İzmir'de Bebek Oyun Grubu

Kizlar sagolun,harika bigun gecirmissiniz facedeki fotolara videoya falan bayildik,simay defalarca actirdi izleyip durdu:)Annem babam hic sorun degil,onlar 20seneye yakin ogrenci tasidilar servisle,cocuk gurultusune bizden daha cok alisiklar:)ozlemislerdir curcunayi:) bende gelin istiyorum sikiliyor cok diye ama korkuyorum bulasir falan.sonucta bi mikrop var hala vucutta.ablamdayiz 2gundur burasi iyi geliyo bebegime,bugun hic ates dusurucu vermedim,agrisi falanda olmadi sadece simdi uyumadan once atesini olccektim koltukaltindan bundan olc otekisi aciyo kaldiramam dedi..sonrada hemen uyudu zaten .ama tam sevinemiyrm bigun iyi oluyo sonra kotu,neyse bakalim insallah iyi olur artik ikimizde bunaldik..krikitosum hayirlisi canm,hersey olcagina varir citira katiliyorum icine sinmiyosa sirf kv icin hic kalkisma duzenini bozma. Opuyorum sizi kizlar,cok ozledim hepinizii(

annenle o gün agorada karşılaştığımızda bahsetmişti biraz,düşünüyorlar ama bakalım napcaklar bilmiyorum demişti,hayırlısı olsun tatlım,ama kızlarında dediği gibiartık çocuklar büyüdü sayılır,sen en zor dönemlerde çıktın 5 kat,e bundan sonrada olur zaten..
ama eğer geçketen çıkcağına değceksede ozaman çık tabi...

semacım inan gelmeyi çok istiyoruz hatta anneme senden her bahsedişimde annem gidelim geçmiş olsun diyor ama bende rahatsızlık veririz diye erteliyorum annemei,yoksa inan o da bende çok istiyoruz gelmeyii

miniğim istediğiniz zaman gelin rahatsızlık ne demek..geçenlerde eski komsum geldi onunda 6 yaşında oğlu var simayım bi sevindi,arkadaşı kuzey geldi diye.ağrı sancı unuttu gitti herseyi,bütün gün oynadılar.annemlerde çok sevindi hatta,babam 'çocuk kendine geldi arkadası gelince'deyip durdu.benim tek çekincem bulaşır kuzulara diye korkuyorum.bulaşıcımı değilmi onuda bilmiyorum her seferinde sorayım dr.a diyorum ama unutup geri geliyorum,kafa öyle dalgınki buaralar,en kısa zamanda öğrenicem bunu..yani istediğiniz zaman biz geliyoruz deyin ve çıkıp gelin kızlar.muuckkxsss..

Kızlar tepe tesislerinin 8 Mart kadınlar günü programını öğrendim :) Hem gündüz hem gece için 2 ayrı program hazırlamışlar.ikisinde de canlı müzik var.gündüz matinesi 20 TL,içinde yemeği tatlısı meşrubatı vs.. var.Akşamki de öyle,o da 30 TL...Ben çocuksuz gitmek isterim ama çocukla gelenler için sordum;0-6 yaş ücretsiz.Ayrıntılı olarak bugün web sitesine ekleyeceklermiş zaten.Oradan da nceleyebilirsiniz güzeller

Sapişim Tepe güzel biryer annemden rezervasyon yapıcam ve inşallah bir engel çıkmazsa gelmek istiyorum.Biz yazın çay içmeye gittik görümcemlerle ama tam yerini hatırlamıyor,o zaman arka yollardan fala gittik.Senede bir günde kendimize ayıralım:))
Bu arada biz taşınma olayını netleştirdik.Acık tadilatla taşınıcaz.Mutfağını falan yaptırıcaz.Banyoyada dolap yaptırıcaz,perde felan derken bakalım...Atide hafta içi seyahtte oluyor bütün işler bana kaldı anlayacağınız.Bu hafta gıda çarşısı ve koçtaş ta haftasonu tatilimizi geçiricez:))Tuniş bile öğrendi anne koçtaşa gidelim malzeme almamız lazım diyor:)
Krikitosum sağol canım,sizin durumunuz bizim gibi değil.Yani Çıtıra katılıyorum siz zaten kira vermiyorsunuz.Biz kiradayız.Hatta biraz önce kapıcı aidatın artacağını söyledi,ne kadar artacağına bu pazar karar vereceklermiş,toplantıya çağırdı bende biz gelemeyiz siz bize bildirirsiniz dedimTam zamanında çıkıcaz herhalde....Yani senin ev tertemiz mis gibi bir ev bence,kayınvalideyi kırmadan görüşünü söyle hayatım.Diğer evin yeri nerede bilmiyorum ama çocukların okuluna keşine yakın olmasıda önemli tabii...

canım face de yazdığım gibi meydanda buluşuruz,oradan gideriz,meydana çok yakın zaten..
canım taşınacak olmanıza çok sevindim.Taşınma işlerinde her zaman yardımcı olurum canım.Bu arada koçtaşta iç mimar hizmeti var canım bilgin olsun.30 TL karşılığında sana çok güzel fikirler veriyor,evine gelip bakıyor,senin zevkin,onun fikirleri ve evin durumuna göre çok güzel şeyler çıkıyor ortaya.Ablamlar öyle yaptılar,tavsiye ederim

krikocum ev işiyle ilgili ben çok iyi bir fikir veremeyeceğim sanırım şöyle ki;senin evin çok güzel pırıl pırıl bir ev,kaç senedir düzenin orada,çocukların mutlu,taşınma çokkk zor bir iş..Diğer taraftan hem yokuş hem 5 kat oluşundan,seni tanıdığım günden beri şikayetçisin.Çok zorluklarını yaşadın.Canım sen en iyisi artılarını ve eksilerini yaz,hangisi ağır basarsa ona göre bir karar verirsiniz.Hakkınızda hayırlısı neyse o olsun canım

Ya face de senin yorum yaptığını görüyorum ama yorumunu okuyamıyorum garip.....
Koçtaşa pazar gidicez ama bu arada ablamların evin mutfak ve banyo dolaplarını yapanlar bugün eve gelip ölçü aldı onlarda çizim yapacaklar kalite çeşitlerine göre fiyat çıkaracaklar hemde bunu ücretsiz yapıyorlar
Ablanlar mutfağı koçtaştan mı yaptırdılar?Banyo için ben düşünmüştüm ama bakalım en hesaplı neresi olursa yapcaz artık bişeyler....

kız bu baya iç mimar öyle marangoz gibi ölçü alan cinsinden değil yani
mutfağı nerden yaptırdılar bilmyorum valla canım ama istersen sorarım

sağolun kızlar
valla aklım çok karısık ben hiç istemiyorum aslında ama eşim çok istiyor herşeyi yapılcak istegine göre diyor .hatta ben istemediğimi net bi şekilde söyledim ama annesi tasıncaksınız demiş yiğite arada kaldı .karar banada kalmıyor ki çok üzülüyorum evet bu ev 5ci katta ama bütün zor zamanları atlattık cocuklar artık kendisi cıkabilir yasa geldiler tasınmak pek mantıklı gelmiyor sonra bu ev düzenli bir ev ısınması kolay büyüklüğü bize yetiyor.tasınmıycam dedim eşim annesiyle bu konu yüzünden tartıstı ertesi gün kalp spazmı geçirdi biliyorsunuz zaten bunu .yiğitide üzmek istemiyorum çünkü arada kalıyor annesi fazla baskın ve sözümün üstüne söz söylemeyin diyor ne yapçagımı sasırdım inanaın içimden hiç tasınmak gelmiyor 2 cocukla cok zor .yiğitte bi yandan her istediğini yapacagız ev nasıl istiyorsan öle olacak diyor annesi bu evi satmak istiyor .ne yapçagımı ne diyeceğimi sasırdım .annem bile okadar kızdı ki benim üzüldüğümü okadar anladı ki telefondan gelin bizim evde yaşayın evi satsın istediğini yapsın dedi .bakalım hayırlısı

yuna yektacım bizim buca tarafında bir mobilyacımız var hatta tasınırsak banyo ve mutfağı o yapacakmıs .eli çok güzel hemde eve gelip ölçü alıyor bilgisayarda çizim yapıyor begeninize fikirlerineze sunuyor .ve sorunsuz ömürlük mobilyalar yapıyor .benim bu evdeki mutfagı ve banyoyuda o yaptı.mutfak 12 yıllık hala kırılma çizilme bile yok .isterseniz bir gün beraber gideriz .

öpüldünüz iyi akşamlar.

SAPHIRA,
krikitos+,
minikprenses+,
çıtır-pıtır+

heeyyy pek kalabalığızzz

Son düzenleme:
ben o günün bize özel olduğunu düşünüyorum ve çok büyük bir aksilik olmazsa Duru Okyanusu anneme bırakırım.Canlı müzikle rahat rahat oynayamam yoksa yafuu

selamm kızlar.
tunayekta cnm sevındım adınıza:)hayırlısı olsun şimdiden..eviniz şu anki eve yakın mı?yine aynı çevrede misiniz?

seço fiyat iyiymiş hem eğlence hem yemek daha ne olsun.ayarlıycam inş..çocukla gelmeyi kesinlikle düşünmüyorum.peşinden mi koşturucam yoksa kendim mi eğlenicem?
senede bir gün de benim olsun artık..

di mii bana da fiyat çok iyi geldi
sema inş gelir,kafa dağıtır biraz hiç olmazsa..

ay evet ya inşallah

kızlar kk daki buluşma topiğine bu etkinliği yazayım diyorum belki başka faydalanmak isteyenler de olur :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…