İzmir'de Bebek Oyun Grubu

mrb mesajınızı yeni gördüm ben facete paylaşmak isterim konuyu izin var mıdır ve iletişime nasıl geçbilirim özelden msj atarsanız ben atamıyorum o yüzden buradan yazıyorum

gamzenin durumu beni çok derinden etkiledi.resmen onunla yatıp onunla kalkıyorum hep aklımda acaba nasıl iyimi diye.rabbim şifasını versin...ben çevremde çok kişiye yaydım gidip kan vermeleri için..dilerim en kısa sürede bulunur...

Benide çok etkiledi dün bütün gece uyuyamadim dua ettim .sabaha karsı uyudugumdada rüyalarımda gördüm onlari Allah acil şifa versin Rabbim benim kan grubum a+ama ben maalesef kan veremiyorum hem doğumdan 2 yıl sonrasına kadar veremiyorsun hemde Akdeniz anemisi testleri oldugum ve kan sayımım düşük olduğu icin ama hafta sonu gitmek yinede bilgi almak istiyorum neler yapabiliyorum diye bol bol dua ediyorum allahım şifa versin inşallah

Hepinizi öptüm iyi saglikli hafta sonları

allahımm GAMZENIN blogundakı kocasının yazısını okudunuz muuu???cok kotu oldumm aglamaktann geberdımm yaa ne kadar sanslıyızz yasıoruz hayattayız saglıklıyız..bırasdan ogluma sarılıp uyuyabılecegımm..oglum nasıl? ac mı? benı ozluyormu?nasıl uykuya dalar bensız?ya sabah benı görmezse uzulurmuu? ????? dıe dusunmedenn uyuyacagım yavrumun yanındaa ve onu koklayarak uykuya dalacagım ve onun gözlerıne bakacak uyanacagım ben cok sanslıyımm!!!!!!!!allhım sana sukurler olsunn..cok sanslıyız kızlarr...allhım gamzeyı evladına bagısla ve tum hastalara şifa ver yarabbımm..dua edelım cok cokk yapılacak en guzel sey bu ve en rahatlatıcı..ıyı geceler herkese..

gülbincaim dün annenle karşılaştık söyledimi...kuzuşumla dün agoraya gittik gezmeye,mehmet coşkundeniz gelmişti ona bakıyordum,bi baktım annen.acaba onumu sorsam mı sormasam mı derken sordum,teyzecim gülbinin annesimisin dedim evet dedi sohbet ettik biraz,selam söyle demiştim...anneni bi kez gördüm ama unutmamışım demekki...canı sıkılmış dolaşmaya gelmiş agoraya...

Günaydın kızlar ben atladım ihmal ettimburayı diyordum ama kimseler girmemiş,hayırdır yaa...iyisiniz dimi!!!!Ben kendimi şu Gamze olayına kaptırdım baya,cts günü ziyarete gittim.Hoş odasına girmedim.Halasıyla konuştum,sonra çıkarken kalkıp bize pencereden el salladı.Çok bitkin ve üzgün tabiii,işin kötüsü çok umutsuz.Dün gecede Okanın programa çıktı,canlı telefon bağlantısında konuştu.Salı günü Okan hastaneye ziyarete gelecek.İnşallah herşey iyi olacak
Bu arada bugün Ati Eskişehir'e gidiyor.Günlerdir devamlı ısrar halinde sizde gelin diye...Normalde böyle bir durum olsa bile 1 kere söyler ısrar etmezdi,bu sefer çok ısrarcı nedense..Hava da feci soğuk ve karlar altında orası,gitsekte otel odasından çıkamayız çok kararsız kaldım...

Biz hala hastayız maalesef.Duru iyiye gidiyor da ben bir türlü toparlanamadım.Bir de içtiğim ilaç bana nedense hiç etki etmeyen bir ilaç,ondan öyle oldu sanırım.Başka bir ilaç kullanmaya başladım o hemen farkettirdi,bir nebze olsun daha iyiyim.İnşallah çarşambaya kadar iyileşiriz.Bu çarşamba semalarda katılabilecekler mi acaba?İklimin de biraz öksürüğü vardı iyidir inşallah kuzucuk..
Gamzeyi ziyarete ben de gitmek istedim hatta o tarafa da gittik dün ama ben dün çok halsizdim.Günlerdir hiç dışarı çıkmadım diye çıkalım dedim ve çok yoruldum,eve gelip yattım.Falabellanın orda bir yere gittik kahvaltıya.Kız da oynadı etti iyi oldu ona.Sen iyi yapmışsın canım.Gamzeye moral oluyordur.Okanın programında izleyemedim Gamzeyi,o anda kızla uğraşıyordum.sözde ben hasta olduğum için babası ilgilenecek ben de yatıp dinlenecektim :111: Çocuğun ne doğru düzgün üstünü değiştirdi,ne karnını doyurdu.E mecburen kalktım yaptım...
Bugün de geç kalktık daha kahvaltı yapmadık.Meto kahvaltılık bişler almaya gitti.onu bekliyoruz.O arada size bir bakayım dedim.bugün full yatıp dinlenip iyileşme planım vardı ama ne kadarını uygulayabilirim bilmiyorum.Yarın da kızı dr. a kontrole götürmek istiyorum.1 hafta sonra gelin demişti.Antibiyotiği daha bitmedi ama kulak iltihabı ne durumda baksın istiyorum..Bizden böyle..
tunayektacım değişiklik olur aslında gitseniz,güzel olur ama eskişehirin kuru soğuğu insanı fena hasta ediyor haberin olsun.Ben tecrübe etmiştim ordan biliyorum üstelik kar da yoktu o zaman :111:

Biz iyiyiiz çok şükür haftasonumuz yine herzamnki gibi umarım herkez iyi olur bu hafta bulusabiliriz.
Minigim evet söyledi Canim selamlarinizi annem bende gitmek istiyordum ask doktorunun konuşmasına bana haber vermeden gitmiş annem balcovada agoraya çok yakın oturuyor o yüzden sıkıldıkca gidiyor yürüyüş yapıyor çay içip donüyor.keske bende gelseydim.gorusmus olurduk.

Banucum ne iyi yapmışsınız moral olmuştur Gamzeye çok etkiledi hepimizi bu durum nefes aldığımız sağlıklı oldugumuzu cocuklarımıza sarılmanın öpmenin ne büyük şans olduğunu hatırlattı.allahim Gamzeye de bu şansı versin .
Okan bayulgeni izledim zaten çok severim kendisini bu gibi durumlarda hep destek verir ve yine bir kez daha taktir ettim.

Öptüm iyi pazarlar canlarrrr

kızlar otelden bildiriyorum oda feci sıcak hatta kapattık yani:)Dışarısı bembeyaz yarın kahvaltıdan sonra otelin karşısındaki avm ye gideriz aeada karda oynarız.Hatta kapalı yüzme havuzu varmış duruma bakıcam şartlar kafama yatarsa girmeyi planlıyorum.İşte durum böyle,pc aldım tabii yanıma çünkü gamze olayı inanılmaz çığrından çıktı.Face deki grupta yöneticilerden biri benim ve takip etmek zorundayım.Hoş aklımda kalıyor zaten....
Bu arada Sapişim çok geçmiş olsun canım Durucuk inşallah iyileşmiştir.Bu arada gitmemekle iyi yapmışsın.Hasta olma ihtimali bile olsa yada yakınınzda hasta varsa gitmeyin deniyor.İnanılmaz bir hijyen gerekli...Daha 2 ay orada zaten yine fırsat bulduğunda gidersin..Bu aradakadınlar kulubüde destek veriyor canım )))

ovvv gittiniz mi hadi bakalım tatil kuşlarııı sevgililer gününü de kapalı havuzda geçirin derim ben,ay bir de gül yaprakları serpsinler usya
sağol tatlım,Duru daha iyi,ben de bir nebze daha iyiyim.kk nın desteğinden haberim var :)) hem faceten hem buradan
Bu kadar insan toplandı ama donör olan pek yok gibi.Ben de bunu anlayamıyorum.Ben hem hastayım şu an için hem de tahlil için bile kan aldrırken ağlayan bir insanım iğne fobim var.Benim için çok zor bir durum,içim içimi yese de böyle bu.Eşimin yaşı gereği ilik vermesi mümkün değil zaten ama ilk fırsatta kan vermeye gidebilir.faceteki grup 10.000 i geçti.Herkesin bir manisi mi var anlamadım gitti.Habire paylaşıp,haberi yayma çabasındalar ama hiç icraat yok (!) ya da ben öyle biliyorum.Sen daha iyi bilirsin tunatektacım

Sapişim iyi olmanıza sevindim:)Bugün donör sayısı epey arttı,kuyruklar oluşuyor,insanlar şehirlerde organize olup topluca kan örneği veriyor,bugün okan çapanın önüne ekip göndermişçekim yapmışlar çok kalabalıktı diyorlar inşallah uyam biri çıkacak...
Havuza girelim dedik ama soğuk geldi canım girmemizle çıkmamız bir oldu.

ilik donörü olmak için kuyruklar oluşturuyorlarda bu muhteşem ir iey.İnşallah Gamzeye de diğer ilik bekleyenlere de şifa olur canım..
aa ısıtmamışlar mı havuzu tüühh,boşver madem bir de hasta olmayın.

kızlar nasılsınız...
bu akşam semayı aradım,çarşamba günü gelemiyceklerini söyledi,simay daha iyiyimiş ama dr bi süre dinlenmesi gerektiğini söylemiş enfeksiyonun iyice yok olması gerekiyormuş...
yani çarşamba günü aramızda olmıycak semuş..bi o eksik olucak ama napalım iyileşsinlerde yine biraraya geliriz inşallah...

kızlar nasıl özledim hepinizi,evdeyiz 3gündür çok sükür.ama kuzumun ateşi yine yükseliyor ooofff içim daraldı kızlar,ilk geldiğimiz gün gece düşmek bilmedi yine,dün iyiydi bugünde sabah ateş içnde uyandı,akşam yine ateşlendi halada tam düşmüş değil.bacaklarıda yine ağrımaya başladı bugün bide öksürük(..yarın kontrolümüz var sabah hastaneye gitcez yine.3gün iğne olduk,bugün sonuncusunu bakalım yarın ne dicekler. miniğim yazmış çarşamba katılamıcaz maalesef,vücutta enfeksiyon hala var çünkü zaten ateşin sebebide bu.kendisini tam toparlayana kadar kendisini izole yaşayın dedi dr.cünkü aynı yıl içinde tekrarlama riski varmış bu hastalığın,(geçici sinovit) ve allah korusun kalp rahatsızlığı falanda yaratabiliyomuş.allahm çaresi olmayan dert vermesin gamze anneye nasıl içim sızlıyor,faceden sürekli takipteyim,kendi derdimden ona gidemedim ,böyle olmasaydı durumlar çoktan giderdim.zaten hergün ordaydım nerdeyse,teyzem dolayısıyla ama 15 gündür onuda boşlamıs durumdayım mecburen.allahın izniyle kurtulacak gamze inanıyorum,o kadar çok hayatıma işlediki cok fazla etkiledi beni.ilk okuduğumda hastanedeydik,gece okudum sessiz sessiz ağladım,o günden beride hep gözümün önünde canlanıyo ya benm başıma gelirse diye bi korku kapladı içimi,üstümden atmam lazım bu duyguyu.ama onun için çok umutluyum,inşallah tüm çabalar bi sonuç verir ve uygun ilik bulunur.en kısa zamanda atlatalım şu durumu bende donörlük için başvurucam,çok şüükür bi sıkıntım engelleyici bi durumum yok çünkü.
çıtırcım sapişcim sizede çok geçmiş olsun,krikitosum geçen gün konuştuğumuzda sorcaktım dedeyi,kapatınca aklıma geldi meğer vefat etmiş başınız sağolsun canm..neyse kızlar simayın öksürük krizi tuttu yine kusmadan rahatlamıcak gibi gözüküyo öptüm hepinizi iyigeceler..

selam arkadaşlar..
canım sıkkın birkaç gündür..yazmak istemedi hiç canım.
semacım siz iyi olun da daha çok görüşürüz inş canım,
tunayekta iyi olmuş eskişehir gezisi...sevindim adınıza.iyi tatiller diliyorum.
gamze için olan gelişmeleri duyunca çok mutlu oldum.az önce haberini okudum.inşallah uygun ilik bulunur.
Gamze’nin doktorları umutlu konuştu - Hürriyet İzmir Anasayfa

yarın inşallah gelicez biz.ama toplantı 1 de olduğundan ben geç kalabilirim arkadaşlar.bitince hemen dönüp iklimi alıcam ve gelicem inş.
şimdiden kusura bakmayın lütfen geç kalma mevzusu için.:54

bugün sevgililer günü bu arada,kutluyorum hepinizi..
akşam için planı olan var mı?

ben hazırlanayım,çıkıcam biraz sonra.öpüyorum hepinizi

Selam kızlar
Bizde daha iyiyiz yani D.Okyanus tamamen iyileşti sanırım da benimki tam geçmedi.hergün biraz daha iyiye gidiyorum.yarına daha da iyi olurum sanırım ve bir aksilik olmazsa geliriz bizde.Yine dolmuşla geliriz belki,yağmur yağmasa bari biz dolmuşa gidene kadar..
Semacım hastaneden çıkmanız çok güzel olmuştur hem senin için hem Simay için,hem psikolojik açıdan hem hijyen açısından,insanın evi gibi olmaz hiç bir yer ama bu ateş ve yine bacaklarına basamaması düşündürdü beni.bakalım dr. lar ne diyecekler bugün.ne enfeksiyonmuş arkadaş esir aldı çocuğu Miniklerin sağlığı,bizim sağlığımız yerinde olsun da görüşürüz canım.Hatta olmazsa araya 1 tane fazladan oyun günü alırız,Simay sevinsin kuzucum

çıtırcım ne oldu hayırdır?Paylaşmak istersen zevkle dinleriz.sen hamiş hamiş sıkma canını hiç bir şeye.hem hastaydın sen de nasıl oldun,iyi misin?

eveeett sevgililer gününüz kutlu olsun güzeller
bizim akşam için kesinleşmiş bir programımız yok,aklımızda bir şeyler var ama bakalım,nasip.evde olursak da kalp şeklinde pasta yapsam filan dedim ama kaynım da bizde biliyorsunuz,eminim çok romantik olur hep birlikte :111:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…