ne var ne yok kızlar,biz kahvaltıyı yapar yapmaz soluğu dışarıda aldık.Kendi kendimede güldüm valla millet sıcacık ev arar bizde sıcak evden kendimizi soğuk sokaklara attık:)Ama iyi oldu bol bol oynadık,ekmeğimizide aldık geldik..Birazdanda supangle yapıcaz çocuğumun canısı çekmiş,zaten iki gündür ayrıydık,özlemişim kuzumu...
yanlış alıntıyla yapmışımilik nakli için soruyorum
Günaydın kızlar ben atladım ihmal ettimburayı diyordum ama kimseler girmemiş,hayırdır yaa...iyisiniz dimi!!!!Ben kendimi şu Gamze olayına kaptırdım baya,cts günü ziyarete gittim.Hoş odasına girmedim.Halasıyla konuştum,sonra çıkarken kalkıp bize pencereden el salladı.Çok bitkin ve üzgün tabiii,işin kötüsü çok umutsuz.Dün gecede Okanın programa çıktı,canlı telefon bağlantısında konuştu.Salı günü Okan hastaneye ziyarete gelecek.İnşallah herşey iyi olacak
Bu arada bugün Ati Eskişehir'e gidiyor.Günlerdir devamlı ısrar halinde sizde gelin diye...Normalde böyle bir durum olsa bile 1 kere söyler ısrar etmezdi,bu sefer çok ısrarcı nedense..Hava da feci soğuk ve karlar altında orası,gitsekte otel odasından çıkamayız çok kararsız kaldım...
kızlar otelden bildiriyorum oda feci sıcak hatta kapattık yani:)Dışarısı bembeyaz yarın kahvaltıdan sonra otelin karşısındaki avm ye gideriz aeada karda oynarız.Hatta kapalı yüzme havuzu varmış duruma bakıcam şartlar kafama yatarsa girmeyi planlıyorum.İşte durum böyle,pc aldım tabii yanıma çünkü gamze olayı inanılmaz çığrından çıktı.Face deki grupta yöneticilerden biri benim ve takip etmek zorundayım.Hoş aklımda kalıyor zaten....
Bu arada Sapişim çok geçmiş olsun canım Durucuk inşallah iyileşmiştir.Bu arada gitmemekle iyi yapmışsın.Hasta olma ihtimali bile olsa yada yakınınzda hasta varsa gitmeyin deniyor.İnanılmaz bir hijyen gerekli...Daha 2 ay orada zaten yine fırsat bulduğunda gidersin..Bu aradakadınlar kulubüde destek veriyor canım )))
ovvv gittiniz mi hadi bakalım tatil kuşlarııısevgililer gününü de kapalı havuzda geçirin derim ben,ay bir de gül yaprakları serpsinler usya
sağol tatlım,Duru daha iyi,ben de bir nebze daha iyiyim.kk nın desteğinden haberim var :)) hem faceten hem buradan
Bu kadar insan toplandı ama donör olan pek yok gibi.Ben de bunu anlayamıyorum.Ben hem hastayım şu an için hem de tahlil için bile kan aldrırken ağlayan bir insanım iğne fobim var.Benim için çok zor bir durum,içim içimi yese de böyle bu.Eşimin yaşı gereği ilik vermesi mümkün değil zaten ama ilk fırsatta kan vermeye gidebilir.faceteki grup 10.000 i geçti.Herkesin bir manisi mi var anlamadım gitti.Habire paylaşıp,haberi yayma çabasındalar ama hiç icraat yok (!) ya da ben öyle biliyorum.Sen daha iyi bilirsin tunatektacım
Sapişim iyi olmanıza sevindim:)Bugün donör sayısı epey arttı,kuyruklar oluşuyor,insanlar şehirlerde organize olup topluca kan örneği veriyor,bugün okan çapanın önüne ekip göndermişçekim yapmışlar çok kalabalıktı diyorlar inşallah uyam biri çıkacak...
Havuza girelim dedik ama soğuk geldi canım girmemizle çıkmamız bir oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?