sağol canım davetın ıcın...dora pasayı bende cok ozledım,,tabı senıde gızemcımm...
ben bu hafta ıcı evdeyım fakat hastayım malesef cıkamıyorum bıyere..
pzt gunu fenalastm acıle kaldırdı arkadaslarım..salı esım geldı aldı..
bas donmesi halsızlık vs.. oluyordu ayakta duramıyordum...
asırı derecede kansızlık cıktı,kan verilmesi gerekmiş aslında,,o kadar dusukmus yani..,ayrıca B12 eksıklıği..
iki cesıt ıgne verdı dr. bı gun bırını bı gun bırını vuruluyorum..
ayrıca mide ağrısı da var..oda strestenmiş,,antideprasan verdi ..ben anlamıştım zatenher pazar başlıyordu ağrımaya..onu kullanır mıyım kullanmaz mıyım su an bılmıyrum,,düşük dozmuş ama bilemiyorum karar veremedım....dr yarım alarak başla dedı, bizimki diyorkı yok canım sen 2 tane al en az..
ama kolay değil geçtiğim süreç,cok yıpratıcı...sabretmeye çalışıyorum...
hepinizi öptüm arkadaşlar...
Ben buralardayım tatlışım üstelik evlenme yıldönümüm bugün.Maç var diye evde en romantik şekilde geçiriyoruz.Allahtan yemeğimizi dışarda yedik,maçın ilk yarısını kaçırdı,bu eşim için oldukça önemli bir fedakarlık.ne romantik di mi,romantizmden ölücem sanırım bu gece
canım çok geçmiş olsun şimdi okudum bizde sizi çok özledik en kısa zamanda görüşmek :98: dileğiyle...
Sapişiiiiiim nice mutlu senelere canıııım,olsun üzülme belli bir seneden sonra bu yaşadıklarımız gayet normal hayatım,bu konuda yalnız değilsin,buna emin olabilirsin....
çıtırım bizim 6 yıl bitti canım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?