İzmir'de Bebek Oyun Grubu

günaydın hanımlar

sapişim çok sağol evet çok çok mutluyum helede öğretmenlerinden olumlu şeyler duyunca içim pır pır oluyor kreşinin hem mertte hem bana bu kadar iyi geleceğini düşünmemiştim süper bişi :)))
istanbulda iyi gezmeler canım bende senin givbiyim bıraksam bile içime dert oluyor ama alışmamız lazım hayat hep öle geçmez kendimizede vakit ayırmak şart

hayırlı cumalar olsun herkeze allah dualarınızı kabul eylesin

Selam kızlar ne var ne yok,bugün benimde misafirlerim vardı.Arkadaşım hamiş Gökçen beyazlaleye bişeyler bakmaya gelmiş,gelmiş gel kahve içelim dedim.Arkasından bakıcı arayan komşum 40 gezmesine gelicez dedi.Derken hemen mikrodalgada bir kek yapıverdim.Dolapta brek vardı onuda attım fırına..Bebiş muhabbetinden başka muhabbet yoktu tabii bizde:))
Semacım canım senden bahsettim ben arkadaşa ama sen emin olamadığın için kesin birşey diyemedim,canım sen karar ver kesin bebiş bakarım dersen haberleşelim tanışır konuşursunuz,ona göre kız benden haber bekliyor.Oda güvenilir birisi olsun istiyor.Haberleşelim
Krikitosum Mert'in kreş maceraları banada moral verdi valla demek baya faydası oluyor,demek bizde göndersek çocukların ufku açılacak iyi birşeyler öğrenecek,bunların bütün nazları bize zaten öğretmenlere melek yüzlerini gösterirlerŞakabir yana çok sevindim hem sana hem de Mert'e yaramış,hem Arda'yla daha rahat ilgilenirsin..
Sapişim bence sen hiiiç Duru'yu düşünme derim onada değişiklik olur...

merhabalar kızlar,nasılsınız keyifler nasl??sapişim istanbul yolcusuymuşsun ,ooohhh git çok güzel değşiklik olcak,iyi yolculuklar canm.zelişlere çok selam ve öpücüklerimizi ilet:))
krikitosum çok güzel sevindirici şeyler duymuşsun,insan nası mutlu oluyo kuzularıyla ilgili böyle şeyler duyunca..simay için tiyatro geçen haftalardaydı 2 kere gittiler ama benimki gitmedi,izin kağıdı gönderiyolar eve gitmesini istiyosan imzalıyosun falan.benimki bana daha kağıdı verirken ağlıyo,ben gitmek istemiyorum,beraber gideriiiz sonraa diye..bilmiyorum niye istemedi.. tiyatrodan inanılmaz keyif alıyo her gittiğimizde ama kafasında nasıl gitcez,nereye gitcez,yanımda kim olcak,ya benim öğretmenim gelmezse,annemde yok gibi korkular var gibi geldi bana.güvenemedi yani gidilcek yere diye gitmek istemedi diye düşündüm..yarın bizim yine veli toplantımız var,sabahtan gitcem bakalım neler yapıyomuş benimki??
tunişçim aradım geçen gün seni ama kapalıydı tlfnun.ben çok istedim ama babam falan sigortalı bi işe gir kızım deyip duruyo,boşunamı okuttum 40ından sonra yapılır o iş,küçük bebek,sorumluluk..bi ton konuştu yani:)kesin çalışmayı istiyosaan artık,enişteye söleyelim o yerleştirsin seni bi yerlere dedi ve vakit kaybetmeden ablamla konuşmuşlar bile.yılbaşından sonra yapçaklarmış bişeyler ama bende söyledim 2 kişi var öyle daha önce hep evde çocuk bakmş,ev işlerine yardımcı olmuş falan bakalım daha haber yok canm,yani benden yana olumsuz tatlım malesef..
bu arada teyzoşum hiç iyi değil kızlar bu hafta moraller sıfırdı,salı gittiğimde iyi görmemiştm zaten.ön dişleri içine batmış.kendisini öyle sıkmışki,nöbet geçirmiş heralde.çenesi kitlenmş,üst ön iki dişi içine göçmüş.nasıl bi şeydir anlamadm bende dr.una sizmi çektiniz dişlerine noldu diyorum..oofff..ateşi yükselmş,tekrar makineye bağlamışlar solunum sıkıntısı yaşamış..kötü görmüştüm yani dünde mr.a sokmuşlar ..sıkıntıdan midem bulanıyo iki gündür.beyninde kistleşmeler oluşmuş.mr çekilmiş yine,tam rapor çıkmadı henüz ama mrda yanına giren dr görmüş kistleşmiş bölgeler var,artık o bölümlerin canlanma olasılığı yok.sizin için duyması zor ama benim için söylemesi daha zor dedi,uyanamayabilirmiş artık(
böyle işte kızlar,canım sıkkın boğazım düğüm düğüm..allah hepimize tüm yakınlarımıza sağlık versin güzel haftasonları hepinize,iyigecelerrr...

Semacım iş için hayırlısı olsun,babanda haklı tabii sigorta bencede çok çok daha iyi olur,bugünün birde yarını var tabii,çalışamayacak duruma geldiğimizde garantimiz olacak emeklilik...
Teyzen için yemin ediyorum söyleyecek söz bulamıyorum boğazım düğüm düğüm oldu resmen tüylerim ürperdi,Allah sizlere sabır versin((

ahh semacım nasıl okudum nasıl tuhaf oldum anlatamam allah sabır verisn sizlere allah bir mucizesini gösterir inşallah ne diyeceğimi bile bilmiyorum çok üzgünüm

simay çok akkıllı eminim okulda pzitiftir bize yaptıklarını yapmıyorlar orada mertti öğretmenleri anlatıyor ben benim oğlum mu bu gerçek mi diyorum bazen yemeklerini itirazsız yiyormuş hemde kendisi tek başına etkinliklerde çok güzel katılım gösteriyormuş bizimeyken fırsatını bulunca kaçar ya orda zevkle yapıyormuş itirazı bana bizimleyken ben yaparım ama orada annem yok kendim yapmalıyım diyo herhalde

bizede izin kağıdı gönderiyorlar bu hafta salı günü topolinoya gidicekler ben ilk önce izin vermedim buşuna 20 lira vermiyim 4ünde bizimlede gidicek diye ama çok ağladı gitmek istiyormuş izin verdim artık etkinlikler iyi oluyor ama ekstradan masrafları çıkıyor tabi ( simaylada anne kız gidersiiz artık

iyi haftasonları kızlar öpüldünüz

sağolun kızlar,iki oğluda geldi bugün izmire.dr.uyla konuşmuşlar ve beyincikte 3 bölüm varmş,biri sadece solunum ve kalbi çalıştıran bölüm.sadece o bölüm çalışıyomuş malesef diğer 2 bölüm işlevini tamamen yitirmiş ve yenilenme gibi bi olasılık yokmuş.beyni küçülmüş baya ve suyu kalmamış hiç,kistleşmelerde cabası.bilincinin açılması mucizedende öte olur yani,bilinci açılsada zaten yatalak ve aizaimer olarak sürdürürmüş geri kalan ömrünü.bu sekilde ne kadar yaşar bilmiyolar tabi,haftaya yoğun bakımdan normal servise çıkarmayı düşünüyolarmış.bizde yatılı orda yanında durabilecek bi hemşire arıyoruz kızlar aklınızda bulunsun her türlü ihtiyacı için hasta bakıcı şart çünkü.gündüz bi şşekilde annnem,diğer teyzem yada ben ablam falan idare etsekte gece hiçbirimiz kalamayız yanında çok mutsuzum kızlar,ilk defa bu kadar yakınım biri bu durumda.o kadar umudum vardıki uyancağına,sağlığına kavuşcağına dair..neyse bunalım çöktü bana günlerdir,sizinde içinizi karartmayım.son durumlar böyle yani,allahım iki iyilikten birini versin derler,artık bende öyle diyorum üzülerek..
bugün kuzumun toplantısına gittim fatih kolejinde yaptılar.ikinci yuvamızın 3 şubesi var genel bi toplantıydı,tüm sınıflardaki çocukların tüm velileri vardı.baya kalabalıktık..pedagog,aile terapisti,psikolog falan vardı,4 saate yakın seminer şeklinde geçti.çocuğun davranışlarına sınır koyma yolları,iletişimde başarı,bizim davranışlarımız..ferhan bey diye bi psikolojik danışman çok keyifli bi şekilde anlattı.zaman nasıl geçti anlamadım.neyse bakalım tatlışlar,iyigeceler hepinize..yeni yıl haftasına giriyoruz,bitiyo 2011...

Semacım çok üzüldüm canım yaaa!!!Allah hayrlısı neyse onu göstersin ve sizlere sabır versin canım,kadın için çevreme sorup araştırayım((
Ne kadar güzel bir konuşma olmuş,böyle bilgiler hepimize lazım,bazen farkında olmadan yanlışlar yaptığımızın farkediyoruz böyle böyle....Çocuk büyütmek en zor iş bence çok ayrıntı var!!!

selam canlar..

semoşcum üüzüldüm gerçekten.ama hayırlısını dileyip dua etmekten başka birşey gelmez elden...inş mucize olur da
kalkar ayağa yeniden..allahım evlatlarına bağışlasın ne diyeyim..gece bakacak kadın için bende sorup soruşturayım canım.hemşire mi istiyorsunuz mutlaka?

bugün çok kötüyüm midem berbat..tam ohh geçiyor hafif atlatıyorum 3 ayı derken bugün hiç olmadığı kadar kötüleştim.okulda bide kolay istifra edebilen biri değilim.ama onu bile yaptım
elimi sürmedim birşeye eve gelince koltuğa yayıldım,,canım hiçbirşey yapmak istemiyor

canım benim çok üzüldüm teyzene ne deme bilemedim
Bakarsın bir mucize olur,çıkmadın candan ümit kesilmez derler.Hayırlısı neyse o olsun canım

ah canım kıyamam.yat dinlen hiç bir şey yapma.biliyorsun geçici bugünler.Bebiş iyice hissettiriyor kendisini

Selam kızlar
güzel,dolu dolu ve farklı bir h.sonundan sonra evimdeyim,kızıma kavuştum :)
İstanbul harika bir yer.eycikim ve ailesi bizi çok güzel ağırladılar.herşey süperdi.kızıma kavuşmak daha da süperdi :))
toplantımız da çok güzel geçti,ortam harikaydı,çok keyifliydi.

hoşgeldin saphiş
herşeyin güzel geçmesine sevindim tatlım

çıtırcım yat dinlen zaten,bişeye elini sürme naz yap biraz,eşin yapsın dimi ama :))))

semuşum allah şifasını versin rabbim hayırlısı hangi yönde ise onu versin inşallah..

hoşgeldin cnmm..herşeyin güzel geçmesine çok sevindim...
eycik nasıll?zeynep de sevinmiştir yavrum ya ama gözü duruyu aramıştır:)

tam adamı ne yapar sorma:)
iklim olmasa kalkmıcam da mecbur naz yapamıyorsun cnm ya ..kocaya söküyor yine de çocuğa sökmüyor :)
sen napıyorsun bu aradasesin çıkmıyor canım.selin nasıl?

iyiyim çıtırcım çok sağol,kuzuşda iyi şimdi yemeğini yedirdim anneanesiyle oynuyor,aslında burdayım bazen hemen okuyup çıkıyorum işim olduğunda..hepinizi özledim tabi..

hoşbuldumm sağol canımm

hoşbuldum canım
aslında Zeyneple pek görüşemedik.Çok az görebildik.Onda da uzun süre görüşmemenin verdiği bir şaşkınlık vardı tabi.Pek sıkıştıramadım

İyi akşamlar kızlar,bugün sabah ablam aradı oğluşumuzun ilk dişi çıkmış!!!Sizlerle paylaşayım dedim:)Annemizinde dişler erken çıkmış zaten kuzucukta anneye çekmiş herhalde...
Bugün Gökçen'le kemeraltına gittik,ay başım döndü resmen ne kalabalık birde bebek mağazaları insanın üstünde on paralık kalmıyorlarmı gıcık oluyorum.En son yine klasik olarak kızlarağası hanına gittik veeeeee bu sefer başka yerde fal baktırdıkBu adamda çok iyi bakıyor ay kızlar bir gidemedik beraber havalar soğudu yaaa

saphiş burdasın naberrrr
Yyeni gördüm canım :26:

ayy ne güzel hadi maşallahhhh ilk inciniz hayırlı olsun tatlımm
ay hakkaten yaa bir türlü gidemedik de benim annemle mesafem çok,kızı bırakıp gelmek mesele,onunla gelmek ayrı bir mesele.neyse bir ara gidelim

iyi akşamlar hanımlar

bugün uzun zamandır salladığım dişçiye gittim selinin doğum gününde yaptıramamıştım ya o günden beri o gün bugün derken bugün gittim ama şuan ağrım var
yarın kuzuşum evde ona etkinlikler yaptırcam kartonlar yapıştırıcılar aldım bakalım bişiler becerebilcezmi?

sapişim yolculuğunuzun iyi geçmesine sevindim.

kuzucuklarım uyudular bizde uyuyalım artık öpüldünüz canlarım

iyi akşamlarrr...
bugün parktaydık biz..hava soğuktu ama çıkardım,çok sıkılıyor evde..

minikprensesimm iyi olmanıza sevindim canım..

tunayekta,ne zaman doğdu da diş çıkarıyor sıpaya bak sen:) maşallah devamı da gelsin ağrısız,sızısız inş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…