dün akşam aile dostlarımız aradı,kızıda benim liseden arkadaşım..gelinlerinin çocuğu olmuştu gidememiştik,yarında mevlüdü varmış çok ısrar ettiler oraya gidicez nasipse,erken biterse gelicem nasipse,gökçenle görüştüm bulamazsam ararım dedim..
çıtırcım pıtırıımmçok sevindimm allahım sağlıkla doğmasını nasip etsin oğluşumuzuuun
canım çok sağolbasınsitesi dolmuşa bindiğimde Gökçenlerin oraya varıyormuşum zaten.Ulaşımımda bir değişiklik olursa ararım canım
mevlüt uzun sürmez cnm ya,1 saat kalsan gelirsin yine.saat 6-6:30 a kadar falan oturuluyor ne de olsa...dün akşam aile dostlarımız aradı,kızıda benim liseden arkadaşım..gelinlerinin çocuğu olmuştu gidememiştik,yarında mevlüdü varmış çok ısrar ettiler kıramadım,günümüz var dediysemde çok darılırım dedi,mevlütten sonra git dediler erken biterse gelicem bende...bulamazsam gökçeni arıycam...
kızlar yazmayı unutuyorum habire.tubaran bana faceten mesaj atmış,yarın gelemeyecekmiş,pazar günü de gelemeyecekmiş hatta 2. günün tarhinde de bir işi varmış yanlış anlamadıysam.Kızlarla tanışmayı çok istiyorum,arada sırada kabul ederseniz katılmak isterim yazmış.bana da iletmek düştü
Kızlar ben çoook uzun zamandır girmiyorum herhalde buraya ne kadar çok yazışmışsınız!!!
Çıtırııııımmmmmm harika bir haber buuuu İklimciğim erkek kardeş ablası olacaaaakkkk!!!Hoş İklim bu duruma ne der bilemem ama:26:
Tebrik ederim canım mavişmaviş ne güzel:)Yarın ayrıca kutlarız artık...
Kızlar Gökçen baby shower olayına hayatta girmez.Yani zaten bebek eşyası hediye olayının abartılmasını sevmez zaten.Ben hediye alırken korka korka alıyorum ki o neredeyse her görüşmemizde Tunişe eli boş gelmez,bir boyama kitabı bile olsa alır birşeyler...Bende aynısını yapmak istiyorum ama ne mümkün...Listevermez yani söyliyim,ama aslınsa bence güzel bir uygulama,neticede birde şöyle bir durum var bizler birbirimizle çok samimi olduğumuz için kendi aramızda yadırganacak bir durum değil.Neyse zaten Gökçen için aryı çokgeç:)
Bu arada ben Tunişi getirmek zorunda kalabilirim aslında babasıyla kalabilir ama 2 gündür Gökçen mevzusu olunca bende gelicem diyor.Sen babanlakalırsın dedim,hatta oyun parkına gidersiniz dedim yine de kandıramadım,belki babasını görünce değişir fikri...Bizimki Gökçen aşığıdırdaKimseye yanaşmaz,öptürmez ama sözkonusu Gökçen ounca akan sular durur..Aralarında inanılmaz bir sevgi bağı var
Miniğim canım ne yap et katıl bence
Bugün Nilüfer'le konuştuk,yarın için işyerinden izin istemiş ve maalesef alamamış,yani gelemiyor...
Bu aradayarında konuşuruzdabenim İstanbul'daki görümcemde maddi olarak güne girmek istedi,keşke haberim olsaydı dedi.Bende zaten yarın başlıyoruzdedim,ama katılırsan en son sıraya geçmiş olursunuz dedim.Sizde tamam derseniz oda katılmak istiyor...
Çıtırım bu arada sende kansızlık var mı canım?Yoksa daha şimdiden mecburi değilsin zaten içmeye...Hoş dr kan tahlili yapmıştır...
Bu arada ben koca bekliyorum bu saatte Ankara üzerinden aktarmalı gelecek ve uçak gecikmiş,23:55 te binecek eve gelmesi 2 yi bulur...Hepinizi öpüyorum,yarın görüşürüz.
Bu arada Krikitosum en son Gökçenle konuştuğumuzda seni aradığını ama açmadığını söylemişti,inşallah görüşmüşsünüzdür...
herşey güzeldi canım ama keşke sende olsaydın,daha güzel olurdu...sağlık olsun artık,napalımseçilcim proğramım olduğunu söyledim,keşke önceden haber verseydin dedim,çıkıştım bile ama gitmezsek çok kırılıcaktı,mevlüt geç başladı ve malesef gelemedim..
gökçenle tanışmayı elbette bende çok isterdim ama olmadı,nasipse doğum için gittiğimizde görüşücez,yada katılabilirse diğer günlerde...
umarım güzel geçmiştir herşey....
iyi bakalım yarın tanısıyoruz demek nasipse..bence hiç mahsuru yok cnm,istediğin zaman tabiki gelebilirsinkızlar herkesee merhaba...bi tanısamadık evet yaa maalesef bazı durumlardan dolayı güne katılamıyorum cok ıstıyordum..ama yarın sınema gelıcem oglusumla mutlaka secıllede telefonda konustk zatn...cok merak edıorum sızlerı tanısmak ıstıyorum..ama arada kabul edersınız arada katılırım gunlerınıze..ve evımdede agırlamak ısterım sizleri..yarın görüsmek üzere:)))
kızlar çok keyifli bigündü bugün,gökçene tekrar tekrar teşekkürler,mamalar da şahaneydi:)çocuksuz gelmek ayrıca şahaneydi,tavsiye ederim:))
yarın sinemaya biz gelemicez gibi gözüküyo kızlar,bugün geldim yatıyodu kuzum,suratı falan bembeyaz geldi gözüme,bitkin halsiz..çok soğuk çıkarmayım iyice atlatmadan diyorum.yakın olsa gelirdim ama burdan arabasız nası gidilceğini bile bilmiyorum foruma..in bin soğukta kalmasın çocuk diye düşündüm.bende 2 ayrı kod var,bizden alamayan olduysa gidebilcekse yada tanıdıklarınıza falan söyleyin isterseniz gitcek olan olursa vereyim yaa kızlar yanmasın biletler.
öptüm şekerler,iyigeceler..
anladım canım..sen de aramızda olasın istiyorum,istiyoruz,yani eksiksiz olabilsek daha da güzel olacak da,napalım nasip...aslında mevlutten sonra bile gelebilirdin,bizler kalktığımızda 5.45 filandı saat,yine 1 saat filan görüşmüş olurduk.Nasip olursa 8 Şubatta sendeyiz inşallah o zaman eksiksiz oluruzseçilcim proğramım olduğunu söyledim,keşke önceden haber verseydin dedim,çıkıştım bile ama gitmezsek çok kırılıcaktı,mevlüt geç başladı ve malesef gelemedim..
gökçenle tanışmayı elbette bende çok isterdim ama olmadı,nasipse doğum için gittiğimizde görüşücez,yada katılabilirse diğer günlerde...
umarım güzel geçmiştir herşey....
canım keşke gelebilseydiniz çok güzel bir gündü.Neyse tekrar yaparız inşallahkızlar çok keyifli bigündü bugün,gökçene tekrar tekrar teşekkürler,mamalar da şahaneydi:)çocuksuz gelmek ayrıca şahaneydi,tavsiye ederim:))
yarın sinemaya biz gelemicez gibi gözüküyo kızlar,bugün geldim yatıyodu kuzum,suratı falan bembeyaz geldi gözüme,bitkin halsiz..çok soğuk çıkarmayım iyice atlatmadan diyorum.yakın olsa gelirdim ama burdan arabasız nası gidilceğini bile bilmiyorum foruma..in bin soğukta kalmasın çocuk diye düşündüm.bende 2 ayrı kod var,bizden alamayan olduysa gidebilcekse yada tanıdıklarınıza falan söyleyin isterseniz gitcek olan olursa vereyim yaa kızlar yanmasın biletler.
öptüm şekerler,iyigeceler..
valla çocuğa bakım konusunda benim eşim de çok eksik,zaten o ev işi,çocuk bakımı (ona göre ve yetiştirilme tarzına göre kadın işi olan işler),bu tür işlerde müthiş beceriksiz,tahammülsüz.Hayatta altını değiştirmişliği yok.Üzerini değiştirmesi 2 yi geçmemiştir.wc ye götürür temizliğini yapmaz ..... bu liste daha böyle uzar gider..ama mecbur kalınca bırakırım.Geçen hafta toplantı vardı bıraktım mesela,dün hasta olmasaydı da bırakacaktım ama aklım kalacaktı o ayrı.geçen gün telde zelişle konuşuyorduk ben iklim rahatsız etmesin diye mutfağa geçtim,onlar da salondaydılar...fırsattan istifade gitmiş banyoya bizimki tuvaleti gelince(ben artık gönderiyorum ya tek başına,ama arkasından gidiyorum ne yapıyor ne ediyor bakıyorum,altının temizliğini kendi yapıyor,ikinci kez ben yapıyorum)
gitmiş gelmemiş,insan bi merak eder ne yapıyor bakar.benim telde oldugumu biliyor.
bi baktım banyoda soyunmuş çırılçıplak,sularla oynuyor.hey allahım dedim.nasıl emanet edersinki çocuğu??
güzel oynar eder,keyifli vakit geçirmesini sağlar,çok iyi bir babadır da bakım konusunda hala eksik olduğunu düşünüyorum işte..
bide onu tek başına çocukla dışarı gönderemiyorum malesef.bi markete gitseler aklım kalıyor ya,ölüyorum meraktan.çünkü benim kadar dikkatli olamadığını gözlemliyorum.eminim elinden geleni yapıyordur ama bu kadar yapabiliyor işte.....
anneme sonsuz güvenim var,sonsuz...iyiki o var...gözüm hiç arkada kalmıyor bırakınca..
bide bu konuda krikonun eşine ibretle bakıyorm doğrusu,çocukların altını değiştirmesine bizzat şahit olduk.bu özellikle de iki çocuklu bir anne için büyük bir şans.
neyse semacım iklim yine çok üzülecek valla kahroldu çocuk simay da simay diye.ama sağlık çok önemli.o yüzden diyecek birşey yok.öpüyorum kuzuyu..
günaydın güzel pazarlaaar:)simay bugünde bacaklarım ağrıyo diye uyandı ağladı üstüne basamadı bi süre..ayy nasıl korktum anlatamam.gecede biara uyanıp bacaklarım ağrıyo diye ağlayıp uyumuştu tekrar,sabahta öyle olunca korktum.hala yatıyo dolaşmıyo,çok ağrıyomuş diye ama en azından kalktımı durabiliyo,sabah basamıyodu hiç,neyse dün falan hep yatmış ya uyuştu heralde diye düşünüyorum..
çıtırım aynı tedirginlik bendede var hiç güvenmiyorum babasıyla çıktığında içim içimi yiyo..bi tek babamla olduğunda aklım hiç kalmıyo,sabahtan akşama kadar dışarda olsalar hertürlü sahip çıkcağını,tüm ihtiyaclarını karşılayacağını o kadar iyi biliyorumki..onun dışında babaanne,dede,hiç sahip çıkamıyolar gibi geliyo,her konuda korkuyorum ve başına bişey gelcekmiş gibi geliyo.evde değilde mesela annemle bile bakkala gittiğinde aklımın kaldığı oluyo.dışarıda daha bi tehlikeye açık geliyo..tüm anneler yaşıyo heralde bu duyguyu,en çok güvendikleri insan haricinde herkesle tedirgin oluyoruz çocuklarımızı emanet ettiğimizde.
neyse bakalım kızlar biz bugün evdeyiz yani,öptük sizi,simayda çok üzgün,dün 'gidemicez sinemaya' deyince nasıl ağladı ama ben arkadaşlarımıda görcektim,hemde civcivle tavşanları izlemek istiyoduuuuumm diye( soğuk,hastasın,başka zaman diye susturdum allahtan bugünde daha aklına gelmedi..
günaydın güzel pazarlaaar:)simay bugünde bacaklarım ağrıyo diye uyandı ağladı üstüne basamadı bi süre..ayy nasıl korktum anlatamam.gecede biara uyanıp bacaklarım ağrıyo diye ağlayıp uyumuştu tekrar,sabahta öyle olunca korktum.hala yatıyo dolaşmıyo,çok ağrıyomuş diye ama en azından kalktımı durabiliyo,sabah basamıyodu hiç,neyse dün falan hep yatmış ya uyuştu heralde diye düşünüyorum..
çıtırım aynı tedirginlik bendede var hiç güvenmiyorum babasıyla çıktığında içim içimi yiyo..bi tek babamla olduğunda aklım hiç kalmıyo,sabahtan akşama kadar dışarda olsalar hertürlü sahip çıkcağını,tüm ihtiyaclarını karşılayacağını o kadar iyi biliyorumki..onun dışında babaanne,dede,hiç sahip çıkamıyolar gibi geliyo,her konuda korkuyorum ve başına bişey gelcekmiş gibi geliyo.evde değilde mesela annemle bile bakkala gittiğinde aklımın kaldığı oluyo.dışarıda daha bi tehlikeye açık geliyo..tüm anneler yaşıyo heralde bu duyguyu,en çok güvendikleri insan haricinde herkesle tedirgin oluyoruz çocuklarımızı emanet ettiğimizde.
neyse bakalım kızlar biz bugün evdeyiz yani,öptük sizi,simayda çok üzgün,dün 'gidemicez sinemaya' deyince nasıl ağladı ama ben arkadaşlarımıda görcektim,hemde civcivle tavşanları izlemek istiyoduuuuumm diye( soğuk,hastasın,başka zaman diye susturdum allahtan bugünde daha aklına gelmedi..
bu ara sık sık görüşmek ne güzel oldu :)))
dün Gökçende de çok keyifli bir gün geçirdik,bugün de ilk sinema deneyimimiz harikaydı gerçekten,çok mutlu olduk biz.Daha sık yapalım dışarı programlarını kızlar ya süper oluyor vallayalnız h.içi yaparsak her yer daha boş olacaktır.Bugün ikeanın kalabalığı akıllara zarardı yahu
hepinize bu güzel h.sonu için teşekkür ederim canlarım sizi ve kuzularımı da çok çok öpüyorum
CNM keske sende olsaydın tanısamadık yine( cok güzeldiii hersey kızların hepsi cok tatlı ben cok kaynadım yanı hıc yabancılık cekmedım:)) simaya kıyamam yaa uzulmustur tabii keske gelebilseydınız baranla tanısırlardı ama olsunn iyi olsun da kuzucuk..hasta oldularmı hayat duruo valla dıorum evde kımse hasta olmasın ben olayımm sadece gönulluyum yanı:)) bu arada ıkea evet cok kalabalıktı fenaydı ama cok guzel bı gun gecırdk..buarada tedırgınlık olması normal tatlım ya annelık hıssı dıoruz bız buna:) cok öpuprum senı ve sımayı en kıs ZMANDA GÖRUSMEK UZREE:))
gününüzün güzel geçmesine çok sevindim arkidişleeer:)valla simay öğlen toparlanır gibi oldu ama öğlen uyuduk beraber uyandığında yine bacaklarını kullanamıyodu kızlar,çok garip,basıyo ama acı çekiyo.benim bel fıtığı azdığı zamanki halim gibi geldi aynı..adım atmada zorluk yaşıyo.bu yaşta fıtık falan olmaz heralde???gerçi sağ kolu içinde 2 saat önce falan başladı aynı şikayete.romatizma gibi bişeymi bilmiyorum.ağrı kesici içirdim uyudu kaldı biraz önce.acaba dedim bu dr.un verdiği ilaçların yan etkisi mi?içinde eklem ağrısı falan yazıyo ama bu derece olurmu bilemedim.akşam dozunu vermedim zaten o ilacın.bakalım sabahta bu şekilde uyanırsa direk dr.a(
sapişcim kan tahlili benimde aklıma geldi,aslında yarın normal kalksada bi götürüp yaptırmakta fayda var.içim içimi yiyo zaten
sabahta gizem doğum yapcak.o saatte benimki uyuyo olur10buçuklarda anca kalkıyo.yanında olcağıma söz vermiştim gizemede,onu doğurtur gelirim artıkkuzucuğu götürürüm. neyse hanımlar şu havalar iyice bi düzelsinde hastalıklardan falan kurtulalım.dışarı buluşmalarını yaparız sık sık artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?