İzmir'de Bebek Oyun Grubu

selamlar herkesee.
dün çok güzell bir gündü gerçekten.sinema umduğumdan çok daha keyifli geçti.
tubaran ile tanıştık,çok memnun oldum kendi adıma..
darilgen de geldi,çok özlemişiz hem onu hem Ateşi...
gerçekten pazarr günü olması nedeniyle acayip kalabalıktı.heralde ondan iklim acayip bişey oldu valla uyuyana kadr kök söktürdü.bende bi yandan sıcak bir yandan iklim başım ağrıdı çok fena ya.ütü yaptım eve gelince bide bi ton..
sabah kalktık valla heryerim ağrımış :)
semabayramcım neden öyle kuzunun bacakları ağrıyor ya,kıyamam.mutlaka doktora götür cnm.arkadaşının doğumu da hayırlı olsun bu arada..

Çamaşırı İçeride Kurutmak Zararlı
Gerekçesi her ne olursa olsun, her mevsim çamaşırlarını içeride kurutanlara kötü haber! Çamaşırı içeride kuruturken atlanılan ayrıntılar, insan sağlığına ciddi oranda zarar veriyor. Günümüz koşullarında hemen hemen herkesin deterjan kullandığına değinen Kardiyoloji ve İç Hastalıkları Uzmanı Olcay Emel, konuyla ilgili açıklamalarda bulunuyor: “Herkesin tercihi olan deterjanlar içinde bulunan kimyasal maddeler, suda çözünerek kirli çamaşırlarımızı temizler. Tabi ki, bu kimyasal atıklar yıkama işleminden sonra durulamaya rağmen çamaşırlarda bir miktar kalır. Kurutma işlemi esnasında su ile birlikte buharlaşarak bulunduğu atmosfere yayılarak kimyasal atık kirliliğine sebep olur. Bu nedenle çamaşırlarımızı kapalı ortam yerine açık havada kurutmak en doğru seçenektir. Günümüz koşullarında şehir yaşamı ve dış ortamda çamaşır kurutma hiç gerçekçi değil hatta hayal bile. Bu nedenle çamaşır kuruttuğumuz odaların iyi havalandırılması bu ortamda yaşlı veya bebeklerin kalmaması ikinci bir öneri olabilir. Kurutma makineleri iyi bir alternatif gibi görünmekteyse de elektrik enerjisi tüketmesi nedeniyle indirekt olarak çevreye zararlı olmaktadır.”

evin iiçinde çamaşır kurutmayı hiç sevmiyorum ama senelerce k.yalıdaki evde balkon olmadığı için evin içinde kuruttum.kurutma mak. için yer yoktu zaten.Balkon olsaydı bile korkunç bir is problemi vardı oranın.dondurucumun içinden is temizlerdim şükür ordan kurtuldum ama burası doğalgazlı olmasına rağmen çevredeki gecekondularda kömür sobası yakıyorlar.Dolayısıyla aynı is problemi burada da var.Tabiki k.yalıdaki gibi değil ama mis gibi kokan çamaşırlarım is kokuyor Yazın çok rahat oluyor yalnız,hem sıcak,hem rüzgar,çok çabuk kuruyor çamaşırlar.Bimem bir faydası var mıdır ama ben şu çamaşır toplarından kullanıyorum,deterjanı daha az kullanıyorum,yarısı kadar filan.

bende bende cok memnun kaldım:)) eve gelince baran dedıkı:'anne ne güzeldi bi daha gidelim akadaslarmla gelsın hepımız aynıyız' dedı.yani aynı yastayız demek:)) cok zor kadınlık baslı basına zor..butun yuk bızlerın uzerımizde bızde calısıyosun allah yardımcın olsun cnm..ama yıllar gectıkce ıyıkı dogurmusuzu daha cok söyleyecegımızı dusunuorum..tatlı yorgunluklar dıyelımm:)) hafta ıcı tekrarlayalım en kısa zamandaa tekrar görusmek uzerree:))

aynı çamaşır toplarımız.beraber almış bizimkiler.inş faydası oluyordur..

tubarancım Baranın ortamdan hoşlanmasına sevindim.Miniklerin dostluğu daim olsun inş.

Selam kızlar bugün nasıl bir soğuk var,brrrrr!!!!Allah dışarıda çalışanların yardımcısı olsun!!!
Semacım bana üstüne basamayacak kadar bacak ağrısı olması garip geldi,bence hemen doktorunuzu ara,yani ilacı veren her kimse ara canım,yazık yavruma((
Dünçok çoook güzeldi bencede,dışarıda buluşmak değişiklik oldu bize..
Darilgenciğimi de görmüş olduk,zaten oğluşum ateşi çok özlemişti bol bol hasret gidermiş olduk:)
Baran'la da tanıştık:)Kıvır kıvır saçlar,tombul yanaklar,sevgi kelebeği:)Yolda giderken tuniş uyudu oda başını Tunişin kucağına koyup uyudu yavrum:)
Bu arada butür etkinliklerin haftaiçi olmasını destekliyorum zira kociş dün sıkılmış,yani zaten hafta içi seyahatte oluyorum 2 gündür uzak kaldık dedi ki haklı valla bişey diyemedim.Hoş bu hafta fazla aktiftik yani denk geldi tabii ama oda bizimle vakit geçirmek istiyor.
Kızlar bu arada bizim ev alma ihtimalimiz yükseldi,yani babamdan kalma bir evimiz vardı.Ablamla benim.Onu yarın satıcaz inşallah...Hakıma düşen payın üstüne kredi çekip alabiliriz.Kısmet bakalım,ay pek bir stres oldum.Yani imza atma etme işleri,hani dolandırılma falan oluyor yaa...Tek atımlık barutumuz var..Ev sahibi olabilmek için.Bu akşamda Tunişi ablamlara götürücem,orada kalıcak,sabah erkenden çıkmam lazım çünkü,annem de orada kalıyor,torunlarıyla başbaşa bırakıcaz bakalım.Dua edin kızlar bana...Neyse hepinizi öpüyorum

hayırlısı olsun cnm,inş gönlüne göre içine sinen bir eve sahip olabilirsiniz...
bu hafta denk geldi işte, normalde haftasonu olmuyordu zaten biliyorsun.
ekstra bir durum çıkmadığı sürece ayda bir kez cumartesi görüşücez...eşin de haklı tabi bir haftasonu var onu da ailesiyle geçirmek istiyor haklı olarak.hiç foruma getirmeseydin aslında evde dinlenseydi bari.ben ondan sıkılır diye sen gelme napıcan dedim eşime.neyse yarın için bol şans diliyorum

Şimdi kredi faizlerine baktımda 50000 TL'ye 30000 TL faiz alıyor arkadaş bu nasıl iş!!!!offff(

ya valla işte öde öde bitmiyor ya bi 4 sene daha ödücez.sıkıntıya sokuyor ama

aynı çamaşır toplarımız.beraber almış bizimkiler.inş faydası oluyordur..

canım hadi bakalım hayırlısı olsun.Allah gönlünüze göre versin
Şimdi kredi faizlerine baktımda 50000 TL'ye 30000 TL faiz alıyor arkadaş bu nasıl iş!!!!offff(

maalesef faizler çok yüksek canım..Allah yardımcınız olsun

iyigeceler kızlar,deli gibi uykum var dün gece yine uyumadı simay sabahladık.ama size yazmadan yatamadım.neyse sabah gittim arkadaşın doğumunda yanındaydım.nur topu gibi bi oğluşumuz geldi maşallah:) sapişcim sabah tam senin hayırlı olsun yazdığın dk. bebişin doğum saati,bu kadar olur:))neyse benimki ben giderken uyanıktı ama ben gittikten sonra uyuyakalmış.sabah yine öyleydi,gerçi hala öyle malesef..eve geldim şu ilaçları yazan kbb dr.unu aradım hayır dedi o ilaçlar bu denli bişey yapmaz, çocuk druna götürün bi görsün allah korusun eklem yada romatizmal bi rahatsızlık olabilir dedi.babamla hemen behçet uza gittik acile..kan idrar akciğer filmi istediler.5 tüp kan aldılar kuzumdan(ne ağladı ooofffilmi cekildik ama hanmefendi çişini yapadı 2,5 saate yakın bekledik.neler neler içirdim çişi gelsin diye yok diyo,neyse kan sonuçlarını bide röntgeni götürdük dr.a,tertemiz çıktı hepsi.öyle oluncada çok şart değil idrar dedi.paçavra hastalığı olmuş bebeğim,teşhis bu çıktı??internetten baktım gribin halk dilindeki adıymış duymamştm hiç..tüm vucudu et kesiyomuş,hareket kısıtlılığı yapıyomuş,ağır bi grip çeşidi olmuş dedi,aslında 20 gün önce falan aynı şey bana olmuştu.geçen haftada babama,her yerimiz et kesmişti,titreme ateş vs..söyledik dr.a sizlerden mikrop almıştır dedi.çocuk olduğu için daha cok etkilemiş.ben 2-3 günde toparlamıştım babamıda viksle ovmuştuk gece,sabaha iyi kalkmıştı.dr da azcık sıcak suyla yumuşatarak viks sürün dedi geldik hastaneden yaptık bakalım.ilaç falan vermedi aynı ilaçlara devam et bizde hep veriyoruz bu ilaçları dedi.böyle kızlar maşallah şuanda huzursuzluk yaşamadan mışıl mışıl uyuyo,sabaha inşallah daha iyi kalkarız.öptüm iyiuykularr,yatak yastık beni çağırıyooo:))

kuzum ya kıyamam,demek ondan yürüyemiyormuş.
tahlillerinizin iyi çıkmasına sevindim.iyiki götürdün.için rahatlamıştır cnm.geçmiş olsun tekrar.iyi geceler

Allah Allah şansa bak tam dakikası dakikasına yazmışım he maşallah bebişe
canım hastaneye gidip tahlil olayına girdin mi maalesef öyle canım çok şükür ki sonuçlar iyi çıkmış,çok sevindim.İyice toparlasın kendini dinlensin,iyileşsin iyice.canım bıldırcın yumurtası bünyeyi kuvvetlendirir istersen sabahları sütüne çiğ olarak 1-2 tane kır karıştır içir öyle.anlamaz tadını hem.Gelmiş geçmiş olsun tatlım yeniden.iyi geceler canım

Kızlar günaydın,
Semacım Simay'ın iyi olmasına çok sevindim canım,inşallah viks toparlardakendne gelir.Bende hiç duymamıştım böyle paçavra gribini.
Bu arada yeni doğan bebişede Allah uzun ömür versin,analı babalı büyütmek nasip etsin..
Birzdan dışarıya çıkıcam ama kara kara düşünüyorum dışarısı çoooook soğuk:18:
Tuniş akşam ablamlara giderken yolda biruyudu o uyumak gece ne yaptılar bilemiyorum,hoş onlar zaten bütün gece ayaktalar
Ama ben oğluşumu çok özledim,ay nasıl eksiğim ki eve geldik uyuduk yani...Bende var bir psikopatlık galiba,bu çocuğu okula bırakınca bile bir garip olucam sanırım ben....

**tunayekta cım baranla süper uyudlar baran ben kardes ıstıorum öle uyumak ıstıyorum demeye basladı en sevdıgı köpegını hatta beaber uyudgu ouncagını sakladık dun kardesıne:)) ev ısallh hayırlısı olsun cnm ıcıne sinen bi ev bulursun ısallh bana yakın olursun :)) bende baranı anneme bırakıorum c.tesı aksamları esımle dısarı cıktıgımızda gece almak ıstıorum esımde bı bakıs atıo yanı dıo bı yalnız kalalım gençlıgımıdekı gibi:)))) su erkeklerı anlamam su romantızmı bned sıfırın altındaa:) bıde 12 yıldrı beraberız yanı ne romantızmı dıorum kızıo bana:) yanı kısacası hemen özlenıoo yavrucuklarr...
**semabayram cım kıyamam kuzuna pacavra grıbını bende ılk defa duydumm aslında bana cok olur öle etkırıgı derız kalmam 2 gun sonra bı anda gecer gıder ama bulasıcı oldugunu bılmıodum..bu hastalıklar boyle ıste geldımı gıtmez kahretsın..ısallah simaycım ıyıdır suan cok gecmıs olsun tatlım..

sağolun arkadaşlar,bugünde aynıyız malesef( sabahki idrarını götürdüm tahlile oda güzel çıktı çok şükür.ordan aile hekimimize götürdüm tüm sonuçları bide o baksın diye,oda aynı şeyleri söyledi.doğru düzgün bişeyde yemiyo ya güçsüz düşmüştür sonuçlar normal,biraz enfeksiyon görülüyo kanında ama zaten grip olan biri için bu değerler normal dedi.korkulcak bişey yokmuş bol çorba içip köfte yesin dedi..aynı ilaçlara oda devam et ddedi..böyle yani kızlar..dışarısı accayyip soğuk,uzun zamandr bu kadar üşümemiştim dışarda en kalın seylerimi kat kat giymeme rağmen donduuum..yaz gelsiin artıık(
tunişçim hayırlısı hayatım inşallah işlerin yolunda gitmiştir bugün,bu taraflara gelsen sende süper oluur:))tubaran sende gel hatta,napıyosunuz karşıda yauw,taşının buralaraaa
sapişcim aklımda bulunsun yumurta alayım bari ne zamandr almıyodum zaten iyi oldu hatırlattığın. benimki anlar tadından gibi geliyo ama gece biberonla süt içiyo ya ona koysam anlamaz belki uyku sersemi.. ama ağır gelir mi ki gece gece??olmazsa haşlayıp kahvaltıda yedireyim,bayılıyo zaten simay minik minik ya yemesini seviyo yani allahtan..

Kızlar iyi akşamlar,bugün işlerimizi bitiremedik ne yazık kiBütün gün soğuktan mahfolduk,Allah'tan sıkı giyindim,şu termaller gerçekten sağlam ısıtıyor ama yinede çok soğuktu...
Yarın sabahtan yine yollara düşeceğimden Tuniş yine teyzesinde kaldı.Allah'a şükür keyfi yerinde teyzesi birde ona uzaktan kumandalı ışıklı falan bir araba almış bizimki mest olmuş.Gece ablamla uyumuş,ona sarılmış okşamış,tekmelemiş:)Sabahta Erentoşla yanyana yatırmışlar,Eren Tunişe sarılmaya çalışıyormuş,yanaklarını okşuyormuş:)Bizimkiler maşallah pek bir seviyorlar birbirlerini:)Erentoş zaten abisini görünce hemen gülücükler atıveriyor...Neyse bakalım yarın sabah erkenden yollara düşeceğimden ben yatıyorum hepinize iyi geceler...
Bu arada Sapişim cumartesi toplantı Bayraklı'daymış canım,yine trenle gelebilirsin,bir önceki durakta inersin...Cunartesi görüşmüş oluruz.Yarın öğleden sonrada Ersağ toplantısı var inşallah ona da yetişirim bakalım:)

maşallah kuzulara bizimkiler de süperler maşallah
canım nasip olursa ben de aynen trenle gelmeyi düşündüm.İşte istasyon konusunda tereddütlüydüm,yeri bilmiyorum çünkü.salhanede inicem o zaman bu durumda.telefonlaşırız,buluşup birlikte gideriz canım.sen rezervasyon yaptırdın mı?benim kafa hiç yerinde değil unutuyorum
bir de Almanyadan dayım geliyor yarın akşam.Cumartesi akşamı tüm aileyi yemeğe almak istiyordum.Dedemin,iki dayımın,teyzemin eşinin,kuzenimin,babamın,ablamın doğum günleri şubat ayında Dedemin,teyzemin eşinin ve Almanyadan gelen dayımın doğumgününü toplu olarak bizde kutlarız diye düşündüm.Nasıl olcak bilmiyorum tabi bu durumda

iyi geceler canım

selam kızlar

başsağlığı için arayan arkadaşlarıma çok çok teşekkür ediyorum anca fırsat buldum buraya girebildim her gece okumalarımız oluyor birde eşimin ablası geldi onları yanlız bırakmıyoruz hiç .

üstün körü okudum yazılanları simayıma çok geçmiş olsun çocukların hasta olmasına hiç kıyamıyorum umarım daha iyidir şimdi.tubaranla herkezler tanışmış bizde birdahkine tanışırız umarım

yiğit için yazdıklarınızı eşimede anlattım çok sağolsunlar diyor oda :)) eşim bana çok çok yardımcı zaten o olmasa 2 kıpırdak çocukla başa çıkmam zor olurdu .yada sağlam kafa sağlam vucud kalmazdım sanırım :)) allah a şükür böle bir eşim var sizinkilerde yardımcı olur inşallah

çıtırım gün tarihlerini unutmam inşalah hepsini takvimede yazdım zaten azizeye gidişimiz gün ve oyun grubu dışında bir gündü o yüzden aklımdan çıkmış umarım birdaha olmaz ((

ben kaçanzii öptüm herkezi yarına daha iyi bir güne uyanırız havalar yarından intibaren azda olsa ılınıyormuş :))))))

ayyyy ne güzel bir güne uyandıkkkkk....

çocuk gibi mutluyum yaaa::) yaşasın karrrrrrrrrrrrrr...

dışarı çıkıyoruz şimdi iklimle.yuppii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…