.Eki Görüntüle 341424
sizlerde beğendiyseniz bunu yapabiliriz..
faaliyet için fon kartonu ve çocuk makası getirsin herkes,daireleri çizelim,siz daha önce verdiniz mi bilmiyorum ama makas verelim çocuklara tabi bizim de yardımımızla kessinler,yüz çizsinler.rafyadan bacaklarını yapıştırsınlar.(kurdele vs. gibi benzer başka bir şeyden de yapabilirler.)
örümcek ağını yapmak için sakallı yünden kimde varsa getirir,siyah fon kartonu üzerine yapıştırılır ip,üstüne de yapılan örümcekler yapıştırılınca faaliyet tamamlanır:)
gerekli olan malzemeleri tekrar yazayım:
-yarım tabaka fon kartonu(herkes kendisine getiriyor)
-küt uçlu çocuk makası(herkes kendi getiriyor)
-yapıştırıcı(herkes kendi getiriyor)
-Keçeli kalem ya da kalem boya(herkes kendi getiriyor)
-1 adet tam tabaka siyah fon kartonu
-sakallı yün
-rafya ya da kurdele(yoksa fon kartonundan kesilip yapılabilir,kurdele varsa evden getirilebilir.)
..
Semacım şimdi nurtiden oğlu bu hastalığı yaşamış o arkadaştan geşen mesajı okudum.Doktor sadece ağrı kesici ve vitamin vermiş ve 10 gün için tamamen iyileşmiş canım.Yani aslında tedirgin etmek istemiyorum ama muhakkak ince ayrıntı tetkikler yapılsın.Konusunda uzman doktorlar görsün bir tanem.Biranönce iyileşsin kuzucum...
Çıtırım naber şekerim,ne var ne yok,nasıl oldun?
Bugün Atilla geç kaldığı için işe arabayla gitmişti ve dönüşte araba yolda kalmışŞimdi arabayı çektiriyor.Çekicilerde kasko aracılığıyla çekerse sadecebulunduğu şehre çekiyormuş.taaa manisadan şimdi arabayı karabağlara çektiriyor.İyiy ki ben arabayı kullanırken yolda kalmadı.Zaten bunu tahmin ettiğimden epeydir kullanmıyordum.Sapişim yarın erken gelmeme gerek kalmadı zaten araba tırt oldu canım...
bende de o sakallı yünden yok kızlar,hatta ben buradaki tuhafiyeyede bakmıştım o zaman küçük bir dükkan zaten oradada yoktu.Normal yün kullansak olmaz mı acaba,olur herhalde...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?