temizliğimi yaptım daha yeni oturdum totomun üstüne,tatlımı yapmadım daha.daha doğrusu halim kalmadı.daha banyo faslımız var kızla.belim ağrıdı,o da banyodan sonra giydirirken çok kaçıyor,iyice kötü oluyorum,şimdiden tasası düştü :S
banyo faslımızı atlattık,tatlımı da yaptım fakat ortalık berbat bir halde.Duru Okyanus nasıl dağıttı yine anlatamam :S ay sinirlerim bozuluyor artık ya,mis gibi temziliğimi yapmışım,şöyle birazcık derli toplu dursun,temiz kalsın istiyorum ama ne mümkün.
bu arada tatlı olarak yoğurt tatlısı yaptım,hem kolay,hem hafif hem de herkes çok beğeniyor.yani bayramda gelmek isteyenlere duyurulur
bizde banyo sonrası pek sorun çıkarmıyor yağlıyorum yada nemlendirici kremiyle masj yapıyorum falan seviyor rahatlıyor tabi
ama son hafta tümden çıldırtıyor beni bez bağlıycaz ağlıyor
kaka yapınca sildirmiyor felan...
2 yaş sendromu diyolarda anam yanmışız biz yaaaaaaaaaaa
ben artık tahammül edemiyorum
sinirlerim çok yıprandı sanırım çok sinirlerim bozuluyor söz dinletememe olayına
yıpratıyorum kendimi benim öle bi yapım var işte
herşey yerli yerinde olmadımı, uyku saati yemek düzeni gibi ozaman çok bunaltıyorum kendimi...bide son bi hafta iyice işler çığırından çıkmış durumda
abartısız herşeye ağlıyor bu dişler bizi mahvetti...
bide şöyle bi durum var hadi nlkandırdım diyelim uyuma moduna soktum uykuya dalma süremiz çok uzadı ortalama 1,5 saat gibi...
düşünsenize mideme kramplar girio artık...
neyse ne çok yazmışlım yaaaaaaaaaa
şikayet eder gibi oldu bebişimi...
ama olsun sağlıklılar ya en önemlisi o...baka çocukları düşününce çok şükrediyorum allaha...
allah sağlıklı biçocuk nasip etti diye..rabbim evlatlarımızı hastalıktan kazadan beladan kourusun amin...