İzmir'de Bebek Oyun Grubu

yazıyı okumadım okuycam birazdan da aklıma şey geldi hani yabancı filmlerde görürüz sıklıkla,bebek gelmeden önce bebek partisi yaparlar.onun gibi bişey sanırım.okuyayım bi bakalım..

yazıyı okumadım okuycam birazdan da aklıma şey geldi hani yabancı filmlerde görürüz sıklıkla,bebek gelmeden önce bebek partisi yaparlar.onun gibi bişey sanırım.okuyayım bi bakalım..

evet canım öyle bir şey.diş buğdayı vs. gibi bir araya gelinen bir gün ve gelenlerin hediyesiyle gelmesi.Yalnız bu hediyelerde şöyle bir farklılık oluyor,gebe ihtiyaç listesini hazırlıyor,gelenler de o listeye göre alıyorlar hediyelerini.Böyle hem gereksiz bir hediye alınmamış oluyor,hem ne alıcam derdi olmuyor.Yani tabi böyle bir şeyi Gökçen ister mi?liste hazırlar mı orasını bilemiyorum?

okudum..çok hoş tabi ama dediğin gibi bize ters kaçıyor buna ihtiyacım var,al demek...
bizde doğumdan sonra gidilip genelde giyim olan hediye sunulur..
bunun yerine ihtiyaç gidermek tabiki güzel..
oranize olabilmek için az zamanımız var.nasıl yaparız bilemiyorum..bu durumda gökçenin liste hazırlaması gerek acil.

çok uykum geldi,başım da ağrıyor. yatıyorum cnm,iyi geceler.yarın grüşürüz inş.

hayırlı cumalar olsun herkese...allah dualarımızı kabul etsin inş...

vitamin ve demire ara vermiştim.dün doktora ilaçları değiştirttim,akşam yatarken içtim,yine mahvetti beni ya.geceden beri kusuyorum.

çıtırım çok sevindim,aklımdan erkek olacağı geçiyodu öle hissetmiştim,hayırlısı olsun şimdiden,iki duyguyuda yaşamış olucaksın...

inşallah uslu bi bebek olur, erkek çocukları genelde gazlı ve huysuz olur ya,dilerim iklimin usluluğunu aratmaz,sakin huzurlu bi bebek olur...

bu arada doktordan memnun kaldın mı????

sağol canım.çok teşekkür ederim.inşallah dediğin gibi sakin ve huzurlu bir bebek olur...

vitamin ve demir mi kusturuyor acaba seni canım ?

evet canım aynen öyle.biraz ara vermiştim,ilaçları kullanmadım,hem bakayım ilaçlar mı yapıyor diye denedim.almayınca daha iyiydim.bitmiş gibi birşeydi....dün tekrar başlayınca mahvetti beni.gece uykumdan uyandırıyor o derece.napıcam bilmiyorum valla

o zaman bu durumu dr. una zaman geçmeden bildir.telefon aç söyle hemen,başka marka varsa onu versin.O da olmadı pekmezle filan mı takviye etsen acaba

kızlar dışarısı ne kadannn soğukk dondummm brrrr

yarın Duru Okyanusu getirmeyeceğim kızlar.hem bu havada çocuğu dışarı çıkartıp hasta etmeyeyim hem de Gökçenin evinde 1 çocuk eksik olsa kardır bence.Sonuçta o çocuğa alışık değil henüz (!) Aslında kuzumsuz olunca hep bir tarafım eksik kalıyor,kendimi kötü hissediyorum ama hava aşırı soğuk

başka marka denedim zaten,yine aynı canım ya..iklimde kullandıgımı denedim o da aynı.oysaki o zaman hiç problem yaşamamıştım.neyse.
yarın iklim de gelmeyecek anneanne-dedeyi özledi,birlikte vakit geçirmiş olurlar.zaten bu gün ,oyun grubu değil,gelmese daha iyi.
bırakabilme şansımız varsa her seferinde bırakalım diyorum ben. böylelikle daha güzel bir sohbet ortamı yaratmış oluruz,kendimize zaman ayırmış oluruz.

bu arada saphiracım nasıl geleceksin?konuştuğumuz gibi alayım mı seni?

Son düzenleme:

canım çok sağol basınsitesi dolmuşa bindiğimde Gökçenlerin oraya varıyormuşum zaten.Ulaşımımda bir değişiklik olursa ararım canım

bende simayı getirmeyi düşünmüyorm kızlar,hala kötü zaten kuzucum..pazar sinema işide yatcak gibi bizim(bugün yine başka dr.a götürdük,ateşi devam ediyodu çünkü.ekol'de kulak burun boğazcı tonton bi amca,bakalım onun verdiği ilaçları kullanıcam adama çok güvendim,inşallah iyi gelir bu seferki ilaçlar..ya babası alır zaten yada evde yatar annemler evde nasılsa,bende hastaneye,teyzeme diye kaçarım.bi tek oraya izin veriyo cadı,yoksa ağlayıp zırlıyo:)
gökçenlede konuştum bugün ev bize yakın allahtan,bulurum diye düşünüyorm..hadi bakalım yarın görüşürüz o zaman hanımlar,özledim hepinizi..
saphişcim aklımdayken hatırlatayım ablamın taytı,yarın unuturum arayamam falan:)buarada hediye durumu noldu gökçene kızlar?

canım ben çıtıra da getirmiştim senin taytı inşallah yarına unutmam,feci unutkanım yaa baby shower olayına bir tek çıtır yazdı canım,bu durumda yatmış oluyor,artık nasip olursa eycike yaparız,en yakın onun doğumu malum

dün akşam aile dostlarımız aradı,kızıda benim liseden arkadaşım..gelinlerinin çocuğu olmuştu gidememiştik,yarında mevlüdü varmış çok ısrar ettiler kıramadım,günümüz var dediysemde çok darılırım dedi,mevlütten sonra git dediler erken biterse gelicem bende...bulamazsam gökçeni arıycam...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…