İzmir'de Bebek Oyun Grubu

evet canım aynen süperrrrr
bizim burda kar yağışı devam ediyor.Durunca biz de çıkıcaz,kardan adam yapmak istiyor kuzum

ne var ne yok kızlar,biz kahvaltıyı yapar yapmaz soluğu dışarıda aldık.Kendi kendimede güldüm valla millet sıcacık ev arar bizde sıcak evden kendimizi soğuk sokaklara attık:)Ama iyi oldu bol bol oynadık,ekmeğimizide aldık geldik..Birazdanda supangle yapıcaz çocuğumun canısı çekmiş,zaten iki gündür ayrıydık,özlemişim kuzumu...

Kızlar şimdi Sema fb daki oyun grubuna yazmış Simay'a behçet uz'da yatış vermişler(10 gündür ateşi düşmüyor ve hala ayaklarının üstünebasamıyor diye offf içim daraldı((Allah şifa versin,bence 1-2 serumla vücut toparlar((Ama tabii hastane ortamı da biz annelerin moralini bozuyor...Bilginiz olsun dedim kızlar..

tunayekta canım çok üzüldüm bu habere ya
gece gece uykum kaçtı valla.öf
kuzum benim ya inşallah iyileşir hemencecik yavrum benim.
Allahım sen tüm hastane kapısında bekleyenlere şifa ver rabbim.amin.
yeni mi yazmış tunayekta bu arada?
muhtemelen uyumuyordur ama yine de bu saatte arayıp rahatsız etmiyim dedim.
ay çok sıkıldı içim yaa

simuşuma kıyamam yaaaa : cidden çok üzüldüm..dilerim bu yatış bi iki günde biter ve yawrum toparlanıpta çıkmış olur ordan..daha çabuk iyileşmesi için dilerim ii gelir serumlar..samacım zaten çok duygusal son dönemde teyzesi için çok hastanelere gitti geldi ve psikolojik çok yoruldu rabbim dirayet versin onada...tüm hastalara şifa ver yarabbim...yarınkandil,herzin mübarek kandili mübarek olsun inşallah...bol bol dua edelim hem simuşuma hemde tüm hasta kullarımıza,duaya ihtiyacı olan tüm kullara..offff çok üzüldüm ya içim sızladı resmen...

gülbincim sanırım ben burayı kaçırmışım,kim vefat etti,haberim olsaydı arardım zaten,başınız sağolsun tatlım,rabbim mekanını cennet eylesin..

günaydınlarr herkese,kandiliniz mübarek olsun,dualarınız kabul olsun inş.

gülbincim sanırım ben burayı kaçırmışım,kim vefat etti,haberim olsaydı arardım zaten,başınız sağolsun tatlım,rabbim mekanını cennet eylesin..

krikonun eşinin dedesi vefat etmişti cnm.
sen neler yapıyorsun?sesin çıkmıyor.ablanla ilgili durum ne oldu belli oldu mu cnm?

günaydınlarr herkese,kandiliniz mübarek olsun,dualarınız kabul olsun inş.

krikonun eşinin dedesi vefat etmişti cnm.
sen neler yapıyorsun?sesin çıkmıyor.ablanla ilgili durum ne oldu belli oldu mu cnm?

ben iyiyim tatlım,kuzuşum çok huy değiştirdi,sürekli ağlıyor herşeye,hep onunlayım,girip okuyorum ama yazamadan çıkıyorum bazen..
annem nasipse bu pazar yeğenimi götürücek,o süreç içerisinde belli olursa kalıcak olmazsa dönücek mecburen...çünki babaannem bizde,ve benim ona bakmam mümkün değil gibi gözüküyor başa çıkamam çünkü...sizlere de bahsedemedim tabi ablam pazartesi itibari ile almanca öğretmeni olarak işe başlıyor,annem de olmayınca ben hem çocuk hem babanne halledemem diye annem amcamlarla konuşucak bizim yerimize bi hafta bakarlarsa kabul ederlerse annem kalıcak ablamda aksi takdirde aynı gün geri dönmek zorunda kalıcak..

rabbim kimseye yaşatmasın ama babaannem geçen hafta en küçük amcamda büyük abdestini heryere sürmüş koltuk halı vs.yani birinin sürekli başında olması gerekiyor,e ben çocuklayım sürekli en ufak bi dalgınlığımda bizdede aynı şeyi yapabilme durumu olabilir,bu yüzden cesaret edemedim,annem amcamlardan rica edicek bakalım kabul ederlerse ii olucak...

canlarım hayırlı cumalar ve hayırlı kandiller olsun
Simayıma ben de çok üzüldüm.Allah şifa versin.minicik kuzunun hastanede yatması çok üzüyor insanı.
minikim Allah sabır ve kolaylık versin size de çok zor çokkk,çocuk bakmaktan çok daha zor

minikprensesim çok zor durum gerçekten.inş bir yol yordam bulursunuz cnm.bu şekilde çok zor gerçekten. neden tüm kardeşler bir bakıcı olayını kabul etmiyor anlayamıyorum doğrusu.bu şekilde tüm bakanlara çok zor ve yıpratıcı.
büyük insan bide bebek değil ki,büyük abdest ne demek ya heryere sürmesi...insan nasıl temizleyeceğine mi yansın,hastalık kapacağına mı..
ablacığının işi hayırlı olsun.özel okulda mı başlıyor?

kızlar biz bugün öğlen iklimle simoşu ziyarete gittik.
kuzum hiç kıpırdayamıyor ya öylece yatıyor.ağlıyor,mızmızlanıyor ağrısı olduğu için.
ortam da çok huzursuz tabi birsürü hasta çocuk ağlayıp bağırıyorlar.simay duydukça onları daha da kötü oluyor.
iklim de çok üzüldü yavrum.
enfeksiyon bulaşma riskine karşın pek fazla tutmadım iklimi.az durduk geldik.inş mutlu olmuştur simaycık.
Allahım hepsine sağlık versin.İnşallah hemencecik toparlar.

bende çok istedim simayı görmeyi ama çok uzağız,birde duruyu hastaneye sokmaya korktum mikrop alır diye.hele bir toparlansın evine geçsin de,eve gideriz ziyarete artık.siz iyi yapmışsınız gitmekle çıtırcım

kızlarr kandılınız mübarek olsunn rabbim dualarınızı kabul etsın..simaya cok uzuluorum yanı onları hıc tanımadım ama cok kotu oldum dunden berı bugun hıc yazmadı son durum ne mrk edıorum cıtır pıtır gitmssin cok ıyı ya ne gusel moral olmustur onlara..ben baranla 28 gunluktu ege üniversitesine yattık 3.ayı cıktık hastaneden offf ne zor gunlerdıı..tabii hayatı riskı de vardı baranın 1 ay ogluma dokunamadım ölee buz gibii yogun bakımda yattıı uyuttular ilaçlarla..cok cok zor gunlerdı eger onu kaybedersem nasıl ölebılırım acı cekmeden dıe plan yapıordum mektuplar yazmıstım aıleme herkese ayrı ayrı..doktorlar her gün; %50 yasama sansı dıolardı ama askım bebegım hayata tutunduu ve bana gerı dönduuo tarifsiz acıyı bıze yasatmadı..offf tmm sustum kızlar sizide sıktım özur semadan haber alan olursa yazarsa cok sevınırım..sizi ve kuzucukları öptümm...

canımmm sıkmadın ama fena oldumm gözlerim doldu.Hep sağlıklı olsunlar,hep dizimizin dibinde olsunlar

Miniğim hasta bakmak çok çok zor bilirim.Çocukla beraber mümkün değil...Allah tüm ailene sabır ve kuvvet versin diyorum.
Çıtırım iyi yapmışsın gitmekle,sevinmiştir tabii İklim'i seni görünce sevinmez mi:)Kuzucuğuma bugün dua ettim,aslında tüm şifa bekleyen annelere ve bebeklere,çocuklara dua ettim.Bugün bir ara nurtiyi açtım ve iki annenin yazdıklarını okudum içim fena olduİki annede kanser ve önümüzdeki hafta çok önemli sonuç alıcaz diyorlar.İkisininde çocuklar daha 2-2,5 yaşında...Ay nasıl fena oldun başıma ağrılar girdi.Halimize binlerce kez şükürler olsun.Allah hastanelerdeki herkese şifa versin..Amaaan neyse..
Tubacım can sıkmak ne demek tabii ki birbirimize içimizi dökücez..Ama içim fena oldu,çok zor günler geçirmişsiniz...Tubacım merak ettim mahsuru yoksa Baran neden yatmıştı hastaneye,zaten lohusalık var bir böyle büyük bir sıkıntı yaşamışsın

Selam kızlar iyi pazarlar diyim bu saatten sonra

Simayima çok çok üzüldüm allahım acil şifalar versin ben bilmiyordum az önce facebook dan semanın dogum gunünü kutladım oda beğeni atmış demek basında uyumadan vakit geçirmeye çalışıyor kıyamam yarın ararım hangi hast.deyse kisacik uğramaya çalışırım .

Tubaran cim sizde kötü günler atlatmissiniz Allah oğlunu senden ayırmamış o dayanılmaz acıyı çektirmemiş çok şükür .

Bizde bugün kaçamak yaptık oğluyla Arda'yı babaya bırakıp nurhayatla cocukları sirke götürdük çok güzel izledi mutlu oldu kuzucugum .

Bende yatırım artık günlerdir kafamı toplayamiyorum artık öptüm herkezi

çıtırcım oyun grubunda neler yapıcaz,düşündüğün şeyler var mı??
daha erken belki ama belki bizimde hazırlamamızı istedeiğin şeyler olabilir...
kızlar tubaran arkadaşımızın bana numarasını özelden yazabilirseniz sevinirim,belki oyun grubuna gelmek ister diye düşündüm,çünkü arada bir katılabilirim demişti,birde azizenin numarasını verirseniz mutlu olurum belki katılabilir oda..gökçende aklıma geldi ama gökçen sanırım gelemiycekti...

ev bomboş kaldı,hiç sevmiyorum yalnızlığı...annemle yeğenim dün gece gitti,ablamda okula başladı biz kaldık kuzuşumla başbaşa...babanemide amcamlara bıraktık dün,rica ettik birdaki turda biz 3 hafta bakarız dedik kabul ettiler..hava çok basık bugün kuzuşumla dışarı çıkasımızda yok ( neyse birazdan uyutucam onu sonrada mama yapmaya başlarım...

dün semuşumla görüştüm,simay dün sabah 10 adım kadar yürümüş çok sevindim..mutlu haberler almaya çok az kaldı hissediyorum...

selam kızlar

miniğim allah kavuştursun canım babannen için bir bakıcı olsa ne iyi olur sizin için dedemin bakıcısı hemşireydi aynı zamanda aklımız kalmıyordu zaten sık sık gidiyorduk şimdi ona yeniden işte bulduk aile gibi olduk onunlada yanlış anlama beni anneciğin için iyi olur ama tabi diğer kardeşlerinde parasal olarak yardım etmesi gerekir sizde durumlar nedir bilmediğim için kendi yaşadıklarımızı anlatıyım dedim.

tubaran gelse bizde tanışmış oluruz inşallah gelebilir.

mert okul çıkışında babasıyla berbere gitti anlattığım modeli yapabilirlerse güzel olur uzamışken umarım kısa kesmezler.

iyi akşamlar öpüldünüz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…