İzmir'de Bebek Oyun Grubu

merhaba kızlar
simaya geçmiş olsun bugün aradığımda daha kesin birşey dememişlerdi inşallah hemen iyileşip çıkarlar hastaneden her ikisi içinde zor bir durum dualarımız sizinle
bizde geri sayıma başladık bir aydan az zaman kaldı

Selam kızlar
Çarşamba günü oyun grubuna gelemeyebiliriz.kaçırmak istemiyoruz ama kuzum hastalandı.Kısa süre önce biliyorsunuz öksürüğü hafif halsizliği olmuştu,bildiğimiz basit ilaçlarla geçirmiştik ama birkalç gündür yine başlamıştı.bugün 4. gündü hatta.Yine bildiğimiz ilaçları vermeye başlamıştım,yine de içime sinmedi bugün dr. a götürdük.Ciğerleri temiz çıktı çok şükür,sağ kulağında iltihap varmış :26: antibiyotik verdi.Hiç ağrısı sancısı yok aslında.Hatta boğazı bile acımıyor öksürdüğünde..hafif bir burun akıntısı da başladı.Ateşi de olmadı hiç çok şükür,inşallah olmaz.Biraz mahsun ve iştahsız,zaten o zaman da öyle olmuştu,kilo vermiş kuzum.Bugün dr. un muayenehanesindeki tartıda 15 kilo çıktı,evdekinde 16.6 yı bile görmüştük uzun süre önce.Göz altları mor mor oldu yine ( yani çarşambaya kadar toparlanabilirsek ki umutluyum,gelicez.bulaşıcı bir durumu yokmuş.Bana da bulaşmadı zaten bulaşsa bittiğimin resmidir.Çocuğa kim bakar,annem çok uzakta,kalmaya kalksa evde zaten bir yatılı misafirimiz var.ablam gelemez.Artık kızım bana,ben kızıma bakarım aman hastalıklar uzak dursun hepimizden

anaa ne çok yazmışım yaa Simayımın durumuna çok üzülüyorum nerden çıktı bu aptal saptal şeyler
eycikim ben de seni merak ediyordum en son aradığımda çok hastaydın,sesin çok kötüydü,Zeynepte hasta demiştin.buraya yazabildiğine göre iyisiniz diye düşünüyorum,aman iyi olun az kaldı minnoşun gelmesine

geçmiş olsun seçulum inşallah düzelir sizide aramızda görürüz...yatılı misafirim var diyince durdum kaldım..artık gitmiştir diye tahmin ediyordum...

seçilcim geçmiş olsun canım biz şimdi iyiyiz bende yine öksürük var ama hafifledi zeyneple aynı anda hasta olunca çok zor oldu hamile olmasm belki bu kadar zor olmazdı neyseki atlattık

Gecmis olsun seçil cim umarım sana geçmez vede çabuk atlatın Çarşamba hepbirlikte olalım .

seçilcim geçmiş olsun canım biz şimdi iyiyiz bende yine öksürük var ama hafifledi zeyneple aynı anda hasta olunca çok zor oldu hamile olmasm belki bu kadar zor olmazdı neyseki atlattık
sağol canım..aman iyi bari inşallah bu kış son olsun canım.ben gripli halde doğum yapmıştım çok zordu.dikişlerle öksürmek dünyanın en büyük acısı gibi gelmişti bana :111:
Gecmis olsun seçil cim umarım sana geçmez vede çabuk atlatın Çarşamba hepbirlikte olalım .

sağol canım inşallah

merhaba arkadaşlar..
okullar başladı ,yoğunluklar da başladı haliyle.
saphiracım geçmiş olsun.iklim de öksürüyor.kar yağdığı gün dışarı çıkınca üşüttü heralde.daha bir ay bile olmadı antibiyotik kullanalı.soğuk algınlığı&grip için bir şurup kullanıyorum şimdilik,umarım antibiyotik gerekmeden iyileşir.

canım benim de gelip gelemeyeceğim kesin değil şu an.hem iklimden dolayı hemde o gün 2. dönem öğretmen kurul toplantısı olabilirmiş.kesin değil gerçi şu an.erken biter gerçi büyük ihtimalle.öyle olursa katılabilirim.tabi iklim de iyi olursa..

geçen sefer bendeyken deneyi yapmayı unutmuştuk.o yapılabilir.
-suda batan -yüzen nesneler deneyi
-öğrenilen şarkılar tekrar edilir.(yeni bir şarkı öğretimi yapılır.belirleyip yazarım)
-bir sanat etkinliği olur yine
-saklanan oyuncağı bulma oyunu oynanır.(çocuklar odadan dışarı çıkarılır.bir oyuncak oda içinde saklanıp çocuklar içeri alınır,kim bulursa alkışlanır.)
-geçen sefer öğrendikleri "öt kuşum öt" oyunu tekrar edilerek oynanır.
-bir hikaye kitabı seçilir,okunur.
hikayeden önce bir tekerleme söylenebilir.

ben bakayım bi,yazarım tekrar

.

sizlerde beğendiyseniz bunu yapabiliriz..

faaliyet için fon kartonu ve çocuk makası getirsin herkes,daireleri çizelim,siz daha önce verdiniz mi bilmiyorum ama makas verelim çocuklara tabi bizim de yardımımızla kessinler,yüz çizsinler.rafyadan bacaklarını yapıştırsınlar.(kurdele vs. gibi benzer başka bir şeyden de yapabilirler.)
örümcek ağını yapmak için sakallı yünden kimde varsa getirir,siyah fon kartonu üzerine yapıştırılır ip,üstüne de yapılan örümcekler yapıştırılınca faaliyet tamamlanırrr:)
gerekli olan malzemeleri tekrar yazayım:
-yarım tabaka fon kartonu(herkes kendisine getiriyor)
-küt uçlu çocuk makası(herkes kendi getiriyor)
-yapıştırıcı(herkes kendi getiriyor)
-Keçeli kalem ya da kalem boya(herkes kendi getiriyor)
-1 adet tam tabaka siyah fon kartonu
-sakallı yün
-rafya ya da kurdele(yoksa fon kartonundan kesilip yapılabilir)

son yazdığım üçünü minikçim sen ve/veya kesin gelecekler üstlensin.gelememe durumunda faaliyetin yapılmaması durumu olmasın sonra.

bu şekilde ilk kez birlikte makasla da çalışmış olurlar.makası nasıl tutmaları gerektiğini öğrenirler.iklimle 1-2 aydır başladık çalışmaya biz.sizlerde evde denetiminiz altında küt uçlu makasla rastgele gazete,kağıt vs. kesme çalışmları yapabilirsiniz..

farklı olanı bulacakları bir çalışma ekleyecektim ama buraya dosyayı ekleyemedim.maili olanlara gönderdim.
çıktı alma işini yine birisi üstlenirse iyi olur.

bizde makas çalışmasına başladık epeydir...tam bi daire kestirmedim henüz ama onun dışında sürekli bişiler kesiyor,hatta makasımız kırıldı hemen yarın gidip makas alayım...

sağol canım İklim'e de geçmiş olsun.Aynen kar yağdığı gün çıktık kar oynamaya,o kadar da dikkat ettim giyimine,yün içliklerini giydirdim,kat kat giysi giydirdim,atkısı beresi eldiveni,herşeyh tamamdı ama yine de almış işte çocuk.Üstelik yarım saat anca durduk,yüzü kızardı soğuktan hemen eve soktum.olan oldu yapacak bişey yok

çok güzelmiş canım.ben korkumdan hiç makas vermedim eline,hatta hep sakladım.Küçük gördüyordum makas için ama alıp deneyelim bizde çocuk makaslarından.O gün gelemesek de evde yaptırırım bari

günaydınlar herkese...

saphiracım tabi verebilirsin artık.durunun da hoşuna gideceğini düşünüyorum.aman sakın yalnız bırakma 1. dk bile ayrılacak olsan kaldır öyle git.meslekten dolayı duyduğum çok makas kazası vardır.Allah korusun.
şekil kesmekle değilde öncelikle makası doğrus tutmayı öğrenme ve rastgele kesme çalışmaları yapmak doğrusu.
çrş günü de öncelikle serbest kesme çalışması yapar sonra bizim yardımımızla daireleri keserler.

millet bakmaz çocuğuna çıplak ayakla kar-kış oynar sokakta,turp gibiler.biz istediğimiz kadar giydirip ,dikkat edelim alışık olmadıklarından hemen kapıyorlar malesef..bu gece biraz daha hafiflemişti sanki öksürüğü,umarım geçiyordur.

çıtırım gönderdiğin mail acılmadı bende uzun uzun bekledim tekrar denedim açılmadı bir türlü (

eksik kodro olucaz ( eycik sapiş çıtır ( offo bu kış bitsin artık hele bugün hava kapkaranlık çok sıkıldım temizlik yaparak oyalanayım bari öptüm herkezi

benimki zaten bayılıyor da ben kaçırdım çocuktan tamam canım önerilerini uygulayacağım
aynen canım,alışık değiller.napalım böyle böyle büyüyecekler.inşallah geçiyordur İkliminkinki.Duru dün gece ateşlendi.sabaha karşı 4.30 ta kalktım ateşini ölçtüm,allahtan çok yüksek ve inatçı bir ateş değil.38 di.ateş düşürücü verdim birde pijamasının üstünü çıkardım,atletle kaldı,çabucak düştü ateşi.Öksürük sayısı azaldı gibi yalnız

temizlik manyaaa

Kızlar selam ben çıktıları aldım harika etkinlikler ayarlamış yine çıtırım,ben bu etkinlik olayında pek bir heyecan duyuyorum yaa:))Dün Tunişin eline şu yılbaşında yaptığımız kartlardan geçti.Anne arkadaşlarımla yine yapıştıralım diyor:))
Bu arada kızlar yarınki oyun gününü olmadı ertelesek mi?Benimde gelememe durumum var!!!Yani Allah'a şükür bizde hastalık yok amaAnnem bu akşam bizde kalacak,yarın bizim burdaki kalp doktoruna gidecek,bende onunla beraber giderim,yalnız bırakmam,çarpıntısı var diye birkaç hafta önce gitmişti.Doktor aort damarında genişleme var demişti.Tansiyon ilacı vermişti.Annemin tansiyonu hep düşüktür zaten...Birde başka bir doktorun görüşünü alalım dedik,bu arada çarpıntılarda hiçbir azalmada olmadı.Diğer doktorda korkutmuş,damar patlarsa kurtaramayız falan demiş,yani morali bozulmuş(Neyse yani sabahtan halledersek gelebilirim herhalde ama...Gördüğüm kadarıyla bebişlerimiz genelde hasta(Hani çok eksik olucaz gibi geldi bilmem siz ne dersiniz.İlla çarşamba olması şart değil,Miniğimin uygun olduğu başka bir tarihte olabilir!!!!
Eyciğim valla senide Zeynoyuda çok özledik yaaa!!!Neyseki artık az kaldı:))
Bu arada ben epeydir oğlanın eline makas veriyorum,tabii kontrollü veriyorum ama artık çizgilere uygun kesiyor.Tabii ki çok düzgün değil ama çizgiyi aşağı yukarı takip ediyor.Yuvarlak kesebilir mi bilmiyorum!!!
Krikitosum dün bende temizlik yaptım ve ne yazık ki bugün sıra ütüde((

ay banuşta gelemesse çok eksik olcaz semada yok (( birdaki buluşma da çok uzak tarihte çünkü miniğim hazırlık yaptımı acaba yapmadıysa ertelesek mi ki ???

faceden gördüm simay artık yürüyormuş ama bir kaç gün daha hastanede kalcaklarmış ( ama daha iyi olmasına ne kadar mutlu oldum anlatamam

yok ya sapişimm valla temizlik falan yapamıyom ben arda hiç izin vermiyor melesef yalapşap yapıyom işte okadar dün yaptım bugün üsten geçtim akşamada yiğit gelince odaya kapanıp ütü yapçam çocuklar cekiştiriyor ütüyü ütü masasını

kızlar bende daha hiç vermedim mertin eline makas bizde kardeş olunca çekiştiriyorlar kavga ediyorlar ne kalem nede makas falan verebiliyorum arda hemn merti ağlatıyor alıp kaçıyor hiç rahat bırakmıyor çocuğu ancak okulda yaptıklarıyla biliyordur belki makas kullanmayı

Son düzenleme:
Kızlar yarın annem doktora gitmekten vazgeçmiş,soğukalgınlığıda var,içtiğim haplar sonuçları etkiler dedi.Haftaya gidecekmiş:))Yani yarın gelebiliyorum:)))Ama yinede çoğunluk gelmiyorsa ertelenebilir siz bilirsiniz....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…