İzmir'de Bebek Oyun Grubu

ıklim bu sabah benı yıne sasırttı..

sımdı bız ikimiz oturduk masaya mutfakta,kahvaltı edıyoruz..ben bıtırdım tabagımı ıklım yavas yavas yedıgınden tabı uzun suruyor..bende kalktım ıspanakaları yıkıyorum bır yandan..

iklim soruyor:

-anneee napıoosunnn
-ıspanakaları yıkıyorum
-bende yardım etmek istiyorum.
-sen önce kahvaltını bitirmelisin.
-Haklısın anneeee

ben tabi şoklardaa...bu kadar soyut bır kelımeyı cümle içinde kullanması şaşırttı beni..

gecenelerde de şunu yaptı:
ben mtfaktayım yine.. iklim odasında oynuyor..evin içinde arandı,dolandı yanıma geldi

-- anneee burdasınn demekkk dedi:)

ne güzel bir duygu

ayy maşallah kuzumaa yaaaa ne güzel dillendi biz kahvaltıyıda hala bulamaç yiyoruz :S bir kaç kez denedim,inat ettim olacak diye ama bir kaç gün inat edebiliyorum sadece,karnı aç kalıyor çünkü.eşimde boşver karnı doysun bulamaç yesin diyor,belki 3 yaşında bırakacaktır bulamaçı ne farkeder diyor,ona da hak veriyorum o zaman.bu sabah bulamaçını yine kendi yedi ama ilk kez sütünü içmedi hem de 1 yudum bile almadı.halbuki önce sütünü bitirirdi.herşeyden çok çabuk sıkılıyor,yine sıkıldı galiba,her gün süt içmek rutin geldi

ay maşallah nede tatlı kibar kızım benim bizimkiler de inşallah zamanla böyle güzel cümleler kurar

Selam kızlar ben bugünlerde netten pek koptum yeni okudum yazılanları,ektiviteler süper bence çıtırım hepsine katılırız biz.Einstein dediğin cd sanırım,bendede akıllı bebek cd leri var,hayvanlar,sözcükler,şekiller,renkler,sağ beyin,sol beyin falan.çok düzenli seyretmiyoruz ama arada açıyorum.Eğer gerekirse o cd lerden getirebilirim.Sanırımmbizimkilerin yaş grubunda daha çok hareketli aktiviteler çok hoşlarına gidecektir.Birde şarkılarla anlatılanlar akılda daha kalıcı olabiliyor diye düşünüyorum.Bilmem doğrumu!!!Kızlar birde ben nurturia ya üyeydim zaten bu gün izmirli anneler buluşması ile ilgili aktivite var onu gördüm.Yılbaşı kutlaması yapılacak.Eğer böyle birşeye hatılmak isterseniz sizde üye olun güzel bi site..
Bu arada bizimki dün akşam ilk defa 3 kelimeli cümle kurdu
''Baba pisi aç''
Aslında pek büyük birşey değil ama ben pek memnun oldum.Yeni kelimeler öğrenme ve kullanma konusunda çok hızlı değiliz ama anlama konusunda kesinlikle problem yok,hatta ben başkasıyla konuşurken bile bizi dinliyor ve konuşulan konuyla ilgili tepki verebiliyor,hatta konu kendisiyse hiç kaçırmıyor diyebilirim:)

Banucum ben de bugün bir arkadaştan duydum nurturia yı,üye oldum ben de.şu an için çok çözemedim ama yakında çözerim herhalde :) yılbaşı partisinden bahsetti arkadaşım ama,nedir ne değildir,ayrıntıları söylemedi.yani tanımadığımız kişilerle nasıl olur bilemiyorum ama birlikte gidersek zevkli olabilir.bu parti nasıl bir şey olacakmış,ücreti filan nasılmış,bilgin varsa yazar mısın canım.
Tunişime de kocaman maşallah

Ben buralardayım tatlışım üstelik evlenme yıldönümüm bugün.Maç var diye evde en romantik şekilde geçiriyoruz.Allahtan yemeğimizi dışarda yedik,maçın ilk yarısını kaçırdı,bu eşim için oldukça önemli bir fedakarlık.ne romantik di mi,romantizmden ölücem sanırım bu gece

canım çok geçmiş olsun şimdi okudum bizde sizi çok özledik en kısa zamanda görüşmek :98: dileğiyle...

Sapişiiiiiim nice mutlu senelere canıııım,olsun üzülme belli bir seneden sonra bu yaşadıklarımız gayet normal hayatım,bu konuda yalnız değilsin,buna emin olabilirsin....

ay canım nice mutlu yıllara inş..elele..birlikte...sağlıkla...mutlulukla...minik duruşunuzla inş...
canım çok geçmiş olsun şimdi okudum bizde sizi çok özledik en kısa zamanda görüşmek :98: dileğiyle...

sağolasın hayatım öüyorum seni..

Sapişiiiiiim nice mutlu senelere canıııım,olsun üzülme belli bir seneden sonra bu yaşadıklarımız gayet normal hayatım,bu konuda yalnız değilsin,buna emin olabilirsin....

siz ne kadarlık evlısınız canım?

saphii kız sen hala burda mısın..maç neyin de kalmadı..bu saattee
yıl dönümünüzü kutlasanız ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…