geçmiş olsun seçulum inşallah düzelir sizide aramızda görürüz...yatılı misafirim var diyince durdum kaldım..artık gitmiştir diye tahmin ediyordum...
sağol canım..aman iyi bari inşallah bu kış son olsun canım.ben gripli halde doğum yapmıştım çok zordu.dikişlerle öksürmek dünyanın en büyük acısı gibi gelmişti bana :111:seçilcim geçmiş olsun canım biz şimdi iyiyiz bende yine öksürük var ama hafifledi zeyneple aynı anda hasta olunca çok zor oldu hamile olmasm belki bu kadar zor olmazdı neyseki atlattık
Gecmis olsun seçil cim umarım sana geçmez vede çabuk atlatın Çarşamba hepbirlikte olalım .
çıtırcım oyun grubunda neler yapıcaz,düşündüğün şeyler var mı??
daha erken belki ama belki bizimde hazırlamamızı istedeiğin şeyler olabilir...
kızlar tubaran arkadaşımızın bana numarasını özelden yazabilirseniz sevinirim,belki oyun grubuna gelmek ister diye düşündüm,çünkü arada bir katılabilirim demişti,birde azizenin numarasını verirseniz mutlu olurum belki katılabilir oda..gökçende aklıma geldi ama gökçen sanırım gelemiycekti...
sağol canım İklim'e de geçmiş olsun.Aynen kar yağdığı gün çıktık kar oynamaya,o kadar da dikkat ettim giyimine,yün içliklerini giydirdim,kat kat giysi giydirdim,atkısı beresi eldiveni,herşeyh tamamdı ama yine de almış işte çocuk.Üstelik yarım saat anca durduk,yüzü kızardı soğuktan hemen eve soktum.olan oldu yapacak bişey yokmerhaba arkadaşlar..
okullar başladı ,yoğunluklar da başladı haliyle.
saphiracım geçmiş olsun.iklim de öksürüyor.kar yağdığı gün dışarı çıkınca üşüttü heralde.daha bir ay bile olmadı antibiyotik kullanalı.soğuk algınlığı&grip için bir şurup kullanıyorum şimdilik,umarım antibiyotik gerekmeden iyileşir.
canım benim de gelip gelemeyeceğim kesin değil şu an.hem iklimden dolayı hemde o gün 2. dönem öğretmen kurul toplantısı olabilirmiş.kesin değil gerçi şu an.erken biter gerçi büyük ihtimalle.öyle olursa katılabilirim.tabi iklim de iyi olursa..
.Eki Görüntüle 341424
sizlerde beğendiyseniz bunu yapabiliriz..
faaliyet için fon kartonu ve çocuk makası getirsin herkes,daireleri çizelim,siz daha önce verdiniz mi bilmiyorum ama makas verelim çocuklara tabi bizim de yardımımızla kessinler,yüz çizsinler.rafyadan bacaklarını yapıştırsınlar.(kurdele vs. gibi benzer başka bir şeyden de yapabilirler.)
örümcek ağını yapmak için sakallı yünden kimde varsa getirir,siyah fon kartonu üzerine yapıştırılır ip,üstüne de yapılan örümcekler yapıştırılınca faaliyet tamamlanırrr:)
gerekli olan malzemeleri tekrar yazayım:
-yarım tabaka fon kartonu(herkes kendisine getiriyor)
-küt uçlu çocuk makası(herkes kendi getiriyor)
-yapıştırıcı(herkes kendi getiriyor)
-Keçeli kalem ya da kalem boya(herkes kendi getiriyor)
-1 adet tam tabaka siyah fon kartonu
-sakallı yün
-rafya ya da kurdele(yoksa fon kartonundan kesilip yapılabilir)
son yazdığım üçünü minikçim sen ve/veya kesin gelecekler üstlensin.gelememe durumunda faaliyetin yapılmaması durumu olmasın sonra.
bu şekilde ilk kez birlikte makasla da çalışmış olurlar.makası nasıl tutmaları gerektiğini öğrenirler.iklimle 1-2 aydır başladık çalışmaya biz.sizlerde evde denetiminiz altında küt uçlu makasla rastgele gazete,kağıt vs. kesme çalışmları yapabilirsiniz..
benimki zaten bayılıyor da ben kaçırdım çocuktangünaydınlar herkese...
saphiracım tabi verebilirsin artık.durunun da hoşuna gideceğini düşünüyorum.aman sakın yalnız bırakma 1. dk bile ayrılacak olsan kaldır öyle git.meslekten dolayı duyduğum çok makas kazası vardır.Allah korusun.
şekil kesmekle değilde öncelikle makası doğrus tutmayı öğrenme ve rastgele kesme çalışmaları yapmak doğrusu.
çrş günü de öncelikle serbest kesme çalışması yapar sonra bizim yardımımızla daireleri keserler.
millet bakmaz çocuğuna çıplak ayakla kar-kış oynar sokakta,turp gibiler.biz istediğimiz kadar giydirip ,dikkat edelim alışık olmadıklarından hemen kapıyorlar malesef..bu gece biraz daha hafiflemişti sanki öksürüğü,umarım geçiyordur.
çıtırım gönderdiğin mail acılmadı bende uzun uzun bekledim tekrar denedim açılmadı bir türlü(
eksik kodro olucaz( eycik sapiş çıtır ( offo bu kış bitsin artık hele bugün hava kapkaranlık çok sıkıldım temizlik yaparak oyalanayım bari öptüm herkezi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?