İzmir'de Bebek Oyun Grubu

canım yemek aralarında verırsen ıshal yapmıor ama en bastan öyle baslaman gerek..barana da cok dokunuodu kusuodu hatta ama artık bısı olmuoo..cok gecmıs olsunn kuzucuga..

tubaran merhaba tatlım...
bende numaran olmadığı için arayamadım,arkadaşlarda yazamadı sanırım,yarın oyun grubu bende bekliyorum senide..

canım bende özelden msj atamıorum.buraya da fazla gıremıorum face daha kolay oluo cepten de girdigim ıcın genelde k.k ya gımıorum..buradakı yazıları cok takıp edemıorum o yusden..cok saol tatlım ama carsambaları baran okulda oldugu ıcın bende alısverıs,yemek ev ısıne ayırıorum.ama secılde olan gune gelıcem canım ısallh bı aksılık olmassa..bende tanısmayı cok ıstıorumm:))

Son düzenleme:

canım baran PNÖMANİ oldu.yanı akciğer enfeksıyonu..akciğerlerinin 4/3 ü dolmustu hastaneye vardıgımızda.bıde dakikalık bı olaymıs bu bıanda olan bısı bebeklerde sık rastlanıomus ama ben duymamıstım hıc yasayana kadar tabii..allhım bı daha yasatmısn...gec bı cvp oldu özurr tatlım:))

canım yemek arasında verırısen ishalı engellemıs oluosun bi nebze hıc deılse.doktorum öyle dıor ben uygaladım artık ıshal olmuor baran.

bugün daha hiç kaka yapmadı.bir de ben dozunu biraz fazla vermişim.ilk verdiğimde bir şey olmamıştı.2. verdiğimden sonra ishal oldu.dün akşam 3. ve bu sabah 4. yü verdim.Şu ana kadar bir sorun yok.Ben yanlışlıkla fazla verdiğim için oldu galiba.tekrar olursa dediğini uygularım canı sağol

iyi günler herkese..
okula geldim hasta hasta
yayıp uyumak istiyorm ya

canım rapor alsaydın keşke,evinde sıcak sıcak dinlenseydin

senede sınırlı sayıda rapor hakkım var ve günlerimi harcamayıp doğum sonrası ücetli iznim bitince 10 ar günlük raporlar halinde kullanmayı düşünüyorum.o yüzden geldim mecburen.çocukları birz daha serbest bıraktım bugün sıkamıycam kendimi.başım çatlıyor.

Selam kızlar biraz evvel nurtiye girdim,İzmir'li bir anne vardı adı Gamze,oğlu var 2.5 yaşında hatta Karşıyaka taraflarında oturuyor.Kanse tedavisi görüp iyileştiğini biliyordum.Dünkü kontrolde doktoru nüksettiğini ve kalan zamanın sadece 3 ay olduğunu yazmış(( Yarın 9 Eylüle yatacakmış ve tek çare kemik iliği nakliymiş.Şimdi herkes elibirliği ile uygun ilik bulmaya çalışıyor ve bunun için kan vermek gerekliymiş.Offff dağıldım resmen yaaaa,Allah şifası olan hastalık versin((Bakalım oğlanı yarın ablama bırakabilirsem bende gidip kan vermek istiyorum((

anladım canım.zor işin,Allah kolaylık versin,hamile ve hastayken çocuklarla uğraşmak :111:

offfffffff çok üzüldüm canım yaa Allah şifasını versin inşallah,bebeğinin yüzüne baksın

ayy ben çok üzüldüm gerçekten
Allah anasına babasına bağışlasın yavrucağızı ya
30.000-50.000 de 1 miş uygun nakli bulabilmek malesef.
Hamileyken oluyor mu diye baktım da bilgi bulamadım.şansımı denemek isterdim aslında bende.
inş mucize olur ve bulunur dua ediyorum

Çıtırcım hamile ve emzirenler olmaz bence çünkü iliği narkoz altında alıyorlarmış.Kızın kan grubu Arh+ miş kanında uyması şart sanırım.En azından çevreme duyurup olabildiğince çok insanın gönüllü kan verip test yaptırmasını sağlıyıcam((

Offf dağıldım ben yaaa Allah tüm analara evlatlarına sağlık versin,hiçbir anayı evladından evlatlarımızada analarından ayırmasın!!!

Tubarancım sende çok çekmişsin,çok stres yaşamışsın canım(

Neyse ben yatıyorum kızlar iyi geceler...

hımm anladım canım.benim 0+ zaten.
canım burada yardım melekleri diye bir başlık var belki biliyorsundur.oraya bir başlık açsan,durumu anlatsan birçok yardımsever insan çıkacaktır.
http://www.kadinlarkulubu.com/yardim-melekleri-f292/

Çıtırım sağol hemen orada başlık açıcam,bu arada kan grubunun uyması gerekmiyormuş,dokunun uyması gerekiyormuş.Türkiyede sadece 3 merkezde ilik nakli yapılabiliyormuş.
İstanbul,Ankara ve Kayseri de varmış.Ama TÜrkiyenin tüm devlet hastanelerinde bir tüp kan vererek donör olabilirmişiz.

ben yönetime yazdım durumu..henüz bir cevap almadım,bu saatte online yönetici bulabilir miyim bilmiyorum.Tüm kk ya yayma imkanımız olur belki dedim

blog yazısını okuyunca farkettim ben çocuk hasta zannettim ,anneymiş meğer hasta olan.nasıl da evladını düşünüyor ben olmazsam ne yapar diye...anne yüreği işte... gözyaşlarımı tutamadım okurken.Allah yardımcısı olsun,yavrusuna bağışlasın inşallah.

Günaydın
Yazıyı okudum resmen bittim alamamak ne mümkün Allah yardımcıları olsun Allah şifa versin dermansiz dert vermesin bizlere
Banucum ne zaman gideceksin bende vermek isterim derdin dermanı kimde bilinmez çıkmam lazım şimdilik öptüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…