Seçilim çok güzel bi gündü...daha nice seneleri berbaber kutlamak dileği ile.iyki doğmuşsun da bu güzel kızıda doğurmuşusun...:)öpüyorum ikinizide
canlarım çok teşekkür ederim geldiğiniz için,ayaklarınıza sağlık,Hediyelerin hepsi çok güzel ama hangisi kimin yazarsanız çok sevinirim.Aslında hediyeleri açmak niyetindeydim ama çok karmaşa olacaktı o yüzden açamadım.evde açtım tabiki hepsi birbirinden güzel.
naporsunuz bakem :82:
iyiyim canımcım sağoliyidir senden naberrr
hala çıkarıyormu tatlım ya.Duru Okyanus 16 dişi tamamlayalı baya oldu.Yoksa Selin sude 17. ye filan mı geçtikızım diş çıkarıyor ve ben tüm gün bişey yediremediğim gibi halen daha uğraşmama rağmen yediremiyorum
çıldırmak üzereyim sütününde içmiyorrrrrrrrrrr
evet canım ya,ben de şu gece kalkmalarına karşı çok tahammülsüz oldumuyuttum tatlım ama yatmıyor hala kucağımda bırakınca durmuyor.
bol bol sabır lazım bize
off kuzum benim ya,nasıl biz hasta olunca canımız bişi istemez ya,onlarda öyle oluyor demek.üzülme tatlışım geçicek o da hayırlısıylasude bişe yemiyor deliricem bende
hamur oynuyoruz şekiller yaratıyoruz
kurabiye yapıyoruzzz
normalde gece uyanmasının dışında çok büyük bir uyku preblemimiz yok çok şükür,yemekde son zamanlarda biraz sorun olmaya başladı.sendromlu kız bunlar,menapozlu gibi aynıuyumama yememe devam sen napıyosun canım?bizde değişik birşey yok yani
tatlışım Duru Okyanus pc başında hiç tutmuyor beni o yüzden bir gidip bir geliyorum.Birde foto yükledim,onlar yüklenirken de kızı uyuttum,ondan sonra gelebildim rahatça ama seni kaçırdım sanırım bu kez desaphicik netinde bi sorunmu var bi gelip bi gidiyorsun bağlantı sorunu var sanırım tatlımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?