Kızlar sizlere birşey soracağım belki biliyorsunuzdur,adım adım dergisi hakkında bilginiz varmı,çıtır-pıtırım özellikle sen duymuşsundur....Çocuklara aktivite için iyi gibi ama tam emin değilim.....
arkadaşlar birgünde bende toplanalım hepinizi çok özledim yahuu ayarlaşın bekliyorum bak haa hadi gelin kızlar doriş ve ben dört gözle ...
ah canım benimmm çok geçmiş olsun üşüttün mü acaba,acil şifalar diliyorum bitanem.ben bu hafta ıcı evdeyım fakat hastayım malesef cıkamıyorum bıyere..
pzt gunu fenalastm acıle kaldırdı arkadaslarım..salı esım geldı aldı..
bas donmesi halsızlık vs.. oluyordu ayakta duramıyordum...
asırı derecede kansızlık cıktı,kan verilmesi gerekmiş aslında,,o kadar dusukmus yani..,ayrıca B12 eksıklıği..
iki cesıt ıgne verdı dr. bı gun bırını bı gun bırını vuruluyorum..
ayrıca mide ağrısı da var..oda strestenmiş,,antideprasan verdi ..ben anlamıştım zatenher pazar başlıyordu ağrımaya..onu kullanır mıyım kullanmaz mıyım su an bılmıyrum,,düşük dozmuş ama bilemiyorum karar veremedım....dr yarım alarak başla dedı, bizimki diyorkı yok canım sen 2 tane al en az..
ama kolay değil geçtiğim süreç,cok yıpratıcı...sabretmeye çalışıyorum...
hepinizi öptüm arkadaşlar...
tatlım benim halılarıı eşim bir müşterisine götürüyor,ordan pırıl pırıl geliyor halılarım ama dediğim gibi müşterisi olduğu için ben hiç bilmiyorum bilgilerini,bir de yeri buca kaynaklarda,sana uymaz sanırsam.yalnız dün bizim apartman kapısına bir broşür bırakmışlar karatştaymış yeri.dur özelden yazayım ben sana onu,belki bayramdan önce getiririz derlerkızlar halıları verecektım yıkamaya,her zaman verdıgım ve cok memnun oldugum yer dedı kı bayramdan once getıremeyız.. e buda benım işime gelmedi..sizlerin var mı memnun kaldıgınız ıyı bır yer..tel numarasını alayım varsa lütfen..:26:
bende tavsiye üzerine vermiştim koltuklarımıda yıkattım iyilerdi adı çamlıca canım
ezgicim canım çok geçmiş olsun üzüldüm okuyunca kıyamam sana ben...
herşeyin başı stres zaten..üzme canını zor günler geçiriyosun ama sabret tatlım..kafana takma herşeyi...
kansızlığına gelince küçükken bendede vardı ama sınırdaydı benim.anlaşılan senin bayağı bi düşük o yüzden dikkate al doktorunun dediklerini ve kan yapıcı şeyler tüket tatlım..dilerim en kısa zamanda iyileşirsin..rabbim şifanı versin...
Ezgiciiiiim çok geçmiş olsun canım,ayyy inan çok üzüldüm kendine iyi bak canım yaaa sana çok ihtiyacı olan minicik bir kızın var ,verilen ilaçları bence aksatma,belki bayram tatili sana moral olur,bu durumun geçici olduğunu aklından çıkarma canım,belki bize karşıdan konuşmak kolay ama olabildiğince kendini telkin et bitanem,tekrar çok çok geçmiş olsun...
Bu arada pekmez tüketeceksen portakal veya mandalina suyunun içine koyarak tüketmeni tavsiye ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?