmişken,hem Zelişleri görelim hem de İst. da birazcık gezeriz dedik.Yani hem ticaret hem ziyaret.Duru anneannesi ve teyzesiyle geçirecek bu hafta sonunu.Bir haftadır kara kara düşünüyorum nasıl uyuyacağım kuzumsuz diye,bir yerim eksik gidicem.onun da,benim de alışmamız lazım artık,birbirimizden yavaş yavaş kopmamız lazım

tşekkürler canım
ay süper yaa maşallah kuzuya krikom inan sevincin ve heyecanın yazdıklarından taaa gaziemire kadar geldi ve hissedildi,ne güzel,hep böyle olun inşallah

valla iyi olmuş cnım bence hiç duygusal düşünme.elbet özlersin ama öyle rahatlamış,öyle kafan dinç geleceksin ki bak göreceksin iyi ki yapmışım diyeceksin.
hem bunu zorunlu yapanlar var ,çocugundan ayrı kalmak zorunda olanlar..beni de biliyorsun sadece haftasonu görüşebiliyorduk daha unutmadım o günleri,hiçbir zaman da unutamıycam
bunları düşün ve rahatla için sıkıldıgında..seninki çok kısa ve 1 kereye mahsus birşey olacak..şimdiden iyi yolculuklar diliyorum..

teşekkürler canım aslında çok uzun zamandan sonra İstanbula gitmek beni sevindiriyor,toplantıya da heyecanla gidicem,e nasip olursa eycikleri de görücem..tadını çıkarmak istiyorum,derken kuzu düşüveriyor aklıma.Alışmamız lazım,daha sık yapmak lazım..sağol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…