İzmir'de Bebek Oyun Grubu

arkadaşlar üzgünüm ama yarın ki oyun grubumuz yine iptal..
öğlen çıtırım aradı yarın ki toplantı iptal olduğu için, okula gitmesi gerektiğini ve bu yüzden gelemiyceni söyledi...
akabinde bende banuşu aradım,henüz dönmemiş ama gece dönücekmiş,yarın da %80 annenesine gitme ihtimali varmış,yani oda gelmiycek,semuş zaten yok..bu durumda gülbin secil ve ben kalıcaktık...yani çok az olduğumuz içinde yine iptal ettik,bende size söylemek istedim...artık ne zaman uygun olursa herkez o zaman yaparız öpüyorum sizi...

İyi geceler
iptal olmasına üzüldüm ama bu kadar eksik kişiyle de içimize sinmezdi zaten.Sağlık olsun,nasıl olsa bir araya geliriz
günümüze Senem diye bir arkadaş katılmak istiyor kızlar.Sadece parasal olarak katılacakmış.Sizler için de bir sakıncası yoktur sanırım.Bu arada tunayektacım senin Senem katılan

iyi akşamlar canlar
3 gundur falan kk ya giremıyordum meger bılgısayardanmıs dedemlerdeki bılgısaarı aldı yiğit onunla gırebıldım.nıye oldugunuda anlamadım her yere gırıyor buraya gırınce sayfayı kapatıyor .
gamzeyi bende takıp edıyorum okana canlı yayına telefonla katıldı cok sevındım sesını duydum sankı cok yakınmısız gıbı gelmeye basladı bana inanıyoum cok ılık ıcın basvuran cok yogunluk varmıs gamzeyede ve bırcok hastayada sıfa olucak bu basvurular .benımde igneye igretim var bırde kan tutar benı zaten ıgneyı sokunca bayılyorum hep esımınde yanımda olması lazım onun ıcın egeyı aradım hafta sonuda basvuru yapabılıyormusuz 3 e kadar cumartesı yigıtle gıdıcez hem yıgıt hm ben ılık verıcı olmak ıcınbasvurucaz belden ıgne yapıyolrmıs zaten 2-3 gun ıcınde normale donuyormus bunyen sezeryanda yasadım zaten belden ıgneyı 2 defa bırdaha yasanır ınsallah bırııne uyar ılıgımız bırcok ınsan bu konudada bılgılendı bende cok sey ogrendım ve daha once bunu neden yapmadım dıye uzuldum.

semacım tesekkurler canım gelmek ıstıyorum cok gecmıs olsuna ama istanbuldakı enıstem kanser yogun bakıma kaldırıldı felç malesef cok uzucu gunler yasıyoruz annemde yarın istanbula gıdıyor bırde annem mıgdesınden rahtsızdı yesılyurt hast.gıttı testler oldu3 gundur ardayı bırakıpta gelemedım hıc ne olur kusurumuza bakma.cok opüyorum sımayı

cocuklar uyudu bız gec kaldık bızde yatalım artık ıyı uykular

Krikitosum hayatım çok güzel birşey bir insana şifa olmak için bir fırsat bu..Bende haftaya gidicem...
Bu arada kızlar nerelerdesiniz!!!!
Ben dün farkettim ki ben tam bir haftadır evde yokum!!!O kadar çok çamaşır birikmişki artık giyecek çamaşır falan kalmamış!!!2 posta çamaşır yıkadım ama sepet hala ağzına kadar dolu...

Selam kızlar bu aralar herkez baya bı yogun galiba ben evdeyim dışarı çıkamadım hiç yorgunluk var oyuzdende üstümde özledim sizleri oyun grubuna bı gün koyalım artık Bu arada annem istanbula gitti enistem Kanser hastası daha oncede soylemisimdir artık çok kötüleşti yogun bakımda ve artık drlar hiç umutlu konuşmadılar teyzem herkezi çağırdı ben gidemedim tabi 2cocukla gitmem onlar icinde eziyet olurdu ama vicdan azabı çekiyorum elini öpüp helallik isteyemedim Allah bütün hastalara derman versin ne diyelim taktiri ilahi

Sizi opuyorum kuzuslarida iyi hafta sonları

iyi akşamlar
krikom bahsetmiştin daha önce Allah şifa versin inşallah canım,zorrr (

kızlar hakikaten nerelerdesiniz???çıtır en son birkaç gün girmeyip girmişti ve canım sıkkın pek girmiyorum o yüzden yazmıştı ama tekrar girmedi.Acaba iyi mi,kaç gündür yok yine,burayı pek ihmal etmezdi :26:

gülbincim geçmiş olsun, rabbim şifasını versin inşallah..

çıtırı bende merak ediyorum,yarın arıycam nasipse...

saphiş sen nasılsın ne var ne yok?? nasıl oldun...

son dönemde benimde çok canım sıkkın,içim kararmış durumda...durup durup ağlıyorum...biraz açılıyorum...rabbime sonsuz şükür ki sağlığımız yerinde bundan daha büyük mutluluk olamaz ama bazen hiçbişeyden mutlu olamıyorum,depresyondayım neyim bende anlamadım...
kuzuşumla vakit geçiriyorum sürekli kafam dağılsın diye...

Bu çarşamba oyun günü yapacakmıyız kızlar?

Biz bugün uzun zamandır gitmeyi plandığımız bir yer gittik kızlar.Tepe cafe diye bir yer var g.emirde baya büyük ve çok güzel bir yer.Muhteşem bir kahvaltısı var.biz de kahvaltısına gittik bugü zaten.199 çeşit var,açık büfe,hepsi de nefis,öyle kalitesiz yiyecekler değil.
Tepe Organizasyon Düğün Salonu, Restaurant, Cafe linkini koyuyorum incelersiniz.Mekanı beğenince hemen aklıma sizler geldiniz tabiki,organizatör damarlarım kabardı Birlikte kahvaltıya gitmeyliyiz mutlaka oraya,sizlerde çok beğeneceksiniz eminim.Hatta eşlrle birlikte de gidebiliriz kahvaltıya veya akşam eğlencesine.Canlı müzikte var.Bu arada alkol yok orda.Öyle bir yerde eksiklik olmuş bana göre ama avantajları da var tabi,alkollü araç kullanamayız,gitmeyelim eğlenceye gibi bir durum yok

Bu çarşamba oyun gününü yapabilecek miyiz belli değil şu an ama bir sonraki oyun günü bende,7 Martta.biliyorsunuz 8 Mart kadınlar günü ve tepe cafede kadınlar günü organizasyonu yapılacakmış.Belki biz de gidebiliriz o eğlenceye diye düşündüm.Ayrıntılarını bugün gittiğimizde öğrenemedim (kız mızmızlandı) ama öğrenirim eğer sizde orda kadınlar gününü kutlamaya sıcak bakarsanız.Şimdi bu yapamadığımız oyun günümüzü önümüzdeki günlerde ne zaman yaparız bilemiyorum ama 7 marttakini de ertleyeip,8 martı kutlayabiliriz.Hatta belki aramızda bir hediye çekilişi de yapabiliriz ne dersiniz?çok mu karışık yazdım ne :111:

Allah hepimziin yardımcısı olsun canım.Ben de çok iyi değilim.Ben de biraz sıkıntılı zamanlr geçiriyorum.Allah sonumuzu hayır etsin.O kadar canım hiç bir şey istemiyor ki bazen elim ayağım kaklmıyor,yatakları bile toplamaya mecalim olmuyor ( napalım sağlığımız yerinde çok şükür,bunlar da geçecek elbet,bilyorum hepimiz için geçecek de işte,yoruyor biraz geçerken

valla yapılıcak mı bilmiyorum kızlar...çıtırcık büyük olasılıkla olamıcak çünki o gün telefonda benim suan bi iznim yok demişti,madem yapıcaz ve ne zamandır da görüşmüyoruz o halde hepimiz bir arada olalım isterim ben şahsen..çıtırı arayıp sorarız kontrolü ne zaman diye..

kahvaltı organizasyonu iyi fikir gidlebilir...benim için bi sakıncası yok,süper olur...

semuşuda arayalım iyice iyileştilerse onlarında katılma drurmu olabilir,kısaca organize olalım,ertelememizin sebebi hep bir arada olmakdı o halde nasipse bir arada olalım ve karar verelim şimdiden...

canım o zaman oyun gününü herkes için uygunsa bir cumartesi günü yapalım.2 saat kadar sürsün toplam görüşmemiz mesela,çocukların etkinliklerini yaptırıp biz de birer kahve içelim,yine herkes h.sonu programına dönebilsin.??;
tabi sen de face yok ondan haberin yok.biz faceteki grupta yazışıyoruz hep,sen de gel diyorum en kısa zamanda Simay hem daha tam iyileşemdi bir de üstüne ciğerlerinde enfeksiyon olmuş.hastanede yattıkları odada 4 çocuk zatürreymiş,onlardan geçti herhalde diyor.Bir de şimdi Sema kendisi de hasta olmuş.ablasında kalıyorlarmış,ablam bebek gibi bakıyor bize diyor.İnşallah en kısa zamanda iyileşip aramıza dönerler

Son düzenleme:
iyi geceler
krikitos canım allah sabır versin çok zor bir durum burdada etrafta o kadar çok hasta varki hepside çok yakın seni çok iyi anlıyorum
saphişim organizasyon senin işin ne güzel planlar yapmışsın ama hiç birşeyi takma kafana
dönüş günümüz belli oldu 2 martta geliyoruz kısmetse
öptüm hepinizi

canımmm ben de seni geçirip duruyordum bu kız nerelerde,ne zaman gelecekler,yollarda doğuracak diye buraya girip yazmasan yarın arayacaktım seni.:102:
Dönüş tarihiniz kesinleşti demek çok sevindim canım,hasret bitsin artık :124: bak Kadınlar günündeki organizasyonda sen de olursun hem süper olur.Tabi henüz bir şey kesinleşmedi ama
Nasılsın?herkes nasıl?

hepimiz iyiyiz canım valla doğurucam yollarda zaten nasıl geçti anlamadım 32 hafta olmuş siz ayarlayın bende gelmek isterim özledim zaten hepinizi

ayy o kadar şey yazdım silindi gitti gönder deyince :/
neyse..biz iyiyiz kızlar.merak etmişsiniz çok sağolun..
kusura bakmayın okul durumundan dolayı bir türlü olmadı.ama yapacak birşey yok tabi.
kadınlar günü aktivitesi bence harika olur ama yine haftaiçi olduğundan katılmam mümkün görünmüyor şimdilik.

Selam kızlar..
Eycikim süper bir haber buu haftaya cuma geliyorsunuz:))Canım yapılacak birşey varsa bir alo de yeter canım sen kendini pek yorma karnın burnunda, istersen Zeynep'le ilgileniriz hayatım..
Sapişim 8 Mart süper olur bence de:))
Çıtırım iyi olmana sevindim canım:)
Miniğim canım sıkma sen tatlı canını hepimizde zaman zaman depresif durumlar olabiliyor.Konuşmak dertleşmek istersen biz buradayız canım...
Kızlar ben Çarşamba aranıza katılamayabilirimAma ne olur herkes katılyorsa ertelemeyin,üzülürüm.
Cumartesi Sapişdeyim o kesin,hatta erken gelebilirim hayatım.Atilla arabayı servise götürecek çünkü sabahtan,Karabağlardaymış gideceği yer o yüzden beni bırakıp geçer.Oğlanı ne yaparım getirirmiyim bilmiyorum şuanda...
İnşallah bu 8 Mart organizasyonunda tam kadro oluruz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…