7 martta bana geliyosunuz dimi ???
canım ben katılamayacağım .iki gün izinli olmayacağımdan dolayı ve ekstra bir gün olduğundan 8 ini tercih ederim sanırım7 martta bana geliyosunuz dimi ???
Teşekkürederim kızlar bu önümüzdeki ay acık action olacak hayatımda:)Bu arada ev Karşıyaka'da yine tren istasyonuna çok yakın:)Ablama,annemede çokyakın büyük ihtimallede ablam işe başladığında oğluşumuza annemle dönüşümlü bakıcaz...
Sapişi her zaman söylüyorum ama yine belirticem;kızım sen organizasyon işi yap bak deli para kazanırsın,organizasyon senin işin....
Kızlar bu arada 2 ekinlik daha var bilmem katılmak ister misiniz?
1. si aşağıdaki gibi;
TİYATRO OYUN KUTUSU
PANK İLE JANA
Maceralı Çocuk Oyunu
SOOOON OOOYUUUUNN
04 MART 2012 PAZAR SAAT 13:00
KONAK SABANCI KÜLTÜR SARAYI
Pank ile Jana günümüz çocuklarının televizyona ve bilgisayar oyunlarına bağımlılığının ne gibi sonuçlar doğurduğunu eğlenceli bir biçimde çocukların anlayabileceği bir dille anlatan “maceralı” bir çocuk oyunudur.
Küçük izleyicilerimizin eğlenirken tiyatro yoluyla – yaşayarak – önemli bilgiler edinmesini amaçlayan oyun; “Hansel ile Gratel” ve “Fareli Köyün Kavalcısı” masallarına göndermelerde bulunur.
İzleyiciyi her daim oyuna dahil ederek çocukların oyun kişileriyle empati kurması sağlanmaktadır.
Profesyonel kadrosuyla Pank İle Jana her yaştan izleyicisine bol kahkahalı bir Pazar öğleni vaat ediyor.
SOOOOON OYUUUUNNN
04 MART 2012 Pazar
Saat: 13:00
Sabancı Kültür Sarayı
BİLET ÜCRETİ: 5 TL.
Ben istiyorum buna götürmeyi kuzuyu ama bakalım nasip...
hadi yaa :111: tamam canım sağolcanım götüreceksen biletini ayarla derim çünkü doluyor genelde çocuk oyunları,okullar topluca falan geliyorlar bazen.
seço bu numaradan arayabilrsin.Rezz: 554 734 1579
gezegenevi etkinliği okula gelen ve iklimi götürdüğüm planetaryum...demiştim ya uzay çadırı kurulacak diye..60 kişilik çadırın içinde özel bir yansıtıcı ile kubbe şeklindeki çadırın tavan ve duvarlarına video yansıtıyorlar.görünüm güzel tabi,etkili bir öğrenme sağlıyor ama bizim yaş grubu için uygun değil kızlar bilginiz olsun .6 yaş anasınıfı grubu bile sıkıldı..
aa tmm cnm sağol bilmiyordum.
valla canım şimdi asıl yeri oradaymış heralde.belkide yerinde farklı uygulamalar,etkinlikler vardır.bilemiycem o zaman yanlış bilgilendirme yapmış olmayayım.
kızlar dün gece sabaha karşı bizim kuzu midesinden rahatsız şekilde uyandı.biraz çıkardı.karnım ağrıyor falan dedi.hafif ateşi de vardı.
sonra geçti şimdi ağrıyor falan demıyor,kusmuyor da ama ateşi çıkıp duruyor.
uyuyorduk şimdi yine ateşi çıkmış,uyandık,elini yüzünü yıkadım,ateş düşürücü verip,kıyafetleri incelttim yavaş yavaş düşüyor ama nerden çıktı şimdi bu ateş olayı bilmiyorum
canım senin yazdıklarından sonra gitmeyecektim,gruptakilere sordum sizin bızdıkları neler yaptı filan diye.güzel şeyler anlattılar.bir de çok hareketli diye şansını denemekten vazgeçme dediler.ben sinemaya da götürmekle ilgili mümkün değil durmaz diyordm ama öyle olmadı.Bakalım yarın tiyatroda nasıl davranacak.duruma göre bakıcam artık
Allah Allah ne oldu şimdi çocuğa durup durukençok geçmiş olsun canım.İshali var mı?şimdi ne durumdasınız?çok geçmiş olsun
Citirim cok gecmis olsun bugun nasildi merak ettim simdi bak,insallah iyisinizdir. ates deyince tuylerim dikendiken oluyo.. bizim hala hergun yukseliyo bos gunumuz yok ozellikle sabahlari cayir cayir( insallah gelip gecici olmustur haberdar et bizi canm.
canım çok çok geçmiş olsun,nasıl halsiz oluyolar ateşli oluncakıyamam ben ona,uyusun kuzucuk iyi geliyor.bizim bu sabah 40.2'ydi maalesef aynen bende ılık duşa soktum hemen yine.şimdide 37,5 civarı yatıyo benimkide.yarın penisilin iğnelerimiz başlıyo canım.artık işe yarasın bişeyler sinir geldi
inşallah hemencik atlatır iklimim,sen kendinede dikkat et bulaşmasın bari hamiş hamiş.
canımm tahmin ettiğim gibi maalesef o bir virüs.ilaçlar iyi gelecektir.çok geçmiş olsun kuzumasen kendine çok dikkat et çıtırcım.çünkü bu virüs bulaşıcı.biz ailecek olmuştuk.hepimize bulaşmıştı birbirimizde.sonra bize bakmya gelen ablamda da çıktı bir süre sonra.sonra ablamın eşinde filan böyle iğrenç. bir bulaşıcılığı var maalesef.grip gibi (
sema 40 derece ateş ne demek ya,ay kafayı yicem ya seni düşünemiyorum bile.canım götürmediniz mi hala başka bir yere?ben hiç böyle bir şey duymadım ya,nasıl enfeksiyon bu,bu kadar antibiyotik vs.. nereye gitti,hiç mi iş görmedi,nasıl görmez?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?