İzmir'de Bebek Oyun Grubu

banucum geliyor,seçil ve ezgi kesin gelmiycem demedi,toplantısı erken biterse gelicekti seçilde yazar zaten çocuğun durumunu..ilerleyen saatlerde belli olur sanırım ancak girerler...ben bekliyorum hepinizi...

tubaran merhaba tatlım...
bende numaran olmadığı için arayamadım,arkadaşlarda yazamadı sanırım,yarın oyun grubu bende bekliyorum senide..

seçil gelemiycekmiş arkadaşlaçıtırada ulaşamadım eğer oda gelmezse banu gülbin ve ben olucaz gibi gözüküyor..benim için farketmez dilerseniz rteleyebilirizde..geç saate kadar herkez girer fikrini yazarsa netleşmiş olur bende ona göre hazırlığımı yapmamış olurum...

canım çıktılar için teşekkürler.sen onları sakla,yarınki etkinliğimizi erteleyelim derim ben.anneciğine çok geçmiş olsun

Kızlar benim minnoş antibiyotikten sanıyorum,ishal oldu.Ben de fena olmaya başladım.Dün akşam biraz hissettim zaten umarım ilerlemez.İlaç da yok evde,eşim nöbetçi eczane bulursa alacak.Yarına kötüleşebilirim,o yüzden en iyisi bizim evimizde kalmamız.Haftaya çarşamba herkese uyarsa,o zaman yapalım isterseniz :26:

Madem cogunluk katılamıyor Ayşe'de hazırlık yapmamış erteleyelim derim ben aysecim oyun grubunda 1 çeşit yapılıyor yiyecek umarım yapıp yorulmamissindir.yinede en son kararı sen ver Canim senin icin uygunsa haftaya alalım.
Çünkü az önce kaynanam geldi bizde kalacakmış yiğitler dedemin evindeki eşyaları çamaşır mak.kv deye tasiycakmis Kv ağzının ucuyla gelinde yardım eder dedi ama gün olursa kaçarım enfazla surat asar

Son düzenleme:
çıtırcım aslında seninde fikrini almak için bekledim ama sana ulaşamıyorum..çok defa aradım ama açmadın yada sanırım arabada unuttun telefonunu :)))
sonrada seçilden izzet beyin numarasını alıp aradım hatta sana ulaşamadığımı belirten mesajda attım ama yinede telefona evap alamadım tatlım...senin de yarın kurul toplantısı olma ihtimali vardı zaten hem senide sıkıştırmamış oluruz hemde oyun grubumuz eksiksiz olur diye erteleme kararı alıyoruz..umarım senin içinde bi sakıncası yoktur...

o halde arkadaşlar yarın yapmıyoruz haftaya kadar kalmasını istemezseniz dilediğiniz bi gün de yapabiliriz,tabiki herkese uygun olan bi günde...

gülbincim ben zaten bişey hazırlamamıştım,yatmadan önce hemen yapar öyle yatarım diyodum,neyse sağlık olsun.hepimizin bir arada olması önemli olan,önümüzdeki günlerde yaparız allahın izniyle...

iyi geceler herkese..
dün ,daha ilk günden soğuk sınıf beni hasta etti kızlar ya hem yorgunluk,hem hamilelik,üstüne de hastalık olunca gelir gelmez sızdım kaldım.telefonu duymamışım.
minikle konuştuk şimdi,ben ertelendiğine sevindim açıkçası.gelemeyecektim çünkü...
zaten duru ve simay da hasta onlar da gelemeycekler.hep birlikte olduğumuz bir gün olursa daha iyi olur.
benim için bu hafta cuma ve haftaya çarşamba günü müsayit.bu iki günde de toplantım olacağından yarım gün olacak,o yüzden gelebiliriz...

Miniğim tamam canım zaten yarın öyle eksik eksik içimize sinmiycekti...Hastalarımız iyileşsinde hepberaber etkinliğimizi yapalım.
Sapişim ishalse ilacı kes bencee ağır gelmiştir belki...Bizimki böyle ishal olunca bizim dr hemen ilacı kes derdi.Sen kendine dikkat et canım bişeye ihtiyacın olursa alo de yeter..
O zaman haftaya görüşmek üzere kızlar...

Owww çıtırcım kendine dikkat et geçmiş olsun canım((

sağol canım tşk ederim.

iklimin de her antibiyotiği bünyesi kabul etmiyor.ishal yapıyor hemen.ben kesip başka başlıyorum öyle olunca.istersen doktoruna da danışıp değiştir saphiracım.

o zaman herkes buluşma günü gelene kadar evde makasla kesme çalışmaları yapsın,pratik kazansın minikler..öptüm herkesi,iyi geceler..

iyi gidiyor öksürük bitti şükürler olsun hamileyken çok zormuş öksürürken karnım acıyordu

haydaaa çok geçmiş olsun canım hamile halinle zordur hastalık çok iyi bilirim
valla canım ben de düşündüm aslında ama karar veremedim.zaten 12 saatte 1 veriyorum.Bu gece de vericem artık yarın sabah kalkınca ararım dr.u
sağol canım tşk ederim.

iklimin de her antibiyotiği bünyesi kabul etmiyor.ishal yapıyor hemen.ben kesip başka başlıyorum öyle olunca.istersen doktoruna da danışıp değiştir saphiracım.

canım evde daha önceden kullandığımız ve ishal yapmayan bir antibiyotik var ama dr. bunun kulak iltihabı için olduğunu,biraz ağır ama etkili bir ilaç olduğunu söyledi..yarın arayıp sorarım dr. a

cabım yemek arasında verırısen ishalı engellemıs oluosun bi nebze hıc deılse.doktorum öyle dıor ben uygaladım artık ıshal olmuor baran.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…