gülbincim sanırım ben burayı kaçırmışım,kim vefat etti,haberim olsaydı arardım zaten,başınız sağolsun tatlım,rabbim mekanını cennet eylesin..
günaydınlarr herkese,kandiliniz mübarek olsun,dualarınız kabul olsun inş.
krikonun eşinin dedesi vefat etmişti cnm.
sen neler yapıyorsun?sesin çıkmıyor.ablanla ilgili durum ne oldu belli oldu mu cnm?
kızlarr kandılınız mübarek olsunn rabbim dualarınızı kabul etsın..simaya cok uzuluorum yanı onları hıc tanımadım ama cok kotu oldum dunden berı bugun hıc yazmadı son durum ne mrk edıorumcıtır pıtır gitmssin cok ıyı ya ne gusel moral olmustur onlara..ben baranla 28 gunluktu ege üniversitesine yattık 3.ayı cıktık hastaneden offf ne zor gunlerdıı..tabii hayatı riskı de vardı baranın 1 ay ogluma dokunamadım ölee buz gibii yogun bakımda yattıı uyuttular ilaçlarla..cok cok zor gunlerdı eger onu kaybedersem nasıl ölebılırım acı cekmeden dıe plan yapıordum mektuplar yazmıstım aıleme herkese ayrı ayrı..doktorlar her gün; %50 yasama sansı dıolardı ama askım bebegım hayata tutunduu ve bana gerı dönduuo tarifsiz acıyı bıze yasatmadı..offf tmm sustum kızlar sizide sıktım özur semadan haber alan olursa yazarsa cok sevınırım..sizi ve kuzucukları öptümm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?