İyi olmanıza sevindim canım.Bugün de girmeseydin arayacaktım zaten..ayy o kadar şey yazdım silindi gitti gönder deyince :/
neyse..biz iyiyiz kızlar.merak etmişsiniz çok sağolun..
kusura bakmayın okul durumundan dolayı bir türlü olmadı.ama yapacak birşey yok tabi.
kadınlar günü aktivitesi bence harika olur ama yine haftaiçi olduğundan katılmam mümkün görünmüyor şimdilik.
Selam kızlar..
Eycikim süper bir haber buu haftaya cuma geliyorsunuz:))Canım yapılacak birşey varsa bir alo de yeter canım sen kendini pek yorma karnın burnunda, istersen Zeynep'le ilgileniriz hayatım..
Sapişim 8 Mart süper olur bence de:))
Çıtırım iyi olmana sevindim canım:)
Miniğim canım sıkma sen tatlı canını hepimizde zaman zaman depresif durumlar olabiliyor.Konuşmak dertleşmek istersen biz buradayız canım...
Kızlar ben Çarşamba aranıza katılamayabilirimAma ne olur herkes katılyorsa ertelemeyin,üzülürüm.
Cumartesi Sapişdeyim o kesin,hatta erken gelebilirim hayatım.Atilla arabayı servise götürecek çünkü sabahtan,Karabağlardaymış gideceği yer o yüzden beni bırakıp geçer.Oğlanı ne yaparım getirirmiyim bilmiyorum şuanda...
İnşallah bu 8 Mart organizasyonunda tam kadro oluruz:)
8 mart için ayarlamaya çalışıcam .değişiklik olacak inşallah hepimize.
cumartesi benim için olur tabi olmaması için bir neden yok.kızı getirmem diyordum ama getiririm artık.
kızlar merhabalar,ben bugün biraz daha iyiyim çok şükür..simayı bugün başka bi dr.a götürcez akşamüstü,gribi öksürüğü geçti ama.dün sabah sağ bacağı,öğleden sonrada sol kolu yine aynı oldu,kullanamadı dünden bi kaç saat öncesine kadar(bu sabahta ateşlendi yine.şimdi iyi..ama kafama takılan binlerce soru var.neyse kızlar,cumartesi gelcez bizde simayla zaten getirmeyi düşünüyodum,böylesi daha iyi olcak,bunaldık ikimizde..hiç keyfim yookk (sizleri görmek iyi gelcek..
kızlar enıstemı bugun öğlen vaktı kaybettık cok uzgunum cunku gıdemedım gozlerı acıkken opemedım elını ve malesef son yolculugunada gıdemıycem ama acılarından kurtuldu son zamalarında cok buyuk acılar cekmıs allah kurtardı onu bu ızdıraptan
semusum cumartesı senı alabılırız ıstersen
etkınlıklerde ne getırıcez bıde onu soruyım sıze
8 mart a ben malesef cocuksuz katılamam ardayı bırakcak yer yok malesef kuzenlerım herkez bugun ıstanbula gıttı.
canım valla önce ablam o tehlikeli ameliyatı olacak sandım,nefesimi tutarak okudum.Şükür ki başka bir yöntem varmış.Allah şifa versin canım.Dualarımız onunlakızlarrrrrr annem geldi çok şükür,ne kaddan özlemişim,rabim ana-babalarımızı başımızdan eksik etmesin,amin...
ablamın ameliyatı kesinleşti kızlar,kendi dr dışında bi çok hekimle daha görüştüler,hatta geçen hafta sonu ankaraya gittiler orda bi profle görüşmek için,dr.ların aralarında yaptığı konsültasyon sonucu ameliyata karar verilmiş(( fakat bu cerrahi bi operasyon olmayacakmış,farklı bi yöntem olucakmış. orda oluşan (tıptaki adını bilmiyorum,kitle diyim) kitlecik beynin ana damarına bitişikmiş,ve cerrahi operasyonda bunu oradan oyarak çıkaraıyorlarmış,dr en ufak hatası ile aletlerin o damara değmesi çok kötü sonuçlara mal oluyormuş,damar delinip direkt kanama başlıyormuş ve bunu durdurmak neredeyse imkansızmış,hatta dr lar bunu tecrübe etmişer,bi hastada bu olay yaşanmış ve damarı klipslemek durumunda kalmışlar,kısaca görme sinirlerinin kaybından başlayıp,felç ve daha kötüsü bitkisel yaşama girmeye kadar gidiyormuş o damara yanlışlıkla dokunmak..yani dr moralinin çok yüksek olması tansiyonun iyi olması ve elinin hiç ama hiç titrememesi gerekmiş vs...ve bu riski alamıyor ablam suanda..başka bi yöntem varmış,onu tercih etmiş dr lar...nasipse ankarada olucakmış operayon ama dr suan amerikadaymış işi gereği onu bekliyorlar,annem de bu süreçte geldi işte tekrar gidicek...
çok yazdım kusura bakmayın,ama biliyorum ki hepiniz merak ediyodunuz bende sizlerle paylaşmak istedim...
ay aşkolsun miniğim ya yine mi?çok üzüldüm valla nasıl hevesle bekliyorum,eksiksiz olacağız diye seviniyordum.Neyse napalım yapacak bir şey yokcumartesi günü büyük olasılıkla gelemiycem ben,çünki annem ordayken teyzemlerle görüşmüş haftasonu için plan yapmışlar,bize geliceklermiş,teyzemler yeğenlerim vs..annemde benim günümün tarihini bilmediğinden gelin demiş ne zamandır görüşemediği için,yani aksi bi durum olmazsa ben gelemiycem kızlar,çokda üzüldüm çünkü ne zamandır bi türlü görüşememiştik ama herşey nasip,eğer gelmeme durumları olursa ozaman kadar,zaten gelirim bunu biliyosunuz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?