sağolun kızlar,iki oğluda geldi bugün izmire.dr.uyla konuşmuşlar ve beyincikte 3 bölüm varmş,biri sadece solunum ve kalbi çalıştıran bölüm.sadece o bölüm çalışıyomuş malesef diğer 2 bölüm işlevini tamamen yitirmiş ve yenilenme gibi bi olasılık yokmuş.beyni küçülmüş baya ve suyu kalmamış hiç,kistleşmelerde cabası.bilincinin açılması mucizedende öte olur yani,bilinci açılsada zaten yatalak ve aizaimer olarak sürdürürmüş geri kalan ömrünü.bu sekilde ne kadar yaşar bilmiyolar tabi,haftaya yoğun bakımdan normal servise çıkarmayı düşünüyolarmış.bizde yatılı orda yanında durabilecek bi hemşire arıyoruz kızlar aklınızda bulunsun her türlü ihtiyacı için hasta bakıcı şart çünkü.gündüz bi şşekilde annnem,diğer teyzem yada ben ablam falan idare etsekte gece hiçbirimiz kalamayız yanındaçok mutsuzum kızlar,ilk defa bu kadar yakınım biri bu durumda.o kadar umudum vardıki uyancağına,sağlığına kavuşcağına dair..neyse bunalım çöktü bana günlerdir,sizinde içinizi karartmayım.son durumlar böyle yani,allahım iki iyilikten birini versin derler,artık bende öyle diyorum üzülerek..
bugün kuzumun toplantısına gittim fatih kolejinde yaptılar.ikinci yuvamızın 3 şubesi var genel bi toplantıydı,tüm sınıflardaki çocukların tüm velileri vardı.baya kalabalıktık..pedagog,aile terapisti,psikolog falan vardı,4 saate yakın seminer şeklinde geçti.çocuğun davranışlarına sınır koyma yolları,iletişimde başarı,bizim davranışlarımız..ferhan bey diye bi psikolojik danışman çok keyifli bi şekilde anlattı.zaman nasıl geçti anlamadım.neyse bakalım tatlışlar,iyigeceler hepinize..yeni yıl haftasına giriyoruz,bitiyo 2011...
canım benim çok üzüldüm teyzene ne deme bilemedimmerhabalar kızlar,nasılsınız keyifler nasl??sapişim istanbul yolcusuymuşsun ,ooohhh git çok güzel değşiklik olcak,iyi yolculuklar canm.zelişlere çok selam ve öpücüklerimizi ilet:))
krikitosum çok güzel sevindirici şeyler duymuşsun,insan nası mutlu oluyo kuzularıyla ilgili böyle şeyler duyunca..simay için tiyatro geçen haftalardaydı 2 kere gittiler ama benimki gitmedi,izin kağıdı gönderiyolar eve gitmesini istiyosan imzalıyosun falan.benimki bana daha kağıdı verirken ağlıyo,ben gitmek istemiyorum,beraber gideriiiz sonraa diye..bilmiyorum niye istemedi.. tiyatrodan inanılmaz keyif alıyo her gittiğimizde ama kafasında nasıl gitcez,nereye gitcez,yanımda kim olcak,ya benim öğretmenim gelmezse,annemde yok gibi korkular var gibi geldi bana.güvenemedi yani gidilcek yere diye gitmek istemedi diye düşündüm..yarın bizim yine veli toplantımız var,sabahtan gitcem bakalım neler yapıyomuş benimki??
tunişçim aradım geçen gün seni ama kapalıydı tlfnun.ben çok istedim ama babam falan sigortalı bi işe gir kızım deyip duruyo,boşunamı okuttum 40ından sonra yapılır o iş,küçük bebek,sorumluluk..bi ton konuştu yani:)kesin çalışmayı istiyosaan artık,enişteye söleyelim o yerleştirsin seni bi yerlere dedi ve vakit kaybetmeden ablamla konuşmuşlar bile.yılbaşından sonra yapçaklarmış bişeyler ama bende söyledim 2 kişi var öyle daha önce hep evde çocuk bakmş,ev işlerine yardımcı olmuş falan bakalım daha haber yok canm,yani benden yana olumsuz tatlım malesef..
bu arada teyzoşum hiç iyi değil kızlar bu hafta moraller sıfırdı,salı gittiğimde iyi görmemiştm zaten.ön dişleri içine batmış.kendisini öyle sıkmışki,nöbet geçirmiş heralde.çenesi kitlenmş,üst ön iki dişi içine göçmüş.nasıl bi şeydir anlamadm bende dr.una sizmi çektiniz dişlerine noldu diyorum..oofff..ateşi yükselmş,tekrar makineye bağlamışlar solunum sıkıntısı yaşamış..kötü görmüştüm yani dünde mr.a sokmuşlar ..sıkıntıdan midem bulanıyo iki gündür.beyninde kistleşmeler oluşmuş.mr çekilmiş yine,tam rapor çıkmadı henüz ama mrda yanına giren dr görmüş kistleşmiş bölgeler var,artık o bölümlerin canlanma olasılığı yok.sizin için duyması zor ama benim için söylemesi daha zor dedi,uyanamayabilirmiş artık(
böyle işte kızlar,canım sıkkın boğazım düğüm düğüm..allah hepimize tüm yakınlarımıza sağlık versin güzel haftasonları hepinize,iyigecelerrr...
Bakarsın bir mucize olur,çıkmadın candan ümit kesilmez derler.Hayırlısı neyse o olsun canımsağolun kızlar,iki oğluda geldi bugün izmire.dr.uyla konuşmuşlar ve beyincikte 3 bölüm varmş,biri sadece solunum ve kalbi çalıştıran bölüm.sadece o bölüm çalışıyomuş malesef diğer 2 bölüm işlevini tamamen yitirmiş ve yenilenme gibi bi olasılık yokmuş.beyni küçülmüş baya ve suyu kalmamış hiç,kistleşmelerde cabası.bilincinin açılması mucizedende öte olur yani,bilinci açılsada zaten yatalak ve aizaimer olarak sürdürürmüş geri kalan ömrünü.bu sekilde ne kadar yaşar bilmiyolar tabi,haftaya yoğun bakımdan normal servise çıkarmayı düşünüyolarmış.bizde yatılı orda yanında durabilecek bi hemşire arıyoruz kızlar aklınızda bulunsun her türlü ihtiyacı için hasta bakıcı şart çünkü.gündüz bi şşekilde annnem,diğer teyzem yada ben ablam falan idare etsekte gece hiçbirimiz kalamayız yanındaçok mutsuzum kızlar,ilk defa bu kadar yakınım biri bu durumda.o kadar umudum vardıki uyancağına,sağlığına kavuşcağına dair..neyse bunalım çöktü bana günlerdir,sizinde içinizi karartmayım.son durumlar böyle yani,allahım iki iyilikten birini versin derler,artık bende öyle diyorum üzülerek..
bugün kuzumun toplantısına gittim fatih kolejinde yaptılar.ikinci yuvamızın 3 şubesi var genel bi toplantıydı,tüm sınıflardaki çocukların tüm velileri vardı.baya kalabalıktık..pedagog,aile terapisti,psikolog falan vardı,4 saate yakın seminer şeklinde geçti.çocuğun davranışlarına sınır koyma yolları,iletişimde başarı,bizim davranışlarımız..ferhan bey diye bi psikolojik danışman çok keyifli bi şekilde anlattı.zaman nasıl geçti anlamadım.neyse bakalım tatlışlar,iyigeceler hepinize..yeni yıl haftasına giriyoruz,bitiyo 2011...
selam canlar..
semoşcum üüzüldüm gerçekten.ama hayırlısını dileyip dua etmekten başka birşey gelmez elden...inş mucize olur da
kalkar ayağa yeniden..allahım evlatlarına bağışlasın ne diyeyim..gece bakacak kadın için bende sorup soruşturayım canım.hemşire mi istiyorsunuz mutlaka?
bugün çok kötüyüm midem berbat..tam ohh geçiyor hafif atlatıyorum 3 ayı derken bugün hiç olmadığı kadar kötüleştim.okulda bidekolay istifra edebilen biri değilim.ama onu bile yaptım
elimi sürmedim birşeye eve gelince koltuğa yayıldım,,canım hiçbirşey yapmak istemiyor
Selam kızlar
güzel,dolu dolu ve farklı bir h.sonundan sonra evimdeyim,kızıma kavuştum :)
İstanbul harika bir yer.eycikim ve ailesi bizi çok güzel ağırladılar.herşey süperdi.kızıma kavuşmak daha da süperdi :))
toplantımız da çok güzel geçti,ortam harikaydı,çok keyifliydi.
hoşgeldin saphiş
herşeyin güzel geçmesine sevindim tatlım
çıtırcım yat dinlen zaten,bişeye elini sürme naz yap biraz,eşin yapsın dimi ama :))))
semuşum allah şifasını versin rabbim hayırlısı hangi yönde ise onu versin inşallah..
hoşbuldumm sağol canımmhoşgeldin saphiş
herşeyin güzel geçmesine sevindim tatlım
çıtırcım yat dinlen zaten,bişeye elini sürme naz yap biraz,eşin yapsın dimi ama :))))
semuşum allah şifasını versin rabbim hayırlısı hangi yönde ise onu versin inşallah..
hoşgeldin cnmm..herşeyin güzel geçmesine çok sevindim...
eycik nasıll?zeynep de sevinmiştir yavrum ya ama gözü duruyu aramıştır:)
tam adamı ne yapar sorma:)
iklim olmasa kalkmıcam da mecbur naz yapamıyorsun cnm ya ..kocaya söküyor yine de çocuğa sökmüyor :)
sen napıyorsun bu aradasesin çıkmıyor canım.selin nasıl?
Yyeni gördüm canım :26:saphiş burdasın naberrrr
İyi akşamlar kızlar,bugün sabah ablam aradı oğluşumuzun ilk dişi çıkmış!!!Sizlerle paylaşayım dedim:)Annemizinde dişler erken çıkmış zaten kuzucukta anneye çekmiş herhalde...
Bugün Gökçen'le kemeraltına gittik,ay başım döndü resmen ne kalabalık birde bebek mağazaları insanın üstünde on paralık kalmıyorlarmı gıcık oluyorum.En son yine klasik olarak kızlarağası hanına gittik veeeeee bu sefer başka yerde fal baktırdıkBu adamda çok iyi bakıyor ay kızlar bir gidemedik beraber havalar soğudu yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?