İzmir'de Bebek Oyun Grubu

sağol canım,tunişçim sende sağol tatlım..aynen yazıldığı gibi bi kaç gündür bi iyi oluyo bi kötü.bi sağ bacağı,bi sol kolu,bi sol ayağı,akşamüstünden beride sol bacağı yineçok acı çekiyo nasıl bağırıyo anlatamam..allahım güç ver.uykusunda bile ağlıyo şuanda,yine en başamı dönüyoz noluyo anlamadım..neyse kızlar sabah olsun bi an önce uyku tutmuyo çünkü beni..öptüm sizleri,iyigeceler hepinize..

iyi akşamlar arkadaşlar..,
tunayektacım çok sevındım ev sahibi olmanıza..enişte gurur yapıyor demek..ama evlilik bu hayat arkadaşlığı sonuçta.sen aldın ben aldım diye bir şey yokki..senin benim olur mu hiç..
inşallah ikna olur canım,kiradan kurtulursunuz.böylece birikim yapar belki ilerde bide sende çalışır,kredi çeker ödersiniz başka bir ev daha alırsınız,neden olmasın..zamanla yumuşar diye düşünüyorum..neyse hayırlı olsun tekrar..
semacım ya neden geçmedi gtti şu ille hastalık ya
ileri tetkik için ne yapılması gerekiyırsa yapsınlar artık götürelim en iyi neresiyse oraya,araştıralım canım.mahvoldu çocuk

Semacım şimdi nurtiden oğlu bu hastalığı yaşamış o arkadaştan geşen mesajı okudum.Doktor sadece ağrı kesici ve vitamin vermiş ve 10 gün için tamamen iyileşmiş canım.Yani aslında tedirgin etmek istemiyorum ama muhakkak ince ayrıntı tetkikler yapılsın.Konusunda uzman doktorlar görsün bir tanem.Biranönce iyileşsin kuzucum...
Çıtırım naber şekerim,ne var ne yok,nasıl oldun?
Bugün Atilla geç kaldığı için işe arabayla gitmişti ve dönüşte araba yolda kalmışŞimdi arabayı çektiriyor.Çekicilerde kasko aracılığıyla çekerse sadecebulunduğu şehre çekiyormuş.taaa manisadan şimdi arabayı karabağlara çektiriyor.İyiy ki ben arabayı kullanırken yolda kalmadı.Zaten bunu tahmin ettiğimden epeydir kullanmıyordum.Sapişim yarın erken gelmeme gerek kalmadı zaten araba tırt oldu canım...

-suda batan -yüzen nesneler deneyi
-öğrenilen şarkılar tekrar edilir.(yeni bir şarkı öğretimi )
-bir sanat etkinliği (örümcek)
-saklanan oyuncağı bulma oyunu oynanır.(çocuklar odadan dışarı çıkarılır.bir oyuncak oda içinde saklanıp çocuklar içeri alınır,kim bulursa alkışlanır.)
-örümcek isdimli parmak oyunu tekrar edilir.
-geçen sefer öğrendikleri "öt kuşum öt" oyunu tekrar edilerek oynanır.
-Hikaye anlatımı

Son düzenleme:

kızlar alıntı yaptım,daha önce yazmıştım programı.
bende şu sakallı yünden yok kızlar sizlerde var mı acaba?

bende de o sakallı yünden yok kızlar,hatta ben buradaki tuhafiyeyede bakmıştım o zaman küçük bir dükkan zaten oradada yoktu.Normal yün kullansak olmaz mı acaba,olur herhalde...

iyiyim canım çok sağol,bir problem yok şükür..yarın görüşücez inş.özledim valla:)
araba demek yolda kaldı,aman iyiki sen kullanırken olmamış hakket,yollarda rezil olurdun.

bende de o sakallı yünden yok kızlar,hatta ben buradaki tuhafiyeyede bakmıştım o zaman küçük bir dükkan zaten oradada yoktu.Normal yün kullansak olmaz mı acaba,olur herhalde...

tabi canım çok mühim değil.normal yün de olur ama olan varsa tabi getirirse daha iyi görüntü vereceğinden tercih edebiliriz.
kimsede yoksa eğer mecbur normal yün kullanırız asıl önemli olan kesme işlemi zaten faaliyette:)

sakallı yünden buldum kızlar, getiricem inş..yarın görüşmek üzere.hepinizi öpüyorum

Ben dün akşamki muhabbetinize hiç dahil olamadım tabi kızlar.Annem geldi dün akşam bize.Uzun zamandır muhabbet etme fısatımız olmuyordu 3.30 a kadar oturmuşuz :)) Heyecana gelmenizi bekliyoruz
Bende de sakallı yün yok ama Allahtan bulmuşsun çıtırım.Renkli yarımşar tabaka kartonlarımı ve en sonunda küt makasımızı aldık.Henüz fırsatım olmadı rastgele kesim yaptırtmaya ama...

canlarım napıyosunuz?sapişim tatlı telaş hazırlıklardadır:)gidenlerde yollara düşmüştür büyük olasılıkla yada evden çıkmak üzeredir.gidenler diyorum çünkü biz yine gelemiyoruz simay yine ateşli ve sol elini kullanamıyor bugünde(ateş düşürücüsünü verdiğim halde 38.4E kadar anca düşebildi.kafayı yicem.dr.uyla konuştum sabah,ateşi çok yüksek diye..o kadar çok antibiyotik kullanmışsınızki farklı farklı şuan vücut direnç gösteriyor,o yüzden ateşi çıkıyor.bugünden itibaren yoluna girmesini bekliyorum dedi,bakalım artık kızlar.dün öğlen 2den sonra herşeyi iyiydi,bende sevinmiştim gelebiliriz bugün diye..size iyieğlenceler biizm yerimizede keyfini çıkarın bugünün,sapişimin güzel mamalarından yiyin:))bi iyileşelim zaten acısını çıkartcam bu günlerin,öptüm hepiniizi

Semacım canım nasıl üzülüyorum bilemezsin ben Simayıma((Bilmem alakası var mı ama 1.5 yaşlarındayken Tuniş 40 lara varan ateşi olmuştu ve doktor penisilin iğne vermişti.Sabah akşam iğne vuruluyordu ama ateş hiç düşmüyordu.Doktoru aradığımda bana doktor kaçıncı doz dedi,bnde söylemiştim şimdi hatırlamıyorum.Bana dr.yarın sabahki iğneden sonra düşecek kızım dedi ve gerçekten düşmüştü.Yani ilacın tesiri(penisilin)belli bir dozdan sonra olacaktır belkide..Ama yinede eğer 2-3 güne kadar hala hiçbir fark yoksa valla başka doktorlar araştıralım canım valla sen burada böyle eli ayağı tutmuyor diye yazdıkça içim gidiyor((
Sapişim herşey için çok teşekkürederiz canım,annenede sanada zahmetler verdik.Annen yazık şok geçirmiştir bizim curcunadan:)Kadın 2 gün kendine gelemeyecek...
Herkese iyi pazarlar...

Semacım siz iyi olun da nasılsa olsa yine görüşürüz canım.Nasıl oldu Simay?gittiniz mi dr. a?

tunayektacım ne demek canım.ben teşekküre ederim.Annem de çok memnun oldu.Sadece çok karmaşa olduğu için ben sanki sizleri istediğim gibi ağırlayamadım diye düşünüyorum.Neyse acısını çıkarırız nasip olursa

iyi gecelerr..
saphicim thankss herşey için..

semoşcum naber cnm?nasıl oldı simay?

Kızlar merhaba tlf.a indirdim kk ' yi deneme msji gönderiyorum :) neyse sabah yine 39,5 ateşle uyandık ve Dr.unu aradım hemen çağırdı tabi,sasirdi 4.gunden sonra normale donmesi gerekiyodu falan dedi.kan tahlili yaptı degerlerinde biraz düşüş olmuş enfeksiyon var hala ilacımızı yine değiştirdi( bakalım kızlar bilmiyorum ama allahtan 2gundur ateş dısında bı sıkıntı yok çok şükür..

Semacım ne enfeksiyonmuş canım buuu!!!!Yazık yavrum o kadar çok ilaç tükettiki kıyamam içi dışı ilaç oldu yavrumun(İnşallah artık bu son ilaç olurda şifa bulur yavrucak(
Sapişim karmaşa falan olmadı canım her zaman ki halimiz bizim,gayette güzel ağarladın daha ne olsun:)

selam hanımlar

sapişim herşey için teşekkür ederiz cok güzel ağarladın bizi çocuklarda olunca karmaşık oluyor herşey ama etkinlik çok güzeldi mert okuldaki öğretmenlerine bile anlatmıs sağol çıtırım yoruluyorsun hamiş halinle

ogün pek konusamadık tuna yektacım ev almıssınız hayırlı olsun canım umarım eşin kabul ederde kurtulursunuz kira sıkıntısından sende rahatlarsın.ogün konusamadık anlatamadım bende şimdi anlatayım.

bizime eşimin dedesinden kalan bi ev vardı yüksek zemin kaynanam illa oraya tasının diyor ben istemiyorum çünkü hem demirli hem yıkıntı bir ev evi yıkıp yeniden yapmak lazım .eşim yaparız diyor kaynanamın 3cü bir evi vardı onu satmıstı yazlık alacaktı ama vazgecti kardeşlerine düşen payı verip evi üstüne alacakmıs.içini yaptırıp siz oturun diyor tamam içini yaptırız 20-25 e o ev güzelde olur ama hem demrili hemde bizim evden küçük eger yaplırsa amerikan mutfaktan baskası kurtarmaz orayı mutfağı küçük büyütsek salon küçük kalır .belki metrekare olarak benim evim daha küçüktür ama daha derli toplu daha kullanışlı bir evdir .kayınvalidemde burada 5 kat sorunu bende gelemiyorum gelsemde çıkmam zor günlerce ağrı çekiyorum diyor .5 kattan kurtulmak benimde isteğimdi ama 10-15 yıllık bi ev alırız diyordum bigün bu evi satarız belki diyordum.bu 32 yıllık bi apartman bilmiyorum ama hiç içime sinmiyor .bakalım ne göstercek hayat .

semacım canım nedir bu atlatıyor diye seviniyoruz hop tekrarlıyor diyorsun nasıl üzülüyorum sen hele canım benim perişansındır .elimizden bişey geliyorsa neolur söyle gelmek istiyorum ama simay yatıyordur huysuzdur şimdi annen babanda rahatsız olur sende hiç dinlenemiyorsun diye gelmiyorum iyileşsin helebi tamamen inşallah hep birlikte geliriz .

Son düzenleme:
iyi akşamlar kızlar..
bugün iklimi de götürdüm okula.uzay kamp çadırı kurulucaktı.gökcisimleri ve gezegenlerle ilgili bilgiler verilecekti.görsün istedim. görsellik iyiydi.anlatım ağır gelse de ,ona yetti izlemesi.annem de bir gün dinlensin bari dedim. her açıdan iyi oldu yani neyse..
akşam da çat kapı misafir geldi çaya,az önce gittiler.yoruldum anlayacağınız baya..

gülbincim bence şu anki evin çok güzel,kira ödüyor olsanız hiç düşünmeyin derdim ama sırf kayınvaliden çkamıyor merdivenleri diye taşınmak bana anlamsız geldi.hergün gelmiyor nihayetinde..geldiğinde de dinlene dinlene çıkar yavaştan.siz gençsiniz sonuçta çıkarsınız.çocuklarda büyüdü zaten yürüyorlar artık.zor belki ama spor oluyor size de ..
eğer sizce problem olmuyorsa bence hiç kıpırdamayın.taşınmak kolay mı ya :/ hem eve masraf hem taşınma zaten masraf...valla bilemedim.en doğru kararı yine siz verirsiniz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…