“Baby Shower Partisi” de ne? | Blogcu Anne
Kızlar benim aklıma bir fikir geldi bilmem sizler ne dersiniz.Gökçene bir baby shower partisi gibi bir şey yapsak nasıl olur?aten cumartesi ona gideceğiz,e doğumu da yakındı yanlış değilsem.baby showerı tam olarak anlatan çok güzel bir yazı buldum.İsterseniz siz de bir okuyun.Gebenin ihtiyaç listesi hazırlayıp,partiye gelenlerin de bütçesine uygun olan hediyeyi getirmesiyle oluyor.Daha sonra zamanı gelince eycik ve çıtıra da yapabiliriz hatta böyle bir şeyi.biz Türklerde pek öyle ihtiyaç listesi yapmak yoktur ve bunu tanıdıklara iletmek ayıp gibi görülür ama bence çok güzel bir şey.Hediye alacak olan kişileri de ne alacağım derdinden kurtarmış oluyor hem de acaba bu hediye işe yarayacak mı demiyor alan kişi.ayrıntılar yazıda var zaten...
yazıyı okumadım okuycam birazdan da aklıma şey geldi hani yabancı filmlerde görürüz sıklıkla,bebek gelmeden önce bebek partisi yaparlar.onun gibi bişey sanırım.okuyayım bi bakalım..
çıtırım çok sevindim,aklımdan erkek olacağı geçiyodu öle hissetmiştim,hayırlısı olsun şimdiden,iki duyguyuda yaşamış olucaksın...
inşallah uslu bi bebek olur, erkek çocukları genelde gazlı ve huysuz olur ya,dilerim iklimin usluluğunu aratmaz,sakin huzurlu bi bebek olur...
bu arada doktordan memnun kaldın mı????
vitamin ve demir mi kusturuyor acaba seni canım ?
evet canım aynen öyle.biraz ara vermiştim,ilaçları kullanmadım,hem bakayım ilaçlar mı yapıyor diye denedim.almayınca daha iyiydim.bitmiş gibi birşeydi....dün tekrar başlayınca mahvetti beni.gece uykumdan uyandırıyor o derece.napıcam bilmiyorum valla
başka marka denedim zaten,yine aynı canım ya..iklimde kullandıgımı denedim o da aynı.oysaki o zaman hiç problem yaşamamıştım.neyse.
yarın iklim de gelmeyecek anneanne-dedeyi özledi,birlikte vakit geçirmiş olurlar.zaten bu gün ,oyun grubu değil,gelmese daha iyi.
bırakabilme şansımız varsa her seferinde bırakalım diyorum ben. böylelikle daha güzel bir sohbet ortamı yaratmış oluruz,kendimize zaman ayırmış oluruz.
bu arada saphiracım nasıl geleceksin?konuştuğumuz gibi alayım mı seni?
bende simayı getirmeyi düşünmüyorm kızlar,hala kötü zaten kuzucum..pazar sinema işide yatcak gibi bizim(bugün yine başka dr.a götürdük,ateşi devam ediyodu çünkü.ekol'de kulak burun boğazcı tonton bi amca,bakalım onun verdiği ilaçları kullanıcam adama çok güvendim,inşallah iyi gelir bu seferki ilaçlar..ya babası alır zaten yada evde yatar annemler evde nasılsa,bende hastaneye,teyzeme diye kaçarım.bi tek oraya izin veriyo cadı,yoksa ağlayıp zırlıyo:)
gökçenlede konuştum bugün ev bize yakın allahtan,bulurum diye düşünüyorm..hadi bakalım yarın görüşürüz o zaman hanımlar,özledim hepinizi..
saphişcim aklımdayken hatırlatayım ablamın taytı,yarın unuturum arayamam falan:)buarada hediye durumu noldu gökçene kızlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?