İzmir'de Bebek Oyun Grubu

bizim de aynen.çok fazla gezmiyoruz,birkaç yere gidiyoruz sadece ama kayınpederimin ve kayınvalidemin mezar ziyaretlerini yapacak olursak o zaman manisaya ve ordan da akhisara gideriz

arkadaşlar bu arada izmirli anneler buluşmasına hepinizi bekliyoruz,bir yılbaşı kutlaması bu büyük ihtimalle 26 Aralık'ta gerçekleşecek,sanırım playhouse olacak ama yer henüz kesin değil,birkaç alternatif var.Katılacaksanız sayı belirleniyor haberleşelim...

ayyy iyiyim canım ne olsun boğazlarım ağrıyo,başım ağrıyo berbat,3 yıldan sonra ilk defa antibiyotik aldım

kızlar hep birlikte katılırsak bomba olur yılbaşı partisi ya
banuş,aslında illede playhouse olcak diye bir şey yok,1 kişi karşı çıktı nuhuna farkettiysen,onun dışında herkese mantıkı geliyor anladığım kadarıyla.ama yine de playhouse pazar günü kabul ederse playhouseta yapılacak sanırım.yalnız ben netten resimlerine baktım oranın,tamam gayet güzel ve profesyonel duruyor ama nuhunla konsepti çok farklı bence.playhouse biraz kreş gibi .yani ordaki uzman gözetmenler bizimkilere sökmez anam.bizimkilerioturtup oyun filan oynatamazlarki.bir kere benimki yabancılarla ilk eetapta ısınamaz,sonrasında da ne yapacağı belli olmaz.ama nuhun bana daha özgür bir ortam gibi geliyor.bir de pazar günleri daha tenha ya,ondan daha iyi bence nuhun ama çoğunluğa göre hareket ederiz tabi

kızlar hep birlikte katılmalıyız

haydaa noldu tatlım niye hastalandın,temzilik yaparken cereyanda mı kaldın.
bu arada açıp bakmadım ama çok merak ettim,pijama nasılmış tatlım,beden olarak merak ediyorum özellikle.onun büyük bedeni bana olur gibi mi,açıp baktın mı

kıyamam sana ben yaaaaaaaaaaa
bu aralar bi salgındır gidio
dikkat et kendine canımmmm
c vitamini al bol bol

teşekkürederim canım ,sanırım bana bulaşmadıda üşüttüm herhalde...

Seçilcim bence nuhun gemisi çok güzel çocuklar açısından hiçbir sorun yok ama anneler nerede oturup konuşcak yani gruplaşarak oturmak gerekir gibi...

canım İzmirli anneler yılbaşı partisi yapıyorlar kendi aralarında,kaç kişi gelecek,nerede hangi tarihte olacak tam olarak belirlenmdi ama şimdilik 20 kişilik bir tablo oluştu, ya 19 aralık ya da 26 aralık pazar günü,playhouse ta yapılacak gibi gözüküyor.anne+çocuk 20 tl fiyat vermiş playhouse

bizim gruptan kimler katılıcak bellimi???
banu katılıcak sanırım bide tahminimeen katılıcaksın saphi bşka kimler....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…