Kızlar selam ben çıktıları aldım harika etkinlikler ayarlamış yine çıtırım,ben bu etkinlik olayında pek bir heyecan duyuyorum yaa:))Dün Tunişin eline şu yılbaşında yaptığımız kartlardan geçti.Anne arkadaşlarımla yine yapıştıralım diyor:))
Bu arada kızlar yarınki oyun gününü olmadı ertelesek mi?Benimde gelememe durumum var!!!Yani Allah'a şükür bizde hastalık yok amaAnnem bu akşam bizde kalacak,yarın bizim burdaki kalp doktoruna gidecek,bende onunla beraber giderim,yalnız bırakmam,çarpıntısı var diye birkaç hafta önce gitmişti.Doktor aort damarında genişleme var demişti.Tansiyon ilacı vermişti.Annemin tansiyonu hep düşüktür zaten...Birde başka bir doktorun görüşünü alalım dedik,bu arada çarpıntılarda hiçbir azalmada olmadı.Diğer doktorda korkutmuş,damar patlarsa kurtaramayız falan demiş,yani morali bozulmuş (Neyse yani sabahtan halledersek gelebilirim herhalde ama...Gördüğüm kadarıyla bebişlerimiz genelde hasta (Hani çok eksik olucaz gibi geldi bilmem siz ne dersiniz.İlla çarşamba olması şart değil,Miniğimin uygun olduğu başka bir tarihte olabilir!!!!
Eyciğim valla senide Zeynoyuda çok özledik yaaa!!!Neyseki artık az kaldı:))
Bu arada ben epeydir oğlanın eline makas veriyorum,tabii kontrollü veriyorum ama artık çizgilere uygun kesiyor.Tabii ki çok düzgün değil ama çizgiyi aşağı yukarı takip ediyor.Yuvarlak kesebilir mi bilmiyorum!!!
Krikitosum dün bende temizlik yaptım ve ne yazık ki bugün sıra ütüde((
Owww çıtırcım kendine dikkat et geçmiş olsun canım((
iyi geceler kızlar
çıtır geçmiş olsun canım dikkat et kendine
haydaaaiyi geceler herkese..
dün ,daha ilk günden soğuk sınıf beni hasta etti kızlar yahem yorgunluk,hem hamilelik,üstüne de hastalık olunca gelir gelmez sızdım kaldım.telefonu duymamışım.
minikle konuştuk şimdi,ben ertelendiğine sevindim açıkçası.gelemeyecektim çünkü...
zaten duru ve simay da hasta onlar da gelemeycekler.hep birlikte olduğumuz bir gün olursa daha iyi olur.
benim için bu hafta cuma ve haftaya çarşamba günü müsayit.bu iki günde de toplantım olacağından yarım gün olacak,o yüzden gelebiliriz...
valla canım ben de düşündüm aslında ama karar veremedim.zaten 12 saatte 1 veriyorum.Bu gece de vericem artık yarın sabah kalkınca ararım dr.uMiniğim tamam canım zaten yarın öyle eksik eksik içimize sinmiycekti...Hastalarımız iyileşsinde hepberaber etkinliğimizi yapalım.
Sapişim ishalse ilacı kes bencee ağır gelmiştir belki...Bizimki böyle ishal olunca bizim dr hemen ilacı kes derdi.Sen kendine dikkat et canım bişeye ihtiyacın olursa alo de yeter..
O zaman haftaya görüşmek üzere kızlar...
sağol canım tşk ederim.
iklimin de her antibiyotiği bünyesi kabul etmiyor.ishal yapıyor hemen.ben kesip başka başlıyorum öyle olunca.istersen doktoruna da danışıp değiştir saphiracım.
Kızlar benim minnoş antibiyotikten sanıyorum,ishal oldu.Ben de fena olmaya başladım.Dün akşam biraz hissettim zaten umarım ilerlemez.İlaç da yok evde,eşim nöbetçi eczane bulursa alacak.Yarına kötüleşebilirim,o yüzden en iyisi bizim evimizde kalmamız.Haftaya çarşamba herkese uyarsa,o zaman yapalım isterseniz :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?