İzmir'de Bebek Oyun Grubu

hediye paketinin üstünde zımbalanmış değişim kartında isimler yazıyo görmüşsündür die bişey dememiştim.demekki görmedin

yok eycikim göremedim işte dediğim gibi oldu,hatta birçoğunun değişim kartıda kayboldu.ay çok kızdım ya,hiç sevmem böyle herşeye salça,karışan meraklı çocukları.çok küçük de değil,orta 2 ye gidiyor ama çocuk işte napçaksın

arkadaşlar birgünde bende toplanalım hepinizi çok özledim yahuu ayarlaşın bekliyorum bak haa hadi gelin kızlar doriş ve ben dört gözle ...

Kızlar sizlere birşey soracağım belki biliyorsunuzdur,adım adım dergisi hakkında bilginiz varmı,çıtır-pıtırım özellikle sen duymuşsundur....Çocuklara aktivite için iyi gibi ama tam emin değilim.....

Gizemcim olur tabi tatlım,bir gün ayarlayalım hep birlikte

ben bilmiyorum Tunayektacım adım adım ı? çocuk gelişim dergilerindendi yanlış değilsem

canım bu tür dergiler var evet duydum ...ıcınde etkınlıkler ve etkınlıkler ıcın gereklı materyalleri de bırlıkte gonderıyor.TÜBÜTAK ın da buna benzer yaş gurplarına gore kıtapları olması lazım..fakat acıkcası elıme alıp ıncelemişliğim yok..o yüzden iyi midir kötü müdür bir fikrim yok malesef...denemek lazım aslında..

arkadaşlar birgünde bende toplanalım hepinizi çok özledim yahuu ayarlaşın bekliyorum bak haa hadi gelin kızlar doriş ve ben dört gözle ...

sağol canım davetın ıcın...dora pasayı bende cok ozledım,,tabı senıde gızemcımm...

ben bu hafta ıcı evdeyım fakat hastayım malesef cıkamıyorum bıyere..
pzt gunu fenalastm acıle kaldırdı arkadaslarım..salı esım geldı aldı..
bas donmesi halsızlık vs.. oluyordu ayakta duramıyordum...
asırı derecede kansızlık cıktı,kan verilmesi gerekmiş aslında,,o kadar dusukmus yani..,ayrıca B12 eksıklıği..
iki cesıt ıgne verdı dr. bı gun bırını bı gun bırını vuruluyorum..
ayrıca mide ağrısı da var..oda strestenmiş,,antideprasan verdi ..ben anlamıştım zatenher pazar başlıyordu ağrımaya..onu kullanır mıyım kullanmaz mıyım su an bılmıyrum,,düşük dozmuş ama bilemiyorum karar veremedım....dr yarım alarak başla dedı, bizimki diyorkı yok canım sen 2 tane al en az..
ama kolay değil geçtiğim süreç,cok yıpratıcı...sabretmeye çalışıyorum...
hepinizi öptüm arkadaşlar...

kızlar halıları verecektım yıkamaya,her zaman verdıgım ve cok memnun oldugum yer dedı kı bayramdan once getıremeyız.. e buda benım işime gelmedi..sizlerin var mı memnun kaldıgınız ıyı bır yer..tel numarasını alayım varsa lütfen..:26:

çıtırcım çok geçmiş olsun canım.ayrılmak çok üzdü seni tatlım kıyamam ya.halıcının nosunu yazdım özele.şirinyerde ben çok memnun kaldım.seni ve kuzunu öpüyorum

ah canım benimmm çok geçmiş olsun üşüttün mü acaba,acil şifalar diliyorum bitanem.
antidepresanı da doktorun önerdiği dozda kullan bence.doktor bilir ne kadar kullandırtacağını ve bırakacağını,eminim iyi gelecektir
tatlım benim halılarıı eşim bir müşterisine götürüyor,ordan pırıl pırıl geliyor halılarım ama dediğim gibi müşterisi olduğu için ben hiç bilmiyorum bilgilerini,bir de yeri buca kaynaklarda,sana uymaz sanırsam.yalnız dün bizim apartman kapısına bir broşür bırakmışlar karatştaymış yeri.dur özelden yazayım ben sana onu,belki bayramdan önce getiririz derler

kızlar cok tesekkurler..gordum yazmıssınız sagolun.gecmıs olsun dıleklerınız ıcın de cok tesekkurler..

saphıcım bende burayı okumadan ozelıne sen buraya mı gonderıyorsun yazmıstım ama brosurden almıssın noyu burayı okuyunca gordum..

ama ben rastgele vermek ıstemıyorum aslında..denenmıs ve memnun kalınmıs bır yer olsun ıstıyorum aslında ama bı ınceleyecegım..tekrar tesekkurler ıkınıze de..eycık canım snın yazdıgın yerı adı nedır?

bende tavsiye üzerine vermiştim koltuklarımıda yıkattım iyilerdi adı çamlıca canım

ezgicim canım çok geçmiş olsun üzüldüm okuyunca kıyamam sana ben...
herşeyin başı stres zaten..üzme canını zor günler geçiriyosun ama sabret tatlım..kafana takma herşeyi...
kansızlığına gelince küçükken bendede vardı ama sınırdaydı benim.anlaşılan senin bayağı bi düşük o yüzden dikkate al doktorunun dediklerini ve kan yapıcı şeyler tüket tatlım..dilerim en kısa zamanda iyileşirsin..rabbim şifanı versin...

Ezgiciiiiim çok geçmiş olsun canım,ayyy inan çok üzüldüm kendine iyi bak canım yaaa sana çok ihtiyacı olan minicik bir kızın var ,verilen ilaçları bence aksatma,belki bayram tatili sana moral olur,bu durumun geçici olduğunu aklından çıkarma canım,belki bize karşıdan konuşmak kolay ama olabildiğince kendini telkin et bitanem,tekrar çok çok geçmiş olsun...
Bu arada pekmez tüketeceksen portakal veya mandalina suyunun içine koyarak tüketmeni tavsiye ederim.

kızlar cok tesekkurler,,sağolun..
tatıll bıraz ıyı gelıcek heralde bakalım..

tunayektacım tavsıyen ıcın cok sagol canım..demır emılımını c vıtamını arttırıyor haklsın..

arkadaslar,,bayramdan sonrakı hafta grubumuz bulusuyor ıns..

3 yasından önce bebişlere kurallı oyunlar oynatamayız bılıyorsunuz ama ben yavas yavas cok kalıplar ıcınde olmayan etkınlıklere balayalım dıyorum.sız de bana katılırsanız eger..
ıklım artk sarkıları öğrenıyor soyluyor,,basını soyleyınce sonunu getırmeye calısıyor..tekerlemelerı
öğrenıyor...
dil gelişimi maşallah cok iyi gidiyor...tabıkı her cocuk farklıdır bır cocugun fızıksel gelısımı onde gıder,bır cocugun sosyal-duygusal gelişimi kiminin bilişsel gelişimi..
ama iklime her gün hıkaye anlatmamız,sarkılar,tekerlemeler öğretmemiz,sürekli nesneleri isimlendirip,yaptığımız herşeyi anlatmamızın vs.. buyuk katkısı var tabiki bence ..
su donemde cocuklarımızın dil gelişimine ağırlık vermemız gerek o yüzden dil-iletişim etkınlıklerine yönelmeliyiz daha çok..

önümüzdeki bulıuşmamızda
yapacagımız etkınlıkler:.daha cok eğlencelı etkınlıklere yer verdım hemen bırden sıkılmayalım dıye...

-müzik eşiliğinde anneler ve minişlerin dansı
-alkışlama
-çığlık atma
-hikaye anlatımı
-gazete yırtmaca -(gazete yağmuru)
-1 hayvan tanıma(belirlemedim ama kedi-köpek-kuş gibi basıt bırınden baslayalım dıyorum)
-öğrendiğimiz hayvanın taklidi(ses-hareket)
-baby einstein izleyelim(bir bölüm)
-serbest oyun

ben bunları belırledım..eklemek cıkarmak ıstedıgınız seyler varsa fıkırlerınızı beklıyorum.

Son düzenleme:
Duru Okyanusun dil gelişiminde hala çok büyük bir gelişme yok ama fiziksel gelişimi tam gaz devam ediyor,artık düz duvara tırmanabilir bir hale geldi.
hala kelimelerin ilk 2 veya 3 harfiyle yetiniyor.bilgisayar bi,kumanda ku gibi.Yalnız söylediğimiz konuştuğumuz her şeyi tahminimizden çok daha fazla anlıyor,bazen farkettiriyor bunu bir takım tepkileriyle.
bu listelediğin oyunları yapar diye düşünüyorum,çünkü zaten yaptığı şeyler onlar,daha fazlası da şimdilik benim kızım için mümkün olmaz sanırım,o yüzden benim ekleyeceğim bir şey yok örtmenim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…