Kızlar benim minnoş antibiyotikten sanıyorum,ishal oldu.Ben de fena olmaya başladım.Dün akşam biraz hissettim zaten umarım ilerlemez.İlaç da yok evde,eşim nöbetçi eczane bulursa alacak.Yarına kötüleşebilirim,o yüzden en iyisi bizim evimizde kalmamız.Haftaya çarşamba herkese uyarsa,o zaman yapalım isterseniz :26:
tubaran merhaba tatlım...
bende numaran olmadığı için arayamadım,arkadaşlarda yazamadı sanırım,yarın oyun grubu bende bekliyorum senide..
Miniğim hasta bakmak çok çok zor bilirim.Çocukla beraber mümkün değil...Allah tüm ailene sabır ve kuvvet versin diyorum.
Çıtırım iyi yapmışsın gitmekle,sevinmiştir tabii İklim'i seni görünce sevinmez mi:)Kuzucuğuma bugün dua ettim,aslında tüm şifa bekleyen annelere ve bebeklere,çocuklara dua ettim.Bugün bir ara nurtiyi açtım ve iki annenin yazdıklarını okudum içim fena olduİki annede kanser ve önümüzdeki hafta çok önemli sonuç alıcaz diyorlar.İkisininde çocuklar daha 2-2,5 yaşında...Ay nasıl fena oldun başıma ağrılar girdi.Halimize binlerce kez şükürler olsun.Allah hastanelerdeki herkese şifa versin..Amaaan neyse..
Tubacım can sıkmak ne demek tabii ki birbirimize içimizi dökücez..Ama içim fena oldu,çok zor günler geçirmişsiniz...Tubacım merak ettim mahsuru yoksa Baran neden yatmıştı hastaneye,zaten lohusalık var bir böyle büyük bir sıkıntı yaşamışsın
canım yemek arasında verırısen ishalı engellemıs oluosun bi nebze hıc deılse.doktorum öyle dıor ben uygaladım artık ıshal olmuor baran.
iyi günler herkese..
okula geldim hasta hasta
yayıp uyumak istiyorm ya
canım rapor alsaydın keşke,evinde sıcak sıcak dinlenseydin
anladım canım.zor işin,Allah kolaylık versin,hamile ve hastayken çocuklarla uğraşmak :111:senede sınırlı sayıda rapor hakkım var ve günlerimi harcamayıp doğum sonrası ücetli iznim bitince 10 ar günlük raporlar halinde kullanmayı düşünüyorum.o yüzden geldim mecburen.çocukları birz daha serbest bıraktım bugün sıkamıycam kendimi.başım çatlıyor.
Selam kızlar biraz evvel nurtiye girdim,İzmir'li bir anne vardı adı Gamze,oğlu var 2.5 yaşında hatta Karşıyaka taraflarında oturuyor.Kanse tedavisi görüp iyileştiğini biliyordum.Dünkü kontrolde doktoru nüksettiğini ve kalan zamanın sadece 3 ay olduğunu yazmış(( Yarın 9 Eylüle yatacakmış ve tek çare kemik iliği nakliymiş.Şimdi herkes elibirliği ile uygun ilik bulmaya çalışıyor ve bunun için kan vermek gerekliymiş.Offff dağıldım resmen yaaaa,Allah şifası olan hastalık versin ((Bakalım oğlanı yarın ablama bırakabilirsem bende gidip kan vermek istiyorum ((
Selam kızlar biraz evvel nurtiye girdim,İzmir'li bir anne vardı adı Gamze,oğlu var 2.5 yaşında hatta Karşıyaka taraflarında oturuyor.Kanse tedavisi görüp iyileştiğini biliyordum.Dünkü kontrolde doktoru nüksettiğini ve kalan zamanın sadece 3 ay olduğunu yazmış(( Yarın 9 Eylüle yatacakmış ve tek çare kemik iliği nakliymiş.Şimdi herkes elibirliği ile uygun ilik bulmaya çalışıyor ve bunun için kan vermek gerekliymiş.Offff dağıldım resmen yaaaa,Allah şifası olan hastalık versin ((Bakalım oğlanı yarın ablama bırakabilirsem bende gidip kan vermek istiyorum ((
Çıtırcım hamile ve emzirenler olmaz bence çünkü iliği narkoz altında alıyorlarmış.Kızın kan grubu Arh+ miş kanında uyması şart sanırım.En azından çevreme duyurup olabildiğince çok insanın gönüllü kan verip test yaptırmasını sağlıyıcam((
Offf dağıldım ben yaaa Allah tüm analara evlatlarına sağlık versin,hiçbir anayı evladından evlatlarımızada analarından ayırmasın!!!
Tubarancım sende çok çekmişsin,çok stres yaşamışsın canım(
Neyse ben yatıyorum kızlar iyi geceler...
blogundaki yazısını çok zor okudum gözyaşlarım izin vermedi..o denli ağladım,rabbim şifasını versin inşallah....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?