İzmir'de Bebek Oyun Grubu

benimki son dönemde çok huy değiştirdi,artık durmuyor kıyameti koparıyor ve çok ağlıyor...bunu son dönemde bi kez daha tecrübe ettik ve o günden beri bırakıp bakkala dahi gitmiyorum..ama tabi ayarlanabilir annemle aynı anda çıkarız onu bi oyun alanına götürürse annem o şekilde bırakabilirim,-aksi halde kuzuşumla gelir onunla eğleniriz :)))

Kizlarnapiyosunuuuz?oohh super bi kadinlar gunu kutlamasi planlanmis insallah gelebilirim..dun iyi dedim,kicimi kasimamisimbugun brbegimi ablamla sinemaya goturduk iyiydi,aksamustu bi ciktik sinemadan,merdivenleri cikamamaya basladi,kucak istedi.o zamandan beride hala basamiyo sol bacagina,delircem.tuniscim hayirlisi olsun canim,ev ne tarafta bende merak ettim simdilik cikiyom kizlar optum..

Teşekkürederim kızlar bu önümüzdeki ay acık action olacak hayatımda:)Bu arada ev Karşıyaka'da yine tren istasyonuna çok yakın:)Ablama,annemede çokyakın büyük ihtimallede ablam işe başladığında oğluşumuza annemle dönüşümlü bakıcaz...
Sapişi her zaman söylüyorum ama yine belirticem;kızım sen organizasyon işi yap bak deli para kazanırsın,organizasyon senin işin....

bendeki yeteneği keşfeden paralı bir dayımız filan olsa yapardım da,şu andaki şartlarda imkansız gibi

Kızlar bu arada 2 ekinlik daha var bilmem katılmak ister misiniz?

1. si aşağıdaki gibi;

TİYATRO OYUN KUTUSU

PANK İLE JANA
Maceralı Çocuk Oyunu

SOOOON OOOYUUUUNN
04 MART 2012 PAZAR SAAT 13:00
KONAK SABANCI KÜLTÜR SARAYI
Pank ile Jana günümüz çocuklarının televizyona ve bilgisayar oyunlarına bağımlılığının ne gibi sonuçlar doğurduğunu eğlenceli bir biçimde çocukların anlayabileceği bir dille anlatan “maceralı” bir çocuk oyunudur.
Küçük izleyicilerimizin eğlenirken tiyatro yoluyla – yaşayarak – önemli bilgiler edinmesini amaçlayan oyun; “Hansel ile Gratel” ve “Fareli Köyün Kavalcısı” masallarına göndermelerde bulunur.
İzleyiciyi her daim oyuna dahil ederek çocukların oyun kişileriyle empati kurması sağlanmaktadır.

Profesyonel kadrosuyla Pank İle Jana her yaştan izleyicisine bol kahkahalı bir Pazar öğleni vaat ediyor.

SOOOOON OYUUUUNNN
04 MART 2012 Pazar
Saat: 13:00
Sabancı Kültür Sarayı
BİLET ÜCRETİ: 5 TL.

Ben istiyorum buna götürmeyi kuzuyu ama bakalım nasip...

2.si de İtk Gezegenevine gezi.

yanılmıyorsam giriş ücreti 14 TL ve sadece çocuk için ödeniyor..
size daha önce bahsettiğim divine grubun etkinliği bu.Bendeki gün,cmt. yani,gittiler onlar bir grup ama gidemeyenler oldu.Şimdi o gidemeyenler tekrar toplanıyor.İsteyenlere duyurulur

7 martta bana geliyosunuz dimi ???
canım ben katılamayacağım .iki gün izinli olmayacağımdan dolayı ve ekstra bir gün olduğundan 8 ini tercih ederim sanırım

yardımcı olabaileceğim birşey olursa lütfen çekinme tunayektacım.hafta içi olmaz tabi anca haftasonu olursa:) hamileyim diye temizlik-yerleştirme ya da toparlanma işlerini yapmamam gerektiğini düşünebilirsin belki ama ben iyi hissediyorum evde hala aynı şekilde yapıyorum işimi.yardımcı olabilirim yani..ufak tefek birşeyin ucundan tutsam yine kardır..hiç olmadı tunayı bırakırsın iklimle vakit gecirirler,rahat rahat yaparsınız işinizi.

canım götüreceksen biletini ayarla derim çünkü doluyor genelde çocuk oyunları,okullar topluca falan geliyorlar bazen.

seço bu numaradan arayabilrsin.Rezz: 554 734 1579

gezegenevi etkinliği okula gelen ve iklimi götürdüğüm planetaryum...demiştim ya uzay çadırı kurulacak diye..60 kişilik çadırın içinde özel bir yansıtıcı ile kubbe şeklindeki çadırın tavan ve duvarlarına video yansıtıyorlar.görünüm güzel tabi,etkili bir öğrenme sağlıyor ama bizim yaş grubu için uygun değil kızlar bilginiz olsun .6 yaş anasınıfı grubu bile sıkıldı..

Son düzenleme:
canım götüreceksen biletini ayarla derim çünkü doluyor genelde çocuk oyunları,okullar topluca falan geliyorlar bazen.
hadi yaa :111: tamam canım sağol

tatlışım numara yazmak yasak buraya ben de nosu vardı zaten teşekkür ederim tatlışım.bu tür şeyleri face ten at ya da özelden

divine events grubu geçenlerde gittiler,işte cmt günü,bende olduğumuz gündü.Benim gibi gidememiş olanlar tekrar toparlanıp gitmeyi düşünüyorlardı,ben de katılayım,Duru için değişik bir şey olur dedim ama yaş olayı da çok düşündürdü beni.İlk etapta gidenler için bizimkilerin yaşlarında olan çocuklar da var ve anneleri çok eğlendiler,anlatıcı bizimkilerin yaşına göre anlattı,hiç sıkılmadılar dedi.anaokulu programına katılacak grup ama sen şimdi böyle deyince gitmesek mi acaba diye düşünüyorum çok uzak bir mesafe bir de taa çiğli de

aa tmm cnm sağol bilmiyordum.

valla canım şimdi asıl yeri oradaymış heralde.belkide yerinde farklı uygulamalar,etkinlikler vardır.bilemiycem o zaman yanlış bilgilendirme yapmış olmayayım.

kızlar dün gece sabaha karşı bizim kuzu midesinden rahatsız şekilde uyandı.biraz çıkardı.karnım ağrıyor falan dedi.hafif ateşi de vardı.
sonra geçti şimdi ağrıyor falan demıyor,kusmuyor da ama ateşi çıkıp duruyor.
uyuyorduk şimdi yine ateşi çıkmış,uyandık,elini yüzünü yıkadım,ateş düşürücü verip,kıyafetleri incelttim yavaş yavaş düşüyor ama nerden çıktı şimdi bu ateş olayı bilmiyorum

canım senin yazdıklarından sonra gitmeyecektim,gruptakilere sordum sizin bızdıkları neler yaptı filan diye.güzel şeyler anlattılar.bir de çok hareketli diye şansını denemekten vazgeçme dediler.ben sinemaya da götürmekle ilgili mümkün değil durmaz diyordm ama öyle olmadı.Bakalım yarın tiyatroda nasıl davranacak.duruma göre bakıcam artık

Allah Allah ne oldu şimdi çocuğa durup duruken çok geçmiş olsun canım.İshali var mı?şimdi ne durumdasınız?çok geçmiş olsun

Citirim cok gecmis olsun bugun nasildi merak ettim simdi bak,insallah iyisinizdir. ates deyince tuylerim dikendiken oluyo.. bizim hala hergun yukseliyo bos gunumuz yok ozellikle sabahlari cayir cayir( insallah gelip gecici olmustur haberdar et bizi canm.

iyi pazarlar...
bu sabah acile götürdüm artık kızlar.hiç böyle inatçı ateşi olmazdı atş düşürücü ile hemen düşerdi.kaç gündür özellikle gece yanıyor çocuk.
bu gece 3 civarı 38.7 oldu.duşa soktum.yarım saatten fazla kaldı,ona rağmen 37.5 ten aşağı düşmedi.karın ağrısı ve ishal de var...bişey de yemiyor.
doktor muayene etti, salgın var dedi çocuklarda ,hepsi aynı şikayet ile geliyor dedi.grip ile birleşmiş bide bizimkinin.boğazı kızarmış.ilaç verdi işte, geldik .zar zor birkaç lokma yedirdim,ilaçlarını verdim,çizgifilm izlerken uyuyakaldı ,şimdi uyuyor.

saphiracım inş.güzel vakit geçirirsiniz.

semacım çok sağol cnm inan hep aklıma geliyorsun ateşiyle uğraştıkça..siz nasıl oldunuz?

canım çok çok geçmiş olsun,nasıl halsiz oluyolar ateşli oluncakıyamam ben ona,uyusun kuzucuk iyi geliyor.bizim bu sabah 40.2'ydi maalesef aynen bende ılık duşa soktum hemen yine.şimdide 37,5 civarı yatıyo benimkide.yarın penisilin iğnelerimiz başlıyo canım.artık işe yarasın bişeyler sinir geldi
inşallah hemencik atlatır iklimim,sen kendinede dikkat et bulaşmasın bari hamiş hamiş.

canımm tahmin ettiğim gibi maalesef o bir virüs.ilaçlar iyi gelecektir.çok geçmiş olsun kuzuma sen kendine çok dikkat et çıtırcım.çünkü bu virüs bulaşıcı.biz ailecek olmuştuk.hepimize bulaşmıştı birbirimizde.sonra bize bakmya gelen ablamda da çıktı bir süre sonra.sonra ablamın eşinde filan böyle iğrenç bir bulaşıcılığı var maalesef.grip gibi (

sema 40 derece ateş ne demek ya,ay kafayı yicem ya seni düşünemiyorum bile.canım götürmediniz mi hala başka bir yere?ben hiç böyle bir şey duymadım ya,nasıl enfeksiyon bu,bu kadar antibiyotik vs.. nereye gitti,hiç mi iş görmedi,nasıl görmez?

inş iyi gelir artık ve toparlar simaycım ya kıyamam ona ateşi çok yükselmiş.:18:,ben çok korkarım ateşten aman dikkat et canım.bilincini özellikle takip et.sorular falan sor,yokla.allaha emanet hepsi..

evt canım öyle malesef..acaba diyorum okula götürdüm yine oradan mı kaptı?her okula götürüşümden sonra hasta oldu çocuk muhakkak
siz naptınız gittiniz mi tiyatroyaa?

Ateşi yükselen çocuklarda ve özellikle bebeklerde, aşağıdaki belirtilerden bir veya birkaçı ateşe eşlik ediyorsa zaman kaybetmeden bir doktora başvurulmalıdır. Çünkü ciddi bir hastalığın da belirtisi olabilen ateşe aşağıdaki belirtiler de eklenebilir:

•Ateş özellikle 2 yaş altındaki bebeklerde görülüyorsa
•Ateş bebek ve çocuklarda 40°C'nin üzerinde görülüyorsa
•Bebek ve çocuklarda ağlama, inleme ve dokunulduğunda huzursuzlaşma varsa
•Ateşin yanında uyku eğilimi varsa
•Ciltte döküntüler oluşuyorsa
•Zor nefes alıp verme başlıyorsa
•Yutkunma güçlüğü çekiliyorsa
•Daha önce "havale" geçirmişse
•Genel görünümünde kötüye gitme varsa
•Boyun kısmında sertleşme varsa
•Devamlı kusma, diyare (ishal) oluyorsa

Oncelikle hasta kuzulara cok gecmis olsun diyim. Benim 18 aylik kizim var Buca tarafinda oturuyoruz. Ve topik cok hos olmus eger oyun grubunuz varsa bizde katilmak isteriz.

sürekli takipteyip çıtırım artık simayda sıkıldı ''anne yok ateşiiiim'' diye kızıyo bana.durmadan elleyip duruyorum vücudunu,belli saat aralıklarındada ölçüp yazıyoruz dr.un isteği üzerine.çocuğa fenalık geldi.gerçi vücutta alıştı heralde 38,5larda yerinden kalkamazdı eskiden,gözler kapanırdı falan şimdi ayakta geziyo.sapişim bende delircem nasıl yapcam napcam,sürekli dr. değiştirince düzelceği varsada düzelmiyo diyolar, çünkü başka dra gitsem kullandığı ilacı yine değiştircek.gerçi eveli akşam tvde bi dr. konuşuyodu ateşli hastalıklarla ilgili.eğer bi antibiyotik kullanılmaya başlandıktan sonra 3. günde hala ateş devam ediyosa o antibiyotik vücuttaki mikrobun antibiyotiği değildir dedi.ilacı hemen değiştirilmelidir dedi..yarın yine dr günümüz iğnemiz var.olmazsa içime sinmeyen bişey yarın ne çkcak kan tahlilinde bakalım,hasan özkandan randevu alcam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…